8-karsepelen te min voor asielige.

8karspelenLectori Salutem!

Even een linkje gepikt van Geenstijl. De Leeuwarder courant kopt met:
‘Asielzoekers willen niet in Achtkarspelen wonen’.
Pardon? De gemeente Achtkarspelen heerst enorm en omvat de dorpen Buitenpost, Drogeham, Boelenslaan, Harkema en nog wat andere rustieke durpjes. Lekker rustig op het platteland, ergens in Oost Friesland. Ik zou er voor tekenen. Lekker Hollandsch. Moeke zit tevreden de spruitjes schoon te maken, vader toert wat rond op de combine en de kind’ren vermaken zich prima met hinkelen en hoepelen.

Een uitgelezen kans voor deze voormalige asieligen om in deze vredige omgeving tot rust te komen, want uit het land van herkomst is men op stel en sprong gevlucht. Het is daar namelijk ‘levensgevaarlijk’.

Volgens de regels van de Overheid moet Achtkarspelen 48 asieligen huisvesten. Men heeft slechts drie hele woestijnnegers zo gek gekregen om een keurig ingericht huisje te betrekken. De overige asieligen wilden niet…
In Holland noemen wij dit soort etnische uitvreters ONDANKBARE HONDEN.
Sietse Miedema (CDA) geeft de bewuste paardenbek-kijkers zelfs groot gelijk. In deze dorpen is namelijk niets te beleven.

Ach toe, waarde asieligen. Het is maar voor een paar maanden per jaar. De overige maanden van het jaar mag je op kosten van de belasting betaler graties op fakansie naar je land van oorsprong. Een beetje de familiebanden aanhalen – of zit je familie hier ook al – hier en daar wat meisjesbesnijdenissen laten uitvoeren en dan weer terug naar dat verschrikkelijke, mensonterende Nederland. Terug naar de klei.

Als dit land je niet bevalt, moet je als de brandweer opzouten naar die ‘levensgevaarlijke’ rimboe van je. Lekker elke dag nootjes rapen en wie weet kan je nog wat kraaltjes en spiegeltjes ruilen met een bevriende stam, 196 km. verderop.
Op een zekere dag lukt het misschien om een verdwaalde aap uit de boom te schieten. Heb je weer vreten gescoord voor de stamoudste.

Je hebt gelijk. Jouw land is zoveel beter.
Je bent echt niet verplicht om in dit armetierige Holland te blijven.

Advertenties

6 Reacties to “8-karsepelen te min voor asielige.”

 1. tristan Says:

  Tsja, in een dergelijke gemeente valt er weinig te dealen en dat is een niet onbelangrijke bron van inkomsten voor deze ongelukkigen van wie velen een carriëre als kindsoldaat achter de rug hebben.

  Er zijn ook weinig moskeeën en als buurtvader, loverboy of straatcoach is er ook geen droog brood te verdienen.
  We raden dan ook de Bijlmer aan voor deze idealisten; alles bij de hand.
  De subsidiebuidel, Job Cohen met versterkende thee, de nodige geitenwollensokken en wat supermarkten om de dagelijkse behoeften te bevredigen zoals het ledigen van de kassa.
  Deze creaturen komen wel op hun pootjes terecht, onze asielindustrie heeft een reputatie te verliezen.

  En wat heeft de argeloze autochtoon te verliezen?

  Hooguit zijn portemonnee of zijn leven.

  Like

 2. Anton Says:

  Een mooier voorbeeld van “stank voor dank” is nauwelijks te bedenken. Krijgen die (veelal) toekomstige uitvreters asiel, gaan ze op hoge toon eisen stellen. Achtkarspelen is te min. En wat een sukkel die Miedema, om ze nog gelijk te geven ook. Achtkarspelen, graag of niet. Zo niet, dan maar meteen terugsturen naar hun takkie-takkie land.

  Like

 3. Victor Van Vosselaer Says:

  Wat hebben die Oost-Friezen jullie misdaan om hen te willen opzadelen met bloedzuigers uit het Rif of uit de grote zandbak ?
  Laat die mensjes toch hun rustig leven, dan kunnen jullie (later) nog eens met de (klein)kinderen op uitstap gaan naar die “ongerepte gebieden” en hen tonen hoe het was “in de goede oude tijd”. (:-)

  Like

 4. Anton Says:

  Ghehehe … tja van mij hoeft het niet, en ik denk dat niemand hier Achtkarspelen met dat soort figuren wil opzadelen. Maar ja, beleid van de overheid: spreiden die hap, anders gaan ze nóg meer in de grote steden bij elkaar hokken. Dus moet ook het onschuldige Achtkarspelen eraan geloven. Eigenlijk hebben ze een prachtig argument om er vanaf te zien, maar de stok achter de deur zal denk ik zijn: geen asielopvang, dan ook geen Rijksbijdrage meer, of op zijn minst een flinke korting. Ik heb het bericht in de Leeuwarder Courant inmiddels gelezen en bij de slotzin viel mij iets vreemds op. “Om toch aan het aantal van 48 te komen, probeert Achtkarspelen nu uitgeprocedeerde Congoleze gezinnen naar de gemeente te halen”. Uitgeprocedeerd? Volgens mij betekent dit geen recht op asiel. Achtkarspelen wil dus illegalen gaan huisvesten om aan het criterium te voldoen. Wat een janboel allemaal.

  Like

 5. Maci Says:

  Is er niemand in Achtkarspelen (nooit van gehoord) zelf die kan nadenken?
  Zij zijn daar denk ik allang blij dat die asieligen daar niet komen

  Weg met de wensen van asieligen, ik eis als eerder-aanwezige in NL, dat asieligen, zieligen en anderszins onaangepasten wat betreft taal, opleiding, inkomen ,kindertal , intolerant “geloof” en ander aangespoeld wrakhout , Nederland toch wel eens aardig zou moeten vinden om ook zonder sociale uitkeringen hun Alllah op de blote knietjes te danken dat die er voor gezorgd heeft dat zij hier zo VEILIG zijn.
  Zo, en nu maar snel op vakantie.

  Like

 6. Arie Says:

  Ik zou maar wat graag in een dergelijk plaatsje wonen, Nederland zoals het tientallen jaren geleden was en had moeten blijven. Maar ik kan zomaar niet verhuizen. Zal ik toch eerst werk in de buurt moeten hebben. En dat valt niet mee vandaag de dag. Da’s een probleem dat die etnische aasgieren niet hebben.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: