Aboetalip’s PvdA-kadootje.

Landgenoten… We schrijven ondertussen stukkie nr. 622. Vandaag wat Sinterklaasgerelateerde nieuwschberichten: “In de Tweede Kamer is grote ophef ontstaan na een oproep van staatssecretaris Ahmed Aboutaleb (PvdA, Sociale Zaken) aan lokale partijgenoten om extra geld voor minima te promoten als een PvdA-presentje.” Het Kabinet trekt € 50 miljoen uit voor de allerlaagste inkomens, maar Aboetalip (Vrede zij met Hem) heeft de locals van de PvdA opgeroepen “dat zij dit cadeautje voor minima moeten promoten alsof het een PvdA-idee is.”
Acht met Aboetalip (Vrede zij met Hem) noemt deze linkse propaganda “een spectaculaire PvdA aktie.” Op de valreep nog even wat slagkracht genereren voor zijn Allochtonenpartij… De VVD is woedend en noemt Aboetalip’s (Vrede zij met Hem) aktie “ronduit schandalig.” Even het stemvee met de neuzen de goede kant op zetten noem ik dat. Een aboetalipje om best wil… Ja hoor, u heeft die € 50 écht van de PvdA gekregen.
Ik wens alle hardwerkende Rotterdammers nu al veel sterke toe voor het nieuwe jaar. Aboetalip (Vrede zij met Hem) heeft grootse plannen met u.

Voor de slimme Rotterdammers die de stad nu al willen ontvluchten, is het vervoer al geregeld.
De Boot Ligt Klaar.

“Een Iraans schip met onbekende lading is de haven van Rotterdam binnengevaren. Nadat het containerschip werd gekaapt en piraten op mysterieuze wijze stierven, gaan er geruchten dat er chemische wapens aan boord zijn.”

Wel even oppassen met het openen van het ruim. Sterk riekende gassen hebben al eerder zestien Somalische piraten naar de andere wereld geholpen. Die kregen plotseling last van haar woluitval, vreselijke blaren, open wonden, ademhalingsproblemen en andere verdachte aandoeningen. Kortom, dit schip is tot de nok toe afgeladen met chemische wapens en dobbert vrolijk rond in de haven van Rotterdam.

Een Iraans schip, dus verdacht, kan zonder al te veel moeite Nederland binnenvaren. Niemand vraagt wat de lading is en niemand houdt dit schip tegen. Een commenter op Elsevier schreef scherp: “Ondertussen staat de pliesie langs de Belgische grens scherp te controleren op verboden vuurwerk, omdat dit vuurwerk “levensgevaarlijk” is…”

Er gaan zelfs geruchten dat dit schip voor de kust van het gehate Israël tot ontploffing gebracht moet worden. Het is toch niet te hopen dat de dronken kapitein denkt dat hij met deze vuile bom voor de kust van Israël ligt… Dan zijn de gevolgen niet te overzien. In plaats van Marakech aan de Maas, krijgen wij te maken met Tsjernobyl aan de Maas. Krijg je van die vreemde kindertjes van. Kindjes met één oog, vierentwintig vingertjes en een losse neus. Breekt zo lekker die saaie kleuterklas.

Mocht de wind verkeerd staan, dan duikt Boilingpoints met zijn gezin onder. Onze atoombunkert is ondertussen ontgrendeld. We komen dan later terug als de straling verdwenen is. De noodrantsoenen zijn inmiddels vrijgegeven voor gebruik.

Boilingpoints voorspelt u een nucleaire wintert. Veel plezier!

Advertenties

2 Reacties to “Aboetalip’s PvdA-kadootje.”

 1. leefbarbaar Says:

  Ach Abou heeft het grootste kado al lang geschonken: voor iedere buitenlandert die hier een jaar gewerkt heeft dezelfde AOW als iemand die hier veertig jaar gewerkt heeft.
  Daarbij vallen 50 euri geheel in het niet toch?
  Ik ben dan wel geen profeet, maar ik voorspel dan toch dat alle allochtonen heel goed weten wie ze moeten stemmen. Net zo lang als de pvda kan uit delen, zullen ze dat zeker doen.
  Trouwens de smerige pvda heeft Abou al vast een extreem dure woning aangeboden in Rotterdam, in Hillegersberg nota bene; het enigste stuk van Rotterdam zonder marokkanenprobleem.

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Sint Achmoedertaales heeft 50 eurootjes kado gedaan. Alhamdulillah. Nu wordt hem ook nog de zwarte piet toegespeeld. Het spijt hem “oprecht” dat hij ook heeft ondertekend. Had nooit mogen gebeuren zietie. Incha’allah . . . endegijgleufttet. . . .nouwegnie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: