koranpaper1_2Lectori Salutem!

Maar natuurlijk, landgenoten. Een Barbaarse doctrine/ideologie als de Islam met al haar ultra-moderne gebruiken zoals het stenigen van overspelige vrouwen, het afhakken van handen en hoofden, het ophangen van roze handtasjes, het bedriegen, bestelen en vermoorden van ongelovigen uit naam van een verzonnen figuur en ga zo maar door, kan je niet genoeg beledigen.

Sinds vandaag mag dit weer:

‘De vrijspraak in cassatie van een man die was veroordeeld voor het beledigen van de Islam kan bepalend zijn voor de vervolging van PVV-leider Geert Wilders. De man is vandaag door de Hoge Raad vrijgesproken.’

Jawohl, het hoogste rechtscollege heeft een man vrijgesproken. Dit heerschap had vlak na de rituele slachting op Theo van Gogh een poster voor zijn raam gehangen, waarop stond:

‘Stop het gezwel dat Islam heet.’

Hier zat geen woord Spaans bij. Geen fratsen, dat scheelt.
Een godsdienst mag sinds vandaag weer lekker belachelijk gemaakt worden en dat vinden wij niet meer dan logisch. Alle religies berusten namelijk op broodje-aap verhalen. Er bestaat geen hemel met 72 maagden. Een hemel welke een hoerenkast voor baardmannen moet voorstellen… Met Allah aan de kassa. Lol – want haha – dus hoe volslagen schizofreen wilde u het hebben?

Maar juich niet te vroeg, waarde landgenoten. Het beledigen van gelovigen wordt nog steeds niet getolereerd. Het beledigen van ongelovigen daarentegen, is geen enkel probleem.
Ultra-orthodoxe imams die ons Atheïsten gelijk stellen aan ezels, apen, honden en andere dierbeesten, krijgen alle gelegenheid om hun discriminerende prietpraat te uiten. Men mag er zelfs openlijk voor uit komen dat onze roze billenfritsen van een hoog gebouw afgegooid moeten worden. Head first.

Hier uit concluderend: gelovigen zijn übermenschen. Ongelovigen zijn untermenschen.
Maar goed, wat een gelovige ook raaskalt: Toon wat medelijden. Gelovigen kampen klaarblijkelijk met een verschrompeling van de hersenen.

Sterkte hiermee en beterschap.

STEM PVV!