Sportscholen op zwarte lijst.

Landgenoten… Zijn we al zó ver afgegleden? Sportscholen die zich niet laten provoceren door opdringerige, stampij makende moslima’s, komen keurig op een zwarte lijst te staan. ‘Stichting Ontsluiert’ komt op voor gesluierde moslima’s. Zo ook voor de nu al omstreden Schiedamse haatlapdraagster die geweigerd werd door sportschool Fit For Free.

‘De zogenaamde zwarte lijst bevatten organisaties die zich niets aantrekken van de uitspraken van de Commissie Gelijke Behandeling (CGB).’

En gelijk hebben ze. De CGB staat in 99% van de gevallen aan de kant van deze provocateurs, dus boycotten dit zure klupje.
Deze brutaalmensen hebben kennelijk het recht om organisaties als Fit For Free te boycotten, gewoon om het feit dat men de eigen kledingvoorschriften wil handhaven. Ik spreek derhalve een fatwa uit jegens deze dwarse Stichting Ontsluiert. Je zou er haast een vervroegde ontsluiting van krijgen.

Wanneer je als organistatie je poot stijf houdt, wordt je bestempeld als racistisch en discriminerend. U bent niet goed geïntegreerd, u dient respect te hebben voor een weerzinwekkende, barbaarse doctrine en doet u dat niet, dan wordt u met rasse schreden op een zwarte lijst geflikkerd… Die allah-schreeuwers worden steeds brutaler! Donder es even op met je islamitisch vlagvertoon. Als het je hier niet bevalt, moet je als een speer wegwezen. Terug naar je zandwoestijn, stelletje Middeleeuwers.

Binnenkort komt BP met zijn eigen zwarte lijst.
Een zwarte lijst voor stichtingen die hardwerkende ondernemers op een zwarte lijst durven te zetten.
Tipje van de sluier: Ontsluiting.nl

Mijn zwarte lijst zal later uitgebreid worden.

Scheer je weg, griezelige provocateurs!

Advertenties

18 Reacties to “Sportscholen op zwarte lijst.”

 1. Andr& Baert - Italië Says:

  Heb (met een beetje aanvulling) Uw artikel overgenomen op

  http://blog.seniorennet.be/digitalia/

  Proficiat en doe AUB zo verder…..

  Like

 2. Arie Says:

  Best handig, die lijst. Als je als racistische, xenofobe, door onderbuikgevoelens geleide autochtoon wilt weten waar je kunt fitnessen zonder geconfronteerd te worden met opdringerige, islamitische kledij, hoef je alleen maar de website van Stichting Ontsluiert te raadplegen. Er staan gelukkig niet alleen maar sportscholen op; ook basis- en middelbare scholen, een uitgeverij, een medisch centrum en zelfs een schoenwinkel worden door de wakkere stichting aan de schandpaal genageld. Geweldig toch, juist? Als je hoofddoekvrij schoenen wilt kopen, weet je nu waar je moet zijn.

  Nog een tip: als je moslim-vrij wilt sporten: ga schaatsen ! Dit oer – Hollandsche vermaak is nog niet ontdekt door slachtoffer-hoofddoekjes. Op de schaatsbaan in mijn woonplaats heb ik tenminste nog niet één kopvod of baard aangetroffen. Discriminatie? Of zou schaatsen haram zijn?

  Like

 3. Andr& Baert - Italië Says:

  Proficiat en doe AUB zo verder. Ik heb Uw artikel overgenomen, met een beetje aanvulling, op
  http://blog.seniorennet.be/digitalia/

  Like

 4. Arie Says:

  De website van deze haatlappenstichting heeft geen algemeen mailadres, maar bevat evengoed wel een mogelijkheid tot reageren. Zielige, geweigerde sluierdraagsters kunnen hun verhaal insturen, waarna de stichting bekijkt wat ze voor het arme schaap kan betekenen.

  Omdat ik me toch wel wat geërgerd heb aan deze zoveelste poging tot ondermijning van de Nederlandse samenleving, heb ik het geacht bestuur de volgende boodschap gestuurd.

  ‘Beste redactie van Stichting Ontsluiert,

  Uw site nodigt bezoekers uit positieve of negatieve ervaringen met de hoofdsluier in te sturen. Hoewel ik vermoed dat ik, autochtone man, zonder enige religieuze kledij, niet tot uw doelgroep behoor, heb ik wel degelijk ervaringen met de hoofdsluier. Staat u me daarom toe mijn mening hierover te geven, alsmede mijn mening over deze site en uw stichting, die voor sluierdraagsters opkomt?

  Ik heb me erg gestoord aan uw eenzijdige en bevooroordeelde berichtgeving over de (vermeende) discriminatie van moslim vrouwen. Vooral uw zwarte lijst schiet me echt in het verkeerde keelgat.

  Zo lees ik o.a. dat u de dialoog aan wilt gaan. Helpt het plaatsen van een zwarte lijst daar echt bij? Volgens uzelf past u het principe van hoor en wederhoor toe bij het samenstellen van deze lijst. Waarom wordt dan het weerwoord van de door u veroordeelde instanties niet vermeld? Was dat niet wat eerlijker geweest? Wat moet trouwens een schoenenwinkel misdaan hebben om op uw lijst geplaatst te worden? Denkt u werkelijk dat mensen voortaan deze winkel zullen mijden, of, nog gekker, hun kinderen van de door u aan de schandpaal genagelde basisschool zullen halen? Volgens mij bent u degene die tweedracht zaait in de samenleving, om eens een in de politiek populaire uitdrukking te gebruiken.

  ‘Sommige organisaties lijken zich niets aan te trekken van uitspraken van de CGB of rechterlijke instanties’ meldt u nogal verontwaardigd. Het zou u sieren hieraan toe te voegen dat de uitspraken van het CGB ook niet gevolgd HOEVEN te worden. De uitspraken van het CGB hebben geen bindende kracht, een feit dat bij u ongetwijfeld bekend is, maar mogelijk niet bij iedere bezoeker van uw site. Daarnaast komt het consequente gebruik van de woorden ‘slachtoffer’ en ‘discriminatie’ nogal eenzijdig en tendentieus over.

  Tot slot: ik geloof niet dat uw stichting de emancipatie van (gesluierde) moslimvrouwen bevordert. Als dat tenminste werkelijk uw doel is. Ik krijg eerder de indruk dat u de laatste restjes autochtoon verzet tegen de steeds verdergaande islamisering van Nederland de kop wenst in te drukken. Een toenemend aantal Nederlanders (het spijt me dat ik geen exacte gegevens voorhanden heb) ziet de hoofddoek niet langer als een religieus symbool, maar als een motie van afkeuring aan het adres van de Nederlandse samenleving. Het voortdurende gedram om altijd en overal een hoofddoekje te kunnen dragen komt erg agressief over. Een hoofddoek drukt uit: ‘ik ben een moslim, ik ben beter dan jij, je hebt me maar te respecteren en ik pas me niet aan.’

  Vergeeft u mij dat ik deze reactie anoniem plaats? Ik voel er weinig voor als eerste privé-persoon op uw zwarte lijst terecht te komen’.’

  En nu maar afwachten of mijn klacht geplaatst wordt……….

  Like

 5. yeager Says:

  Hopelijk wordt Albert Heijn ook nog eens op die zwarte lijst geplaatst.

  Like

 6. AboeNumidia Says:

  Stichting Ontsluiert: “Meld discriminatie door OBS De Singel!”

  Stichting Ontsluiert roept gesluierde moslimvrouwen die menen gediscrimineerd te zijn door OBS De Singel in Schiedam om zich met hun klachten te melden. Deze oproep is onderdeel van een intensief onderzoek van de Utrechtse stichting die opkomt voor de belangen van gesluierde moslimvrouwen. Naar aanleiding van meerdere klachten wil de stichting onderzoeken in hoeverre er sprake is van structurele discriminatie van gesluierde moslimvrouwen.

  Stichting Ontsluiert ontving al in 2006 een klacht van een Pabo-studente die klaagde dat zij geweigerd was voor een stageplaats vanwege haar hoofdsluier. Het bestuur kreeg toen geen reactie van de school die in dat jaar een onvoldoende kreeg van de Inspectie van het Onderwijs voor het rapporteren over haar onderwijskwaliteit. Uiteindelijk werd de school in oktober 2008 op de zwarte lijst geplaatst van de stichting. Inmiddels is het rapportagegedrag van De Singel verbeterd en ook Stichting Ontsluiert lijkt te profiteren van de ontwikkelingen op de Schiedamse school. Zo komt de communicatie na twee jaar eindelijk op gang. De vermelding op de zwarte lijst is daarom geschorst terwijl het onderzoek is herstart.

  Dat onderzoek richt zich ook op een andere klaagster. Zij was werkzaam als klassenassistente bij De Singel toen zij naar eigen zeggen werd gevraagd om haar hoofdsluier af te doen. Verder ontving de stichting signalen dat Pabo-docenten hun studenten hebben afgeraden om zich aan te melden voor een stageplaats bij De Singel. Ook deze signalen worden onderzocht. Afhankelijk van het resultaat van het onderzoek zal het bestuur De Singel op de zwarte lijst herplaatsen of definitief verwijderen.

  De stichting benadrukt dat het van groot belang is dat andere gesluierde moslimvrouwen zich ook melden met hun klachten. Alleen op die manier kan de stichting adequaat en effectief optreden tegen deze vorm van discriminatie. Dat deze vorm van discriminatie zeer ernstig is, heeft volgens de stichting niet alleen te maken met het verplichte karakter van de stages maar ook met het feit dat juist een basisschool een voorbeeldfunctie heeft als onderdeel van haar pedagogische taak.

  Klachten over De Singel kunnen worden gestuurd naar info@ontsluiert.nl.

  Bron: http://www.ontsluiert.nl

  Like

 7. Sultan Says:

  Ik ben 12 jaar en woon al mijn hele leven in Nederland, en weet je , ik HAAT racisten. Racisten zijn overal op de wereld. Ze willen bijvoorbeeld niet dat buitenlanders in hun eigen land komen wonen, maar denken ze bijvoorbeeld ook aan dat hun eigen stomme volk ook in andere landen woont? Er zijn er genoeg in Spanje en Turkije en enz. enz. Ik weet niet wat ze denken dat ze zijn hoor maar dan moeten die kaaskoppen toch ook weer terug anar hun eigen land!? Als jullie racistisch doen , doe ik het ook.

  Like

 8. Sultan Says:

  Die Nederlanders denken wel dat ze heel wat zijn! Zonder de Moslims waren jullie een lelijk hoopje stront! Moslims doen al dat werk in de fabrieken, Moslims zijn bezig met al die achterlijke problemen en beschuldigingen van jullie en dan zitten jullie nog racistisch te doen! Als wij er niet waren waren jullie een hoopje domme ezels. Waar denken jullie schaken geleerd te hebben? En aardrijkskunde en geschiedenis en sterrenkunde? Juist, van de Moslims in de middeleeuwen toen die Europese handelaren naar Azie gingen om de spullen van de MOSLIMS te kopen , ja die waren veel beter. Dan maar opscheppen over jullie kennis en jullie macht. Achterlijke kaaskoppen :@

  Like

 9. Victor Van Vosselaer Says:

  Volledig FOUT van die sul-tang, schaken is niet uitgevonden door mo ; dààr had hij geen tijd voor…hij had teveel werk met zijn kindbruidjes en het neuken van zijn joodse slavin (nadat hij dezelfde dag, haar vader, neef en (als kers op de taart) ook haar man, had gedood.
  Geologie en Astronomie komen al evenmin van diezelfde maangodaanbiddertjes; ZIJ hebben dat overgenomen van verslagen beschaafde volkeren maar hebben niet àlles aanvaard: die éénhersencelligen geloven nog steeds dat de aarde PLAT is !!!

  Voor de rest: De i**** heeft nog nooit IETS uitgevonden, nog geen halve Aspirine.

  Like

 10. Sultan Says:

  Dan ben jij ZO F*UCKING DOM DAT JE DIE HALVE ASPIRINE NU WEL NODIG HEBT, LELIJKE GEK!

  Like

 11. Videocamera kopen Says:

  Videocamera kopen…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 12. Bed & Breakfast Oeren Plage - Flandre Orientale - Belgique - Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast bruges Bed & Breakfast koksidje Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast veurne Bed & Breakfast coxyde Bed & Breakfast oo Says:

  Bed & Breakfast Oeren Plage – Flandre Orientale – Belgique – Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast bruges Bed & Breakfast koksidje Bed & Breakfast de panne Bed & Breakfast veurne Bed & Breakfast coxyde Bed & Breakfast oostduinkerke Bed & Breakfast…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 13. Fadili Dakwerken Schoorsteenveegbedrijf Says:

  Fadili Dakwerken Schoorsteenveegbedrijf…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 14. winterbanden Says:

  winterbanden…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 15. donde invertir mi dinero Says:

  donde invertir mi dinero…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 16. Vanaf vandaag heeft onze website een nieuw ontwerp. Als jullie nog op- en/of aanmerkingen hebben, dan horen we dat graag van jullie. Says:

  Vanaf vandaag heeft onze website een nieuw ontwerp. Als jullie nog op- en/of aanmerkingen hebben, dan horen we dat graag van jullie….

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 17. bowls shops Says:

  bowls shops…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

 18. goedkope autobanden kopen, 13inch 14 inch 15 inch 16 inch 17 inch Says:

  goedkope autobanden kopen, 13inch 14 inch 15 inch 16 inch 17 inch…

  […]ZOVEEL IK DRAGEN KAN[…]…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: