Ook geil; de islamitische parenklup.

parenklup

Lectori Salutem!

Zoals u wellicht opgemerkt heeft, is B’points ook aan het Twitteren geslagen. Hier kan je korte tekstberichtjes achterlaten over je doen en laten en je kan het verknipte leventje van anderen volgen.
Twittercollega Madbello gooide wel een hele merkwaardige link op z’n Twitter. Over een Islamitische parenklup… Een inkoppertje voor deze site, dat begrijpt u.
Weblog Speld.nl komt met een verhaal over een wereldwijde primeur. De eerste halalparenklup zal volgende week te Den Haag geopend worden. De naam van deze besneden parenklup? ‘Halal4all’.

“Autochtone Nederlanders maken volop gebruik van parenclubs in het hele land, maar onze islamitische medeburgers werden op dit gebied beperkt in hun doen en laten. Dat is nu verleden tijd”, aldus de Haagsche wethouder Freek Mans over dit malle miljoenenproject, betaald door de gemeente Den Haag…
En terecht dat deze Islam-parenklup er komt, want de ‘Nederlandsche’ Moslim heeft grote moeite de traditionele parenklups. Mannen en vrouwen maken daar namelijk onbeschaamd gebruik van de faciliteiten… Ja gek hè!! Je wilde toch vreemde wijven neuken, of niet soms!

Nee, in een Moslimparenklup gaat men anders te werk. Muzelmannen annex slapdoela’s met hun ferme lullen worden op de eerste verdieping geparkeerd en de Moslima’s liggen op de tweede verdieping met hun volgas overbehaarde venusheuvels lekker geil te wezen.
Het is toch zeer teleurstellend dat ondergetekende tijdens het tikken van een stukkie daar ook direct schokkende beelden bij ziet, dus wacht ik even met ontbijten.

De hamvraag blijft; wie neukt wie of wat, want van enige normale geslachtsgemeenschap kan geen enkele sprake zijn. Bij binnenkomst worden de mannen en vrouwen immers meteen gescheiden… Ten tijde van Nazi-Duitsland gebeurde dit ook al, dus zo vreemd is dit niet. (Die was net op het randje volgens mij…)
Afijn, na al dat getrek, geduw en gevinger moet de inwendige mensch versterkt worden, want zelfs übergeile onaangepasten krijgen honger en dorst. No problemo:
“Er wordt koffie en thee geschonken. Maar ook vruchtensappen, smoothies, fris, en alcoholvrij bier. En we verkopen kleine snacks als zonnenbloempitten, olijven, vijgen en dadels. Alles is halal, dus helemaal aan onze doelgroep aangepast”, zegt de wethouder TROTS.

Kleine snacks als zonnenbloempitten? Sjésus, man. Dan moet je niet al te veel honger hebben.
Wellicht is het een ludiek idee om naast deze knaltent een soort smulbos aan te leggen. Dan kunnen deze geilaards hun eigen authentieke versnaperingen zelf rapen en plukken. Ies leuk!
En dan hebben we de hygiëne nog… Mannen dienen bij binnenkomst de tondeuse ter hand te nemen om de vaak aanwezige, omvangrijke lichaamsbeharing wat in te perken. Voor vrouwen geldt dit overigens ook. Tondeuse voor en na gebruik goed schoonmaken, want een lastige infectie ligt op de loer.

Verder nog wat weetjes met betrekking tot een veilig verblijf. De graties verstrekte condooms zijn ook besneden, dus kijk uit voor besmettingen. Zelf meegebrachte opblaasch-schapen dienen ingeleverd te worden bij de garderobe. Dat soort zieke spelletjes doet u maar ergens anders. Bij het tonen van twee paspoorten een dadel graties.

Toch borrelen bij BP nog wat Kamervragen op. Van welke nationaliteit zijn de schoonmakers?
Zijn Nederlanders ook van harte welkom?
Trouwens, er heeft zich nog geen enkele bezoeker gemeld… Wellicht komt men later uit de kast.

Voetnoot: ook dit stukkie is satirisch bedoeld. Ondergetekende heeft geen enkele afkeer jegens… Parenklups.

Advertenties

4 Reacties to “Ook geil; de islamitische parenklup.”

 1. Monique Says:

  Ik ruik een HOAX, het kan niet anders 🙂

  Like

 2. Maci Says:

  IK OOk.

  Like

 3. Florijn Says:

  ‘De club is gevestigd in een statig pand aan de Haagse Laan van Meerdervoort’

  -Gaat even kijken – 😉

  Like

 4. G.Dekzijl Says:

  Zie foto bij artikel: zonder uitzondering kan gesteld worden dat alle ingepakte moslimvrouwen provocateurs zijn, gedwongen er zo bij te lopen of niet.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7327
  En omdat het geen weer is voor een frisse wandeling nog even wat info voor degenen die muziek draaien in het eigen bedrijf.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7399

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: