Pliesie-imago: helpt u mee?

Mag dit ook?

Mag dit ook?

Landgenoten… Het imago der Hermandad moet met grote rampspoed opgevijzeld worden: “Het imago van de politie moet worden opgekrikt met een eigen productlijn. Net als in Amerika moeten hier petten en T-shirts met het politielogo op de markt worden gebracht.”
PvdA-Kamerlid Atje Kuiken (Alleen die naam al. Zeg dan nix.) vindt dat wij burgers veel trotser moeten zijn op onze ordehandhavers. En terecht, want ‘dit zijn de mensen die ons beschermen, zich dag en nacht inzetten en levens redden.’, aldus dit wereldvreemde Grobbenkuiken. Kennelijk is deze primaat sinds 40-45 niet meer buiten geweest of het lijdt aan een ernstige vorm van wegkijkerij.
Daarom deze kledinglijn. Strax kunnen we de ‘echte’ agenten niet meer van de nep agenten onderscheiden. Kon op straat nog wel es tot vreemde verwarringen leiden, maar dat hou je toch…

Alleen de vergelijking met een Amerikaanse agent schiet zijn doel al pijnlijk voorbij. Amerikaanse agenten begeven zich dagelijks in levensgevaarlijke crackbuurten, zijn tot de tanden toe bewapend en deinzen nergens voor terug. Hier in Neerlandistan laten agenten zich schofferen, bespugen en beschimpen. Sommigen worden zelfs in de eigen boeien gekletst… U snapt het al, dit voorstel raakt kant noch wal en is derhalve kansloos. En wat mag deze kledinglijn allemaal gaan kosten en wie betaalt dit? Precies.

Voor onze Prinsjes van Nederland worden speciale petjes ontworpen. Wellicht in ’t Arabisch.
Voorts moet er een politieman van het jaar-verkiezing gehouden worden voor de meest heldhaftige agent.
Echt petje af. U heeft zo’n klotekind van een jaar of zes accuraat op de bon geslingerd, vanwege een ernstige overtreding. De vuile asociaal fietste doodgemoedereerd op een stukje stoep. U bent een held en u verdient daarom deze hoge onderscheiding. Gefeliciteerd! En de groeten aan vrouw en kinderen.

Landgenoten… Een kat in ’t nauw maakt rare sprongen. Politiekmenschen zouden u graag met een pliesie-shirt zien. Burgers gebruiken voor onfrisse pliesie-propaganda noem ik dit.
Het leger zal er aan te pas moeten komen, wil ik zo’n shirt aantrekken.
Ik loop nog liever in mijn blote klabanis over straat.

Advertenties

2 Reacties to “Pliesie-imago: helpt u mee?”

 1. Molly-Bolly Says:

  Sinds Woutert Boslim ABN-Amro terug naar Nederland heeft gehaald en de PvdA 7 zetels is gestegen in de peilingen, weten we dat iets concreets doen voor je land meer indruk maakt dan 40 jaar multiculti gewauwel, danwel 40 jaar geitenwollen sokken stoppen.
  Kortom imago zit niet aan de buitenkant, maar juist aan de binnenkant, en dan vooral in de actie die je onderneemt. De politie kan zich onsterfelijk maken in dit land door onze straten en buurten schoon te gaan vegen van overlast veroorzakend, danwel crimineel tuig, van makakiaanse origine, of van kaaskop huizen, dat maakt niet uit, arresteren die bagger!!
  T-shirts zijn voor hiphopperts, rapperts of anderszins hippe vogelts.

  Like

 2. Victor Van Vosselaer Says:

  Over jullie zuidergrens is het geen haar beter hoor; onze “gewone flikken” zijn het allang kotsbeu dat die zgn. draaideurdeliquenten véél vlugger terug op straat staan, dan dat zij een ernstig verslag geschreven hebben over hun optreden…. De vis is wèl lekker, maar het zijn de “koppen” die stinken: Politieofficieren en gerechtmagistraten die hun werk niet mogen/durven doen omdat héél dat stelsel politiek bezoedeld is.
  Bij jullie heeft men Wilders, wij hebben Dewinter, maar zij + hun respectievelijke achterban worden steeds in de verkiezingen verslagen omdat de àndere politieke partijen, waar ènkel het stemmenaantal telt, vele kopstukken totaal verrot zijn, doch wel coalities vormen omwille van hun baantje EN om die ex-buitenlandse vriendjes niet voor het hoofd te stoten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: