Zwervers ingezet als “agent”.

Hallo agent 2009!

Landgenoten… Ik begin steeds meer te twijfelen… Moeten wij dit land nog serieus nemen?
Middels bovenstaande foto presenteer ik u de Nieuwe Agent 2009: “Zwervers worden door de politie in Amsterdam ingeschakeld als hulpagenten om de stad schoner en veiliger te maken. Hun voornaamste taak: het weren van alcoholisten en hangjeugd uit winkelgebieden.” De bewuste zwervers – allen blank, anders hadden zij wel een ingericht huisje toegewezen gekregen – worden nu ingezet om politietaken uit te voeren. Hoe ging dat spreekwoord ook al weer. Iets met een kat en rare sprongen.
In de Mokumse wijk De Pijp worden al op drie lokaties gezaghebbende zwervers ingezet. Na een nachtje slapen in het Vondelpark, strompelt de nog half bezopen zwerver richting zijn aangewezen buurt om daar zijn mede-alcoholisten te verjagen. Mocht Amsterdam – graag nieuwe hoofdstad aanwijzen a.u.b. – alle landlopers kunnen overhalen om deze pliesietaak uit te voeren, heeft Amsterdam er plotseling 2600 wouten bij.
Een dikke prima voor de pliesie aldaar. Weg met die landelijke wervingsdagen in peperdure hotels.
De nieuwe agent 2009 ligt letterlijk op straat. Oprapen en een pet opzetten. Zo, u bent agent.

Wat we opmerken is het feit dat wij binnenkort geen verschil meer zullen zien tussen een zwerver en een agent. Maar dat is oud nieuwsch. De agent 2008 profileert zich vandaag de dag als een über-vadsige, overjarige zak aardappelen met de handjes veilig in de broekzak.
En dan hebben we het imagoprobleem der Hermandad nog. Middels deze aangestelde zwervers zal het pliesieapparaat meer aanzien en gezag uitstralen. Op zeker.

Voorts is het natuurlijk een zeer lage, laffe streek om deze verschoppelingen der samenleving in te zetten om bijv. winkelcentra weer veilig te maken. Omdat de pliesie zélf te bang en te laf is om – ik noem maar een zijstraat – relmarokkaantjes uit winkelcentra te weren, worden er doodleuk zwervers ingezet. Krijgen wij geen vieze handen en hoeven wij de o zo gevreesde confrontatie niet aan te gaan. Mocht een zwerver door een groepje kutmarokkanen vagina-exoten doodgeschopt worden, dan hebben we altijd nog 2599 “agenten” in het park liggen.

Heel vroegah, toen Nederland nog simpel was, moest je als agent in spé jarenlang studeren.
Vandaag de dag trekken wij deze “agenten” gewoon uit het park…

Des Königreichs der Niederlande is tot een zeer verontrustend niveau gedaald.

Advertenties

5 Reacties to “Zwervers ingezet als “agent”.”

 1. Maci Says:

  Ach BP , bij die oude politieserie Hillstreet Blues had je die undercoverzwerver die zo goed kon grommen. Zijn naam ben ik even kwijt.( Mogen ze best eens herhalen.) Die beet zich letterlijk in een verdachte vast.

  Ik heb een paar jaar als vrijwilliger gewerkt bij een daklozenproject bij mij in de buurt (020 ).Niet één van de daklozen die ik ken staat met de daklozenkrant. Dat doen buitenlandse ‘daklozen’.
  Daar hebben ze helemaal geen zin in. Verder zijn ze te stoned , te dronken of te psychotisch om überhaupt iets in de gaten te houden.
  Je duwt ze met één vinger om.
  Belachelijk plan.

  Groet, Maci

  Like

 2. geld verdienen Says:

  Dit laat gaat steeds meer achteruit. Het lijkt wel of de hardwerkende burger zoveel mogelijk wordt kaalgeplukt en de raddraaiers overal mee wegkomen.

  Like

 3. yeager Says:

  Vallen die dakloze “hulpagenten” onder de nieuwe kledingvoorschriften van het kabinet om de neutraliteit en het gezag van de politie te verhogen?
  Die sloebers zijn beter af met een Leger des Heils pakkie en een kerstpot.

  Like

 4. MDI Says:

  Complimenten van het MDI voor het doorstrepen van het woord “kutmarokkanen”!

  Like

 5. Boilingpoints Says:

  At “MDI”: Dit was overigens de eerste en de laatste keer. Laat het MDI maar lekker de ****** krijgen. “Kutmarokkaan” staat tenslotte ook op Wikipedia.

  Alhier.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: