€ 10.000,- voor asocialen.

Landgenoten… Goed nieuwsch voor de asocialen, lowlife’s, paupers en ander werkschuw uitschot.
Vandaag een nieuwe aflevering van Eigen Huis In Puin en hoe nu verder te handelen. Gelukkig heeft het Ministerie van VROM dé oplossing:

“Asociale bijstandsgezinnen die een puinhoop hebben gemaakt van hun huizen krijgen van het ministerie van VROM geld om de boel weer op te knappen. Een proef hiermee start in Delft. ‘Een unieke kans om hun leven weer op de rails te zetten,’ aldus VROM.”

Oh, daarom liep uw wekker hedenmorgen zo vroeg af. Er moet geld verdiend worden t.b.v. de grootste asocialen van Nederland. Kompleet uitgewoonde ruïnes mogen op kosten van de belastingbetaler weer opgeknapt worden. Ook is het mogelijk om de woning weer geheel opnieuw in te richten…
Kost wel een bom duiten, landgenoten. Het Ministerie start een proef in Delft met vijf aso-gezinnen. De meesten zijn al in aanraking geweest met Joestitie, maar dat is tegenwoordig een vereiste om in aanmerking te komen voor een flinke soepsidiebuidel.
Het meest beschamende komt nog. Stripjes Seresta bij de hand?

“De gezinnen mogen met de gift van de overheid schilders, stukadoors en timmerlieden inhuren. Afhankelijk van de behoefte in de uitgeleefde woningen kan een beroep worden gedaan op meer geld.”

Uw beeldscherm is nog geheel in tact? U bent een doorgewinterde B’points-lezert. Alleen lezers voorzien van stalen zenuwen zijn hier tegen bestand. Misschien kan ik u met het volgende gegeven wél op de knieën krijgen: De kosten per ruïne bedragen zo’n € 8000,- tot € 10.000,-.
Nog even een ergerniswekkend zinnetje herhalen. “Afhankelijk van de behoefte in de uitgeleefde woningen kan een beroep worden gedaan op meer geld”. U vindt dat Ikea-bankstel veel te min en past niet bij uw status? Gewoon meer geld eisen, dan komt die Chesterfieldbank, bekleed met oliefantenlullenleer, er ook wel.

Is uw pauperhuis weer geheel op orde? U kunt uw asociale gedrag weer voortzetten en de afbraak kan weer beginnen. Over afzienbare tijd komt onze Broccoli-regering wel weer met zuurverdiend geld op de proppen. Gestolen van keurige, hardwerkende burgers.
Aan deze schokkende liefdadigheid kleeft wel een ‘maar’. Na het renoveren van uw crib, zal er zo’n vervelende gezinscoach op de stoep staan. Die komt u helpen met het huishouden… Met waardevolle Tips and Tricks hoe u uw Jan de Bouvrie – zijn haar zit nog belabberder dan zijn banken – design meubels in optimale conditie kan houden.

Ho. Stop. U zei gezinscoaches? Zijn deze veredelde interieurverzorgsters niet vaak in het nieuwsch in combinatie met een bevolkingsgroep die hier is komen wonen? Oh, dat mogen we zeker niet vermelden. Er lopen tenslotte al genoeg ‘racisten‘ in Nederland rond van het caliber Wilders en consorten.
Ondertussen worden welwillende Polen in aftandse zeecontainers gepropt onder het motto “die zijn toch altijd aan het werk.”

Moraal van dit verhaal; Leef zo asociaal mogelijk, stop met werken en strip uw huis tot op het bot. Uw aangeboren ongehoorzaamheid gaat u vroeg of laat nog van pas komen. Het Ministerie van VROM staat al te trappelen met een fikse zak geld.
Mededeling: Uw persoonlijke gezinscoach/nanny/hulp in de huishouding komt twee keer per week uw Chesterfieldbankstel met ledervet verzorgen. Geef deze man even de ruimte, zodat u na zijn werkzaamheden uw tere billetjes weer kan laten rusten…

WAANZIN!

Advertenties

4 Reacties to “€ 10.000,- voor asocialen.”

 1. Monique Says:

  Ongeloofelijk, ik heb er geen woorden voor.
  En dan nog, het is een proef, stel je voor dat die witboorden het uitroepen tot een succes.
  Gaan we straks alle paupers inrichten en decoreren?
  Soms denk ik weleens, ik kan beter mijn baan in de wilgen hangen en meeprofiteren met de geestelijk gehandicapten in Den Haag.
  Ik heb er gewoon geen woorden voor, degene die dit verzonnen heeft verdiend de doodstraf en de rest moet maar buren worden van deze paupergezinnen.

  Like

 2. Maci Says:

  Er waren /zijn ook gemeenten die onverbeterlijke aso’s in containerwoningen wilden stoppen. Ergens aan de rand van de stad zodat zij geen overlast meer kunnen veroorzaken.
  Ik geloof dat 020 daar wel iets mee had.
  Reedschs vroeger waren er al aangewezen aso wijken in 020. B.v in 020 noord. Nog steeds tokkiewijken. Gaat in de genen zitten weet je. Ook in 020 oost een bepaalde buurt. Zelfs uitsluitend berijkbaar via een poort. Wat is er een betere opvoeding dan afzakken naar een containerwoning aan de rand van de stad en dan zonder’gezinscoach’?
  Bij mij moet ook nodig geschilderd worden en mijn hondje heeft vannacht in de gang gepoept. Getver. Geen zin om op te ruimen. Tevens is mjn oude Ikeabank ingezakt. Afwassen doe ik alleen als alles vies is en ik eet dan uit de pan.
  Ik kan het niet meer aan!!!
  Ik wil subsidie!!! Nu!!

  Snik, Maci.

  Like

 3. Maci Says:

  Zie je hoe er het met me is?
  Berijkbaar= bereikbaar.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Kudt. Heb ik heel me huis uitgewoond, blijk ik in m’n eigen koophuis te zitten. Nou ja, dan maar aan Finnen verhuren, dan zit het met de subsidie wel goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: