De envelop van Aboetalip.

aboeLandgenoten… Nederland heeft er weer een primeur bij. Dubbelpaspoorter Aboetalip is sinds vandaag burgemeester van Rotterdom. Toch een vreemd gezicht… Een gezaghebbende Marokkaan met zo’n opzichtige ketting om de nek. Normaliter dragen alleen tien jarige, licht getinte rotjochies met bontkraagjes dit soort oordovende sieraden, maar dit geheel ter zijde.
Tijdens de beëdiging kreeg de kersverse burgemeester de fel begeerde hamer overhandigd. Dit was ook meteen de eerste keer dat hij gereedschap vast hield.
Marco Pastors van Leefbarbaar Rotterdom schonk Aboetalip een welkomstgeschenk in de vorm van een lege envelop. Dit, om zijn Marokkaanse paspoort op te sturen naar zijn baas, de Koning van Marokko.
Pastors: ‘U heeft nu de kans bij de Marokkaanse overheid de onmogelijkheid om het Marokkaanse paspoort op te zeggen, aan te vechten’

Denkt u nu werkelijk dat Aboetalip zijn mocro-pas opstuurt? Welnee. Die lege envelop gaat hij waarschijnlijk gebruiken om een brief te sturen aan de Koning van Marokko, waarin hij de stand van zaken omtrent de Islamisering van Nederland in kaart brengt.

Buiten deze steeds terugkerende reportage zal Aboetalip zich bezig gaan houden met veiligheid, wandelingen door de stad – ik voorspel alleen door Hillegersberg, lekker safe – ‘en misschien kom ik wel aanbellen voor een kop koffie’, riep de burgervadert goedlachs…
De reacties van de gewone man op straat waren niet te versmaden: ‘aboe wie? Die komt er bij mijn niet in! Dat is toch die nieuwe… uh… O, die! Nee bedankt..’
Rotterdommers staan er om bekend dat ze gastvrij ingesteld zijn.

De eerste dag van je nieuwe baan is altijd een beetje onwennig. Waar is het toilet, de kapstok en kan ik hier ook graties koffie krijgen.
Over het toilet gesproken; is het toilet alwaar Aboetalip vroeg of laat een negert op de trein zal zetten naar Islamitische maatstaven aangepast, of heeft hij er geen moeite mee om zijn tere billetjes op een Westerse plee te laten rusten?

We zullen altijd in het ongewisse blijven.

Advertenties

2 Reacties to “De envelop van Aboetalip.”

 1. Ray-van-angeltjes Says:

  Deelneming.

  Like

 2. Harm Schouten Says:

  Aboutaleb is burgemeester geworden door chantage, achterkamerpolitiek en landverraad van de pvda.
  Als Rotterdammer zie ik hem dan ook als een symbool van de islamisering van Nederland.
  Hij is geen burgemeester maar afgevaardigde van een fascistische ideologie die ons land wil onderwerpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: