Het trauma van Markoek.

Landgenoten… Daar is-ie weer! Zonder ayatollah Markoek geen Boilingpoints. Meneer genereert zonder het zelf te weten een omvangrijke berg blogvoer. Recentelijk werd bekend dat Markoek in 2005 een Syrische haatbaard wilde binnenhalen, maar dat feest ging niet door. En wat doet een moslim die zijn zin niet krijgt? Krek, binnen no-time slaat hij de veilige slachtoffer-deken om zich heen:

‘De PvdA’er Ahmed Marcouch zegt in 2002 te zijn geweigerd als persvoorlichter bij de Amsterdamse politie omdat hij van Marokkaanse afkomst is.’

Gewoon even een oud itempje uit de kast halen en laat de tranen met terugwerkende kracht maar stromen. Gewoon even de aandacht afleiden nu er allerhande bedenkelijke berichten over deze islamist boven komen drijven.
Markoek werkte destijds als brigadier te Mokum en wilde solliciteren als persvoorlichter. De keuze was destijds op een ander gevallen, want het korps was ‘nog niet toe aan een mocronesische voorlichter.’

Zeven jaar na dato zit deze onfatsoenlijke afwijzing hem ogenschijnlijk nog steeds dwars. Markoek is immers gewend om altijd zijn zin te krijgen, maar stootte in dit geval zijn neusch. Omdat hij marokkaan is, aldus een hysterische Markoek.

Het zal ons niet bevreemden dat Markoek eerdaags met een godsjammerlijk jeugdtrauma aan komt zetten, omdat hij ten tijde van zijn aankomst in Nederland net iets te lang aangekeken werd door een douanebeambte op Schiphol. Wat moet die douanebeambte een zorgelijk gezicht hebben getrokken. Een nieuw Trojaans veulentje – volgens sommige bronnen had Markoek in marokko nog nooit een school van binnen gezien – is aangekomen in Nederland. Met dit onschuldig ogend ventje gaat Nederland in de toekomst nog gesodemieter krijgen. Die gaat later vast lopen dreinen dat hij geweigerd wordt, omdat hij marokkaan is. De douanebeambte had gelijk. We zijn inmiddels dertig jaar verder. Deze Neo-Trojaan heeft het intussen voor elkaar dat er islam-doctrine-lessen worden gegeven op openbare scholen.

Op die bewuste dag van aankomst, we schrijven 1979, hadden we subiet in moeten grijpen. Het had ons een hoop religieuze schermutselingen gescheeld.

Advertenties

2 Reacties to “Het trauma van Markoek.”

 1. yeager Says:

  Markoek, dag van aankomst in 1979?
  Dat is de tijd dat al die frisse figuren “Nederlander” werden bij naturalisatiebesluiten die als hamerstukken in de “volksvertegenwoordiging” werden afgedaan, ongeacht of die “medelanders” al een andere nationaliteit hadden.
  Kan de plotse ommezwaai vandaag van de PvdA om af te willen van de dubbele nationaliteit te maken hebben met de dreigende zeer zware economische crisis?
  Want dat betekent immers voor haar troetelkinderen een gevaarlijke toestand als het licht in Europa uitgaat.
  Om zich in te dekken en nog wat stemvee in de toekomst te behouden, strooit de PvdA het klootjesvolk van Paul de Leeuw met wat krasse uitspraken andermaal zand in de ogen.
  Immers, als de voorspelling van Ralph Peters uitkomt dan moet de PvdA het eerstdaags stellen zonder haar islamitische stemvee.
  Volgens Peters zullen de Europeanen zich niet de kaas van het brood laten eten bij een economische neergang. De moslims in Europa leven volgens hem dan ook in geleende tijd en zullen van geluk mogen spreken als zij er met deportatie afkomen.
  Hoe het zij, de haatbaarden en hun provocerende hoofddoekenaanhang hebben het in ieder geval voor elkaar gekregen, dat zij bij de meerderheid in Europa niet op gevoelens van sympathie en solidariteit hoeven te rekenen.

  Like

 2. Maci Says:

  Onze Markoek durfde het onlangs ook te presteren om als ambtenaar van de burgerlijke stand bij zijn stadsdeelraadje Slotervaart bij een burgerlijk huwelijk tussen twee moslims luidruchtig allah aan te roepen om het huwelijk te “zegenen”.
  Daar heeft hij gvd niet te doen en niets mee te maken als seculier geacht ambtenaar.
  Dat doen ze maar in de moskee.
  Maar denk je dat de PVDA hem op de vingers tikt?
  Zal wel niet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: