Bos: ‘De Islam hoort bij Nederland’.

Hoezee, landgenoten! Wouter Boslim heeft alle twijfels weggenomen:

‘De Islam hoort bij Nederland en dat zal altijd zo blijven. Dubbele paspoorten horen bij Nederland en zullen dat altijd blijven.’

Bent u er nog? Steek deze mindblowing uitspraken van Boslim maar in uw zak. Het Haagsche, defecte rekenmachientje komt er nu rond voor uit dat de Islam en haar barbaarse waarden niet meer weg te denken zijn uit Nederland.
Verder MOETEN wij Hollanders trots zijn op de benoeming van dubbelpaspoorter Aboe de Grote tot ‘burgemeester’ van Rotterdom.
‘Dat dit in Nederland mogelijk is. Geweldig!”, huichelt Wouter.

Wij moeten trots zijn op de eerste Marokkaanse stadhouder in Nederland. Aboe de Grote is via slinkse wegen naar voren geduwd, bekonkeld in de smoezelige achterkamertjes van de PvdA en dat gegeven moeten we van Boslim bejubelen.

Voorts pleit Ayatollah Boslim voor een ‘beschaafd nationalisme’, daar de term ‘trots’ niet alleen bij rechts thuishoort… Wij moesten het ook een aantal malen lezen om deze politieke wirwar enigszins te begrijpen. En bovendien, wat een brutaliteit van Boslim om de term ‘beschaafd’ in de mond te nemen en wat een belediging aan ons adres door te stellen dat de Islam bij Nederland hoort. Luister eens capitulatiemeneer, NEDERIGland moet weer NEEderland gaan heten. Nee tegen de Islam, nee tegen provocerende moslima’s, nee tegen criminele Berber-Makaken, nee tegen Markoek, nee tegen Aboe de Grote, nee tegen imams, nee tegen knor’anlessen op openbare scholen, nee tegen Albayrak en nee tegen de honderden haatkazerne’s, welke het Hollandsche landschap bevuilen.

Kortom Wouter, wij werken nu es een keer níet mee.

NEE, DUS!

Advertenties

5 Reacties to “Bos: ‘De Islam hoort bij Nederland’.”

 1. lebuinus Says:

  Prima stuk,helemaal mee eens.

  Like

 2. Arie Says:

  Vandaag had ik een vrije dag en ik ging inkopen doen in het centrum. Het viel me op hoe ongelooflijk veel hoofdoekjes ik tegenkwam. Regelmatig lees ik dat er ca. een miljoen moslims in Nederland zijn. Dat betekent dat gemiddeld één of de zestien personen die je tegenkomt, moslim zou moeten. Nou vergeet het maar. Op een doordeweekse dag in het winkelcentrum van mijn woonplaats is de verhouding ongeveer één op drie, bijna allemaal Turkse vrouwen, met een flinke stoet kinderen eromheen.

  Het lijkt wel alsof je iedere keer dezelfde vrouw tegenkomt: klein, bleek, voorovergebogen en van top tot teen gecamoufleerd. Hoofddoek met een soort huif en door de onvermijdelijke lange regenjas (abaya heet zo’n rotding, geloof ik), meestal in het zwart, grijs of donkerbruin, kun je niet zien of ze gewoon dik of zwanger zijn of allebei. Door hun gewoonte naar een onbestemd punt een paar meter voor zich uit te kijken en door het onophoudelijk voortduwen van kinderwagens zijn ze vanzelf een beetje voorover gaan lopen. Ze lijken zich niet bewust van hun omgeving en maken met niets of niemand contact.

  Bos c.s. willen dat ik de opvattingen en omgangsvormen van deze mensen accepteer en zelfs als gelijkwaardig aan de mijne zie. Bij voorkeur moet ik geloven dat de onvermijdelijke aanwezigheid van deze grauwsluiers mijn cultuur verrijkt. Ik moet geloven dat ze een onmisbare bijdrage leveren aan de economie (hoe? door de Aldi en Lidl te boycotten?) en de diehard multiculti’s proberen me zelfs wijs te maken dat ze (met name Marokkanen) een grote bijdrage hebben geleverd aan de bevrijding van Nederland.

  Alsof dat niet genoeg is, krijg ik de oproep om nieuwkomers te begeleiden in hun kennismaking met de Nederlandse maatschappij, bijvoorbeeld door het helpen met het leren van de Nederlandse taal. En: ik moet vooral kennis maken met hun cultuur door het bezoeken van ramadan-festivals, die ik zelf kan betalen (gesubsidieerd immers).

  Ik ben er nog nooit zo zeker van geweest dat we nu al 40 jaar lang voor de gek gehouden worden. En de druk om al deze onzin te accepteren wordt alleen maar opgevoerd. Is Nederland onherroepelijk verloren of zijn dit juist de laatste krampachtige pogingen van diegenen die ons de multiculturele samenleving door de strot willen duwen? PVV stijgt weliswaar in de peilingen, maar Dhimmi 66 komt weer helemaal terug, dus gerust ben ik niet.

  Like

 3. tristan Says:

  Zoals gewoonlijk weet boilingpoints weer trefzeker de vinger op de zere plek te leggen. Hulde! (bij gelegenheid zal ik hem voordragen voor de Gregorius Nekschotprijs voor satirische literatuur).
  Wij als verdraagzame en tolerante autochtonen willen ook graag een duit in het zakje doen tot lering en vermaak.

  Pappen en nathouden hoort bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  De 40 Vogelaarwijken horen bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  De multiculturele chaos hoort bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  De minaret en de hoofddoek horen bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  De imam en de buurtvader horen bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  De bontkraag en het kaalgeschoren achterhoofd horen bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  De geitenwollensokken en naïeve politici horen bij Nederland en dat zal helaas altijd zo blijven.

  Zal aan deze ellende die ons land al sinds de jaren 70 teistert ooit een einde komen?
  Als het aan de huidige machthebbers zou liggen wel en liefst nog een paar scheppen er bovenop.
  Nog meer moskeeën en moslims via gezinshereniging en de België-route waar vandaan nog steeds verse bruiden binnenkomen. Nog meer Vogelaarwijken want de moslims kruipen graag bij elkaar in het kader van de komende confrontatie/escalatie, want die gaat vroeg of laat komen.

  Maar er is nog hoop.

  Als de kredietcrisis nog even doorzet en talloze Nederlanders de buikriem moeten aanhalen wegens keiharde en onvermijdelijke bezuinigingen dan zal er minder geld zijn voor de multiculturele samenleving en de asielzoekersindustrie waarvan bewezen is dat die alleen maar geld kosten i.p.v. geld opleveren.
  Geert Wilders heeft nog slechts enkele rechtszaken nodig om tot pakweg 30-35 zetels te komen en dan zal men toch rekening met de PVV moeten houden, of men wil of niet.

  De Nederlandse bevolking zal moeten kiezen tussen de knoet van de sharia of behoud van eigen cultuur en identiteit. Genoeg is genoeg… verzucht de zwaar beproefde autochtoon bij het aanschouwen van een onafzienbare stoet schommelende hoofddoeken.

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Fraaie foto, helder stuk.
  Stem nooit meer pvda, lijkt me heel duidelijk.
  De verkiezing van Abou was totaal niet democratisch. Het feit dat Boslim daar trots op is zegt mij genoeg.
  Daarbij hebben we in alle grote steden over 10 jaar zoveel moslims, dat wanneer de burgemeestert wel gekozen mag worden: het altijd een moslim van de pvda zal zijn. Nu stoppen die ellende.

  Like

 5. Godgeklaagde linkse naïviteit? « Contradicere Says:

  […] boodschap is, zoals Wouter Bos ooit stelde, dat we er maar aan moeten wennen, zoals ook Minister-president Hendrikus Colijn ons in 1940 in zijn brochure “Op de grens van twee […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: