Paddoverbod ‘verwarrend’.

paddo

Landgenoten… Politiek Den Haag op z’n smalst. Het lachwekkende paddoverbod… Sinds maandag is het paddoverbod ‘van kracht.’ Althans, misschien ook weer niet. Job Cohen-dicapt laat nog geen controles uitvoeren, domweg omdat hij niet weet wie dat moet doen. Kortom, maandag is het verbod ingegaan en tegelijkertijd hanteert men alweer een gedoogbeleid. Echt Nederlandsch. Regels en wetten en zoals het een goed politicus betaamt, zien ze zelf door de bomen het bos niet meer.
De verantwoordelijke Ministers Ab Klink van Rokersbelangen, Guusje Nadorst van Alcohol in het Verkeer en uiteraard Ernst Hirsch Ballon van Doofpotten en Pedobescherming kissebissen en bakkeleien over het feit wie nu eigenlijk dit verbod moet gaan handhaven. De Hermandad, de VWA of moeten er speciale paddopolitiemeneren aangesteld worden – vraagteken -. Niemand weet hoe of wat, maar het verbod ís er. Men vindt eerst de duikplank uit en pas veel later het water.

Bijkomend probleem is dat de hallucinerende paddenstoelen moeilijk te onderscheiden zijn van eetbare paddenstoelen. Ten eerste; beide paddenstoelen zijn eetbaar. Ten tweede; eetbare paddenstoelen, zoals cantharellen e.d. zijn niet te koop in de smartshop. Dus de paddenstoelen die u als toekomstige handhaver in de smartshop zal aantreffen, zijn de bewuste paddo’s… Of moet ik het nog een keer op Nijntje-niveau uitleggen. Sjesus.

Zelfkwekers hebben niets te vrezen. Thuiskweken blijft gewoon toegestaan. Toch vreemd. Het verbod is ingesteld, daar sommige psychonauts om het leven zijn gekomen na het nuttigen van een portie magic mushrooms. Het is goed mogelijk dat deze paddo’s afkomstig waren van een argeloze thuiskweker… Maar die blijven gevrijwaard…

Snapt u het nog?

Eén reactie to “Paddoverbod ‘verwarrend’.”

  1. jager Says:

    Ik snap d’r ook niks van,… Mag ik nu nog wel of niet meer champions eten?
    Idd. Typisch hiero, ja een verbod en nu nog handhaven, hadden we dat met roken niet ook al?

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: