Apartheid in Holland een hype.

carrot-man-and-woman1Lectori Salutem!

Feit: Nederland wordt langzaamaan op een verschrikkelijke manier uitgehold door een ACHTERLIJKE cultuur. De multikul-waanzin ten top, landgenoten:

‘De gemeente Utrecht gaat twee informatieloketten openen in moskee Omar Al Farouk bij station Overvecht. Het ene loket is speciaal bedoeld voor mannen, de ander voor vrouwen.’

Afgezien van het feit dat een Hollandsche gemeente een ‘informatieloket’ opent in een haatkazerne ten behoeve van een stel onaangepasten, is het een zeer onzalig gegeven dat de Islamitische Apartheid in Nederland de boventoon voert.
De gemeente Utrecht had al een speciaal info-loket voor baardmensen, maar die bleek te ‘hoogdrempelig’. Het loket bevond zich namelijk achter in de zaal van de bieb, maar ‘dat bleek voor veel allochtonen net iets te ver…’
Jullie Middeleeuwers moesten eens weten wat óns veel te ver gaat!

Het meest bizarre moet nog komen – u las het al in de schuin gedrukte tekst – een loket voor mannen en een loket voor vrouwen. Deze wantoestanden zijn volledig in strijd met de Grondwet.

Muzelmannen zien hun vrouwen als  minderwaardige baarmachines die nog minder voorstellen dan een kakkerlak. Laat staan hoe zij over ons’ beschaafden denken. Westerlingen zijn ongelovige honden die moeten branden in de hel.
Sinds eind januari bestaan deze loketten al en ‘onze’ prominenten in Den Haag hebben hier kennelijk vrede mee. Zij weten veel en veel meer dan wij argelozen. Men heeft al jaren geleden  een verbond gesloten met deze achterlijke Muzelmannen. Men heeft Nederland allang verkocht, daar men inzag dat tegenwerken alleen maar onrust teweeg brengt.
Edoch, hoe krijgen we die intolerante Nederlanders binnen no-time om?
Forget it, baby. Echte Nederlanders zoals u en ik blijven strijden tegen De Grote Overname welke reeds begonnen is.

Feit: we zitten opgescheept met een stel eencellige halfapen die pertinent weigeren zich aan te passen aan onze gewoonten, gebruiken en cultuur. Dit probleem is helaas niet meer op een vreedzame manier op te lossen. De bom staat ondertussen op een hele beangstige manier op ontploffen.
Nogmaals, ‘onze’ bewindslieden – op een blonde strijder na –  zijn inmiddels ‘om’. Waarschijnlijk stuurt men, in het diepste geheim, brieven naar alle gemeenten in Nederland, waarin staat vermeld dat de lokale politici gewoon moeten meewerken aan De Grote Overname. Er is namelijk geen weg meer terug.

We zijn natuurlijk volop benieuwd naar de eerste reactie van ons aller E. van der Laan over deze schending van Den Nederlandsche Grondwet.
Volgens onbevestigde berichten staat hij al joelend – en met een ferme soepsidie-buidel – op de deur van de bewuste haathut te bonzen… Mooi project, man!

Landgenoten, we staan aan de rand van de Islamitische afgrond.
Binnen afzienbare tijd mogen ook Nederlandsche mannen en vrouwen zich apart melden aan de loketten van diverse Overheidsinstanties…
Maar goed, om maar even met de onfrisse woorden van Wouter de Boslimkabouter te spreken:

De Islam hóórt bij Nederland…

Advertenties

3 Reacties to “Apartheid in Holland een hype.”

 1. jager Says:

  Ik heb maar vast de koran gekocht als een begin 🙂

  Like

 2. lebuinus Says:

  Het knielen voor en de onderwerping aan het meest achterlijke
  bijgeloof ooit vanuit een ver verleden in de zandbak verzonnen,
  begint in de Lage Landen bizarre vormen aan te nemen.
  Als de PVV bij de eerstkomende tweedekamerverkiezing geen 80
  zetels haalt ,laat Nederland een unieke kans voorbijgaan te redden
  wat nu nog te redden valt.

  Like

 3. Arie Says:

  Dit is één van de gekste en slechtste nieuwtjes tot nu toe dit jaar. Maar het is pas februari, dus wie weet wat 2009 nog meer brengt aan krankzinnigheid. Alles, maar dan ook echt alles, aan dit idee is in-en-in slecht.

  Allereerst is het droevig dat de overheid het blijkbaar gewoon vindt om moslims via de moskee te benaderen. Wat is er mis met kranten, folders, voorlichtingsbijeenkomsten, internet? De vraag stellen is hem beantwoorden. Hier is heel veel mis mee: in diverse media wordt gebruik gemaakt van de Nederlandse taal en die is te ‘hoogdrempelig.’ Maar daar valt nog een mouw aan te passen door het inzetten van gesubsidieerde tolken en vertalers. Wat erger is, is dat je op, ik noem maar een dwarsstraat, een voorlichtingsbijeenkomst ongelovigen tegen kunt komen: ongesluierde vrouwen, blanke mannen die geile blikken werpen op de kuise moslima’s. Oh gruwel! In dit verband verbaast het me wel dat het AD-bericht meldt dat de loketten in Utrecht ‘bemand’ zijn. Dit zal wel een vergissing zijn. Zou achter het vrouwenloket een man zitten? Amper voorstelbaar.

  Ten tweede is het verkeerd dat lamlendigheid, luiheid en passiviteit beloond worden; niet voor de eerste keer trouwens. Het oude loket zat achter in de bibliotheek en dat was voor allochtonen net iets te ver. Hallo zeg, wat is dit voor een waanzin? Hebben ze allemaal een probleem met hun benen? Laat Bussemaker het niet horen, want die stelt meteen gesubsidieerde loopbanden ter beschikking. ‘Er bereiken ons ontzettend veel signalen van buurtbewoners die meer willen weten over wat er allemaal in Overvecht gebeurt’ zegt ene Joenman. Maar je moet ze de informatie wel door te strot persen; ernaar op zoek gaan, komt blijkbaar niet in de hoofden van de nieuwe Nederlanders op.

  En ten derde is het natuurlijk verkeerd dat het beginsel van gelijkwaardigheid van man en vrouw met voeten getreden wordt, maar dat spreekt vanzelf.

  ‘Het loket is een groot succes, er komen gemiddeld vijf vrouwen per dag.’ Geweldig zeg, vijf vrouwen per dag maar liefst. Als die loketmedewerkers maar niet overspannen worden. En de uitsmijter: ‘Als het aanslaat, komen er ook gemeentelijke loketten in moskeeën in de andere Utrechtse achterstandswijken. Het initiatief krijgt daarna wellicht landelijke navolging.’ Natuurlijk, geneer je niet. Geef definitief toe dat Turkse en Marokkaanse ‘Nederlanders’ geen Nederlands spreken, niet van plan zijn dit te leren en verbind er vooral geen consequenties aan. En kom er ook vooral definitief voor uit dat moslims alleen via hun geloof te benaderen zijn. Een beroep doen op hun Nederlanderschap is volkomen zinloos. De nationaliteit wordt uitsluitend gebruikt bij het aanvragen van uitkeringen, kinderbijslag en huursubsidie

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: