De Marokkaanse bouwvakkers komen!

Landgenoten… Rechtstreeks uit de Twitter van Wilders: ‘Geen Marokkaanse bouwvakkers in Rotterdam’, kopt het art. op de site van de PVV. Dit bericht berust op leugens, want wij hebben nog nooit een werkende Marokkaanse bouwvakker gezien. Sterker nog, wij hebben nog nooit een Marokkaan aan het werk gezien. (sorry, MDI, satire. Je weet zelluf.) Toch maar even een vrij algemeen dagblad geraadpleegd en jawel hoor:

‘De Marokkaanse overheid wil een bijdrage leveren aan Le Riad, een nieuwe nog te ontwikkelen ’mediterrane’ woonwijk in Rotterdam.’

Mindblowing: ‘Initiatiefnemer Abdelrahmane Hassani Idrissi heeft de toezegging gekregen dat Marokko voor het woningbouwproject vakwerklieden en materialen levert…’
Deze neo-gastarbeiders 2.0 zijn dringend nodig, daar Nederlandsche vakwerklieden hier geen kaas couscous van gegeten hebben.

Het is al een heuse brutaliteit dat men plannen heeft voor een ‘mediterrane wijk’. De Hollandsche architectuur strookt  totaal niet met de moslimpopulatie aldaar, dus wordt het de hoogste tijd om grootschalige bouwprojecten op te zetten, teneinde de ‘kleurrijken’ het naar de zin te maken en Abou de Grote – hartsvriendin van Boslim –  zag dat ’t oké was.

Deze bovengenoemde ‘bouwvakkers’ zijn natuurlijk helemaal geen bouwvakkers, maar verkenners. Vermomd als metselaar worden deze creaturen alvast vooruit gestuurd door de koning, teneinde de juiste coordinaten door te geven, opdat Holland wat eerder capituleert… Wat zijn de gegevens van de tegendraadse, lokale politici, zijn er verder nog knelpunten en hoe te handelen bij weerstand van de ongelovige Hollander.

Het begon met een verplichte (!) Arabische namenlijst. Vervolgens komen Marokkaanse ‘tegelzetters’ hier de boel even verbouwen. Wat is de volgende stap, waarde landgenoten? Mogen Hollandsche vrouwen over afzienbare tijd nog wel ongesluierd over straat? Mogen Hollandsche ouders in de toekomst hun kroost überhaupt nog Jan, Piet of Klaas noemen?

Nederland is inderdaad de 17-de provincie van dit achterlijke, Islamitische land, zo merken we nu.
Nogmaals, wat is de volgende stap?

STEM PVV!

Advertenties

6 Reacties to “De Marokkaanse bouwvakkers komen!”

 1. Ray-van-angeltjes Says:

  Weten jullie dit al ?

  Donderdag 19 februari reist Geert Wilders naar Rome om daar de Oriana Fallaci Free Speech Award in ontvangst te nemen. De prestigieuze prijs wordt uitgereikt tijdens een conferentie over het thema “Islam & Vrijheid van meningsuiting” door de “Associazione una via per Oriana”. Ook zal de PVV-leider een toespraak houden en zijn film Fitna vertonen. Het bezoek van Geert Wilders aan Rome maakt deel uit van de Fitna World-tour.

  Wij hebben er niets mee te maken maar van harte gefeliciteerd, Geert. Door het bewuste Westen wordt u terecht met onze eigen Filip Dewinter op handen gedragen.

  Wij hopen dat mede dankzij deze bekroning er binnen de Europese Unie een goede toenadering zal ontstaan en wellicht meer tussen de Partij voor de Vrijheid en Vlaams Belang. Europa ten bate, Nederland en Vlaanderen ter ere. Of omgekeerd mag ook.

  Like

 2. tristan Says:

  Zelfs voor de meest argeloze autochtoon moet het toch duidelijk zijn dat het hier gaat om het stichten van een moslim-enclave waar op termijn de sharia kan worden ingevoerd.
  Om het een en ander duidelijk af te bakenen wordt er uiteraard een forse moskee bijgeleverd gefinancierd vanuit een Arabische oliestaat waar altijd een potje klaar staat voor dergelijke projekten.

  @Ray-van-Angeltjes

  “Oom Geert op Fitna World-tour”, binnenkort verkrijgbaar op DVD!

  Het is de grote vraag of de huidige recessie – die wel eens kan uitdraaien op een depressie met honderdduizenden werklozen – enig effect zal hebben op de moslimpopulaties in de Lage Landen.
  Velen van deze cultuurverrijkers zitten al in de steun maar er zijn ook gevallen bekend van moslims die schijnen te werken in het arbeidsproces.

  Worden deze creaturen het eerst op straat gezet en vriendelijk verzocht deel te nemen aan remigratie-projekten naar de landen van herkomst of nemen zij genoegen met een uitkering en snabbelen ze wat bij in het criminele circuit?
  En worden noodgedwongen de subsidies ingetrokken waar de talloze Islamitische belangenorganisaties rijkelijk van profiteren?

  Hoe dan ook zal er gesneden moeten worden in de miljarden kostende multiculturele samenleving; want onze MP heeft zelf gezegd dat IEDEREEN zijn steentje bij zal moeten dragen.
  Dus ook de muzelman zal de buikriem moeten aanhalen en genoegen moeten nemen met wat minder kindertoeslag, zorgtoeslag, huurtoeslag etc. etc.

  Wij vrezen echter dat de volgende formule in werking zal treden; “De allerzwaksten in onze samenleving zullen worden ontzien om de integratie niet in gevaar te brengen en daarom vragen wij de autochtone bevolking een offer brengen om deze toch al zo kwetsbare groep niet verder in de problemen te brengen”.

  De Polen kiezen eieren voor hun geld en trekken – zo als het echte gastarbeiders betaamt – huiswaarts en wachten op betere tijden.
  Wij zitten echter opgescheept met een minderheid die een missie te vervullen heeft; via de baarmoeders zorgen voor een snel stijgende moslimbevolking om zodoende op de puinhopen van een depressie een Islamitisch kalifaat te vestigen met financiële steun vanuit o.a. Saoedi-Arabië.

  Verder hopen wij dat er een samenwerking zal plaatsvinden in het Europees parlement tussen de PVV (gaat u allen stemmen voor de goede zaak in juni) en het Vlaams Belang.

  Het Vlaams Belang is namelijk ook Ons Belang!

  Like

 3. Anton Says:

  Hier schiet mij een mopje te binnen. De juf geeft les in spreekwoorden en gezegden. “Wie weet er een spreekwoord of gezegde dat rijmt”, vraagt zij aan de klas. Marietje steekt haar vinger op: oost west, thuis best. Zegt zij. Heel goed Marietje, wie weet er nog een vraagt de juf. Dan steekt Jantje zijn vinger op en zegt: mijn vader zegt altijd: beter 10 Marokkanen in de spouw, dan 1 op de bouw. Maar Jantje, zegt de juf, dat is discriminatie. Nee, zegt Jantje: dat is isolatie!

  Like

 4. Arie Says:

  @Tristan. Ik denk niet dat de economische crisis ook maar op enige wijze de positie van nieuwe Nederlanders zal verslechteren.

  Ik denk dat de regering het ‘want anders…….’ argument gaat gebruiken, al zal ze dat niet met zoveel woorden uitspreken. Het ‘want anders….’ argument betekent grofgezegd dat je iemand / een groep tegemoet komt om nog grotere problemen te voorkomen. Marcouch gebruikt dit argument als volgt: ‘we moeten islamlessen op openbare scholen geven, want anders…….. sturen ouders hun kinderen naar vage, radicale, oncontroleerbare clubjes en lopen we het risico dat kinderen geïndoctineerd worden met juist de meest radicale vorm van islam.

  In Engeland gebruikte ons aller Lord Achmed dit argument eveneens: Wilders mag zijn film Fitna hier niet vertonen, want anders……..komt er massaprotest (lees: rellen en ongeregeldheden) van duizenden boze moslims. Iets soortgelijks beweerde een of andere Turkse ophitser wiens naam me even ontschoten is, toen de bouw van de Westermoskee niet door dreigde te gaan.

  Toepassing van dit argument op deze situatie is mogelijk in vele vormen:

  ‘We moeten zorgen dat juist moslims ontzien worden (hun baan houden of in ieder geval mag hun uitkering niet omlaag), want anders……

  Worden ze uitgesloten;
  Voelen ze zich slachtoffer van de maatschappij;
  Komen ze helemaal niet meer in contact met autochtone Nederlanders en dat is slecht voor de integratie;
  Brengen ze nog meer tijd door in moskee of op radicale websites;
  Gaan ze de gederfde inkomsten aanvullen met kinderbijslag;
  Richten ze hun woede op autoctonen die wel werk hebben. Discriminatie!’

  enz enz.

  En dat kan er alleen maar toe leiden dat autochtone Nederlanders nog verder afgeknepen zullen worden om de altijd potentieel explosieve groep nieuwe Nederlanders toch maar vooral rustig te houden. Waarmee weer eens duidelijk is dat we ze voor de economie niet nodig hebben. Integendeel. Voor de verrijking van onze cultuur ook niet, trouwens.

  Like

 5. tristan Says:

  @Arie

  Prima analyse van de situatie waarin onze regering zichzelf (en ons volk) heeft gemanouvreerd.

  De moslimpopulatie heeft altijd het imago gehad van kwetsbaar, onaangepast, slachtoffer, niet flexibel, achterstandspositie etc.
  Ik kan mij niet aan de indruk onttrekken dat dit – in ieder geval gedeeltelijk – bewust is gemanipuleerd door de moslims zelf.
  Integratie wordt namelijk verboden vanuit de moskee omdat dit niet in de lijn is van de Koran en zeker niet in het belang van de beoogde Islamisering.

  In feite ontstaat op deze manier een staat in de Staat. Dit is mogelijk geworden door de Verzorgingsstaat waar de moslims optimaal gebruik van hebben gemaakt. De reden dat zij slechts op beperkte schaal deelnemen aan het arbeidsproces is slechte beheersing van de taal, voortijdige verlating van het onderwijs, religieuze obstakels zoals ‘exotische’ kleding en struktureel crimineel gedrag.
  Ik ben ook van mening dat zij als z.g. kwetsbare minderheid zullen worden ontzien bij het pakket maatregelen wat over ons zal worden uitgestort over enkele weken.

  Dat het een en ander betekent dat wij in feite worden gechanteerd door een dominante religie zullen maar weinig Nederlanders door hebben, laat staan dat dit klip en klaar benoemd wordt.

  Like

 6. Elly van Baren Says:

  Beste Boillingpoints,
  Het wordt nog erger.

  http://www.hetvrijevolk.com/?pagina=7951

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: