99% straatroven etnisch.

Lectori Salutem!

‘Liever één Antilliaan op Schiphol, dan de lucht van tien’, grapte mijn grootmoedah dikwijls. Toen Nederland nog onschuldig was, mocht dat.
Vandaag de dag moeten we oppassen met wat we zeggen en schrijven. Stel je voor dat je een etnische minderheid voor zijn/haar hoofd stoot. Zonder pardon wordt je met 10 potige kerels van je bed gelicht.
Maar vandaag bereikte ons de keiharde cijfers omtrent de straat overvallen in Rotterdom en die liegen er niet om.
Allereerst mijn complimenten aan het adres van de autochtonen. Slechts één procent maakt zich schuldig aan straat overvallen. Foei! De overige NEGEN-EN-NEGENTIG procentjes staan op naam van onze kleurrijke, verrijkende allochtonen. Hieronder volgen de alarmerende cijfers:

‘Ongeveer 45 procent van de verdachten, blijkt uit de politiecijfers, is van Antilliaanse afkomst, 38 procent komt uit Marokko. Een 16 procent heeft zijn wortels in Turkije dan wel Oost-Europese landen, 1 procent is van Nederlandse origine.’

En zo zijn we weer terug bij de Antilliaan alwaar mijn grootmoedah dikwijls over grapte. Dit ‘nieuws’ komt van het doorgaans linxe Nu.nl
Wat een ieder al aannemelijk achtte, wordt nu bewaarheid. Antillianen zijn oververtegenwoordigd in de misdaadcijfers, weten we nu.

Maar laten we niet vergeten dat dit soort crapuul totaal géén kansen heeft gekregen. Niet van onze regering, niet van mij en niet van u. Vindt u het gek dat deze verschoppelingen der maatschappij er een wat afwijkend winkelgedrag op na houden! [linx-mode-off.]

Omstreeks 13.00 komt de straatrover uit bed en maakt een ontbijtje klaar wat bestaat uit een glaasje cola en een joint. Je weet zelluf; eerst even een tekenfilmpie kijken. Pocahontas De Disney klassieker ‘Pakeenhandtas’ schuift soepel in de DVD-spelert. Dit, om een beetje in de mood te komen. Vervolgens zoekt de straatrover zijn – gestolen – Nike’s op, want het wordt inmiddels al donker, dus de ‘dienst’ begint zo. Na 184 keer ‘je weet toch’ gezegd te hebben, vervoegt Rigiliano zich tussen het argeloze, winkelende poebliek.

‘Hee, pssst, je weet zelluf… Je geeft die tas hier, anders ga ik je klappen. Ik heb een pistool klik-klak op zak weet je, dus kom op met dat geld.’

Gewoon een doodnormale zaterdagmiddag in Rotterdom.

Sorry, internet-waakhond MDI. Dit zijn de keiharde cijfers. Zelfs de Terpstra’s, Meulenbelten en andere schaamteloze wegkijkers kunnen hier niets aan veranderen…
Overigens, dit zijn de cijfers uit Rotterdom, maar u kunt er van uit gaan dat het hier landelijke cijfers betreffen.
U gelooft toch zeker niet dat in een stad als Utrecht bijvoorbeeld, de procenten net andersom uitvallen…

Advertenties

5 Reacties to “99% straatroven etnisch.”

 1. Ouwe Knoest Says:

  Heiy toffâh Gozâh. In de geil groene stad fan de aujevâh kennen de coños der auk wat fan.
  Wil je geen geld geven kan je een paar messteken beleven.
  In je rug en in je buik.
  Van Castro afgekeken om criminelen maar naar macambaland te sturen.
  Die maakte zijn gevangenissen leeg toen van Jimmy Carterolie een zwik Cubanen geolied uit Cuba mochten vertrekken.
  Aruba arriba zeggen se daro…..

  Like

 2. tristan Says:

  “Ik ben geen slechte jongen, ik doe alleen slechte dingen”.

  Met deze smoes denken deze geboren criminelen weg te kunnen komen in Nederland waar zij een spoor achterlaten van berovingen gepaard gaand met extreem geweld en talloze andere delicten.
  Volgens de geitenwollensokken is de oorzaak van dit sterk afwijkende gedrag te zoeken in taalachterstand, gebroken gezinnen en gebrek aan opleiding.
  De realiteit is echter van een andere orde. De Antillianen komen naar ons land vol wrok en zijn uit op revanche omdat hun voorouders in een grijs verleden onheus zouden zijn behandeld door slavendrijvers en hardvochtige ambtenaren.

  Dit uit zich in een mentaliteit die hier op neer komt; “ik wil niet werken voor een blanke en ik eis respect”.

  Met een dergelijke negatieve houding vol rancune is men uiteraard kansloos op de Nederlandse arbeidsmarkt. Want bij sollicitatiegesprekken (voor zover die ooit plaats vinden) straalt de ingehouden agressie van het gezicht. En welke werkgever wil een werknemer die alleen kan communiceren in straattaal en wiens CV bestaat uit een omvangrijk strafblad?
  De praktijk op de Antillen is het volgende scenario; criminele Antillianen stelt men voor de keuze; of het gevang in of een enkele reis Nederland op kosten van Justitie. Aangelokt door berichten dat het Nederlandse strafklimaat uiterst mild is en dat de gevangenissen eigenlijk hotels zijn stemt men maar wat graag in met deze deal.
  De Nederlandse regering had deze roversnesten allang onafhankelijk moeten verklaren maar mist daarvoor de moed en het politieke klimaat.

  Wij pleiten voor de volgende maatregel; het verplicht dragen van een electronische enkelband voor iedere Antilliaan die in het bezit is van een strafblad. Dit om deze criminelen te kunnen lokaliseren, te registreren en op het rechte pad te houden. Bij goed gedrag over een periode van 10 jaar kan deze maatregel worden opgeheven en volgt rehabilitatie.

  Verder dient men te bedenken dat ook onze voorouders keihard moesten werken onder vaak onmenselijke omstandigheden die feitelijk ook neer kwam op slavernij; o.a. de kinderarbeid die pas aan het einde van de 19e eeuw werd afgeschaft.

  Like

 3. leefbarbaar Says:

  Zo zie je maar als je criminelen het land uit knikkert naar hun eigen land, dan wel het land van hun ouders, dan wordt het een stuk prettiger leven in ons land.
  Iedereen weet dat. Behalve Bakellende en Boslim.
  Nu worden criminelen vooral gebruikt door 1000-den pvda-ers om er een dik betaalde baan aan over te houden. Deze houden dus graag het probleem in stand en zou je dus ook moeten kunnen uitzetten naar een Prachtwijk bijvoorbeeld. Of Finnenland, bijvoorbeeld.
  Blijf er bovenop zitten BP!

  Like

 4. lebuinus Says:

  En dan heb je nog knettergeke figuren zoals Pronk ( pvda ) die deze
  speling van de evolutie een ” aanwinst voor de samenleving vinden “.

  Like

 5. Anton Says:

  @ Ouwe Knoest

  Ai, caramba. Aanstaande week ga ik op familiebezoek in Den Haag, met openbaar vervoer. In de tram niet achterin gaan zitten, kreeg ik als serieus advies! Daar verzamelen zich de zwartrijders (nomen est omen/what’s in a name), en daar wil je liever niet tussen zitten. Enfin, weinig geld meenemen en pinpas verbergen. Treurig dat men niet meer onbekommerd naar de Hofstad kan afreizen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: