Doorpakken met Markoek.

Landgenoten… The worrying starts to hurt, want naar verluidt is Islamiseerder Markoek en consorten druk in de weer om in SloPervaart een gloednieuwe haatkazerne op poten te zetten. Nu de traditionele media bol staan van het retourtje Engeland van onze last man standing, Geert Wilders, ziet de gluiperige Markoek zijn kans schoon. Meneer bevindt zich even in de luwte en denkt met zijn alsmaar voortdurende Islamisering van Nederland eventjes uit de wind te blijven.

Gelukkig bestaan er ook sites als HetVrijeVolk en aanverwanten. Deze site biedt ons dagelijks interessant nieuws aan. Zo ook deze link en die meldt ons:

‘Stadsdeel Slotervaart krijgt een nieuwe Nederlandstalige moskee, die met 2 miljoen euro wordt gefinancierd vanuit Qatar. De Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION), haar voorzitter Yahia Bouyafa en stadsdeelvoorzitter Ahmed Marcouch werken samen in dit project.’

De FION is aangesloten bij de Europese federatie FIOE, die aan de basis staat van de European Council for Fatwa and Research (ECFR) van geestelijk leider van de Moslim Broederschap Al-Qaradawi.
Waar kennen wij dit heerschap ook al weer van… O, ja. Markoek wilde deze homo cq Jodenhater met Hollandsch belastinggeld naar Nederland halen.

Leest u het complete verhaal over deze alarmerende kwestie alhier!

Advertenties

3 Reacties to “Doorpakken met Markoek.”

 1. tristan Says:

  De Moslimbroederschap – opgericht in 1928 – heeft maar één doel; het stichten van een Islamitisch kalifaat op wereldwijde schaal.

  Het feit dat deze Ahmed Marcouch sterke banden heeft met deze organisatie zou onze Overheid te denken moeten geven.
  Deze wolf in schaapskleren wordt echter geen strobreed in weg gelegd.
  Integendeel; hij staat in dit land bekend als een verlichte moslim die maar met één zaak bezig is; namelijk de integratie van de 1 miljoen moslims die hier zijn neergestreken (zonder enige economische noodzaak).
  Een groot aantal moskeeën in ons land worden gefinancierd met geld afkomstig vanuit Arabische landen die zodoende hun oliedollars uiterst effectief gebruiken om een aantal West-Europese landen te Islamiseren.

  Van Job Cohen hoeven we geen tegengas te verwachten. Die heeft zijn politiek-correcte hoofd al geruime tijd geleden op het hakblok gelegd.
  Een houding die moeilijk te verklaren is gezien de agenda van de politieke Islam die nou niet bepaald vriendelijk is t.a.v. Joden in het algemeen.
  Een verklaring zou kunnen zijn het droevige lot van de Nederlandse Joden tijdens de vorige bezetting. Slechts weinigen overleefden de holocaust vanwege de medewerking van Nederlandse ambtenaren, Politie en de Spoorwegen bij aanhouding en transport naar Westerbork.
  Van daaruit werden zij vervoerd naar de vernietigingskampen.
  Het zou mogelijk zijn dat er (mogelijk onbewust) enige rancune is ontstaan bij deze brave burgervader en dat wij nu worden opgezadeld met een onoplosbaar probleem; de verdacht snel groeiende moslimpopulatie in ons land met haar einddoel; de Islamisering van Nederland via intimidatie, grootschalige betogingen en uiteindelijk terreur.

  Like

 2. yeager Says:

  De ontwikkelingen, geschetst door het Trends Institute, zouden Makoek en soortgenoten wel eens een kopje kleiner kunnen maken.
  (xandernieuws.nl Trend Institute ziet begin “Grootste Depressie” ooit)

  Like

 3. Hellen Says:

  Gisteren bij Harrie Mens , Thomas Lepeltak , ( schreef vroegguh in de televaag ) , over markoek en aboetaleb , beide zijn wolven in schaapskleren , ook sprak hij duidelijke taal over de methode’s van de woestijnrovers , kijk das een man met ballen !
  ZO ZOUDEN ER MEER MOETEN ZIJN !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: