Apartheid in Holland een feit.

shariaLectori Salutem!

Het gaat fantastisch in Islamitisch Nederland! Uit tal van nieuwsberichten kunnen wij opmaken dat de Apartheid in ons land dan toch eindelijk zijn plek heeft gevonden.
Laten we nog eens een kijkje nemen in Utrecht. Zoals u weet, zijn er in Utrecht keurige gemeentelijke loketten geopend in een haatkazerne. Lekker laagdrempelig voor onze ‘kwetsbare Medelanders’. Het is natuurlijk al ronduit schandalig dat gemeentelijke loketten gekoppeld worden aan een Barbaars geloof, laat staan dat men hier nog een flinke zak met belastinggeld tegenaan gooit… Zo krankzinnig zal men toch niet zijn?

Toch wel. Utrecht laat hier schaamteloos € 100.000,- verdampen wat ten goede moet komen aan dit geweldige initiatief! Dit project welke haaks staat op de integratie, wordt voor een half jaar gesoepsidieerd door de gemeente Utrecht. Het meeste geld – € 75.000,- gaat op aan ‘personeelskosten’.
Er van uitgaande dat elk loket ‘bemand’ wordt door één persoon, levert dit toch een leuk salaris op. € 37.500,- boterzachte Euro’s per half jaar, of is dit te simpel gedacht?

Anyway en tevens nogmaals: het is ronduit SCHANDALIG dat een – let wel – Hollandsche gemeente meewerkt en zelfs soepsidie verstrekt aan Apartheid in Nederland. De bewuste ambtenaren die hier aan meewerken, riepen waarschijnlijk in de jaren ’80 dat het eens afgelopen moest zijn met de Apartheid in Zuid-Afrika, maar wat is het verschil? Blank vs Zwart. Man vs vrouw. We hebben hier te maken met muffe farizeeërs. Bedenkelijke huichelaars van het ergste soort.

Vreemd. Dit soort beschamende berichten zien wij nooit op het Staatsjournaal. Zo ook het volgende bericht. Na de ‘lees verder’

Dankzij een tip van commenter ‘Leefbarbaar’ kwam ik op dit artikel:

‘Het wordt een bijzondere première voor Salaheddine. Niet alleen debuteert de in Marokko geboren schrijver en tv-maker vanavond als stand-up comedian in Rotterdam, op zijn verzoek biedt Theater Zuidplein de vrouwelijke bezoekers de mogelijkheid apart te zitten van de mannen.’

Vijftig stoelen waren gereserveerd voor streng gelovige moslima’s die niet naast een man wilden zitten. Dit klopt natuurlijk niet. Middeleeuwsche, zweterige Broeidoeken mógen niet naast een man zitten…
Om het een en ander wat te ontzenuwen meldt het AD dat tijdens de voorstelling iedereen ‘gebroederlijk‘ naast elkaar zat. Er was totaal geen animo, maar het feit dat een Hollandsch theater capituleert met een of andere bebaarde stand-up comedian, gaat alle perken te buiten. ‘Voor de zekerheid’ had deze woestijnrat reserveringen aangevraagd voor moslima’s… Moet u eens over nadenken. Tientallen wegwijsbordjes in een Hollandsch theater die melden: vrouwen links – mannen rechts. Waar kennen wij deze Apartheid ook al weer van? O, ja. Ten tijde van de verschrikkelijke Holocaust stonden Duitsche officieren op de perrons van de vele concentratiekampfen mannen van de vrouwen te scheiden…
Harde woorden, maar zoals u weet: ware woorden zijn zelden mooi en mooie woorden zijn zelden waar.

Alwaar wij een tijdje geleden ons nog bezorgd maakten over het feit dat radicale moslims vrouwen niet de hand willen schudden, hebben wij nu te maken met een heuse sexe-Apartheid. En dát in Nederland. Kortom; de meedogenloze woestijnwetten worden met een rotgang geïmplementeerd in een land wat ooit de onze was.

Maar gelukkig. In 2050 is de mensheid voor 90% uitgestorven.

PS. Ik las op Elsevier een comment van een biologiedocent:

Een parasiet vreet zijn gastheer van binnenuit compleet leeg.

Wat zou deze commenter hier toch mee bedoelen?

Tot morgen!

Update: Meteen maar even een meel gestuurd naar het betreffende theater: HIER!

7 Reacties to “Apartheid in Holland een feit.”

 1. TWITVB Says:

  Hopelijk mag het enige troost bieden dat thans in de peiling van Maurice de Hond de PVV de grootste partij van Nederland is.

  Like

 2. Anton Says:

  Ja! En ik hoop dat die lijn zich doortrekt tot we naar de stembus kunnen. We mogen Wilders wel dankbaar zijn dat hij destijds zo standvastig was en uit de VVD stapte. Als hierover Ivo Opstelten gevraagd zou worden zal hij ongetwijfeld zeggen dat het slechts een peiling is. Voor maar liefst 30 zetels gaat hij bij de volgende verkiezingen, zo niet dan zal hij aftreden als voorzitter van de VVD. Zo beweerde hij althans bij zijn aantreden. Met optimisme is niets mis, dacht ik toen ik het hem hoorde zeggen, maar men moet niet overdrijven. Geen schijn van kans op die 30 zetels zoals het zich nu ook laat aanzien.
  Enfin boilingpoints, ik verheug mij vandaag maar een keer op goed nieuws. Alleen al die foto is om droevig van te worden. Is die echt?

  Like

 3. Boilingpoints Says:

  At Anton: De foto is echt. Zo gaat dat nu eenmaal in landen met een ACHTERLIJKE cultuur.

  Like

 4. Arie Says:

  De slappe rotsmoezen en het ontwijkende geleuter waarmee dit soort onzin goedgepraat wordt, irriteren me behoorlijk. ‘Moeilijk bereikbare inwoners…’ Ze zijn te beroerd om een bibliotheek binnen te stappen, die is te ‘hoogdrempelig’ (waarom eigenlijk? Ik zou hier graag enige uitleg over krijgen, maar het is blijkbaar een gegeven dat een loket in een bibliotheek te ‘hoogdrempelig’ is voor baarden en hoofddoeken), maar een loket in een moskee kan wel. Nou ja, die wisten ze natuurlijk al te vinden.

  Volgens Sara Ouuari (wie??) kunnen vrouwen ook naar het mannenloket. Gadija Bendriss (ook al zo iemand in wie ik, alleen al op grond van de naam, meteen blind vertrouwen heb) kan zich niet voorstellen dat er geen vrouwen zijn die niet naar het mannenloket gaan. Waarom is deze idiote exercitie dan eigenlijk opgezet??? Ik zou trouwens wel eens willen weten wat er gebeurt als een autochtone man in de rij met hoofddoekjes gaat staan.

  Wethouder den Besten is vol lof over de samenwerking tussen de moskee en de gemeente. Ja hoor, geweldig. Die samenwerking zou helemaal niet plaats moeten vinden. De gemeente gaat over het openbaar bestuur en de moskee gaat over de godsdienst. Punt.

  Af en toe, in een milde bui, ben ik bereid om positief over moslims te denken, maar als ik zoiets lees, besef ik dat het eigenlijk onbegonnen werk is. Geef ze verantwoordelijkheid (én subsidie) en ze gaan ogenblikkelijk aan de slag met zaken die exclusief op de eigen groep gericht zijn, desnoods tegen alle Nederlandse wetten in. Ik word er moedeloos van. Het lijken wel kleine kinderen. Maar de hoofdschuldigen zijn de ‘ouders’, in dit geval de Utrechtse gemeente die dit mogelijk maakt én door de vingers ziet.

  BP, stel je ons op de hoogte van de reactie van het theater? Ik verwacht: ook weer een lauwe, niet ter zake doende smoes of helemaal geen antwoord.

  Like

 5. Arie Says:

  Een mooie foto inderdaad…. In Utrecht genomen?

  Like

 6. tristan Says:

  Het pamperen en knuffelen van onaangepaste moslims neemt nu extreme vormen aan. Speciale loketten voor deze creaturen in de moskee; het moet niet veel gekker worden. En wat zit er eigenlijk achter die loketten? Een vrouw gehuld in een burka of een z.g. verlichte imam?

  Na 30 lange jaren zijn we er blijkbaar nog steeds niet achter dat dit volk een staat in de Staat probeert te stichten. Compleet met sharia-wetgeving inclusief religieuze extremiteiten zoals het afhakken van handen, stenigen, besnijden en het ritueel slachten van ongelovige opiniemakers en politici.
  En maar rinkelen met de subsidiebuidel ondanks de kredietcrisis en de argeloze autochtoon maar de knip trekken om al die cultuurverrijking te bekostigen. Men zou bijna de koffers pakken en emigreren naar verre oorden waar nog geen moslim te bekennen is. Maar er is nog enige hoop; oom Geert staat nu stijf bovenaan in de peilingen en bij de andere partijen klinkt al enig geween en geknars van tanden.

  Het wordt hoog tijd dat er een frisse wind gaat waaien door dit land dat ten onder dreigt te gaan aan politieke correctheid, tolerantie en verdraagzaamheid. De knoet zal gehanteerd moeten worden en er zullen ruimhartige remigratie-projekten georganiseerd worden om onze steden en dorpen weer leefbaar te maken. De ontwikkelingshulp zal alleen nog maar besteed worden om de Saharawoestijn weer vruchtbaar te maken d.m.v het graven van kanalen. Dit irrigatie-projekt zal worden uitgevoerd door kansenjongeren van moslimsignatuur die dreigen te ontsporen. Om dit enorme projekt – wat minimaal 30 jaar gaat duren – relatief goedkoop te maken zal het graven handmatig moeten geschieden.
  Het een en ander zal de vluchtelingenstroom vanuit Afrika moeten indammen, de hongersnood effectief bestrijden en de werkloosheid voor langere tijd oplossen.
  Marokkaanse jongeren genieten de voorrang bij dit milieuvriendelijke projekt waar het mes aan 2 kanten zal snijden. De Vogelaarwijken worden weer leefbaar en de Marokkanen gaan naar de plek waar zij uiteindelijk thuis horen.

  In het noorden van Afrika.

  Like

 7. Arie Says:

  Een nagekomen bericht: in het Stadsblad (huis aan huis blad voor Utrecht en omgeving) staat een artikel over de twee loketten in de moskee.

  Enige mensen met ontoegankelijke namen (ik ga geen moeite doen ze foutloos over te typen) van de vage stichtingen die hierbij betrokken zijn doen geruststellende en relativerende uitspraken: ‘het gaat erom dat vrouwen kunnen kiezen voor een gesprek met een man of een vrouw. Zie het als een extra service.’

  Ik heb een idee voor een nog verdergaande service: bestel via de website van de gemeente (in meerdere talen toegankelijk, dat spreekt) je eigen consulent aan huis, op het tijdstip dat het jou uitkomt: man of vrouw, Nederlander, Turk, Marokkaan, Surinamer of Antilliaan, godsdienst, taal, seksuele geaardheid en kleding naar keuze.

  ‘We krijgen tot nu toe gemiddeld vijf vrouwen per dag…’ Toe maar, een daverend succes. Maar ik had ook niet anders verwacht voor
  € 100.000,–

  Verder wordt de kreet dat de bibliotheek in Overwecht te ‘hoogdrempelig’ zou zijn maar weer eens herhaald. Erg irritant. Als je het maar vaak genoeg herhaalt, neemt na een tijdje iedereen het als vanzelfsprekend aan. Maar waarom is een bibliotheek in hemelsnaam zo’n niet te nemen hinderenis? Ik kan en wil het niet begrijpen.

  Is er ook verschil tussen de moskee zelf (de gebedsruimte) en de loketten? Jazeker ! ‘Hier mag je je schoenen aanhouden en beneden niet.’ Alsjeblieft! Weer zo’n extra stukje service zeker.

  En de uitsmijter: ‘het is erg innovatief. De moskee wordt op deze manier optimaal gebruikt en we verwachten dat het zich als een olievlek over Nederland zal verspreiden.’ Allah verhoede het ! Wat zijn we diep gezonken in dit land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: