Ach… Wat (a)sielig.

Lectori Salutem!

We leven vandaag de dag in een land, alwaar medogenloze moordenaars hulp krijgen van een ‘rechter’ en beschermd worden door een ‘rechter’. Justitie probeert al jaren tevergeefs de eerwraak-moordenaar Moayad A. het land uit te krijgen, maar een of ander lullig rechtbankje te Groningen verhindert dit.

Even in het kort: een Iraakse asielige vermoordde zijn schoonzus uit eerwraak en kwam in 1997 na acht jaar Staatshotel vervroegd vrij. Hij kreeg het predicaat ‘ongewenste vreemdeling’ opgeplakt en mocht gewoon in Holland blijven.
Justitie is sindsdien bezig om deze moordenaar het land uit te krijgen. Zonder resultaat… Hoe kan dat?
De asielige en zijn advo beroepen zich op de ‘onveilige situatie‘ in Irak, dus terugsturen kan echt niet…

Moeten wij dit idiote land nog serieus nemen? Moeten wij Vrouwe Justitia herself, Frau Albayrak nog serieus nemen? Iedereen zou zich schamen, maar jij bent zo…

We zien het wel vaker. Asieligen komen onder valse voorwendselen Nederland binnen en flikkeren stante pede een dwingende boodschap neer dat  het land van herkomst levensgevaarlijk is. Het jaar daarop vliegt men vrolijk terug voor een heerlijke fakansie, betaald door… ? Precies.

Sommige asieligen –  met name Somaliërs –  gaan zelfs zó ver dat men de vingertoppen verminkt/afsnijdt, teneinde die domme Hollanders het zo moeilijk mogelijk te maken. De identiteit van de bewuste zandnegert is nu zeer lastig vast te stellen.
BP zou hier wel raad mee weten. Uw identiteit kan niet vastgesteld worden?
Hup, op het vliegtuig richting Allochtonië. Waar dit land zich op de aardbol bevindt, zal ons een zorg wezen, als je maar opflikkert.

Somaliërs. Laat ons niet lachen. Snijdt men niet in weerloze kinderkutjes, dan snijdt men wel in de eigen vingers. Zo snijdt het mes aan twee kanten.

Moeten wij deze zandnegers nog serieus nemen?

Advertenties

4 Reacties to “Ach… Wat (a)sielig.”

 1. jager Says:

  Wat is er nu onveilig in Irak…Daar zitten toch amerikanen…

  Like

 2. yeager Says:

  Zoals je zegt, Boilingpoints, opflikkeren met die hap! Trefzekere, oerHollandse woorden, waarmee je al je gramschap en weerzin kan uiten.
  Het enige wat we voorlopig hebben.

  Like

 3. TWITVB Says:

  Ongezien de tyfus met al die linkse uitvreet rechters!!
  Kaalscheren en over de markt heen denderen, dit soort landverraders!

  Like

 4. Anton Says:

  Wat betreft die zogenaamde onveilige situatie moet ik meteen denken aan Farah Karimi. Voorheen tweede kamerlid voor Groenlinks en nu directeur van Oxfam Novib. Die vluchtte destijds uit Iran. Vreemd genoeg ging zij vijf (!) keer binnen twee jaar (oei, wat is het daar gevaarlijk) terug naar Iran. Om daar ook nog te gaan praten met mensen die het niet eens zijn met het bewind aldaar. Op een gegeven moment werd zij bedreigd en geïntimideerd op de luchthaven in Iran. Als het er zo gevaarlijk is begrijp ik niet waarom ze steeds terugging. Ze vluchtte, kwam regelmatig weer op bezoek en had kritiek. Ik vond het dan ook niet zo gek dat de Iraanse autoriteiten op een gegeven moment dachten: “Wat is dit nu, die zullen wij eens stevig aan de tand voelen.” Kortom, die onveilige situatie lijkt mij voor 99% een smoes, ongetwijfeld ingefluisterd door broodadvocaten in de oren van asieligen.
  Terzijde nog even nog iets over Oxfam Novib. In 2007 kregen zij maar liefst ruim 140 miljoen subsidie van de overheid, ons belastinggeld dus. Een soortgelijk bedrag krijgen ze ieder jaar als ik het wel heb; en ondertussn bij ons maar schooien via spotjes om te storten voor schoon drinkwater, voor die eeuwige zielige zwarte kindertjes. Alleen al aan die spotjes mag 25% opgaan. Mijn zolen, denk ik dan, van mijn geen cent.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: