Markoek toont zijn ware gezicht.

Landgenoten… Ik schreef het al meerdere malen. Kijk uit met de zogenaamde polder-moslim Marcouch Markoek. Deze ijzingwekkende islamist is weer eens in opspraak:

‘Om een brug te slaan tussen moslims en Amsterdammers heeft Ahmed Marcouch (PvdA) enkele maanden na de moord op Theo van Gogh subsidie aangevraagd om de omstreden sjeik Yousouf al Qaradawi naar Nederland te halen.’

We praten hier over een soepsidie van zo’n slordige 150.000 €. Zuurverdiend belastinggeld, dat snapt u wel. Deze sjeik is berucht om zijn zeer haatzaaiende uitspraken over o.a. homosensuelen. Deze macabere plakbaard vindt dat homo’s de doodstraf verdienen en vindt zelfmoordaanslagen geheel oké. Verder is deze geloofsgestoorde imbiciel nauw verbonden met allerhande terreurgroeperingen zoals de discutabele moslim broederschap bijvoorbeeld.

Kortom, een onfrisse, macabere plakbaard. Markoek – moge allah hem leiden naar zijn land van oorsprong – wilde deze gevaarlijke gek naar Nederland halen. Vlak na de slachting van Van Gogh én met behulp van uw belastinggeld. Verstand van timing heeft Markoek ook al niet. Maar heeft-ie dan wel? Hij heeft het schreeuwerige islam-propaganda-virus onder de leden, draagt gluiperige schaapskledij en heeft bovenal een weerzinwekkende dwangneurose om Barbarians zoals de bewuste sjeik in te laten vliegen.

Kortom, deze staatsgevaarlijke Markoek moet zo spoedig mogelijk het land uit.

Ander onderwerp: Inmiddels is de achttiende Hollandsche militair in Uruzgan gesneuveld. Vierentwintig jaar. Foetsie. Dood. R.I.P.
Absuluut geen Prettige Kerstdagen voor de nabestaanden. Nooit meer.

Op het zeer kwalijke marokko.nl steken ‘commenters’ de draak met deze militair.
Een screenshot van het forum vindt u HIER.

Deze weerzinwekkende site wordt gesoepsidieerd door de overheid!!

Advertenties

9 Reacties to “Markoek toont zijn ware gezicht.”

 1. jager Says:

  Schokkend die reacties op die site. Die zouden ze gelijk moeten bannen voor het leven.
  Subsidies voor het binnenhalen van imams zouden ze zoiezo moeten verbieden…

  Like

 2. H.Calahan Says:

  Wat Marcouch en consorten “bruggen slaan” noemen is niets anders dan een alternatieve methode om zieltjes te winnen in casu het bedrijven van TAQIYYA & KITMAN. Met behulp van kennis van dat islamitische fenomeen(dat niets anders is dan op de koran gebaseerde misleiding en desinformatie) op de volgende webpagina’s kunnen veel problemen o.a. met de al maar rovende en spugende Marokkaantjes(deze week werd in Utrecht een buschauffeuse van de GVB bespuugd en beledigd door dat Riftuig!)snel worden aangepakt. Deze week stond ook een treffend staaltje taqiyya in de Telegraaf. In Amsterdam bezoekt de politie het tuig thuis en één van de verwekkers wist te melden: zoiets doet mijn kind niet, nadat die verwekker met de feiten werd geconfronteerd.
  Typisch Marokkaans: glashard liegen als de bewijzen onontkoombaar blijken.
  De handleiding van taqiyya & kitman inclusief de korantekst vindt u op:
  http://tinyurl.com/9q4xe
  U vindt eea ook in de volgende PDF-file.
  http://tinyurl.com/2whlun
  Een nog leukere oplossing om van het islamitische gelazer af te komen werd in maart 1878 aangedragen door de Franse prozaïst Gustave Flaubert…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7085

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Iemand met twee paspoorten, met een dubbele agenda en die betaald wordt door de overheid en niet hoeft te werken, is er nog iemand in Nederland, behalve de kliek van Bakellende, die denkt dat dat goed gaat??
  Zo krijgt Aboutaleb ook zijn ambtswoning in Hillegersberg, de Rotterdamse buurt met de minste Finnen!
  Stem nooit meer op de oude politiek.

  Like

 4. Anton Says:

  Treurig, alweer een Nederlander omgekomen. Niet in een vuurgevecht maar door een lafhartige bernbom, de zoveelste alweer. Veel beter kunnen die troepen terug naar Nederland komen en hier eens opruiming houden. Kandidaten genoeg. Het klinkt hard, maar zo denk er over.

  Like

 5. H.Calahan Says:

  @Anton: lees 2 en 10 van http://tinyurl.com/98dwhh maar eens…

  Like

 6. Anton Says:

  @ H. Calahan

  Dank je, ik heb de website meteen aan mijn favorieten toegevoegd.

  Like

 7. Anton Says:

  @ Leefbarbaar (en algemeen)

  Vreemd, dat die twee paspoorten zowel door de tweede kamer als door welke regering dan ook geaccepteerd worden. Voor mij onbegrijpelijk. Vreemd omdat andere landen het te zeggen hebben over een deel van de burgers hier in Nederland. De opperbaas van Marokko zegt dat mensen van Marokkaanse afkomst in Nederland hun paspoort niet mogen inleveren. En gedwee doen ze het dan ook niet. Jongens hier van 18 jaar met een Turks paspoort worden opgeroepen voor militaire dienst in Turkije. Wat dan weer af te kopen valt voor een aantal Euro’s. Ja ja.
  Heeft Beatrix of onze regering ook zoveel zeggenschap over Nederlanders in den vreemde? Ik denk van niet.
  Van die dubbele paspoorten moeten wij eindelijk eens af.

  Like

 8. Victor Van Vosselaer Says:

  Dat zijn er 18 teveel want iedere gesneuvelde jongen is honderd keer méér waard dan àl die Aziatische voddenbalen samen.
  Oprechte deelneming aan de families van die Nederlandse “opgeofferden”
  Slaapwel Ballenellende en jouw bende.

  Like

 9. Doorpakken met Markoek. « Says:

  […] De FION is aangesloten bij de Europese federatie FIOE, die aan de basis staat van de European Council for Fatwa and Research (ECFR) van geestelijk leider van de Moslim Broederschap Al-Qaradawi. Waar kennen wij dit heerschap ook al weer van… O, ja. Markoek wilde deze homo cq Jodenhater met Hollandsch belastinggeld naar Nederland halen. […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: