Zo is het gelazer begonnen.

goatpicLandgenoten… We moesten er even over vergaderen. Zullen we de foto van Markoek’s verwekking plaatsen of niet? Is het niet vreselijk laaghartig om deze slachtoffer-marokkaan zo door het slijk te halen?

Welnee. Als je giftige oogjes pure minachting jegens autochtonen uitstralen, als je een afzonderlijke moslim-enclave wil stichten, als je openbare scholen geïnfecteerd hebt met een Barbaarse ideologie en als je een haatbaard met Hollandsch belastinggeld naar Amsterdam wil halen…

Dan mag het!

Advertenties

6 Reacties to “Zo is het gelazer begonnen.”

 1. Molly-Bolly Says:

  Geen belediging dit, hoor. Volgens mij is dit gewoon een halalzwijntje, die zwijnen er altijd doorheen aan de hemelpoort, vandaar ook de uitdrukking.

  Prachtige fotofuck dit (?), of anders gewoon leuk foto.

  Marcouch is de gevaarlijkste inderdaaad omdat hij er zo lief uitziet, ik trap er ook iedere keer weer in, maar een levensgevaarlijke gek inderdaad… Enkele reis Marokko!

  Like

 2. boilingpoints Says:

  At Molly: dit is geen fotofuck, alleen een plaatje uit de meelbox welke ik voorzien heb van wat tekst…
  Soms is het leven simpel… Als de boodschap maar duidelijk is.

  Like

 3. Molly-Bolly Says:

  @ BP

  okee, zondermeer leuke foto hoor!

  Like

 4. Arie Says:

  Eerst dacht ik: ‘dit is wel een beetje kinderachtig.’ Maar inderdaad, bij nader inzien, als het om Marcouch gaat, kan het wel. Laten we niet vergeten dat hij één van de voormannen is van het barbaarse gedachtgoed dat ons land in hoog tempo aan het verzieken is.

  Die giftige oogjes waren me nog niet opgevallen, zijn grijns des te meer. Het lijkt een gewone, vriendelijke glimlach, maar het is een zelfvoldane grijns, ingegeven door intense voldoening. Voldoening omdat Marcouch zijn agenda van islamisering in hoog tempo kan doorvoeren, niet gehinderd door enige autochtone tegenstand van betekenis. Ik weet niet of het ook tot hem doordringt dat er ook nog ‘gewone’ Nederlanders zijn,die verre van gelukkig zijn met zijn plannetje. Maar of hij het weet of niet, het maakt niet uit. Marcouch heeft slechts te maken met politici en bestuurders, voornamelijk van PvdA huize en die hebben de ruggegraat van een tuinslang.

  Like

 5. jager Says:

  Whahah, hoe kom je toch aan die plaatjes? : )

  Like

 6. Victor Van Vosselaer Says:

  “Subliem” !!! (:-)

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: