Stop de zuipende blagen!

dirkLandgenoten… Allereerst een opzienbarend bericht. De Telegraaf kopt met: ‘Mannen krijgen een stijve van rotte eieren‘.
Ik heb de proef op de som genomen, maarre… Niks hoor. Geen linea recta te zien. Waarschijnlijk bedoelt men: ‘Mannen krijgen een stijve van rotte eicellen’. Dan is het te begrijpen. Bij het opsnuiven van de ondraaglijke stank van rotte eicellen weet de man onbewust dat het krepsel niet zwanger kan raken, dus ontwikkelt hij in no-time een harde joekel, alwaar de beste man zelfs een bierflesje op kapot kan slaan.

Nu we ’t toch over bier hebben: Stichting Alcohol Preventie, kortweg STAP, laat weer es een wereldvreemd plan de vrije natuur in:

‘De belasting op alcohol moet sterk omhoog om drankmisbruik onder kinderen goed aan te pakken. Zo bespaart de overheid ook meteen miljarden euro’s doordat de problemen die jongeren veroorzaken afnemen.’

Wij trappen hier uiteraard niet in. STAP is de buikspreekpop van Wouter Boslim en deze politiek-defecte calculator hangt al tijden met een treurig en zorgelijk gezicht boven een lege schatkist en aangezien er veel geld te halen valt bij de gezelligen van deze samenleving, zal de prijs van alcohol met grote rampspoed omhoog moeten.

Nu heeft men het plan opgevat om ons te laten geloven dat den Hollandsche jugend extreem veel zuipt. Ik denk dat het allemaal wel los loopt. Het leeuwendeel van de alcohol-voorraad gaat richting druiprek Guusje Nadorst, maar dit geheel terzijde.

Enfin, de moraalridders van STAP denken kennelijk dat alleen jongeren alcohol nuttigen… Er is ook nog een andere leeftijdscategorie die graag een biertje drinkt, waaronder ik zelf. Ik drink al bier sinds mijn derde levensjaar… Tot heden. Dit buiten beschouwing gelaten, is het natuurlijk absurd dat volwassenen de hoofdprijs moeten betalen voor een alcoholische versnapering, omdat sommige tokkie-ouders hun zuipende donderstenen geen huisregels willen of kunnen opleggen, laat staan opvoeden.
Daar hoeven wij geen wrange vruchten van te plukken.

De meest simpele Google-laar weet binnen een paar minuten dat een hogere belasting op alcohol geen gewenst effect heeft. Daar kunnen landen als Zweden en Noorwegen over meepraten. De jugend aldaar, zuipt er nog steeds lustig op los.

De enige die hier beter van wordt, is de hartsvriendin van ene Markoek. Wouter de Boslim Kabouter.

Advertenties

Eén reactie to “Stop de zuipende blagen!”

  1. TWITVB Says:

    Zijn er al wetenschappers die het verband durven te leggen tussen rotte appels en een slappe?

    http://www.spitsnieuws.nl/archives/binnenland/2009/03/eerwraakmoordenaar_mag_hier_bl.html

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: