Weerloze kind’ren vogelvrij.

Landgenoten… Gisteren schitterde de redactie door afwezigheid en dat is niet zo vreemd. Rond de klok van half zeven stonden er plotsklaps twee zwarten veur de deur. Ik riep nog naar ons’ aller Babette dat ze niet zomaar iedereen binnen mocht laten, maar het was al te laat. Twee zwartgeblakerde Pieten kwamen ons vergezellen en hadden twee zakken met cadeau’s bij zich… Een echte Pakjesavond!

Dit was overigens de eerste keer dat ik zwarten over de vloer had. Op 5 decembert maak ik namelijk graag een uitzondering. De avond is prima verlopen. Geen terreurdreigingen of bommeldingen…
Dat was afgelopen vrijdag wel anders, volgens de nieuwsberichten:

‘Het Sinterklaasfeest van honderden schoolkinderen in het Brabantse Oosterhout is vandaag op ‘wrede wijze verstoord‘, nadat werd gedreigd met een bomaanslag. Op basisscholen in de Amsterdamse Bijlmer is gedreigd met brandstichting vanwege de Sinterklaasvieringen.’

‘Het gaat geweldig in Nederland!’, zou onze Grote Leider De Balk zeggen… Get real, big kid. Het enige wat in Holland nog een béétje onschuldig was – het groteske Sint Nicolaasch-feest – is door óf linxe terroristen óf door een of andere onfrisse jihad-groepering sinds vrijdag voorgoed om zeep geholpen.
In Oosterhout, wie is er niet op fakansie geweest, moesten zo’n vier honderd weerloze kind’ren met grote rampspoed geevaccudinges worden… Twee bommeldingen maakten op de bewuste school een einde aan het Siterklaaschfeest. De kind’ren krijgen maandag pas hun cadeautjes…

Ook in het doorgaans ‘rustieke’ Amsterdamn Zuid-Oost ging het los. Middels een dreigbrief werd gewaarschuwd voor grootschalige terreur als racistische Pieten het Sinterklaaschfeest kwamen opleuken:

‘De branden zullen beginnen bij ingangen en ramen van de lokalen op het moment dat de kinderen aanwezig zijn.’

Dit is natuurlijk logisch: ‘Volgens de afzender, het actiecomité Strijd en Actie Antiracistische Nederland, is de traditionele viering een ‘fascistisch feest om mensen te hersenspoelen en hen voor te bereiden op het gebruik van psychisch, verbaal en zinloos geweld tegen mensen met een kleurtje’.

Merkt u de spelfout op? ‘Antiracistische Nederland! Trek uw conclusies. Of hier nu linxe tobberts of jihadisten achter zitten, dit soort prehistorische primaten moeten op openbare pleinen onder luid gejoel met vier paarden uit elkaar getrokken worden. Eerst de knieschijven verbrijzelen uiteraard.

Nederland is in en in ziek. Een kinderfeest als Sinterklaas wordt op diverse plekken ruw verstoord door een stelletje bloedmongolen die ook nog ‘zinloos geweld’ in de muil durven nemen.
Het is goed mogelijk dat het Sinterklaasfeest volgend jaar ondergronds moet. In het belang van de allesoverheerschende politieke correctheid.
Je weet zelluf… Veel mensen ergeren zich hier aan. Aan de ‘racistische Zwarte Piet’. Mooi niet! Trek ten strijde tegen de Piet-haters! Volgend jaar vieren wij gewoon Sint Nicolaasch! Desnoods met grof geweld!! Dan maar een burgeroorlog.

Oproepen tot geweld mag helaas niet, maar ik zou het toejuichen als potige Nederlanders zich groeperen en zich wapenen tegen dit soort crapuul!

Updeet; Bommeldert bleek boze buhrmann

Advertenties

3 Reacties to “Weerloze kind’ren vogelvrij.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Ouwe Knoest
  hep geproest
  Sint en Piet
  Die bestaan toch lekker niet
  vroegah hebbe ze wel bestaan
  Maar toen zijn se daud gegaan.
  Sint en Piet sen dus daudgewone klone
  Wrom seure dan so die allogtone

  Kindertjes vinden dr wel wat aan
  En van de kemersi magget fesie nie vergaan.
  Gewoon doorgaan
  Met die baardige en zwarte banaan

  Like

 2. NickN Says:

  Achteraf is unabomber een oer Hollander 😉

  Like

 3. Stamppot Says:

  Potverdikkie, ik reed hier langs een lagere school en wat zag ik? Witte Pieten. Later las ik in het plaatselijke leugenaartje dat de school ”solidair wile zijn met de onderdrukte bevolking in Afrika.” Ik heb maar weer eens een diepe zucht geslaakt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: