Darwin schreef sprookjesboek.

darwin-5Landgenoten… Ik wilde het vandaag een beetje Christelijk houden. Alvorens wij van start gaan, eerst een waarschuwing. Eind februari moet u uw brievenbus beschermen tegen dubieuze Jezus-propaganda. Onze Christelijke vrienden zijn een lastercampagne gestart tegen de evolutieleer van Charles Darwin… Hoe komen ze er op.

Een tsunami van miljoenen flyers zullen ‘Atheïstisch Nederland’ overspoelen. Deze huis aan huis campagne is verzonnen door een geloofswaanzinnige uit Urk. Dan moeten er terstond bellen gaan rinkelen.
Deze Reli-Kees stelt dat ‘de evolutieleer net zo min te bewijzen is als de scheppingsleer en daarom te beschouwen als een geloof.’
Het baanbrekende boek ‘Origin of Species’ van Darwin kan wat betreft Reli-Kees uit Urk regelrecht de vuilnisbak in.

Dit jaar vieren wij de 200ste geboortedag van Darwin. Deze Grote Denker bezat nog meer hersenen dan alle inwoners van de gehele biblebelt anno 2009 bij elkaar. Streng gelovigen – zij vormen gelukkig nog steeds een minderheid in Nederland – verafschuwen het boek ‘Origin of Species’. Darwin was een leugenaar, schreef sprookjesboeken, kortom een heidens crapuul.

Jezusmenschen hanteren liever een verzonnen boek wat door de eeuwen heen al talloze slachtoffers heeft veroorzaakt. Een intolerant boek – hé, waar hebben we dat meer gehoord? – wat volgeschreven staat met moord en doodslag.
Darwin’s boek daarentegen, heeft nog nooit slachtoffers teweeg gebracht en beschrijft uitvoerig de handel en wandel van o.a. dierbeesten.

Van onze Jezusmenschen kunnen we alles verwachten. Strax moet een andere Grote Denker, Edison bijvoorbeeld, er ook aan geloven.
God schiep het licht!, zullen onze reli-ééncelligen brullen. Welnee, dat was Edison met zijn revolutionaire gloeilamp. En daar zijn bewijzen van.

Eind 2008 kregen sommige huishoudens een plastic foetus in de brievenbus. Echt tactvol als je geen kind’ren kan krijgen… Eind februari moet u alwéér uw brievenbus dicht lassen en God zag dat het fout was. U heeft nergens om gevraagd, dus linea rectum terug sturen!

Advertenties

8 Reacties to “Darwin schreef sprookjesboek.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Het is nog vroeg.
  Ouwe Knoest komt net uit de kroeg.

  Reactie van nuchtere Ouwe Knoest.

  Nederland bestaat niet eens. God schiep Nederland niet dat deden de nederlanders zelf.

  Amen.

  Like

 2. NckN Says:

  ….wat een verspilling van energie zeg. Kunnen ze niets anders verzinnen?

  Like

 3. tristan Says:

  De evolutietheorie van Charles Darwin is altijd omstreden geweest in streng-religieuze kringen, tot op de dag van vandaag.
  De kwestie is namelijk dat er geen overgangsvorm is gevonden tussen de aap en de mens; de z.g. Missing Link.

  Deze ontbrekende schakel is echter ontdekt door Prof. Dr. W.A. Jongerius, een befaamd antropoloog die in eigen land nogal omstreden is vanwege zijn onderzoeksmethodiek, waaronder schedelmetingen e.d.
  In het kader van zijn baanbrekend onderzoek naar de criminaliteit onder allochtonen in Nederland stuitte de professor op immigranten uit Marokko die in de jaren 60 naar ons land kwamen om eenvoudig handwerk te verrichten. De nazaten van deze creaturen vallen de laatste decennia op door intimiderend en agressief gedrag waarbij grof geweld niet geschuwd wordt. De prof. heeft in de jaren 90 vele penitentiaire inrichtingen bezocht en zodoende vele schedels opgemeten, dit in opdracht van het ministerie van Justitie.

  Jongerius kwam na nauwkeurige analyse van zijn gegevens tot de schokkende ontdekking dat de voormalige bewoners van het Rif-gebergte wel eens deze ontbrekende schakel zouden kunnen zijn. Hij heeft zijn conclusies samengevat in een lijvig rapport en opgestuurd naar de ministeries van Justitie en Volksgezondheid. Dit gebeurde eind jaren 90 en sindsdien heeft de professor niets meer vernomen, althans niet via de officiële weg.

  Hij heeft ooit eens bezoek gehad van 2 figuren die kennelijk anoniem wilden blijven (zij droegen een bivakmuts) en die verzochten de professor dringend om van verdere publicatie af te zien. Het een en ander zou namelijk de integratie van de betreffende minderheid kunnen belemmeren en het zou ook stigmatiserend kunnen werken.
  De professor is al op leeftijd (98) en heeft niet meer de kracht om de strijd aan te gaan met zijn opponenten en heeft dus verder gezwegen, ook in het belang van orde en rust in dit land.

  Blijkbaar is enige informatie over dit beladen onderwerp doorgedrongen in Marokko en heeft de regering van dit land besloten deze lieden in het gareel te houden via eenvoudige opdrachten (o.a. de Islamisering van Nederland en België) en verder een beperkte namenlijst op te sturen die gebruikt kan worden ter registratie en verdere controle en bevoogding.

  En verder maken wij ons niet druk over deze materie; zolang er nog geen setjes voor besnijdenissen in de brievenbussen worden gefrommeld door religieuze groeperingen of gebruiksaanwijzingen en recepten voor bomgordels en vesten door radicale moslims kunnen wij (voorlopig) nog vrij ademhalen.

  Like

 4. tristan Says:

  Er is een storende fout geslopen in het bovenstaande relaas; de prof is 98 jaren oud en leeft in de rustieke omgeving van Lunteren en wil geen bezoek meer ontvangen.

  Like

 5. Molly-Bolly Says:

  Het pijnlijkste aspect van Darwin is wel dat hij heeft aangetoond dat mannen met baarden wel degelijk in staat zijn tot rationeel denken. In Mekka wordt Darwin dan ook angstvallig buiten alle boeken gehouden.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Nog ff en er staan weer malloten op die beweren dat de aarde plat is.

  Like

 7. frankyvanherreweghe Says:

  En zie Jozua 10: dat je de dag langer kan laten duren door de zon te laten stil staan (lees de zon draait dus om de aarde en niet omgekeerd), maar waarschijnlijk heb ik het niet goed begrepen en is mijn ‘denkkader’ hierin waarschijnlijk niet juist zijn, toch?

  Like

 8. Sjaak Says:

  Jozua had de kennis van nu nog niet en dacht net als iedereen tot gallileo kwam dat de zon om da aarde draaide; wij weten nu wel beter

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: