Markoek vs Tariq Ramadan.

islam-peaceLandgenoten… Stadsdeelvoorzitter Markoek probeert ons te misleiden en op een dwaalspoor te brengen met zijn plan om een homocafé in SloPervaart te openen. Dit is natuurlijk een goedkope afleidingsmanoeuvre.
Meneer heeft een motie van wantrouwen op zijn bord gekregen, vanwege het feit dat hij gevaarlijke Salafisten naar Nederland wil halen. Uiteraard met soepsidiegelden. Hij heeft de motie van wantrouwen overigens met gemak overleeft dankzij de onvoorwaardelijke steun van… Groenlinks.

In zijn ‘strijd’ tegen de radicalisering onder moslimjongeren, sluit hij contact met Salafistische groeperingen niet uit. Markoek wil ons doen geloven dat het hier vredelievende organisaties betreffen, maar schijn bedriegt: deze muzelmannen hebben slechts één doel. Het verspreiden van de fundamentalistische Islam.
Lees hier meer over op het weblog van Carel Brendel.

En dan hebben we nog een ander onfris type in ons midden. Tariq Ramadan. Persona non grata in Frankrijk en de VS. Deze engerd treedt op als gasthoogleraar aan de Erasmus Universiteit. Hij is in Nederigland namelijk gewoon welkom. Een pak van ons hart. Het betreft hier slechts een ‘verlichte’ moslim met zijn hart op de juiste plek. Derhalve kunnen wij zijn nieuwste boek aanraden: ‘Westerse moslims en de toekomst van de islam‘. We nemen even een kijkje in de smoezelige keuken van dit heerschap en dat kan daar.

‘Ramadan pleit voor een islamitische universiteit om het toekomstige kader van de Nederlandse islam op te leiden.’

Voorts is het noodzakelijk om de Westerse Wetgeving geleidelijk te islamiseren, aldus deze levensgevaarlijke baardman.
Volgens onze bewindslieden is deze man volstrekt ongevaarlijk…

Verder wauwelt Ramadan over de verplichte financiele gift, de Zakaat. Dit is een soort belasting t.b.v. de armen. Maarrr… Gezien de goede sociale voorzieningen in het door veel moslims gehate Westen, zal dit geld geheel te goede komen aan Islamitische organisaties…

Met dank aan:

Nieuwreligeuspeil.
HetVrijeVolk.
Carel Brendel.

Advertenties

8 Reacties to “Markoek vs Tariq Ramadan.”

 1. Molly-Bolly Says:

  “In zijn ’strijd’ tegen de radicalisering onder moslimjongeren, sluit hij contact met Salafistische groeperingen niet uit.”

  In haar strijd tegen alcoholisme sluit de Jellinek kliniek contact met slijterijen niet uit.

  Alleen generatieslange inteelt kan tot dit soort gedachten leiden.

  Like

 2. leefbarbaar Says:

  BP,
  de NSB slaat weer toe in 010:
  mannen en vrouwen kunnen nu gescheiden zitten als ze en avondje uit willen!
  Zo zie je maar; die moslims horen hier niet met al hun zandbakregeltjes.

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  @ Leefbarbaar: Heb je daar een link van? Kon ‘m niet vinden.

  Like

 4. Arie Says:

  Dit is gewoon een truukje van Marcouch om de aandacht af te leiden van zijn islamiseringsprogramma. Zo lijkt hij weer even modern en tolerant. De bedoeling is blijkbaar dat mensen denken dat hij toch wel meevalt.

  Eén van de drie afgetreden PvdA leden in Slotervaart voorspelde het al op zijn weblog (helaas kon ik die niet zo snel terugvinden, sorry): als Marcouch teveel kritiek krijgt, verzint hij gewoon een list om zichzelf als progressief en ruimdenkend neer te zetten. Er zijn dus wel degelijk PvdA ‘ers (nu dus ex-PvdA) die het in de gaten hebben. Helaas niet die PvdA’ers die de lakens uitdelen. En zolang ene Cohen de baas is in Amsterdam kan Marcouch ongestoord zijn gang gaan met zijn afbraak van Westerse waarden.

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  Beste BP,

  zie daar: http://www.ad.nl/rotterdam/stad/3034038/Moslimvrouwen_en_mannen_apart.html
  iedere dag een stapje verder de stront in………..

  groet

  Like

 6. Anton Says:

  Marcouch? Als de vos de passie preekt … Ik vertrouw die man werkelijk voor geen cent. Megalomaan figuur met geheime moslim agenda. Alhoewel, geheim, iedereen met een beetje verstand doorziet het volgens mij met gemak. Behalve Groenlinks dan kennelijk, wat een stelletje sukkels zijn dat bij elkaar. Mijn indruk is dat hij net zo hoog wil klimmen als Aboetaleb en Albayrak. En als het aan Groenlinks ligt zou dat nog kunnen ook. Moge de hemel het verhoeden, laat hem maar lekker in Amsterdam zitten. Wat al erg genoeg is, arm Amsterdam.

  Like

 7. Victor Van Vosselaer Says:

  De uitspraken van Tariq Rammelmadam zijn dus de bevestiging wat wij, volkeren der lage landen, reeds vanouds weten: “hij wil dat de m***gebruik maken van de subsidiemogelijkheden in het Westen…en verder zegt hij dat de “kazakken” (aalmoezen voor arme éenhersencelligen) niet meer nodig zijn door de goede sociale voorzieningen in het Westen.”
  Daarmee toont hij toch onrechtstreeks aan dat het in de achterlijke allalala-landen absoluut “gene vette” is .
  Is het daarom dat ze trachten zoveel mogelijk aan onze “vetpotten” te zitten?

  Like

 8. voedselbanktkiel Says:

  As salaam alaikum,

  Bij deze willen wij u “Voedselbank ’t Kiel” voorstellen. Wij zijn een erkende liefdadigheidsinstelling die zich vooral bezighoud met het samenstellen van voedselpakketten, en verdelen deze gratis aan minderbedeelden van gelijk welke origine of geloof.
  Daar wij geen ondersteuning krijgen van de overheid, of subsidies voor dit project ontvangen kan dit enkel blijven overleven door het verkrijgen van donaties of giften van de particulier en/of zelfstandige.

  Wij trachten de armoede en de verspilling in te dijken onder de naam “Voedselbank ’t Kiel”, en zijn op zoek naar mensen die ons project eenmalig of liefst maandelijks willen ondersteunen. Elke bijdrage klein of groot is van belang.

  Meer info te vinden op,
  http://www.voedselbank-tkiel.com

  Salaam,
  Mousa

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: