De Grote Overname reeds een feit.

maroc-buurtLectori Salutem!

Gisteren schreef ik het nog: ‘tot woensdag!’ Welnee. We begeven ons in een rampsituatie, want we hebben een gevalletje landje pik te Rotterdamn:

‘In Rotterdam-West MOET een nieuwe woonwijk komen die geheel is gebouwd in Marokkaans-arabeske stijl. Dat houdt in dat de huizen opvallende kleuren, mozaïeken, zuilen en patio’s zullen krijgen.’

‘Burgemeester’ Aboetalip komt in een gespreid bedje terecht. Het plan voor een heuse mocro-enclave ligt immers al op tafel. Bedacht door Abderrahman Hassani Idrissi en Abdel Salhi. Je zal het godverdomme in boterletters krijgen. Het is goed mogelijk dat deze twee Neo-Trojanen gestuurd zijn door de koning van Mocronesië, gezien het feit dat deze pseudo-ayatollah financieel bij wil springen.

Dus toch, waarde landgenoten. Nederland is de 17-de provincie van Mocronesië. Dit blijkt uit de vele spionnen, welke gestuurd zijn door de koning en nu dit bizarre plan weer.
Ik kan mij herinneren dat in bepaalde wijken elk zonnescherm dezelfde kleur moest hebben, vanwege de eenheid. Ik kan mij ook herinneren dat brave ‘Ollanders een tenekrommende bouwvergunning moeten aanvragen voor een dakkapel of zo iets…
Mocronesiërs niet. Die pakken terstond groots uit en stampen gelijk honderd spuuglelijke bouwvallen uit de Rotterdamse klei. Met oorverdovende kitsch-kleuren bovendien.

Maar deze toekomstige Berber-enclave is ‘natuurlijk niet alleen voor mocronezen.’ Deze wijk is bedoeld voor álle Nederlanders. Om kennis te maken met de mocronesische architectuur…
Wil je godverdomme optiefen met je islamitische pleuris-ruïnes! Wij willen godverdomme helemaal niet kennismaken met wat voor uitheemse bouwvallen dan ook, hoor je!!

Oja, de Haagsche politici. De meesten hebben hun ruggengraat operatief laten verwijderen, maar die enkeling die wél ballen heeft en toch nog iets met ons’ Hollanders te maken wil hebben, moet op dit moment op de zeepkist klimmen en de megafoon vol spugen: ‘Zeg hoor eens, mocht onze steden je niet bevallen, ondanks dat de meesten van jullie lekker graties uit de grote ruif vreten, donder dan voorgoed op naar je tiefuswoestijn. Er worden hier geen mocronesische enclaves gesticht, dat doe je maar thuis. Waar je hoort. Stelletje onaangepaste, ongeletterde onbuigzamen!’

Nee hoor, niets van dit alles. Alleen de PVV ageert hier tegen.
Onze zalvende Premier Balkenbrij zal deze op handen zijnde islamitische schermutselingen wel weer schoon praten. Maar ach… Ook hij zit in het komplot. De Grote Overname is reeds begonnen.

Graag een nieuwe havenstad aanwijzen.

6 Reacties to “De Grote Overname reeds een feit.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Geef mij maar China-Town.
  o(-|-)o
  ,,,(-),,,

  Like

 2. Hellen Says:

  Zoals altijd weer genoten van je stukkie , alhoewel humor geen zandratten verwijdert ! Maar het lucht vaak heel erg op als je (al is t maar voor jezelf) een minuut of 5 de ene vloek naar de andere eruit gooit , en daarna een Malibu met ijs ( of meer )

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Bij ons, over jullie zuidergrens is “het” ook al géén haar beter.
  Op de ijspiste in Antwerpen, draaide men het liedje “ziekenkas” van de Antwerpse entertainergroep “De Strangers”.
  Eén of ander azijnpisser vond dat +- 25jarig liedje chokerend tegenover…je-weet-wel, en heeft klacht neergelegd zodat, vanuit het stadsbestuur een verbod kwam om dit (nog steeds actueel) liedje te laten horen.
  De seut die het voortouw in dat verbod genomen heeft is een achterlijke groene (zijn er andere van dat soort ?) en noemt Piryns. (op Wikipedia staat er pikante détails van haar roots.

  Like

 4. Florijn Says:

  @Victor,

  Op You Tube het liedje even beluisterd 🙂
  Kan begrijpen dat de tere zieltjes van de doelgroep gekwetst zijn.
  Alleen dat ene zinnetje al:
  ‘A**h is groot maar Ziekenkas is groter’
  Respect,je weet toch?

  Like

 5. Anton Says:

  Mooi commentaar!

  Like

 6. H.Calahan Says:

  Ja, de grote overname is reeds een aantal jaren aan de gang.In België beginnen ze dat ook al door te krijgen en niet alleen daar.
  Zie het volgende PDF-je van slechts 3 pagina’s.
  http://tinyurl.com/8bjlkh
  Ter aanvulling de volgende webpagina’s.
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7327

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: