Yasin: Wilders Geselen.

Landgenoten… Onze voorspellingen zijn uitgekomen. Haatjurk Yasin is naar Holland gekomen om op een brutale manier ons’ Nederlanders in het algemeen en Geert Wilders in het bijzonder te schofferen. ‘Wilders moet met een GESELING bestraft worden voor stelselmatige beledigingen van moslims en de islam’, zo schreeuwde deze brute Middeleeuwer vrijdag op de Islam-Unie te Rotterdam. Wat een gotspé. Sinds wanneer is het toegestaan dat een geloofsgestoorde imbeciel een Nederlandsche politicus mag komen veroordelen en sinds wanneer moeten wij nederige argelozen dit normaal vinden?

De PVV vindt dat deze Jakhals meteen opgesloten moet worden, of het land uit.
Dit blijkt een utopie. Vandaag mag Slabdulah zijn haat jegens ons gewoon weer verspreiden.
Leefbaar Rotterdam en de PVV hebben tevergeefs geprobeerd de preek van zondag door ‘burgemeester’ Aboe de Grote te laten verbieden, maar die zag daar geen enkele reden toe…

Natuurlijk ziet Aboe de Grote geen enkele reden om de bewuste haatpreek te verbieden! Dan moet Ayatollah Aboe zijn allah schreeuwende geloofsbroeder de deur wijzen, vermanend toespreken en een goede reis wensen. Wat een naïeve gedachte van LR en de PVV. Een moslim valt zijn leermeester natuurlijk nooit af. En waar was de onverschillige Aboe zaterdagavond? Die zat doodleuk te feesten op de eretribune van Feyenooit… En dat als ‘Ajaxied’. Hilarisch, landgenoten.

Het wordt tijd dat wij Hollanders ’s een flink eisenpakket op tafel smijten. Geen haat-imams in laten vliegen en een nieuwe burgemeester van Rotterdam aanwijzen. Anders leggen we ’t openbare leven voor onbepaalde tijd plat. Meneer laat via een woordvoerder (!) weten dat hij geen reden ziet, deze griezel de deur te wijzen… Wat een schaamteloze belediging  jegens Wilders en zijn kiezers. Hoe durft-ie!

Beiden met pek en veren het land uit jagen!

Updeet: Sorry, nix aan de hand! Verkeerd vertaald…

Advertenties

9 Reacties to “Yasin: Wilders Geselen.”

 1. Molly-Bolly Says:

  Kielhalen aan zijn baard, deze ingevlogen geitenneuker. Wij Nederlanders zijn onze middeleeuwen ook nog niet vergeten hoor!

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Ja, het wordt wel duidelijk wat we aan Abou hebben. Niets. Helemaal niets.
  Om deze stomme haatbaard (we hebben er 1000-den) ook nog toe te laten, stelt Abou dat dit goed is voor de integratie.
  Waar hebben wij eerder deze kulargumenten gehoord?
  Stem nooit meer PvdAllah!

  Like

 3. H.Calahan Says:

  Nog maar even de toespraak van Geert Wilders in herinnering gebracht, plus Het Project, een club waar die baardaap Yasin ook lid van is!
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7507
  http://tinyurl.com/5za2bg

  Like

 4. tristan Says:

  Aboutaleb is wat mij betreft definitief door de mand gevallen.

  Deze ‘bruggenbouwer’ had nu kunnen scoren bij die Rotterdammers die een gezonde twijfel hadden bij de aanstelling van deze verlichte moslim als burgervader van onze wereldhaven Rotterdam.
  Maar i.p.v. het sinistere sujet Yasin door een paar ferme buurtvaders te laten oppakken en met een fikse schop onder het achterwerk richting Schiphol te transporteren horen wij van deze Aboutaleb zalvende teksten die inhouden dat het een en ander in het belang is van een ‘open’ dialoog en de integratie van achtergebleven moslims.

  Wat heeft die open dialoog per saldo opgeleverd? vraagt de alerte autochtoon. Een totaal onhandelbare en voortdurend boze moslimpopulatie die dagelijks negatief in het nieuws komt.
  En ondertussen zich maar te goed aan de Staatsruif via uitkeringen, studiebeurzen, subsidies, cursussen, excursies, huurtoeslag, zorgtoeslag, kindertoeslag etc. en maar klagen over discriminatie, stigmatisatie en andere excuses om struktureel buiten het arbeidsproces te blijven.
  In het land van herkomst van de honger geen ontlasting, geen dokter in de buurt, geen scholing en andere voorzieningen en hier maar schelden op die kaaskoppen die liever een paar Polen in dienst nemen i.p.v. een gedrogeerde hangjongere die zich bedient van straattaal en wiens enige kennis van cultuur bestaat uit het repertoire van Ali B en rapper Appa.

  Maar er is ook goed nieuws; de PVV stijgt in de peilingen naar 20 zetels vanwege de ‘ludieke aksies’ van Renée Danen en Els Lucas.

  Nog een paar van die rechtszaken en we stevenen af op een absolute meerderheid in het parlement met Geert Wilders. Vandaar dat – volgens onbevestigde berichten – het O.M. geen nieuwe zaken tegen oom Geert in behandeling wil nemen. Genoeg is genoeg; want de PVDA en GroenLinks zakken als een oude onderbroek in de peilingen en er zou al sprake zijn van crisisberaad in deze Linkse gelederen.
  Maar gedane zaken nemen geen keer; Geert Wilders zal worden bijgestaan in het politieke proces van de eeuw door enkele gerenomeerde advocaten en enkele Arabisten van goede naam en faam als getuige-deskundige.

  En de muzelman? die wrijft zich stiekem in de handen bij al deze commotie rond Wilders en Yasin.
  ‘We zijn nu met 1 miljoen moslims in dit kikkerland en we beheersen nu al volledig de agenda op ieder gebied, laat staan als we met 2 miljoen zijn.’

  En dat duurt niet lang meer….

  Like

 5. NickN Says:

  …en waarom wordt Wilders vervolgd? Deze man heeft alleen filmpjes aan elkaar geplakt die al heel lang op YouTube te zien waren……
  Ik vind Nederland een vreemd land, aan de andere kant van de wereld worden ze belaagd door haatdragende moslims en hier in Nederland hebben deze mensen vrijheid tot haat zaaien.

  Like

 6. Ouwe Knoest Says:

  “Judicial slap on the ri**)?? zei déze Yasin in een wolk van knoflook.
  slap vrij vertaald een kleun.
  Maar wat hij in de Mesjit vandaag vertelt komt niet aan het daglicht. Zal hoogstwaarschijnlijk niet hetzelfde zijn.

  Vroeger was ik een bewonderaar van (wijlen) Yasin, maar die heette Lev van zijn voornaam. Lef had hij ook. Cocky en Micky Clavan, de neefjes van dr Clavan de nieuwe blogger zullen dat zeker ook weten.

  Like

 7. Molly-Bolly Says:

  De Islam heeft kennelijk 6 zuilen:

  http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2009/01/zuilen_afgesloten_na_schietpar.html

  Like

 8. fee Says:

  ik schaam mij voor Nederland, en dat doet pijn want ik hou van de Nederlanders.
  hier in Vlaanderen is het ook erg, maar wat er in NL gebeurt is onherroepelijk de totale overgave aan de terreur van het schijn-geloof.

  wanneer komt er eindelijk een reactie van het Nl volk???
  jullie worden helemaal verknecht aan de islam, met handen en voeten gebonden, en binnenkort de sharia …

  Like

 9. USpace Says:

  .
  A good Dutchman translated this for me:

  De Koran moet niet verboden worden. Mein Kampf is niet een ‘heilige boek’, maar het mag niet worden verboden, maar je moet kunnen bekritiseren de idioten die mee eens.

  Zoals u wellicht vermoedt, Geert Wilders is GEEN racist. Hij is gewoon tegen de out-of-control immigratie en tegen immigranten die niet assimileren, en degenen die beat Gays en verkrachting niet-islamitische vrouwen niet worden afgedekt.
  Hij is ook zeer sterk tegen degenen die doden van hun eigen dochters en zusters voor hun ‘familie eer’.
  .
  hier is een absurde gedachte —
  Supreme uw God weet
  Christus was een pedofiel

  en een verkrachten terroristische
  het omzetten van slaven door het zwaard
  .
  Moslims zijn niet een ‘ras’ toch, ze zijn aanhangers van een religie / ideologie en de Sharia wet.
  De meeste moslims zijn zelfs niet-Arabieren, die in de weg, is ook niet een ‘Race’.

  Die hun plicht is volgens de Koran, het verspreiden van de sharia-wetgeving over de hele aarde. Het kan nemen 100-200 jaar, als ze slagen.

  Is dat de aard van de wereld je wilt voor je grote-Grand kinderen groot-Grand kinderen? Een Taliban Planet? Ik wed niet.
  Moslims zijn de grootste slachtoffers van de islam. Wilders is niet tegen moslims, hij is tegen het islamitisch fundamentalisme.

  Lees de Koran, maar wees voorzichtig, want de Koran verbiedt niet-moslims uit lezen.

  Ik vraag me af waarom.

  Deze is groot, dit is REAL BIG! Spread the word op de wereld iedereen! De EU Mandarijnen de lijn! Als dit gaat naar de rechter, hoe veel meer van het publiek zal zich bewust worden van deze tirannie?

  Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Als er geen vrijheid van meningsuiting, dan kan er geen echte vrijheid.

  De christenen en joden niet oproerbeheersing wanneer iemand maakt plezier van Christus of joden. Mensen moeten leren te beschaafd, en ter verantwoording te roepen wanneer zij niet. Moslims opgenomen.

  Geert Wilders is een held verspreiding van de pijnlijke waarheid. Hij moet beschermd worden!
  .
  hier is een absurde gedachte —
  Supreme uw God zegt
  Christenen zijn een ras

  liefhebbers van het joodse ras
  en de vreedzame boeddhistische race

  .
  absurde gedachte —
  God van het heelal wil
  Islam voor iedereen

  aan roemrijke leven
  slavernij en dienstbaarheid

  .
  absurde gedachte —
  God van het heelal zegt
  outlaw Zelfverdediging

  bloot gewelddadige misdrijven
  wordt geacht haatdragende

  .
  absurde gedachte —
  God van het heelal zegt
  beslissen om uw ras

  gewoon veranderen religies
  uw godsdienst is uw ras
  .
  Alle echte vrijheid begint met de vrijheid van meningsuiting. Zonder vrijheid van meningsuiting kan er geen echte vrijheid.
  .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: