Gevaar: Khalid Yasin komt!

khalidyasin_wideweb__430x277Lotgenoten… Het gaat prima met de Islamisering van Nederland. Zo kan ik u heden verblijden met het bericht dat volgende week een haatzaaiert in Nederland zal arriveren:

‘Naast de PVV hebben nu ook het CDA en de PvdA grote moeite met moslimprediker Khalid Yasin die volgende week twee toespraken in Nederland houdt.’

We schrijven de Amerikaanse moslimprediker Khalid Yasin. Deze haatnegert staat bekend om zijn zeer tolerante uitspraken jegens ongelovigen & homoseksuelen. Zo mogen moslims geen ongelovige vrienden hebben en verdienen homo’s de doodstraf.
Deze reli-negert zou o.a. een lezing geven op de islamitische universiteit te Rotterdamn.

Onder valse voorwendselen hier en daar wat onschuldige toespraken komen houden… Dit is natuurlijk een regelrechte afleidings-manoeuvre.
Je ziet het namelijk steeds vaker; radicale boodschappers van allah worden ingevlogen om vergaderingen bij te wonen en te spreken over de voortgang van de Islamisering van Nederland en Europa.
Kunnen we de Islamisering nog wat versnellen en wat zijn de knelpunten.
Voorts zal er overleg plaatsvinden over een goed werkende tactiek om Fort Nederland van binnenuit te veroveren

Bij het bekend worden van Yasin’s komst naar Nederland, haastten een klupje linxe politici zich alvast naar Schiphol om deze katoenkop hartverwarmend te verwelkomen. Beter te vroeg dan te laat.

Verder nog een totaal onbelangrijk bericht: vandaag zou een bijeenkomst van onder meer de haatjurkenklup Hizb ut-Tahrir plaatsvinden op de Unie van Amsterdamn. Die is afgelast. Het gescheiden zitten van mannen en vrouwen – over tien jaar is dit een normaal verschijnsel in Nederland – ging zelfs de Universiteit te ver en verbood deze bijeenkomst.

Landgenoten… We moeten nu echt te paard. De Islamisering van ons land bevindt zich in een stroomversnelling. Allerhande explosieve knaljurken en haatpredikers komen hier bijeen om de Islamisering een ferme duw in de rug te geven. ‘Onze’ regering laat het zich allemaal keurig netjes welgevallen.

Opdonderen, enge bezetters!

Advertenties

14 Reacties to “Gevaar: Khalid Yasin komt!”

 1. Arie Says:

  Alsof je de Botha’s uitnodigt om voor één of andere Afrikaanse universiteit te spreken over de grote voordelen van de Apartheid. Toegang gratis voor blanken die kunnen bewijzen dat hun voorouders een plantage exploiteerden met minstens 50 slaven. Als er nog plaatsen overblijven, worden die verloot onder donateurs van de Partij tot Opheffing van Afrika. De kosten zijn voor de Afrikaanse belastingbetaler, dat spreekt.

  Heel, heel langzaam lijkt het tot de Nederlandse politiek door te dringen dat het gedachtegoed van dergelijke griezels wel eens schadelijk voor het land zou kunnen zijn. Zo vindt het CDA dat indien deze meneer oproept tot haat tussen moslims en anders- of niet-gelovigen, hij moet worden opgepakt. Geen slecht idee, maar ik het moet het nog zien.

  Stel dat deze baardman werkelijk haat gaat prediken (waarschijnlijk) en vervolgens opgepakt wordt (stukken minder waarschijnlijk), wat zou er dan gebeuren? Ik ben er niet gerust op. De getergde islamitische gemeenschap hier te lande, toch al tot in het diepst van hun ziel gekrenkt door het geweld tegen het broedervolk in Gaza en de onbegrijpelijke opstelling van de Nederlandse regering, zou wel eens tot ontploffing kunnen komen. De enige die dan nog redding kan brengen, is Harry van Bommel die onze reljongeren uitlegt dat ‘intifada’ toch echt ‘geweldloos verzet’ betekent.

  Like

 2. tristan Says:

  In het kader van de z.g. dialoog kan er heel veel in dit land.

  Sinistere figuren die in een zichzelf respecterende rechtsstaat absoluut geen visum zouden krijgen kunnen hier hun uiterst bedenkelijke uitspraken ventileren, want er is hier vrijheid van Godsdienst en vrijheid van meningsuiting.
  Als echter via deze Westerse verworvenheden onze strikte scheiding van Kerk en Staat om zeep wordt geholpen zou men toch op de rem moeten trappen en dergelijke predikers de toegang tot ons land ontzeggen.
  Want er zijn natuurlijk grenzen aan onze tolerantie en verdraagzaamheid.

  Maar in de huidige situatie met een moslimpopulatie die al op scherp staat mogen wij de muzelmannen niet nog meer in het harnas jagen zoals hier terecht door @Arie wordt opgemerkt. Want er zouden wel eens grootschalige rellen kunnen uitbreken. Dus er zal wel weer een oogje en een oortje worden dichtgeknepen.

  Wat hebben we uiteindelijk bereikt met onze tolerantie?

  Een totaal onhandelbare religieuze minderheid van 1 miljoen moslims die met volle steun van de Linkse kerk hier op termijn een moslimstaat wil vestigen. De ‘vreedzame poldermoslim’ zal zich dan ontpoppen als een dominante en onverdraagzame Islamiet die alleen de sharia zal willen erkennen als wetgevend instituut.

  De enige partij die al dit onheil voorspelt en dit in klare bewoordingen kenbaar maakt wordt volgens beproefd Links recept gekwalificeerd als zijnde ‘extreem-rechts’ en in de ban gedaan door de gevestigde politieke partijen.
  De PVV en zijn aanhangers zijn in feite een verzetsbeweging tegen de dreigende Islamisering en de rest is te naïef, zijn opportunisten of doodgewone landverraders.

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Men zou die haatbijeenkomst toch kunnen boycotten door te eisen dat men in Nederland…officieel enkel Nederlands spreekt.

  Een béter middel ware: De “jantjes” optrommelen, liefst mèt bajonet op het geweer…
  Doch ik moet toegeven dat er in belgie, even grote platbroeken zijn als bij jullie, en dat er van mijn suggestie hier ook niks zou van in huis komen.

  Grrrrrr.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  PvdA tegen deze haatbaard? Ik geloof er geen moer van.
  Voor de vorm misschien er een beetje tegen zijn maar ondertussen er jaarlijks 10 prachtwijken met moskee en school bij maken.
  Weg met deze leugenaars.

  Like

 5. Haatbaard van harte welkom! « Says:

  […] Een kleine week geleden mocht BP u voorstellen aan de zeer kwaadaardige haatbaard Khalid Yasin. Welnu, we hebben hoopgevend nieuwsch! Deze valse negert is in Nederland van harte welkom om zijn […]

  Like

 6. Girly Says:

  Kijk eens aan…wie van jullie hier is de haatzaaier?

  Hoe voelen jullie je. Denk je nou werkelijk dat je meer waard bent omdat je toevallig een blanke kop hebt. Door je meer de voelen dan de ander die toevallig een andere kleur heeft, of een ander geloof aanhangt, doe je je in feite tekort mee. Ik dacht dat we tegenwoordig in een ontwikkelde en menselijke (niet dierlijke) beschaving leven. Maar blijkbaar heb ik het mis, aangezien Arie en andere hier barbaarse trekjes vertonen.

  Termen als:
  -Baardman
  -katoenkop
  -negert

  worden gebruikt, wat voor hitler.s zijn jullie??

  Weet je, ik denk dat ik mij maar eens ga verdiepen in de Islam, ik als Nederlandse meid, schaam mij voor jullie woorden. Misschien ga ik zelfs bekeren, want ik denk dat de Islam een geloof is dat meer respect heeft voor alle mensen op aarde. Daar kunnen jullie pas lering uit trekken! Ik keer mij af van mensen zoals jullie.

  Dank jullie wel voor die mooie reacties, door jullie ben ik gaan inzien dat hoogmoed iets is wat bij slechte mensen de kop op steekt wanneer er wordt geconstateerd dat iemand anders (in dit geval die donkere moslimman) ergens in gelooft wat veel dieper gaat. Dat is echt mooi om te zien die haatgevoelens van jullie.

  Groeten,

  Nederlandse meid die zich door jullie overweegt om te bekeren

  Like

 7. Hellen Says:

  De achterlijkheid druipt er van af , Nederlandse meid , jawel , het typje dat nederig in een zwarte tent , waggelend achter achmed haatbaard in lange jurk en afgetrapte nike’s aan loopt , zeulend met 2 zware tassen , hahahaha , ik gun het je !

  Stem PVV !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ps Volgens mij heet ze fatima , jihad of hoeria en is ze al fan van de woestijn en oorlog ideologie .

  Like

 8. TWITVB Says:

  @ Girly

  Meid, laat je zo snel mogelijk bekeren, en vergeet je niet te laten besnijden, we houden hier niet van half werk!

  Like

 9. tristan Says:

  @Girly

  Laat je door ons vooral niet weerhouden van een cultureel en religieus experiment.

  De Islam kent vele voordelen zoals vrouwenbesnijdenis, eerwraak, het stenigen van overspelige vrouwen en het dragen van exotische kleding zoals de burka en de burkini.
  Er zijn vast wel in jouw omgeving illegale moslims te vinden die met je in het huwelijk willen treden om zodoende een verblijfsvergunning te verwerven.
  Je moet dan wel bereid zijn om ieder jaar een kindje te baren en af toe een corrigerende tik te ontvangen van die echtgenoot want dat zijn nu eenmaal de gebruiken die de Koran dwingend voorschrijft aan de man die het allerbeste met zijn gezin voor heeft.

  Wij raden aan een Somaliër of een Marokkaan of desnoods een Turk.
  Iraniers of Irakezen zijn wat strenger in de leer en ook een Afghaan is niet aan te raden want die willen wel eens een burka uit de koffer halen of een handig besnijdenissetje tijdens de huwelijksnacht.
  Ook het ontvoeren van de kinderen is een geliefd tijdverdrijf van dergelijke verlichte moslims.
  Let ook op de z.g. loverboys van moslimsignatuur die je overladen met geschenken en die jou het risico laten lopen jezelf terug te vinden als prostituee achter een raam in de bekende uitgaansgebieden.

  Maar je kan ook zonder moslim als echtgenoot kennis maken met de Islam; er is recent een Nederlandse moslimpartij opgericht waar ze zitten te springen om personen die plotseling ‘het licht’ hebben gezien. Een excursie naar Mekka om wat inspiratie op te doen en daarna wekelijks op de thee met wat allochtone moslima’s doen de rest om van jou een voorbeeldige moslim te maken.

  Wij wensen je veel succes maar laat je niet in met radicale moslims want het gevaar zit er dan in dat je uitverkoren wordt om het gedachtengoed van de Islam op een bepaalde wijze te verspreiden en dat is slecht voor het milieu en de algehele volksgezondheid.
  Het begint namelijk met het knutselen met wat chemicaliën en het eindigt met het zichzelf opblazen voor de goede zaak.
  Er zijn betere en gezondere redenen te bedenken om jouw foto te plaatsen op het dressoir ter nagedachtenis en ultieme zelfopoffering.
  Dus geen gordels, schoenen en vesten accepteren maar een stil gebed om die ongelovige Wilderianen tot inkeer te brengen.

  Wij als eenvoudige autochtonen blijven echter stemmen op oom Geert want 1 miljoen moslims zorgen al voor genoeg problemen op het gebied van integratie en criminaliteit.

  Like

  • msabbar Says:

   wat ik heb kunnen lezen is puur dommigheid.
   Besnijdenis van vrouwen is verboden en eerwraak komt niet in de Islam voor, je moet religie niet met cultuur verwarren.
   Wat betreft geweld is enkel toegestaan uit noodweer, Islam is niet de Islam die je in de media hoort of ziet anders.
   Groetjes

   Like

   • tristan Says:

    @msabbar

    Als besnijdenis en eerwraak streng verboden zijn binnen de Islam waarom worden dan niet wereldwijd fatwa’s uitgesproken door gezaghebbende imams, sheiks, moefti’s, ayatollah’s etc. om deze primitieve culturele uitspattingen uit te bannen?
    Want deze praktijken komen voornamelijk voor in Islamitische landen net zoals huwelijken tussen neven en nichten en tussen oude mannen en minderjarige meisjes.

    Te vaak horen en lezen wij het excuus dat al die praktijken – tot en met de terroristische aanslagen – niet uitgevoerd worden door echte moslims maar door afvalligen en dus ongelovigen.
    Als vanuit Mekka een duidelijk signaal zou komen dat al die moslims die niet handelen uit noodweer maar vanuit radicalisme in de ban worden gedaan dan zou de wereld er een stuk veiliger op worden. Als er ook bijtijds duidelijk wordt gemaakt dat emigratie betekent aanpassing aan de cultuur van het ontvangende land dan zou de integratie in Nederland al voltooid zijn na 40 jaren.

    En de burka? is die ook cultuurgebonden of is dit een teken van de eigen identiteit van de moslima’s in een ongelovige omgeving?

    Groeten.

    Like

 10. Khalid Yassin Says:

  Eenmaal jullie reacties te hebben gelezen heb ik het volgende te zeggen..

  Ik denk dat jullie heel weinig begrijpen waar de Islam over gaat en vooral de manier waarop jullie reageren laat blijken dat jullie een subjectie kijk op de Islam hebben.
  Er is daarom een koranvers dat ik daarbij wil aanhalen. Wat god ons heeft geopenbaard.

  ”Als een onnozele je aanspreekt, hou de eer aan jezelf en zwijg.” Dus als iemand wat zegt over God, de Islam, de koran en er helemaal niks van begrijpt dan moet je niet in discussie gaan.

  Het lijkt me dan ook beter om deze mensen in hun waarde te laten. Natuurlijk mag je het ermee oneens zijn maar met tolerantie en respect.

  Like

  • boilingpoints Says:

   At ‘Khaled Yasses’

   Wij begrijpen er inderdaad helemaal niets van!

   ‘Homo’s zouden de doodstraf moeten krijgen‘. [Khaled Yassin]

   En jij durft te praten over tolerantie en respect?
   Ga je muil spoelen met zeep!

   Like

 11. goed Says:

  wat ik zeker weet over elk negatieve sprekende persoon over de islam ~DAT ZIJ NOOIT OVER EEN ZAAK HUN EIGEN MENING ZEGGEN .WANT ZE HEBBEN GEEN MOED OM TE ZIJN WAT ZE WILLEN ZIJN***DENK OP DE MANIER DAT JE WIL DENKEN NIET OP DE MANIER DAT MR.WILDERS WIL DAT je DENKT WANT ER ZIJN VEEL DIE IN HUN EIGEN LEUGENS GELOOVEN *ik wens elk 1 nog veel succes op weg naar de waarheid

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: