40 Miljoen voor rel-familie’s.

Lectori Salutem!

Allereerst, iedereen gefeliciteerd met onze Vorstin. Mevrouw wordt vandaag 71. De hoogste tijd voor een aanleunwoning, lijkt me.

Maar laten we geen feestvieren, landgenoten. We hebben daar geen enkele reden toe, gezien de schokkende berichten uit Den Haag:

‘Marokkaanse jongeren die verantwoordelijk zijn voor ‘ernstige overlast, vernielingen, bedreigingen en intimidatie’ worden ‘aangepakt’ door het kabinet.’

U weet inmiddels als geen ander wat de term ‘aanpakken’ anno 2009 inhoudt. Voor de inheemse bevolking betekent dit dokken, dokken en nog eens dokken, want de ‘keiharde aanpak’ kost ons weer een lieve duit. € 40.000.000,- euro om precies te zijn.
Onze Grote Leiders hanteren de zelfde strategie, want die blijkt te ‘werken’. Eventjes wat tergende trefwoorden: gezinsmanagers, zorg, hulp, straatcoaches, begeleiding en nazorg.

Dit absurd hoge bedrag is natuurlijk weggegooid geld.

Stukje bij beetje laten onze bewindslieden doorschemeren dat we nog lang opgescheept zitten met deze best betaalde Berber-Makaakjes.
Minister E. van der Laan, zeg maar een soort Vogel-haar-light, brengt ons alarmerende berichten:

‘Dit is een probleem waarmee we vermoedelijk nog wel tien jaar of meer bezig zijn.’ Dat is dan mooi kut!
Marokkaanse gezinnen die het allemaal niet meer kunnen handelen, krijgen een gezinsmanager toegewezen, desnoods onder ‘dwang’.
Deze personal butler verzorgt de maaltijden en brengt wat broodnodige structuur in het rel-gezin…
Kunnen NEEderlanders ook zo’n butler aanvragen, want veel NEEderlandsche ouders moeten beiden werken, soms zes dagen per week, dus is er niet altijd gelegenheid om een gezonde maaltijd op tafel te zetten.

Voorts wil het Kabinet de bewuste Kansen-apen een beter toekomstperspectief bieden, zoals dat zo mooi heet.Je toekomst heb je grotendeels zélf in de hand. Je maakt je school af en je gaat op zoek naar een geschikte baan. Daar heb je geen € 40.000.000 voor nodig. Deze mensen willen niet, zijn niet vooruit te branden en vinden het allemaal wel best, want de financiele Moslim-ruif blijft toch wel gevuld. WW: Waarom Werken.

Verder wil ons Kabinet ‘nazorg’ gaan bieden aan Berberapen die na 1 april 2009 de gevangenis verlaten… Als een Marokkaan of een andere etnische minderheid in de gevangenis terecht komt, dus een misdrijf gepleegd heeft, moet dit voor de Overheid een gegronde reden zijn om deze parasiet het land uit te gooien. En neem je pa en moe ook mee, want die zijn, gezien de opvoeding, in gebreke gebleven.
Nee, wat doen de lieden in Den Haag? Die gooien er nog even een ferme zak geld tegenaan.

Schamen onze Leiders zich dan écht nergens voor?

Ouderen die dit land na de oorlog met hun blote handen weer opgebouwd hebben, worden vandaag de dag met een kluitje in het riet gestuurd, worden vergeten en kwijnen weg in bejaardentehuizen en als het mee zit, mag men op zondag douchen. Ook de zeer hufterige ‘pyjama-dagen’ zijn al jaren een feit. Op sommige dagen kunnen ouderen niet aangekleed worden, daar men kampt met geld- en persooneelstekorten.

Gehandicapten die door een omvangrijk aantal regels en wetten net niet in aanmerking komen voor de juiste hulpmiddelen. Mocht men wel in aanmerking komen, dan moet er een flinke eigen bijdrage opgehoest worden.

Deze groepen mensen hebben écht recht op hulp, maar deze mensen hoor je nooit, klagen niet, dus geen bericht = goed bericht, zo redeneert onze Regering.

Nee, dan onze Prinsjes van Nederland. Voor hen is het een aantal malen per jaar Prinsjesdag. Het Kabinet brengt dan een persbericht naar buiten, dat hen mededeelt hoeveel miljoenen knuffelgeld er nu weer vrijgemaakt zal worden.
Intimidaties, diefstal, het uitschelden van witvrouwen voor hoer, het bespugen van ouden van dagen, het bedreigen van medewerkers van hulpdiensten, het systematisch terroriseren van complete buurten, pure minachting tonen aan het adres van de inheemse bevolking en andere onfrisse gewoonten, worden beloond met een schaamteloze buidel met smeergeld. Bij deze ontvangt u een zak met geld voor uw koeltoer-verrijkende bijdragen.

Nogmaals, hebben onze laaghartige bewindslieden dan geen enkel gevoel voor schaamte?
In lang vervlogen tijden werden mensen met dit soort schofterige ideeën gehuisvest in een gesloten afdeling. Heden ten dage wordt men de kans geboden om zich veilig te nestelen in Politiek Den Haag.

Er is maar één oplossing die wel zal werken. Dit soort Parasiet-familie’s uitzetten en vervoeren naar het land van herkomst. U heeft niets bij gedragen, u bent ongewenst en u heeft in veel gevallen alleen maar ellende veroorzaakt.

Landgenoten, wij wensen u tóch een Wettig Preekend.

Advertenties

8 Reacties to “40 Miljoen voor rel-familie’s.”

 1. NckN Says:

  Soms heb ik het gevoel dat de rijkdom niet eerlijk wordt verdeelt…… heel soms 😉

  Like

 2. boilingpoints Says:

  @ NickN: Héél soms? Zo niet dagelijks! Maar je zal het waarschijnlijk cynisch bedoeld hebben.

  Like

 3. Vaag… « Says:

  […] « 40 Miljoen voor rel-familie’s. […]

  Like

 4. Chantal Says:

  40 miljoen wat kan ik daarmee doen?????:)

  Like

 5. H.Calahan Says:

  Alle raddraaiers vandaag nog samen met de verwekkers(die hun opvoedplicht verzaken)denaturaliseren en uitzetten naar het land van herkomst. Hier geboren doet niet ter zake.
  Het wordt tijd voor de oplossing van Howard Kunstler die in zijn boek The Long Emergency een extreem hoge olieprijs voorspelde(is uitgekomen). Hij voorspelde ook dat als moslims zich niet conformeren aan de Europese wetten en omgangsvormen, ze door de Europeanen zullen worden gedeporteerd. Van mij mogen de treinen weer gaan rijden, graag naar Mekka en verder.
  De Franse prozaïst Gustave Flaubert had in 1878 ook een oplossing voor de uitwassen van de islam…
  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7085
  (ziezo, heeft iedereen wat te lezen vandaag)

  Like

 6. Tristan Says:

  “Dit is een probleem waar we vermoedelijk nog 10 jaar of meer mee bezig zijn”.

  Duurt het nog zo lang voordat de Islamitische Staat der Nederlanden wordt uitgeroepen?

  Hebben we daarvoor onze grenzen open gezet voor de zielige medemens die van de honger geen ontlasting had?
  Hebben we daarvoor de Spanjaard, Fransoos en de Duitser ons land uitgejaagd?
  Hebben we daarvoor onze dijken opgehoogd en 48 uur per week gewerkt om ons land weer op te bouwen na de vorige bezetting?

  40 miljoen harde Euro’s naar de kloten om een volkomen onhandelbare moslimbevolking te paaien en te pamperen.

  Like

 7. Ouwe Knoest Says:

  Ach wat wij al jááááren weten.
  Ons verdiende geld waarvoor wij zweten.
  Wordt in “die hoek” gewoon weggesmeten.
  De “schenkers” en onterechte ontvangers: Stelletje secreten.

  Like

 8. Florijn Says:

  @H.Calahan,

  Wat dacht je van deze 🙂

  Marrakesh Express

  Crosby Stills & Nash – Marrakesh express

  http://nl.youtube.com/watch?v=_byEUwCzj3A&feature=PlayList&p=A0054E5C0D35E986&playnext=1&index=11

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: