Grootmoefti Markoek spreekt.

Lectori Salutem!

Hier in Boilingpoints-centrum ligt de sneeuw nog tot de dakgoot en of dat nog niet genoeg is, hebben we schokkende berichten over Islamist Marcouch! Afgelopen week schreef ik nog over die malle Arabische chocoladeletter ‘M’ van Marcouch… Of de duivel er mee speelt. Deze man is zó onbegrijpelijk Haribo, daar lusten de honden geen brood van.
Wederom, landgenoten; read it and weep:

“Orthodoxe moslims moeten de vrijheid krijgen om in Nederland hun geloof uit te oefenen. Daarmee laten de Nederlandse politiek en samenleving zien hoe belangrijk zij vrijheid van godsdienst vinden.”

Dit ‘liberale’ design-baardje deed weer van zich spreken op een PvdA-bijeenkomst te Oetrecht. Het zag er overigens zoewart van de menschen, maar dat hou je toch bij dit soort aangelegenheden…
“In principe moet de samenleving de orthodox gelovige zo goed mogelijk verdragen.” In de eerste plaats, we moeten nix, gesnopen? Als het aan marcouch ligt – sommige commenters spreken al over ‘Markoek’ – moeten we gewoon niet zeuren, onze koppen dicht houden en dit soort democratie-verwerpende schertsfiguren alle ruimte geven, want de Islam is tenslotte al een NEDERLANDSE godsdienst.

Menschen en politici die bang zijn voor een ge-islamiseerd Nederland, begrijpen er niets van, aldus Markoek. Wat we zien is het omgekeerde. ‘We zijn allen getuige van een vernederlandsing van de Islam’.
En dan hebben we die andere wolf in schaepskledij nog. Aboetalip. Die vindt dat het invoeren van een Islamitische feestdag nu nog niet aan de orde is, dus een debat hierover, onzinnig.
De tijd is namelijk nog niet rijp. Wees dus op uw hoede! Aboetalip meldt ons alvast dat er dus wel een geschikt moment komt… Gewoon even tussen de regels door lezen…

Tevens krijgt u nog de groeten uit Gouda. Iets met een aanslag op een kerk. Berberaapjes + wat molotovjes
Gelukkig bleek het een nietszeggend incident. Betrof het een aanslag op een moskeet, dan hadden onze volksvertegenwoordigers ook de andere kant op gekeken. Een hele geruststelling.

Advertenties

5 Reacties to “Grootmoefti Markoek spreekt.”

 1. Molly-Bolly Says:

  Nou die jongens die een molotov cocktail naar een moskeet hadden gegooid, hebben 3 maanden gekregen. Dit om een signaal af te geven naar de multikul-apartleving.

  Deze makaken gaan uiteraard vrijuit, want we hebben in dit land omgekeerde klassejustitie, die alles dankzij de linkse kerk, dat spreekt. Uiteindelijk zal de autochtone bevolking uitgefaseerd worden, want die ligt dwars op de weg naar die felbegeerd multikul heilstaat.

  Like

 2. Hellen Says:

  @Molly
  Er is een paar jaar geleden een jongen opgepakt die een brandbom in zijn auto had , hij werd aangehouden in de buurt van een haathut en bij voorgeleiding werd er vanuit gegaan dat hij dat ding wel degelijk ZOU hebben gegooid als hij niet was opgepakt , hij heeft volgens mij 2 jaar gekregen !
  Kijk zo kan het ook , bovendien is het niet de eerste keer dat er iets gebeurd bij die kerk , er zijn kerkgangers bespuugd , geintimideert , geslagen en vele auto’s worden wekelijks beschadigd door dit niettimmerman tuig . Zoals jullie weten is de burgemeester met een fatima getrouwd , dus is er niets aan de hand , je weet toch ?

  Like

 3. tristan Says:

  We boffen toch maar met die verlichte moslims die in het kader van de dialoog ons op softe wijze de sharia door de politiek-correcte strot proberen te duwen.

  Aspirant-grootmoefti Marcouch is hier een treffend voorbeeld van. Islamitisch onderricht in het Openbaar Onderwijs als vast basispakket om ook de autochtone kinderen alvast klaar te stomen als de machtsovername een voldongen feit is. Onze godsdienstvrijheid is een perfecte vrijbrief voor de vorming van een 5e colonne die ook nog zwaar wordt gesubsidieerd door onze Overheden. En eerlijk is eerlijk; in de Islamitische landen krijgen Christenen ook vaak een voorkeursbehandeling om hun religie in alle rust te beleven. Wee de moslim die deze personen niet met het nodige respect zal behandelen.
  Hem wacht zware sancties, dus waar praten we eigenlijk over?

  In Gouda heeft weer een klein incident plaats gevonden waar de Televaag alweer voorpaginanieuws van maakt. Enkele kinderen die aan de aandacht van de gezinscoach waren ontsnapt (en de dienstdoende buurtvader was toevallig in de moskee) waren aan het knutselen met wat chemicaliën die grote broer wat slordig op tafel had laten liggen en… boem!
  En ook toevallig nog bij een kerk, gelukkig niet bij de Sociale Dienst want dan kunnen er per ongeluk ook nog landgenoten worden getroffen die daar regelmatig komen om hun zuurverdiende soldij op te halen.

  Maakt U zich niet ongerust; deze deugnieten worden onverwijld doorgestuurd naar bureau Halt alwaar zij keihard worden toegesproken door de dienstdoende geitenwollensok. Er zal een extra gezinscoach worden ingezet bij de betreffende gezinnen en bij de eerstvolgende excursie naar een Islamitisch land van eigen keuze (vaak Marokko) zullen deze jongeren daaraan verplicht moeten deelnemen.
  Deze strenge aanpak zal ongetwijfeld een generatie allochtonen opleveren die naadloos zal passen in de Nederlandse samenleving die op termijn alle kenmerken zal hebben van een Islamitische Staat.

  Het Suikerfeest als nationale feestdag zal nog even moeten wachten tot onze Vorstin zal aftreden ten behoeve van de toekomstige grootmoefti Marcouch of Aboutaleb, alles op zijn tijd en geduld is een schone zaak.

  Tot die tijd passen Bos en Balkenende op de lopende zaken en wie weet zit er voor hun ook nog een baantje in na de machtsovername?

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Dat krijg met je twee paspoorten en met een dubbele agenda. Maar laten we vooral niet vergeten dat Wouter Bos, Marijnese, Pechthold, Bakellende en Femke de mensen zijn, die deze invasie mogelijk maken.

  Like

 5. yeager Says:

  Zondag eerst even de reacties bij Elsevier bekeken (zo’n 50 pagina’s!).
  Bij de Telegraaf is het bericht ineens verdwenen,ra ra?
  Vervolgens eens kijken wat de lezing van Boilingpoints is. Een foto van een gezellige Hollandse meid in de Dordtse sneeuw. Mijn zondag is meteen weer goed gemaakt. Heb dat meer tegenwoordig. Bij een wandeling in de stad met al die vogelverschrikkers, het zien van een gezonde Hollandse meid van vlees en bloed. Dan gaat het inwendig jubelen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: