Op de tandem met Jetta.

Pas op het afstapje..

Pas op het afstapje..

Landgenoten! Het departement Sociale Zaken krijgt een van de eerste gehandicapte bewindslieden uit de Nederlandsche geschiedenis, schreeuwt de zeer onfrisse courant de Televaag. Wat dacht u bij het aanschouwen van bovenstaand plaatje? Hebben we hier te maken met een afgeserveerd paard van Ankie? Welnee. We schrijven heden Jetta Klijnsma. Opvolgster van de nu al zeer omstreden en ongeloofwaardige Aboetalip…

Soms denk ik wel eens; hoeveel pech kan een mensch oplopen in zijn of haar leven. Jetta is geboren met spastische benen, komt uit Drenthe, is gereformeerd opgevoed en is PvdA-ert… En ik maar klagen dat de shag zo duur geworden is.
Al tien jaar verplaatst Jetta zich middels een looprek, omdat haar benen steeds de andere kant uit gaan, maar dat is nog niet alles. Mevrouw laat zich graag rijden. Achterop een tandem, want ze wil ‘zo min mogelijk van de dienstauto gebruik maken.’
Hartstikke leuk, Jetta, maar laten we je eens doorlichten. Volgens de Televaag is deze kreupelheid al enkele malen in opspraak geraakt. Zo werkte zij ooit voor coryfeeën als Marcel van Dam. De belichaming van de Linkse Leugen. Ook waren er politieke schermutselingen omtrent een gebruikersruimte voor heroïnespuiterts, welke zij doodleuk naast een speelplaats parkeerde, ergens in de Haagsche Schilderswijk… Een echt linksmensch dus.

Volgende maand, 18 dec. om precies te zijn, wordt Jetta beëdigd door onze Vorstin. Het zal nog een hele toer worden om die volgas stijle trappen te beklimmen, maar Jetta houdt wel van een uitdaging.
Mevrouw heeft nog niet koud haar kennismakingsgesprek met onze Accurate Leider De Balk afgesloten, of zij claimt al de eerste politieke gehandicapte te zijn. Welnu, we kunnen je uit de droom helpen. Op tal van departementen stikt het van de Knoop-in-je-zakdoek-menschen, welke voorzien zijn van spastische hersenen. Ook aangeboren. Namen hoef ik niet te noemen, er zijn legio voorbeelden.

Het moet toch prachtige televisie opleveren. Jetta en haar onafscheidelijke rollatort, stuiteren de Tweede Slaapkamer binnen…
Kijk uit voor gevaarlijke scherven. Sommige politici denken namelijk wel es dat zij wat potten kunnen breken. Opgepast dus.

Voetnoot: deze onzin is satirisch bedoeld. Ik heb helemaal niets tegen gehandicapten. Ik word tenslotte ook al 40 jaar uitgelachen, dus een beetje incasseringsvermogen is hier wel op z’n plaats.
Stay tuned!

Advertenties

2 Reacties to “Op de tandem met Jetta.”

 1. tristan Says:

  De PVDA heeft blijkbaar de beschikking over een onuitputtelijk reservoir van vrouwen die de lachlust opwekken bij het betreden van de politieke arena. Koketteren met een lichamelijke handicap om zodoende de publieke opinie te bespelen en te manipuleren is echter een nieuw fenomeen. De volgende keer zal zij om de aandacht te trekken samen met Dhr Donner (ook een fietsfanaat) per tandem het Binnenhof in rijden.
  Milieuvriendelijk en het levert ook nog mooie beelden op voor YouTube en voor Story, Privé en andere media die op ludieke wijze willen scoren om de verkoopcijfers te verhogen.

  De boodschap dat zij de eerste gehandicapte politicus is verdient enige correctie; het aantal geestelijk gehandicapten die het parlement bevolken neemt ondertussen onrustbarende vormen aan gezien het feit dat de Islamisering van ons land een gelopen koers is terwijl een forse meerderheid van de ‘gewone’ man en vrouw in de straat daar vierkant tegen is.

  Klijnsma, Vogelaar, Verbeet enz. enz. je kan er mee de boer als rariteitenkabinet of je kan er een kwartetspel van maken; sukses verzekerd!

  Like

 2. marcel Says:

  Telt broekplassen als een handicap?

  Ik moest spontaan mijn tena vervangen na het lezen van dit stukje….HULDE!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: