Glop vs Telegraaf.

islamschool_al_sidieq_zeeburg

Lectori Salutem!

Als we het marginale weplokje Glop moeten geloven, is de Telegraaf continu bezig om onze Prachtmigranten en de Islam op een hele onfrisse manier zoewart te maken. Dagelijks verschijnen in de Telegraaf zeer omstreden nieuwschberichten over deze mensen en de linkse beheerder van dit weplok is hier nogal verbolgen over. Waarschijnlijk ook over dit bericht:

“Het is bar en boos gesteld met de islamitische scholen in ons land. Op de helft is de kwaliteit van het onderwijs zwak tot zeer zwak. Bovendien maken heel veel schoolbesturen (86 procent) zich schuldig aan financieel wanbeheer, door onder meer snoepreisjes naar bedevaartsoord Mekka te organiseren, die met onderwijs niets te maken hebben.”

Deze opruiende teksten zijn natuurlijk uit de lucht gegrepen. Islamitische scholen verzorgen hoogstaand onderwijs. Geven lessen m.b.t. de Hollandsche koeltoer en hebben hun boeltje financieel goed op orde. Ook de vele suikertripjes richting Mekka zijn zwaar overtrokken. Ook het gegeven dat sommige menschen op de loonlijst helemaal nix uitvoeren, is een demoniserend luchtkasteel.

Gelukkig weten wij rechtsmenschen wel beter.

De beide Staatssecretarissen van Oenderwais, Dijksma en van Bijsterveldt, willen € 4.5 miljoen overheidsgeld terugvorderen. Er lopen inmiddels tal van zaken tegen diverse Islamdoctrinescholen door heel Nederland.
Deze scholen moeten natuurlijk onmiddelijk gesloten worden. Die enkele school die “het wel goed doet”, moet dan maar lijden onder de kwade. We hebben al genoeg miljoenen laten verdampen en probeer dat geld maar weer eens terug te krijgen.

Of je stuurt je snorrekindje naar een Hollandsche school, of je zout op. Kom je nog eens met die enge Hollanders in aanraking… Maar liever niet hè.
Dat dachten we al.

Glop, veel sterkte met uw Telegraaf-bashing en keep up the good work.

Advertenties

10 Reacties to “Glop vs Telegraaf.”

 1. Molly-Bolly Says:

  Flop dus

  Like

 2. theodoor2 Says:

  Wanneer je ieder bericht wat negatief is voor de islam stelselmatig belicht, dan ben je inderdaad met opruiing bezig. We zijn van de Telegraaf helaas niet anders gewend, Ze waren niet alleen fout in de oorlog maar ook na de oorlog.
  Het heeft overigens niets met rechts of links te maken, maar met fatsoenlijk en onfatsoenlijk. Onfatsoenlijk of grof zijn de telegraaf en Wilders, fatsoenlijk elsevier, verdonk en bolkestein.

  Like

 3. Molly-Bolly Says:

  90% van wat negatief is over de Islam wordt niet gepubliceerd in de Telegraaf omdat de slachtoffers van de Islam geen aangifte durven te doen, danwel naar de pers te stappen. Dit omdat er gigantisch geïntimideerd wordt, door met name Marokkanen.
  Maar goed iemand die denkt dat een matennaaister en liegbeest als Verdonk fatsoenlijk is, heeft natuurlijk het beoordelingsvermogen niveautje Vogelaar. De Telegraaf doet belangrijk werk, daar waar de rest theedrinkt en kruipt voor de Islam en zijn eigen cultuur verkwantselt.

  Like

 4. theodoor2 Says:

  Verdonk is een matennaaister helemaal mee eens en liegen kan ze goed. De maatschappelijke functie van de Telegraaf bestaat alleen voor Wildersaanhangers, normale nederlanders verpakken er zelfs geen vis in, want de inkt is giftig en maakt de vis oneetbaar. Het is overigens beter thee drinken dan een borrel. Onze cultuur is overigens allang verkwanselt, we zijn halve amerikanen, spreken hun taal en eten hun hamburgers en kijken naar hun tv.
  De amerikaanse verkiezingen krijgen meer aandacht als de verkiezingen van onze eigen waterschappen, terwijl de waterschappen toch zorgen dat we hier droge voeten houden.
  er zijn bovendien ook zat goede Marokkanen, in het ziekenhuis lag ik ruim 2 maanden met een marokkaan op een kamer, een geweldige vent, waar ik veel steun aan had.

  Like

 5. yeager Says:

  Politici, die in deze tijd met een oprukkende fatale “religie” hun mond houden en daarom dan ook niet bedreigd en bewaakt worden, kan je eerder laf dan fatsoenlijk noemen, dit in tegenstelling tot de heer Wilders.

  Like

 6. yeager Says:

  Hoe zou het toch komen dat de Telegraaf (en niet alleen de Telegraaf) dagelijks zoveel negatieve berichten over die islam adepten kan plaatsen?

  Like

 7. yeager Says:

  Hoe betrouwbaar is iemand die Verdonk binnen enkele uren eerst fatsoenlijk vindt om haar vervolgens een goed liegende matennaaister te noemen?

  Like

 8. Molly-Bolly Says:

  @ BP

  Balen dat Frau Vogelaar haar baantje is kwijtgeraakt. Wel fijn dat jullie nu privé veel meer tijd voor elkaar krijgen! 😉

  Like

 9. Hellen Says:

  Als we het gaan hebben over liegen , staat de hypocriete , huichelachtige knielende niet timmerman met stip op 1.
  De bende niet timmermannen verzieken Europa terwijl ze het kaalvreten , plunderen en overwoekeren met hun oorlogzuchtige ideologie !

  Theodoor2
  Waar heb je het over , Wilders is onfatsoenlijk , omdat hij de waarheid zegt ? Omdat hij normale duidelijke taal spreekt ? Omdat hij laat zien dat we naar de islamitische afgrond gaan ? Omdat hij ziet hoe de linkse kliek Nationalisme als racisme ziet ?
  Goed joh dat je zo’n goeie marokkaan hebt ontmoet , zal ik aan mijn buurvrouw vertellen , haar zoon is pas het ziekenhuis ingetrapt door 4 marokkanen , zijn herstel duurt 4/6 maanden , ja hoor er zijn ook goeie , DE uitspraak van de knielende dhimmy . Doe mij Geert Wilders maar , dan zijn we gauw verlost van vele problemen , en houden we MILJARDEN over voor echte belangrijke zaken , zoals misdaad , wachtlijsten in de ziekenzorg , verzorging van de senioren , en is de woningnood inclusief de prachtwijken in no time opgelost . Waarschijnlijk kan ook de enorme belasting met vele procenten naar beneden , kan de werkende Nederlander ook een flat screen kopen .
  Ook belangrijk , we kunnen weer rustig over straat lopen .

  Like

 10. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste Hellen,
  Met eenvoudig de naam “Wilders” te veranderen in “Dewinter”, kan iedere rechtgeaarde Vlaming volledig instemmen met Uw betoog want de marokkanenoverrompeling stopt niet aan onze gemeenschappelijke grens.
  (helaas)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: