Centraal Beheer commercial.

Landgenoten… Reclame zuigt. Sommige commercials zijn wel aardig. Neem nu de spotjes van Centraal Beheer. Altijd gevuld met een dosis humor.
Jammer dat Centraal Beheer heden ten dage aan zelfcensuur doet. Bovenstaand filmpje is helaas niet door de selectie gekomen. “Het filmpje, waarin een homoseksuele draai wordt gegeven aan het scheppingsverhaal, is in een paar dagen tijd al honderdduizenden keren bekeken op YouTube.” Enorm lachen, maar humor is de nagel aan de doodskist van onze Jezusmensen, dus helaas. Gelukkig hebben we ’t omstreden medium internet nog. Dit filmpje toont een homoseksuele Adam en dat terwijl de bijbel homoseksualiteit verafschuwt. Ofwel, schokkend, beledigend, stuitend, opruiend en Eva stond er bij en keek er naar. Mag dus niet op TV. Centraal Beheer wilde gelovigen en billenfritsen namelijk niet kwetsen…
Zoals een commenter in het AD al schreef: vijf jaar geleden had dit filmpje waarschijnlijk een prijs gewonnen. Anno 2008 is humor UIT en zich gekwetst voelen IN. Schijnt een rage te zijn.

Nogmaals, jammer dat Centraal Beheer aan zelfcensuur doet. Bij voorbaat al zwichten voor scheve gezichten.
Als dit filmpje al niet door selectie komt, zal déze advertentie het ook wel niet halen… Boilingpoints flanst ze zelf wel in elkaar. Andere omstreden ideeën zijn welkom.
Tot morgen, ongelovigen!

Advertenties

Eén reactie to “Centraal Beheer commercial.”

 1. jantje-beton Says:

  moslims eruit prima

  maar die homo-shit moeten we ook van kotsen.
  waarom een deviante en ontaarde vorm van sexualiteit promoten.

  want behalve aan rassenmenging gaan naties door alle tijden heen ook altijd naar de haaien door homofilie (en pedofilie) en het tolereren ervan.

  maar in onze maatschappij is zelfs dat niet genoeg nee het moet ook nog gepromoot worden.

  dan hoor je er als puber niet meer bij als je behalve multi raciaal ook niet homifiel gevoost hebt. met dit gore sop moeten we onze minderen overgieten.

  opzouten met die gore lesbo troep!

  omdat we tegen multicultuur zijn en moslims in het bijzonder wil niet zeggen dat we jullie ‘homo is goed en doe maar lekker’ gedachtengoed slikken.

  leuk geprobeerd maar we trappen er niet in.

  homofilie is sick en suchs!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: