Relifun: De PBC.

godhatesfagsLectori Salutem!

Er schijnt nogal wat onvrede te heersen onder de achterban van de Christenunie. Men vindt dat ouderling Rouvoet een nogal ‘losse bijbelse moraal’ hanteert. Daarom is er een discipel uit zijn as herrezen om een nieuwe politieke partij op te richten. We schrijven René van Dijk. Deze dol dwaze fundamenthol is in zijn tijdmachine gekropen, om vervolgens in het jaar 1654 te belanden. Zo, dat voelt beter, gezien mijn Middeleeuwsche, discriminerende standpunten.

Allereerst zijn ‘partij’. De Partij voor Bijbelgetrouwe Christenen. Kortweg, PBC. Klinkt als een zeer besmettelijke ziekte en dat is het ook. Lieden die achter deze ‘partij’ staan, houden er nog al wat afwijkende standpunten op na, zo lezen wij op de ‘partij-Hyves‘. Vanzelfsprekend géén seks voor het huwelijk, dus beslist geen keurig ingereden bruid in de huwelijksnacht.
Geen abortus, geen coffeeshops en geen euthanasie. God bepaalt namelijk wanneer je dood mag.

En dan natuurlijk het hot item van 2008. De homofiel. Ook wel utrechtenaar, billenfritz, bruine ruiter, sluitspierpionier, reetracer, bloedpoeper of pijpsleutel genoemd.
De PBC stelt dat gerotzooi met homo of lesbo-huwelijken uit den boze is.
Homoseksuelen die er ronduit voor uitkomen dat zij praktiserend homoseksueel zijn, hoeven niet te rekenen op een bestuursfunctie binnen de PBC.
Deze discriminerende uiting is in strijd met onze Grondwet, maar streng gelovigen komen hier altijd onberispelijk mee weg. Daarom heb ik even op ‘dit is niet oké’ geklikt en een toelichting gestuurd naar Hyves. Moet u ook eens doen! Bij meerdere meldingen bestaat de kans dat deze reli-troep off-line gehaald wordt.
Stay tuned.

Advertenties

Eén reactie to “Relifun: De PBC.”

  1. Florijn Says:

    Ja ,een gezellig clubje 😦
    Die voorspelling,dat we aangeland zijn in de ‘eindtijd’ is natuurlijk weer wel mooi mee genomen 🙂
    Ik zit niet op Hyves en kan er dus niet stemmen,maar de meerderheid van de reaguurders vindt de club overbodig; een troostrijke gedachte.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: