Vogelaar-gate. (slot)

DOEI!

DOEI!

Lectori Salutem!

Wat een enorm laaghartige aktie van Bouter Wos om ons aller Ellah de laan uit te sturen. Met voorbedachte rade iemand een kut-weekend bezorgen. Knap hoor. Bouter Wos zag geen heil meer in de vaardigheden van Ellah en stuurde haar als een kwajoep de klas uit. Te weinig resultaten inzake de omstreden Vogelaarwijken en het annuleren van een database voor veelplegende relnegerts kostten haar de kop. Het is sowieso arrogant om een komplete wijk naar jezelf te noemen, maar dit terzijde.
Ze herkent zichzelf niet in de kritiek, geleverd door haar eigen partij. Ze is de enige in Nederland.
Ellah dacht dat met het afbreken van ongure buurten, alle problemen als sneeuw voor de zon zouden verdwijnen. We breken het hondenhok af en bouwen een nieuwe op. De hond is nu niet meer vals.

De linkse advo van der Laan volgt Vogel-haar op. Ellah zal vandaag nog haar burootje leegmaken, de planten gaan mee naar huis, de foto’s van haar weerloze kind’ren worden in een krant gerold en hoe zat het ook al weer met dat wachtgeld… Ellah kan rekenen op minimaal twee jaar wachtgeld, maar de Kerstbonus gaat waarschijnlijk niet door.

Weert Gilders verkeert in een jubelstemming en noemt Ellah’s aftreden “een zegen voor Nederland” en hangt derhalve de Hollandsche driekleur uit.
Ellah is van het kaliber “knoop in je zakdoek”, daar Bouter Wos haar al eerder meldde dat zij maandag a.s. wegens wanprestaties niet meer terug hoefde te komen. Ellah’s antwoord: “Nou, tot dinsdag dan…”

Op de afscheidsborrel zullen hooggeplaatste Marokkanen hun opwachting maken, evenals de alom gerespecteerde straatcoaches en buurtvaders. Wellicht is de SS Rotterdam een geschikte lokatie voor dit afscheidsfeest? Oh, die afgeserveerde, miljoenen kostende strontschuit is nog niet af…

Ellah, bedankt voor alles. U heeft met uw wanprestaties onbewust veel blogvoer gegenereerd voor Boilingpoints. We zullen u missen.
Nogmaals bedankt voor alles. Het waren twee fantastische jaren.

Advertenties

2 Reacties to “Vogelaar-gate. (slot)”

 1. Molly-Bolly Says:

  Ja, voor ons bloggerts is dit een regelrechte ramp! Ella zorgde met haar optreden voor minimaal 3 posts per week. Maar goed, gelukkig hebben we de foto’s nog…

  Like

 2. Ray-van-angeltjes Says:

  Is er een opvolger bekend ? Ella Klijnsma werd genoemd. Wij betreuren diep het heengaan van mevrouw Vogelaar want ook in Vlaanderen was zij uitgegroeid tot een monument.

  Kan iemand mij antwoorden aub ? U kan mij bereiken op
  brave-angeltjes@hotmail.com

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: