Verkaasd: Rachid Aazouzi.

kop_fotosLandgenoten… Sommige Marokkanen zijn wél leuk! Neem nu zanger Rachid Aazouzi, u wel bekend… Niet? Wij hadden ook nog nooit gehoord van deze zingende Poldermarokkaan. Meneer heeft zich door de jaren heen ontpopt als de ‘Marokkaanse Frans Bauert’. Rachid zingt het levenslied en dát met een Brabants accent!
Maar er is meer, landgenoten. Rachid heeft dezelfde zangpedagoog als Bauert, is op dezelfde dag jarig, is even oud en ook Rachid heeft zijn eigen Mariska… BP zou BP niet zijn als we toch nog wat verschillen ontdekt hebben. Zo is Bauert niét besneden, heeft hij geen criminele familieleden, heeft hij beduidend minder lichaamshaar, verkoopt hij geen pakjes cocaïne na een optreden en is hij wél in het bezit van een eerlijke fiets.

De razend populaire hit van Rachid – ‘Heimwee naar Marokko’ –  was een wereldwijde hit in Oudenbosch en omgeving. Totaal bezopen Brabanders brulden deze hit maar wat graag mee. En Rachid zag dat ’t goed was.

Ondertussen zit Ayatollah Markoek – daar is-ie weer! – hoofdschuddend nee te knikken. Wat denkt die Rachid wel! Vieze, verkaasde poldermarokkaan. Die staat in één of andere Brabantsche feesttent een beetje tof te doen en staat daar een beetje ééncellige Nederlanders te vermaken. Dat hadden we niet afgesproken… Vieze afvallige!

U gelooft ’t of niet; Rasjiet krijgt zijn eigen reallifesoap echte-leven-zeep. We mogen een kijkje nemen in het verknipte leventje van deze levenslied-marokkaan. Dat kan al vanaf morgen op Ned. één. Waarschuwing: alleen geharde kijkers zijn hier tegen bestand, want er zit weer een ‘boodschap’ in verborgen…
Dit programma moet namelijk ‘een positief gevoel teweeg brengen’. Voelt u ‘m? Juist!

Rachid ‘fans’, wees niet boos op Boilingpoints. Dit ‘racistische’ stukkie is satirisch bedoeld. Wij zijn dol op Zuurkool met worst-marokkanen en wensen hem alle sterkte toe omtrent zijn ‘Heimwee naar Marokko’-syndroom…

[foto: Rachidonline.nl]

Advertenties

2 Reacties to “Verkaasd: Rachid Aazouzi.”

  1. tristan Says:

    Als “heimwee naar Marokko” resulteert in een terugkeer naar dit land van met name de jongeren dan heeft deze Rachid Aazouzi onze zegen.
    De ouderen kunnen blijven, want deze idealisten hebben Nederland bevrijd van de Nazi-terreur en daarna onze economie weer op poten gezet.

    Top 10 van de Marokkaanse levensliederen in Nederland;

    1. “Ik heb zo’n last van mijn rug”.

    2. “Daar hangt een bomvest aan de muur”.

    3. “Ach Ali, toe slaat niet meer”.

    4. “Geef mij maar subsidie en een minaret”.

    5. “Aan de voet van de oude moskee”.

    6. “Heb je mijn bomschoen soms gezien?”

    7. “De ballade van het verloren schaap”.

    8. “De Bijstandsboogie” (instrumentaal).

    9. “Eens zal ik wederkeren naar Berberland tussen 6 planken”.

    10. “De Rappa-shuffle”. (instrumentaal en zonder subsidie live opgenomen in de Bijlmerbajes).

    Al deze hits zijn te verkrijgen op een verzamel-CD op het Mekka label.

    Haast U; DE OPLAGE IS BEPERKT EN GENUMMERD VAN 1 TOT 1000.

    Like

  2. Victor Van Vosselaer Says:

    Gelezen op: http://inflandersfields.eu ….Op het feest ter ere van OLVrouw-lichtmis, heeft de Katholieke Universiteit Leuven, onder het mom van de bevordering der “diversiteit”, ALLE eredoctoraten aan Moslims gegeven of aan personen die zich als dhimmi tussen de moslims begeven.

    Zie je wel…als het in Nederland regent, druppelt het ook al in Vlaanderen.
    Grrrrr.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: