‘Sportschool moet kopvod toestaan’.

van_der_laan_aan_de_946066bLandgenoten… Even stil. Grootmoefti van der Laan preekt:

‘Sportscholen zijn vrij om eisen te stellen aan sportkleding, maar moslima’s met een hoofddoekje moeten wel terecht kunnen in sportscholen om te sporten.’

Anders gezegd: sportscholen mogen een dresscode handhaven, maar dit geldt uiteraard niet voor provocerende haatlappers.
We hebben het art. in Elsevier es ‘rustig’ doorgelezen en wij kunnen tot de conclusie komen dat ook van der Laan totaal de wereld kwijt is. Sterker nog, wij verlangen nu al weer naar good old Frau Vogel-haar, kunt u nagaan.

Van der Laan wauwelt er lustig op los: hij noemt het recht op sporten een ‘grondwettelijk verankerde vrijheid’. Dit is 100% lulkoek, prietpraat en wat dies meer zij. In de grondwet wordt met geen woord gerept over het ‘recht op sporten’. Hiermee heeft deze grootmoefti van de PvdA zichzelf een brevet van onvermogen afgegeven.

Iedereen weet natuurlijk allang wat er gaat gebeuren als wij deze provocateurs hun zin geven. Vandaag staan we kopvodden toe, morgen eist men aparte uurtjes voor alleen vrouwen en overmorgen wordt er een bord ‘verboden voor mannen’ op de deur gespijkerd.
Dit kinderlijke gedrag zie wel vaker bij dit soort gesluierde halfapen.
Je geeft ze een vinger en zeggen niet eens dankjewel, om naderhand je beiden armen van je romp te scheuren.

Ook Jet Bussemaker staat aan de kant van deze onaangepaste inflexibelen. Deze pro-hoofddoek-farizeeër gaat ‘pleiten’ bij de fitnessbranche om het kopvodverbod uit de wereld te helpen.
(‘Pleiten’. Lees: onder druk zetten.) Het zal er nog van komen dat intolerante sportschoolhouders een onfrisse sanctie opgelegd krijgen, vanwege het buiten de deur houden van Islamitisch vlagvertoon.

Tip van BP: Wellicht is het verstandig om eerst eens een gewone school te bezoeken. Daar kan je leren wat wel en niet toegestaan is in Holland en anders gewoon maken dat je weg komt.

Stay tuned, landgenoten!

Advertenties

4 Reacties to “‘Sportschool moet kopvod toestaan’.”

 1. Molly-Bolly Says:

  Goed verhaal weer 🙂
  De sauna’s zijn de volgende die aan de kopvod zullen moeten geloven. Want dit land kan zoveel beter!

  Like

 2. Arie Says:

  Wat een bedrieger, die Van der Laan. De Grondwet zegt inderdaad niets over een recht op sporten, evenmin over het recht op bepaalde kleding trouwens. En al was het een grondrecht: grondrechten zijn er om de burger te beschermen tegen ongewenste bemoeienis van de overheid. Een particuliere ondernemer, zoals een sportschool, hoeft een dergelijk ‘recht’ niet te garanderen.

  Je hoort dit tegenwoordig steeds vaker: een politicus geeft zijn eigen, persoonlijke mening en verwijst daarbij naar niet bestaande wettelijke rechten of verplichtingen. Vooral de Grondwet en internationale verdragen zijn populair. Eigenlijk ongehoord. Een minister die de Grondwet niet kent, zou geen minister mogen zijn. En als hij de Grondwet wel kent en toch zulke uitspraken doet, is hij gewoon een leugenaar en dus ook ongeschikt als minister. Helaas niet echt bijzonder in Nederland.

  Als particuliere instellingen, zoals sportscholen, gedwongen kunnen worden hoofddoekjes te accepteren, hebben andere ondernemers straks ook geen poot meer op te staan: cafés, discotheken en allerlei sportverenigingen. In openbare instellingen, zoals bibliotheken en gemeentehuizen, zijn ze al niet meer weg te denken. De openbare zwembaden zijn ook al niet meer veilig.

  Is er dan echt niets belangrijkers dan het dragen van zo’n lelijke haatlap, de baret van het islamitisch bezettingsleger?

  Like

 3. ad Says:

  Van der Laan is ook al knettergek

  Like

 4. leefbarbaar Says:

  Ik zei het al eerder: van der Laan is gewoon Vogelaar met een grotere clitoris. Je hebt er geen moer aan. Straks mogen we Geert Wilders hier niet meer ontvangen omdat bepaalde mensen er last van hebben. Knettergek.
  PS. Van der Laan was de huisadvocaat van Rochdale in 020. Zegt genoeg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: