BP = ‘schimmig pro-Wilders-blogje’.

alexLandgenoten… Het hoge woord is eruit. Eindelijk is er iemand opgestaan die dit weblog in een hokje geplaatst heeft. Een Groenlinks-mensch genaamd Huub Bellemakers. Meneer heeft over alles een mening en dit is meteen ook de URL van zijn blog: overalleseenmening.nl
Huub schreef een stukkie over het Twittergedrag van ons’ aller Prins Pils. Wie hij volgt en wat hij schrijft, maar nu komt ‘t: Prins Pils volgt Boilingpoints op Twitter! En dat is politiek incorrect.
Maar goed, eerst even terug naar Huub’s typering inzake dit marginale weblog. Zet u schrap:

‘De Prins volgt ook andere types op internet, met schimmige pro-Wilders blogjes (BP.) en een Nederlandse vlag die fier het Neerlandsch bloed verdedigt.’

‘Een lastige taak voor de RVD’, weet Huub te melden
Een Groenlinksmensch merkt op dat Prins Pils op Twitter het ‘schimmige pro-Wilders blogje’ Boilingpoints.nl volgt en is daarmee terstond ‘Wildersfan’.
Twitter+Boilingpoints+Prins Pils+following = ‘lastige taak voor de RVD’

Onvervalste linkse logica. Dat zie je wel vaker bij dit soort schimmige types als Huub B.
Desalniettemin willen wij Huub enorm bedanken voor deze prachtige reclame aangaande BP en Wilders himself en we kregen het predicaat ‘schimmig pro-wilders-blogje’ gratis meegeleverd. Deze Huub gaat nog eens heel groot worden. Wellicht ligt er een tobfunctie bij het onvolprezen Meldpunt Discriminatie Internet in het verschiet.

Nogmaals Huub, bedankt voor je alerte typering en de taart is inmiddels onderweg. Hulde!

8 gedachten over “BP = ‘schimmig pro-Wilders-blogje’.

  1. Is de inhoud van die taart wel milieu-vriendelijk?

    Want wij hebben hier wel een reputatie hoog te houden; altijd alert op mistoestanden in onze multiculturele samenleving (inclusief 1 miljoen zeer meegaande en uiterst geïntegreerde moslims). En overigens weten wij van de prins geen kwaad als zijnde argeloze autochtonen die voortdurend verdraagzaam en tolerant zijn t.a.v. 188 verschillende culturen en nationaliteiten die hier zijn neergestreken.

    Om deze afgeteste bivakmuts een hart onder de koppelriem te steken heb ik een reaktie achtergelaten op overalleseenlinksemening.nl.

    P.S.
    Die 188 verschillende culturen en nationaliteiten zijn ontleend aan gegevens van GroenLinks zelf. Die houden dat uiterst precies bij om strategische redenen; stemvee en potentiële Kamerleden.

    Like

  2. Het is best interessant om na te denken in hoeverre zo’n prins cia de RVD wel mee kán doen met sociale media. Overigens volgt de prins mij ook, dus volgt ie ook linksige meningen. Daar zou de RVD wat aan moeten doen.

    Like

  3. Zijn we nu ook officieel racistisch, xenofoob en islamofoob ? Als het MDI en Groen Links dat vinden, kan ik het alleen maar als een compliment zien. Ga zo door BP!

    Like

  4. Ja, maar het is wel ONS schimmig touwtyphusreutelk*tblogje.
    Stomme linkschmenschen hebben de grote media al. Moeten dus niet zeuren.

    Like

Plaats een reactie