2.5 miljoen voor Islam-studie.

verkeersbord6xdLandgenoten… Ik heb vreugdevol nieuwsch voor u. De Kredietcrisis is verleden tijd en ook de voorspelde economische krimp zal verrassend genoeg uitblijven.
Althans, dat concludeer ik uit het volgende bericht:

‘De universiteiten van Leiden, Amsterdam, Utrecht en Nijmegen hebben hun onenigheid over het profiel van het islaminstituut bijgelegd. Samen met enkele andere academies en geld van het ministerie van Onderwijs gaan zij door met de studie naar de islam.’

Minister Plasterk steekt maar liefst 2.5 miljoen belastinggeld in deze bizarre studie. Dit plan is natuurlijk mosterd na de halalmaaltijd. Ene Geert Wilders heeft deze Middeleeuwsche doctrine al eens in kaart gebracht middels het nu wereldwijd bekende FITNA.

‘Wetenschappers’ uit o.a. Indoland, Maleisië en Saoudi Arabië drongen aan om deze studie voort te zetten, dus moest er als de wiedeweerga belastinggeld vrijgemaakt worden.
Nix bezuinigingen, Kredietcrisis of economische krimp. We gaan onderzoek doen naar een barbaarse, vrouwenonderdrukkende, intolerante, moordzuchtige Ideologie.
Je zou ook wat geschiedenisboeken kunnen aanschaffen, zodat men kan lezen dat de Islam de wereld heeft geïnfecteerd met terreur, haatzaad, intimidaties en andere griezelige praktijken.

Hier hebben wij geen studie voor nodig, maar ach… Het geld kan niet op in Nederland.

Advertenties

2 Reacties to “2.5 miljoen voor Islam-studie.”

 1. Molly-Bolly Says:

  En dan dan heb je natuurlijk altijd weer van die sadisten die willen afstuderen op vrouwenbesnijdenis. Met name het bijbehorende practicum zal weer als een heuse trekpleister op deze types werken.
  De Newtoniaanse mechanica zal overigens, heel demonstratief, via het stenigen van vrouwen worden uitgelegd, toch nog een Westers vleugje aan deze studie, hulde!

  Like

 2. Arie Says:

  Dit bericht viel me ook al op ja, en dan met name de opmerking dat ‘wetenschappers’ (naam van de universiteit en onderwerp van het proefschrift graag, alsmede een overzicht van de publicaties in wetenschappelijke bladen, nee dus niet de “Suicide Bomber Weekly”) Uit enige onderwikkelde landen er op aan gedrongen hadden. Sinds wanneer hebben deze landen invloed op Nederlands ‘wetenschappelijk’ onderzoek? Ik vermoed dat er weer wat, al of niet verkapte, bedreigingen zijn geuit.

  Objectief onderzoek naar de islam zou niet eens zo gek zijn, als dan openlijk aandacht geschonken mag worden aan het vele geweld en de veroveringsoorlogen van de islam. En natuurlijk het gewelddadig en onverdraagzaam optreden van de grondlegger van deze religie. Maar met dergelijke landen in het comité van aanbeveling is daar weinig kans op.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: