Etnische spijbelaars in Holland.

inburgerLectori Salutem!

Wij dachten dat de gewipte Frau Vogel-haar de wereld flink kwijt was, maar haar opvolger E. van der Laan kan er ook wat van.
Om de inburgeringsklasjes wat voller te krijgen, komt van der Laan met het buitensporige plan om de eigen bijdrage van € 270,- dan maar te schrappen, want voor veel allochtonen vormt dit bedrag een belemmering…

Het dringt bij onze bewindslieden nog steeds niet door dat je onbuigzame allochtonen niets kan leren. Deze mensen zijn niet naar NEEderland gekomen om leuk mee te doen, de taal te leren, te integreren, te leren of te werken. Welnee. Men kruipt gezellig bij elkaar in een al bestaande zwarte wijk en men wacht totdat de geldstroom op gang komt. In een witte wijk wonen wil men niet, want daar krioelt het van de NEEderlanders en daar zijn we bang van. Bang om weggekeken te worden. Derhalve wonen wij liever in een moslim-enclave, alwaar het vredig wonen is. Je kan elkaar daar verstaan, want de voertaal is Turks of Arabisch en de imam woont op de hoek. Ideaal!

Terug naar schoolmeester * hatsjoe!* van der Laan. Die probeert zich nu krampachtig in allerlei wereldvreemde bochten te wringen om de bewuste etnische spijbelaars achter de schoolbanken te krijgen. Wij kunnen hem nu al melden dat de kwijtschelding van de eigen bijdrage ook geen gewenst resultaat zal opleveren.
Waarom zou je de prachtige Nederlandsche Taal leren, als je struikelt over de tolken, werkzaam bij diverse overheidsinstellingen, consultatie-bureaus voor permanent zwangere, islamitische baarmachines, uitkeringsinstanties en andere graties geldverstrekkers?
Want uit het niets staat daar plotsklaps een goedlachse tolk voor u klaar, die u wel eventjes bijstaat om uw outkiering te regelen. Geen fratsen, dat scheelt.

Er komt nog een tijd – en dat zal niet lang meer duren – dat een obstinate allochtoon terstond een vette premie zal ontvangen, als hij/zij het toch aan durft om een klaslokaal binnen te stappen. We beginnen om half negen. Kijk eerst maar ’s roestig rond, wen maar even aan die malle stoelen en dat zwarte gevaarte aan de muur is een schoolbord… U kan een schadevergoeding ontvangen voor het hinderlijk piepen van het krijtje op het schoolbord. Bij gebleken gehoorschade – de schooldokter vindt u aan het einde van de gang – komt u in aanmerking voor deze vergoeding . Hiervoor is een declaratieformulier vereist, welke ingevuld wordt door de leerkracht ter plaatse. U moet zelf ondertekenen, maar ‘een vlek maken met vinger hier’ is ook goed. Stempeldozen afhalen bij de Bovenmeester.

Lacht u er maar om, landgenoten. We zitten heden ten dage opgescheept met een roedel etnische spijbelaars die het verrotten om achter een schoolbank plaats te nemen.
U wilt niet inburgeren en de taal leren?

Ksssst! Wegwezen!

7 Reacties to “Etnische spijbelaars in Holland.”

 1. Arie Says:

  Tja, een eigen bijdrage van € 270,00 is ook wel erg veel als je op een uitkering aangewezen bent……… Je zou het natuurlijk ook als een investering kunnen zien. Door deel te nemen aan de inburgeringscursus verhoog je je kansen op een baan en dan zijn die € 270,00 zo terugverdiend. Maar als je dat niet wilt, dan doe je het gewoon niet.

  Ik dacht dat het volgen van een inburgeringscursus verplicht was, maar was is de betekenis van het woord ‘verplicht’ als er geen sancties staan op het niet-nakomen van de verplichting? Als het ‘Nieuwkomers’ betreft, dan betekent het blijkbaar niets, want er volgt geen sanctie, zo merken we nu. Of ja, toch, een positieve sanctie. Het schrappen van de eigen bijdrage kun je toch zien als een beloning voor slecht gedrag? Of ben ik nu te negatief?

  ‘Wie moet opdraaien voor de extra kosten als de eigen bijdrage wordt geschrapt, is nog onduidelijk’ aldus het nieuwsbericht. Mag ik een gokje wagen? De belastingbetaler ????

  Like

 2. tristan Says:

  In de jaren 50 trok menige Nederlander naar Australië, Nieuw-Zeeland en Canada om aldaar een nieuw bestaan op te bouwen. Want ons land was overbevolkt (12 miljoen inwoners) en er was ook nog een stevige woningnood. Vriendelijk maar dringend werd men verzocht zijn biezen te pakken en ook onze Koningin Juliana deed tijdens een Troonrede een beroep op onze bevolking om gehoor te geven aan het verzoek van onze regering.

  Gezagsgetrouw verkocht men zijn schamele inboedel en nam afscheid van familie, dominee en pastoor.
  Tijdens de reis, die toch gauw zo’n 6 weken duurde, zat men gebogen over de boeken om toch maar zo snel mogelijk de Engelse taal te leren, want zonder die vaardigheid kon men het wel schudden in het nieuwe vaderland.

  Een hemelsbreed verschil met de immigranten die in de jaren 70 – toen de grote stroom op gang kwam – hier naar toe kwamen om hun geluk te beproeven. Op een slof en een sandaal en met slechts één Nederlands woord in de bagage (diskriminasie) begon men aan een loopbaan die veelvuldig bestond uit een struktureel verblijf in de Bijstand. Er waren ook idealisten die dwars tegen hun eigen cultuur in aan het werk togen.
  Na enkele jaren en na enige verhelderende gesprekken in het koffiehuis greep men naar zijn rug en verdween vervolgens in de WAO om te genieten van een ‘welverdiende’ rust.
  Het probleem is dat er aan deze mensen nooit enige eisen zijn gesteld op het gebied van integratie; men moest zijn eigen cultuur en identiteit kunnen beleven en dwang was hierbij uit den boze.
  Langzaam maar zeker begint er bij de PVDA iets te dagen dat men te soepel is geweest en er vindt nu een onderlinge discussie plaats waar men elkaar om de oren slaat met allerhande nota’s en beschuldigingen.

  Ondertussen is het kwaad al geschied; de allochtonen zijn – op de nodige uitzonderingen na – niet bereid om echt te integreren. De Verzorgingsstaat zoals wij die kennen in ons land is niet bepaald motiverend voor een nieuwkomer om zich waar te maken op de arbeidsmarkt. Het Sociale vangnet ontfermt zich over allen die iedere medewerking weigeren om zich een plek op de arbeidsmarkt te verwerven.

  Wat betreft de moslims kunnen we kort zijn; deze creaturen zijn naar hier toe gekomen om op bevel van de imam vooral NIET te integreren en zodoende moslimenclave’s te stichten die uiteindelijk moeten leiden tot een Islamitische staat.
  Zwarte wijken, spijbelaars, subsidies, hangjongeren, machteloze bromsnorren, buurtvaders, bange docenten, criminaliteit etc. het is allemaal het gevolg van een rampzalig beleid van pappen en nathouden, gedogen, niet benoemen en een ingebakken politieke correctheid.

  Het wordt hoog tijd voor een mentaliteitsverandering; zachte heelmeesters maken stinkende wonden.

  Like

 3. Ouwe Knoest Says:

  In de jaren 50 trok menige Nederlander naar Australië, Nieuw-Zeeland en Canada om aldaar een nieuw bestaan op te bouwen. Want ons land was overbevolkt (12 miljoen inwoners) en er was ook nog een stevige woningnood. Vriendelijk maar dringend werd men verzocht zijn biezen te pakken en ook onze Koningin Juliana deed tijdens een Troonrede een beroep op onze bevolking om gehoor te geven aan het verzoek van onze regering.

  Eing 1949 werd Ned. Indië overgedragen. Souvereiniteitsoverdracht heette dat. Ik weet niet of er toen vriendelijk is verzocht om “maar liever niet” naar Nederland te komen, maar de Indonesische nationaliteit aan te nemen (Warga Negara), want het was in de archipel allemaal zo mooi.
  Toch kwamen er (westerse) allochtonen in groten getalen naar het “koude kikkerland” (zij wisten wel beter om er vooral niet te blijven). Ieder heeft zo zijn eigen story en het doet menigeen (al hoogbejaard) pijn wat nu mogelijk wordt gemaakt voor hen die nu binnenkomen resp. binnen geslopen zijn in vergelijking met toen. Nu zijn de tijden wel veranderd – daar niet van – maar het waren wel LANDGENOTEN.
  Hedentendage zijn deze westerse allochtonen – indische europeanen -nagenoeg naadloos geintegreerd. Met een “loyaal gebaar” werd het lang verzwegen leed ener onderdrukking “afgekocht”.

  Deze kleine bijdrage als memootje aan de komst van – meestal christelijke – allochtonen midden vorige eeuw met in hun gevolg de “verneukte” saudara-saudara Maluku.

  Like

 4. Ray-van-angeltjes Says:

  De zaken zijn onomkeerbaar : Europa gaat naar de verdoemenis en islamiseert in een HST-vaart.

  Uit een studie van de Universiteit Leuven blijkt dat bijna 50% van de Vlamingen een afkeer hebben van de islam. 80% van de politici (dwz de niet Vlaams-Belangers) wentelen zich in het stof om zich te excuseren bij de moslims.

  Alles wat Tristan schrijft is de barre werkelijkheid die wij slechts met een minderheid onder ogen durven zien en benoemen, want de regimes van de EU en de lidstaten leveren zich op een onbegrijpelijke manier over.

  Wat niet wegneemt dat het steeds prettig is kennis te nemen van de artikels van Boilingpoints en de spitante stijl waarin ze gesteld zijn : Vele plumen voor de redactie !

  Like

 5. Ray-van-angeltjes Says:

  plumen zijn pluimen

  Like

 6. H.Calahan Says:

  Leuke foto boven dit artikel. ’t Zijn allemaal provocateurs, fiets of niet!
  http://tinyurl.com/cbvbh6

  Like

 7. Anton Says:

  Nog even iets over dat bij elkaar kruipen in zwarte wijken en wachten tot de geldstroom op gang komt. Marco Pastors had op zo iets tijdens een interview een fraaie reaktie. “Maar al die geëmigreerde Nederlanders naar Canada en Australië en zo. Die zoeken elkaar toch ook op?” Probeerde de journaliste, die wanhopig een punt zocht om op te scoren. “Kan wel zijn, maar ze lopen niet bij de Sociale Dienst.” Aldus Marco Pastors. En dit was meteen einde interview. De kritische journaliste had haar laatste kruit verschoten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: