Mindblowing: moslima op gym.

Landgenoten… Een moslima met een haatlap op de kop is nooit grappig. Vroeg of laat levert dit schermutselingen op. Nu moet u weten; hulpminister Jet Bussemaker is bezig om meer allochtonen aan het bewegen te krijgen… In de sportschool. Het eerste schaap heeft zich al gemeld. Mét een haatlap op de kop. De bewuste sportschool hanteert strenge kleding voorschriften en heeft alle, lees alle vormen van hoofdbedekking verboden. Dus een kopvod annex haatlap is niet toegestaan.

Een béétje verbolgen moslima stapt natuurlijk terstond naar de Commissie Gelijke Behandeling, maar die knuffelaars maken op ons geen indruk. Men heeft namelijk niet de bevoegdheid om een bindende, juridische uitspraak te doen, dus eet je hart uit.

Terug naar hulpminister Jet B. ‘Die gaat op verzoek van de CGB sportscholen aanmoedigen het dragen van hoofddoekjes niet te verbieden.’ Anders gezegd; haal het niet in je onbeschofte kaashersens om een moslima met haatlap de deur te wijzen.
En los daarvan, stel je voor dat dit Islamitisch vlagvertoon tussen de draaiende delen der fitness-apparatuur komt… Het arme schaap zou wel eens gewurgd kunnen worden… Dan heeft de sportschool meteen een aanklacht aan de broek, wegens dood door schuld. Verbieden dus.

En laten we wel wezen; een kopvod dient om ‘de verleidelijke heerlijkheden’ der moslima te verbergen. Om de vleeschelijke lusten van de man in toom te houden. Ik vind dit een zeer provocerende en tevens beledigende gedachte. Alsof wij mannen zich niet kunnen beheerschen bij het aanschouwen van een bloothoofdige moslima…

Laat me fokking niet lachen!

Updeet: Jet B. wil allochtonen meer laten bewegen. Stuur ze eens naar het CWI.

Advertenties

6 Reacties to “Mindblowing: moslima op gym.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  In een sympatisernd blog stond de “ontmaskering” van deze “dame”. Er is sprake van een gerichte provocatie om de onderhavige sportschool (weer) in discrediet te brengen.
  Incha’allah?????

  Like

 2. Harm Schouten Says:

  Jet Bussenmaker, is dat niet die dhimmi die de Nederlandse geschiedenis wilde herschrijven?
  Dat in het vervolg op scholen geleerd moet worden dat Nederland in de tweede wereldoorlog door de Marokkanen bevrijd?
  Stuur dat mens Vogelaar maar achterna.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  –> http://contradicere.wordpress.com <–

  Om het speurwerk te verlichten. . .

  Schrik niet van het “plaatje” ernaast in de derde kolom.
  Wie de jeugd heeft, heeft (de) toekomst?

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Oud nieuws BP, maar toch niet zonder betekenis: iedere idioot kan een hoofddoek opdoen en gaan eisen dat de maatschappij zich gaat aanpassen. Nu dus een fitnessclub.
  Het heeft dus helemaal niets te maken met principes alleen met het verspreiden van de islam. (denk hierbij aan de melding van het pvda-raadslid I. Bouchra uit Rotterdam: “Wij zijn hier de autochtonen en jullie passen je maar aan”).
  Daarbij werkt zo’n mevrouwtje bij een van de vele welzijnsubsidiesponzen en kan daar op onze kosten de rest van Schiedam besmetten.
  Daarbij, als het haar goed lukt haar geloof te verspreiden dan zit zij thuis en zal dus nevernooitnietmeer in de buurt van een fitnessclub mogen komen. Hoe dom kiun je zijn?

  Like

 5. Anton Says:

  @ Leefbarbaar

  Goed gezien, de spijker op zijn kop! Nu weer een fitnessclub inderdaad, wat is het volgende. Waarbij zo’n fanatiek iemand ook vindt dat ze een kopvod mag dragen. De drempel wordt steeds lager, en dan zo’n minister die dit nog steunt ook.
  Je laatste opmerking is nog de mooiste! Als het lukt wat ze wil bereiken, blijft er voor haar niets anders meer over dan als kuise Moslima thuis te blijven zitten.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  @Anton
  Ik snap doorgaans geen zak van al die vervelende buitenlanders, maar ik snap wel dat zij altijd hun zin krijgen en ieder jaar met veel meer mensen hier zijn.
  Dat betekent ook dat onze regering iets heel erg fout doet.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: