Fundamenthols werpen embryo’s.

Made in China...

Made in China...

Landgenoten… Vergrendel uw brievenbus! Fundamentalistische Christenen komen u een plastic foetus brengen:

‘De anti-abortusclub Schreeuw om Leven wil bij alle Nederlanders een plastic foetus in de brievenbus stoppen.’

Een milieugevaarlijk, plastic larfje moet zwangeren er van weerhouden om abortus te plegen. In Oosterburië is dit schattige larfje al massaal verspreid door geloofsgestoorde idioten en nu is Holland aan de beurt.
De anti-abortusklup weet kennelijk niet van het bestaan van de Abortuswet. Abortus is in Nederland gewoon toegestaan, maar onze fundamenthols komen ons toch even opdringerig verblijden en flikkeren een plastic embryo in de brievenbus…

Deze aktie kon nog wel eens stuitend overkomen bij vrouwen die net een miskraam hebben gehad, maar dat deert deze religieuze sekte niet. Deze klup moet en zal haar onfrisse waanbeelden uitdragen.
Kind’ren die verkracht zijn door een pooierboy en zwanger zijn geraakt, moeten dit kind ook gewoon ter wereld brengen, aldus deze reli-schreeeuwers.

Ik zal het nog maar es herhalen; van een religie is nog nooit iemand beter geworden. Alleen slechter en het heeft door de eeuwen heen miljoenen slachtoffers veroorzaakt. De katholieken bijvoorbeeld, hielden er in de Middeleeuwen al vreemde gewoonten op na: Heksen verbranden.
Tevens veroorzaakt een religie een sterke inkrimping van de hersenen, hetgeen resulteert in wereldvreemde, opdringerige evangelisatie van ongelovigen.

Het Christendom is nu wel op haar zorgelijk dieptepunt aangekomen; men is al zo ver gezakt, dat men bij argeloze burgers plastic rotzooi in de bus werpt. Bij het zieke af.

Bescherm daarom uw brievenbus met uw leven en verjaag deze vrijpostige geloofsgestoorde gekken van uw erf.

NEE geen foetussen – JA wel Wehkampf

Eén reactie to “Fundamenthols werpen embryo’s.”

  1. Maci Says:

    Mijn eerste reactie was: als je nu zo’n belachelijke plastic boodschap in de brievenbus vindt, moet je die neutraliseren/ridiculiseren. Laten we het plastic figuurtje zilver spuiten en massaal in de kerstboom hangen of gewoon in het kerststal kribje leggen. Of ben ik nu erg cynisch. Met excuus aan de vrouwen die ongewild een foetusje verloren. Maar ziekte moet je met ziekte bestrijden. Homeopatisies weet je wel.

    Groet, Maci.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: