Vijf miljoen voor Gipsy-kings.

roma_arrestLandgenoten… Welkom bij een nieuwe aflevering van Campinglife. Alwaar heel Nederland de buik vol heeft van onaangepaste Islamieten, moeten wij die andere tegendraadse bevolkingsgroep natuurlijk ook niet vergeten. De Roma-zigeuners! Deze permanent kamperende vioolspelers hebben het spijbelen uitgevonden, zo lezen wij in een vrij algemeen dagblad.
We schrijven Nieuwegein:

‘Roma-kinderen gaan in Nederland niet naar de middelbare school. Ook kinderen uit deze groep die basisonderwijs volgen, verzuimen volop en kampen daardoor met hopeloze leerachterstanden.’

De gemeente Nieuwegein heeft € 5.000.000,- in allerhande Roma-projecten gestopt en u raadt het al… Zonder resultaat.
Vanaf 12 jaar gaat nagenoeg geen enkel caravankindje meer naar school. Meisjes gaan in de leer bij hun moedah en worden uitgehuwelijkt op de volwassen leeftijd van 14/15 jaar. De jochies verdwijnen uit beeld. Die gaan waarschijnlijk op cursus bij pappa. Dan moet u denken aan het omkatten van gestolen auto’s, het vervaardigen van koperen centenbakjes en het onder de knie krijgen van het bouwen van violen. De strijkstokken van deze muzak-instrumenten waren al overvloedig aanwezig. Aan sommige strijkstokken bleef zelfs € 5.000.000,- aan belastinggeld hangen… @ de Roma-kindertjes: dat is een 5 met hééél veel nullen. Opgehoest door nederige witmensen die in gekke stenen huizen wonen.

Als u kind’ren heeft, heeft u vast weleens gemerkt hoe lastig het is om buiten de sgoolfakansie’s een dag vrij te regelen voor uw kind. U wilt bijv. een dag eerder vertrekken naar uw fakansie-bestemming. Dit moet u schriftelijk aanvragen. Krijgt u geen toestemming, maar houdt u uw kind toch van school? U kunt een klop op de deur verwachten van de leerplichtambtenaar met een eventuele boete tot gevolg.
Nochtans, de Roma’s ontspringen met dit a-educatieve gedrag de dans.

De gemeente Nieuwegein is het nu zat en gaat een leerplichtambtenaar instellen om deze vioolkind’ren met hun groezelige smoeltjes in de schoolbanken te krijgen.
Er is natuurlijk een betere oplossing. Het complete depot aan caravans aankoppelen en naar de grens dirigeren. U heeft intussen miljoenen ontvangen, u houdt uw kind’ren van school en van een behoorlijke baan is ook geen enkele sprake.

Kortom; u bent de zwakste schakel, tot ziens!

Advertenties

3 Reacties to “Vijf miljoen voor Gipsy-kings.”

 1. yeager Says:

  Net weer een bericht bij Elsevier over asielzoekers die hun dochters voor besnijdenis terugsturen naar het “gevaarlijke” land van herkomst.
  Ben 70 en hoop nog mee te maken dat die stroom ellendelingen, zogenaamde asielzoekers, het land uit worden geknuppeld.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  Het is bijna om te lachen: overal heb je incompetente idioten die, door ons betaald worden om een functie uit te voeren, maar het geld innen en rustig de andere kant uit kijken.
  Zo kunnen kinderen dus gewoon niet naar school gaan. Krijgen ouders gewoon geen boetes en bij weigeren van betaling gaan ze gewoon NIET de bak in.
  Het zijn linkschmenschen die dit doen. Nederland-bekent-kleur-NSB-ers.
  Wie denkt dat dit niet waar is raad ik hetvolgende aan: neem die 5 miljoen die nu in de Romapot zijn gegooid, zoek uit waar dit geld gebleven is en je hebt je antwoord.

  Like

 3. Arie Says:

  Ik raad iedereen van harte aan het betreffende AD artikel te lezen én te klikken op de link onderaan de pagina, die voert naar het nog interessantere artikel ‘Roma hebben geen talent voor integratie.’ Hierin worden enkele Roma aan het woord gelaten die overal een prima verklaring voor hebben.

  Een bloemlezing hieruit: Niet één Roma in Nieuwegein die werkt? Dat zegt niets, ook een hoop Hollanders zijn werkloos. Veel Roma-kinderen gaan niet naar school? Dat komt door discriminatie. Een Mercedes en een caravan gekocht van een uitkering? Nee, nee, is voor iemand anders. Alleen de verzekering staat op mijn naam.

  De allerfraaiste uitspraak staat op naam van een zekere Duric: ‘de gemeente moet eens eerlijk zijn en zeggen: we willen geen Roma in Nieuwegein. Maar dat doen ze niet, want zonder Roma geen geld en geen werk voor ambtenaren.’ Met andere woorden: de gemeente Nieuwegein moet de Roma dankbaar zijn, want ze zorgen voor geld en wergelegenheid! Neem er nog maar wat kinderen bij, jongens ! Ik dacht dat het geld kostte, maar nee, het blijkt juist geld en werk op te leveren. Bedankt Roma !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: