De artiesteningang van Albayrak.

Landgenoten… Afspraak is afspraak. Behalve als je Albayrak heet. Deze snorro zou op 1 januari 2008 de zogenaamde ‘pardonloketten‘ sluiten, maar we naderen inmiddels 1 januari 2009 en de verblaifsvergoeningen vliegen ons nog steeds om de oren.
Het gros van onze bewindslieden zijn – op z’n zachts gezegd – verontwaardigd, maar Albayrak ziet dit anders: ‘Volgens de staatssecretaris is die verlenging ‘in de geest’ van de afspraken.’ Je eigen zieke geest zal je bedoelen, griezelige leugenaar.

Onze vaatdoekregering dacht dat het miljarden kostende Generaal Pardon al verleden tijd was, maar niets is minder waar. In de grote steden, waaronder Mokum, Rotterdamn, Oetrecht en Den Haag waren op 1 decembert nog zo’n 800 aanvragen in behandeling.
Uitermate positieve berichten voor ‘onze’ asielige gelukszoekers. Beschermvrouwe Albayrak heeft de achterdeur nog stiekem opengehouden en iedereen is nog steeds welkom. Bellen hoeft niet, Snorro staat u al wapperend met verblaifsvergoeningen op te wachten.

Het zal wel aan haar afkomst liggen. Het schijnt namelijk dat je bij een doorsnee Turk op de meest ongelegen momenten kan aanbellen en je krijgt terstond alles wat je wenst. Zo ook bij vrouwtje Albayrak. Los van een uitgebreide maaltijd, verschaft zij ook nog eens die fel begeerde verblaifsvergoening.
Overigens, hoe is het met je verloofde, of zit die ook al hier? Zo niet, dan pleiten wij voor gezinshereniging. In Toerkije welteverstaan. Dan zijn we meteen verlost van deze wereldvreemde turk die ons miljarden heeft gekost. Opzouten, griezelige dubbelpaspoorter en ga je ogen uit je kop schamen.

Zoals gezegd, de Tweede Kamer is verontwaardigd over haar leugenachtige uitleg omtrent het open houden van de omstreden sorry-raampjes. Leuk hè, Middeleeuwers in de politiek. Had je ze maar niet binnen moeten halen.

Toch zie ik een rooskleurige toekomst voor Albayrak. Medewerker bij de Mac. ‘U mag doorrijden naar raampje twee. Daar zullen uw versnaperingen overhandigd worden. Alleen één verschil. Hier moet u wél afrekenen.’

4 Reacties to “De artiesteningang van Albayrak.”

 1. Victor Van Vosselaer Says:

  Wat ik gisteren schreef over die onnozelheden bij jullie zuiderburen, zet zich ook reeds voort bij blogs.
  http://blog.seniorennet.be/angemtjes kreeg gisteren nog een aanmaning van het seniorennetoverkoepelende instelling om de reacties van de lezers véél strenger te controlleren alvorens ze te publiceren.
  Voor een (vooral politiek-commentaar) blog , kan een “muilkorving” desastreuse gevolgen hebben.
  Het WO ll waarschuwingsadvies homt weer boven: “Achtung, Feind hört mit”

  Like

 2. Ouwe Knoest Says:

  Awel gij Victor het is plesant van te lezen uw reacties.
  Maar ik moet wel toegeven dat er wel strenger opgetreden mag worden gezien het “onwelvoeglijke” taalgebruik van diverse reaguurder. Maar amay dat komt “ier” nie voor éééj. Elders wel! “Ier” van te reageren alleen kritische mensen. Dan is het best mogelijk van te schieten met scherp(e woorden).

  Like

 3. boilingpoints Says:

  @ Victor: Op Angeltjes heb ik eigenlijk nog nooit comments gelezen die niet door de beugel konden… Maar ach, wie ben ik…
  Er komt nog een tijd dat wij bloggers ondergronds moeten…
  Tegenwoordig is alles racistisch, beledigend en stuitend. Me reet!
  Jammer dan. Alleen strooien met ernstige ziektes verwijder ik meteen.

  Like

 4. Victor Van Vosselaer Says:

  Beste vrienden “boilingpoints,
  Dat U nooit comments die niet door be beugel konden, gelezen hebt bij Angeltjes komt door: 1) zelfde opiniegenoten (op véél punten); 2) omdat Uw site op een “aanbevolen stek” staat bij Angeltjes…….ha,haaaaa.!

  Uw laatste drie lijntjes zullen binnenkort, helaas, nog eensdaags werkelijkheid worden.
  Hartelijke groeten uit Vlaanderen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: