Toverdrank kost ons € 90.000,-.

Landgenoten… De geldverdampers in Den Haag blijven losbandig ons belastinggeld over de balk smijten. Neem nu weggooier Bert Koenders. Minister van Takkenwijven en Bosjesmannen. Deze man is ziende blind en horend doof. Zo schonk hij € 90.000,- aan de dubieuze stichting Eva Demaya. Deze ‘stichting’ zou wel eventjes een kliniek opzetten t.b.v. zielige Hiv-negertjes in Malawi. Nu blijkt dat de neger-verpleegsters aldaar dit geld o.a. gebruiken om de plaatselijke negers te besprenkelen met ‘ingestraald water’ en dat is natuurlijk logisch. Water is namelijk hét medicijn tegen Hiv. Dat we daar niet eerder op gekomen waren!

Al decennia lang worden er miljarden in dit Afrikaanse continent gepompt en einde is nog niet in zicht. De enige die hier wel baat bij hebben, zijn corrupte regimes, dictators en ander rapaille.
En nu dit incident van Koenders weer. Ons was altijd verteld dat men in Afrika een schrijnend tekort had aan water. Niets blijkt minder waar. Men heeft zelfs te kampen met een wateroverschot. Overtollig water wordt door de medicijnman te plaatse ingestraald. Onder invloed van wat hallucinerende bladeren en betelnootjes worden wat toverspreuken uitgesproken, men danst nog wat rondom de totempaal en zie hier het resultaat; keurige flessen ingestraald water wat gebruikt kan worden als Hiv-medicijn.

Deze stompzinnigheid bewijst eens te meer dat de al jaren voortdurende ontwikkelingshulp eens gestopt moet worden, zolang er vrijgevige grobbenkuikens als Koenders aan de macht zijn.
Zorg eerst eens voor onze ouden van dagen in de verzorgingtehuizen die in sommige gevallen slechts eenmaal per week onder de douche gezet kunnen worden.
Nee, dan onze zielige negertjes in Malawi. Die kunnen zich elke dag verheugen op een frisse douche met één of andere toverdrank, betaald door ons’ Nederlanders.

Een toverdrank van € 90.000,- is Waanzin!

Advertenties

3 Reacties to “Toverdrank kost ons € 90.000,-.”

 1. Jansen Says:

  Niets aan toe te voegen. Prima stuk.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Ontwikkelingshulp is zooooooo 2000. Monopoly voor idioten, maar dan zonder gevangenis.

  Like

 3. NckN Says:

  Dat is nog niks…… Weet je nog de tsoenamie en de recordbedrag wat we met z’n allen ingezameld hebben om mensen te helpen… Waar is dat geld gebleven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: