‘Stop het gezwel dat Islam heet.’

koranpaper1_2Lectori Salutem!

Maar natuurlijk, landgenoten. Een Barbaarse doctrine/ideologie als de Islam met al haar ultra-moderne gebruiken zoals het stenigen van overspelige vrouwen, het afhakken van handen en hoofden, het ophangen van roze handtasjes, het bedriegen, bestelen en vermoorden van ongelovigen uit naam van een verzonnen figuur en ga zo maar door, kan je niet genoeg beledigen.

Sinds vandaag mag dit weer:

‘De vrijspraak in cassatie van een man die was veroordeeld voor het beledigen van de Islam kan bepalend zijn voor de vervolging van PVV-leider Geert Wilders. De man is vandaag door de Hoge Raad vrijgesproken.’

Jawohl, het hoogste rechtscollege heeft een man vrijgesproken. Dit heerschap had vlak na de rituele slachting op Theo van Gogh een poster voor zijn raam gehangen, waarop stond:

‘Stop het gezwel dat Islam heet.’

Hier zat geen woord Spaans bij. Geen fratsen, dat scheelt.
Een godsdienst mag sinds vandaag weer lekker belachelijk gemaakt worden en dat vinden wij niet meer dan logisch. Alle religies berusten namelijk op broodje-aap verhalen. Er bestaat geen hemel met 72 maagden. Een hemel welke een hoerenkast voor baardmannen moet voorstellen… Met Allah aan de kassa. Lol – want haha – dus hoe volslagen schizofreen wilde u het hebben?

Maar juich niet te vroeg, waarde landgenoten. Het beledigen van gelovigen wordt nog steeds niet getolereerd. Het beledigen van ongelovigen daarentegen, is geen enkel probleem.
Ultra-orthodoxe imams die ons Atheïsten gelijk stellen aan ezels, apen, honden en andere dierbeesten, krijgen alle gelegenheid om hun discriminerende prietpraat te uiten. Men mag er zelfs openlijk voor uit komen dat onze roze billenfritsen van een hoog gebouw afgegooid moeten worden. Head first.

Hier uit concluderend: gelovigen zijn übermenschen. Ongelovigen zijn untermenschen.
Maar goed, wat een gelovige ook raaskalt: Toon wat medelijden. Gelovigen kampen klaarblijkelijk met een verschrompeling van de hersenen.

Sterkte hiermee en beterschap.

STEM PVV!

Advertenties

31 Reacties to “‘Stop het gezwel dat Islam heet.’”

 1. GeenStaat Says:

  Ooit gehoord van de coup door de CIA in Iran? Weet je wat een valse vlag operatie is? Hamas is een creatie van de Mossad. Al-Qaida is opgericht, getrained en bewapend door de CIA.

  Like

 2. Hellen Says:

  Ben het volledig met deze man eens !
  Respect , das een kerel om 4 jaar te vechten
  tegen het links/rooie bolwerk !

  ps BP , mijn computer was gecrasht ,nou kan
  ik de site van MollyBolly niet meer vinden .
  Weet jij er iets van ?

  Like

 3. yeager Says:

  Over de moslim-“religie” mag je vanaf vandaag alles zeggen, maar de lui die deze vunzigheid in praktijk brengen genieten immuniteit en kunnen hun gang gaan.

  Like

 4. tristan Says:

  Deze vrijspraak schept in ieder geval duidelijkheid en is volgens mij – maar ik ben geen jurist- in het voordeel van Geert Wilders die zoals oplettende lezertjes ongetwijfeld zullen weten voor het Gerecht is gedaagd door mevr. Lucas en consorten.

  Wilders neemt stelling tegen de politieke Islam en niet tegen de moslimpopulatie in ons land vanwege het feit dat zij moslim zijn. Hij zal ongetwijfeld de vrijheid van Godsdienst niet willen afschaffen en zodoende de Islam als religie willen verbieden.
  Maar hij waarschuwt uitdrukkelijk voor een stroming binnen de Islam die de éénwording van Kerk en Staat propageert en daarbij geweld niet uitsluit. Wat in de praktijk zou betekenen dat de Islamitische Wetgeving zou worden ingevoerd; namelijk de Sharia. In onze Grondwet staat uitvoerig vermeld de scheiding tussen kerk en staat en dat zou in gevaar komen als in de toekomst de moslims hier via verkiezingen de macht grijpen (met behulp van de Linkse kerk).

  Blijft over de aanklacht tegen Wilders i.v.m. haatzaaien via zijn film Fitna.
  Deze korte documentaire is een verzameling van journaalbeelden die een aantal gewelddadige incidenten, aanslagen, executies e.d. laat zien waarvan bewezen is dat zij religieus zijn geinspireerd.
  Deze inspiratiebron is de Koran. Net als de Bijbel staat die vol met mensonvriendelijke praktijken zoals oorlog, vergelding, plagen, rampen en bestraffing van zondaren tegen de geboden en het massaal verdelgen van ongelovigen.
  Het Christendom heeft echter – in tegenstelling met de Islam – een Reformatie en een Verlichting gekend en is zodoende o.a. tolerant en verdraagzaam tegen niet-christenen.

  Geert Wilders heeft via Fitna willen wijzen op de intolerantie en onverdraagzaamheid van radicale stromingen binnen de Islam en welke gevaren die opleveren voor een open samenleving zoals die gebruikelijk is in een Democratie.
  Hij heeft nooit opgeroepen tot geweld tegen moslims maar alleen gewaarschuwd voor religieuze extremiteiten die een wezenlijk onderdeel vormen van de Islam en die in strijd zijn met de normen en waarden én Wetgeving binnen de Westerse samenleving.
  Wij denken hier aan eerwraak, besnijdenis, strukturele onderdrukking van de vrouw, stenigen, verminking als onderdeel van de sharia-rechtspraak etc.
  Wij zien de rechtszaak tegen Wilders met vertrouwen tegemoet.
  Mocht echter een veroordeling volgen dan is de mogelijkheid niet gering dat de PVV bij de eerstvolgende verkiezingen echt de grootste partij van ons land wordt.

  En of dat nu de bedoeling is geweest van Lucas en Spong bij hun aangifte tegen oom Geert…

  Like

 5. TWITVB Says:

  @ Hellen

  ook leuk:

  http://thewestistheverybest.punt.nl/

  😉

  Like

 6. tirana Says:

  PVDA, CDA zijn voor het importeren van middeleeuwse problemen in onze maatschappij, Moslims zijn hier vnl voor het geld de welvaart en de vrijheid die ze elders niet hebben!

  Islamitische Uithuwelijken zijn NIET normaal.Trouwen met neef of nicht ook niet dat heet hier in nederland incest en is verboden.
  Het lijkt me geen slechte zaak wanneer een groep terug gaat naar het eigen land en daar blijft. Turken en marocanen hebben meestal 2 paspoorten..wat wil de nederlandse politie hier aan doen..De politie moet maar eerst voor zorgen dat het in Nederland veilig is van straattuig..en voor zorgen dat indien de meiden in het buitenland worden uigehuwelijk,het niet zo is dat ze met het hele gezin weer naar nederland komen, in kader van gezinshereniging.. Uithuwelijken is heel normaal in de moslim cultuur. Neefjes en nichtjes huwen ook met elkaar in Turkije en Marokko. Bruidschat in de vorm van een koelkast, TV, geld, juwelenen wat voor andere rotzooi, is heel gebruikelijk. Dit moeten jullie in NL als autochtonen ook maar gaan doen. Nog even, dan moet de sjaria ingevoerd worden, omdat met onze westerse wetgeving zijn die gewoontes niet te beheersen. Dat zulllen straks de woorden zijn van de imams in nederland, net zoals nu ook in duitsland naar boven komt drijven.
  Wie in Nederland woont heeft zich aan te passen aan onze westerse cultuur en wie dat niet wil flikkert maar op naar de zandbak waar hij vandaan komt!

  En waarom zouden wij ons moeten bemoeien met de cultuur van anderen? Wanneer men dit nu eenmaal zo graag wil doen, dan zie ik geen enkel probleem zolang bovengenoemd vertrek ook maar plaatsvindt. Gewoon turken of marocanen meer binnenlaten, das toch niet zo moeilijk, als de man van haar houdt, dat ga je voor een vrouw toch gewoon terug naar je geboorteland, het wordt allemaal zo moeilijk gemaakt, maar het is heel simpel, grens dicht en de man naar huis. Opgelost, dit consultje was helemaal gratis, alstublieft. Scheelt weer een hoop gelul door hele dure jongens in de kamer.

  oplossing: de dubbele nationaliteit af te schaffen. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Dit is een van de redenen dat deze mensen nooit volledig integreren.
  * Uithuwelijken is niet toegestaan en mensonterend. Als een vrouw dit niet wil (vaak nog meisjes), en ze wordt toch “gedwongen”, dan moet je meteen de ouders hun rechten als ouders ontnemen. Dan ben je van het gezeur af.
  * Het wordt inderdaad eens tijd voor het behoud van de Nederlandse normen en waarden. Wie hier groot wordt gebracht moet zelf een keuze maken, niet die ouders. Nogmaals: we leven hier in Nederland. Hoop dat dit artikel ook objectief is, want wat wordt er nu wel echt aangepakt in Nederland? Inderdaad, de automobilist die een bekeuring krijgt voor 5 km te snel, daar ligt de prioriteit namelijk bij deze ROVERHEID!!!

  Like

 7. tally Says:

  De moslimgemeenschap noemt zichzelf de moslimgemeenschap als het gaat om het ontvangen van subsidies. Maar als het om straatterrorisme en criminaliteit gaat, mag weer niet gesproken worden van de moslimgemeenschap? Zelfreguleren is iets dat men niet wenst te doen binnen de moslimgemeenschap. Dat is nu eenmaal een feit. Willen we Nederland weer veilig maken, moeten er duidelijke maatregelen genomen worden. En crimineel gedrag is dé reden tot uitzetten, niet de huidskleur. Nee, de moslim is geen ‘zondebok’ zoals u wilt doen geloven. De moslim heeft dit aan het eigen wangedrag te danken. De feiten zorgen voor de gevolgen. Net als de daden. De cijfers spreken daarnaast voor zich en de statistieken zijn duidelijk. Ieder cliché is een cliché omdat het op waarheid berust.
  Hier zijn we verplicht mee te betalen aan de bouw van honderden moskeeën; in Marokko krijg je voor het uitdelen van de Bijbel zes maanden gevangenisstraf.
  De volgelingen van Mohammed hebben maar één doel: het uitbreiden van het Islamitisch imperium. In dat fascistische boek, de Koran, wordt aangegeven hoe men om moet gaan met ongelovigen. Bedriegen, bedreigen en bekeren. Geweld en moord zijn een vast onderdeel van die zogenaamde ‘godsdienst van de liefde’.
  Ondertussen wordt alles in het werk gesteld zodat men deze ideologie ook in Nederland kan verspreiden. Ben je tegen het Christelijk geloof, dan ben je een atheïst. Ben je tegen de ideologie van de Islam, dan ben je een racist volgens de Nederlandse cultuurrelativisten.
  Draag je een Marokkaanse vlag, dan ben je trots op je afkomst. Draag je een Israëlische vlag, dan provoceer je. Draag je de Nederlandse vlag, dan ben je een rechts-extremist.
  Worden agenten door Marokaans tuig bekogeld met stenen, dan is dat ‘baldadigheid’ en wordt er, uit angst voor rellen, niemand aangehouden.

  Like

 8. Maci Says:

  @Tally, je bent wat laat met je comment maar je hebt helemaal gelijk.
  Ik hoop dat je dit leest en de islamcritische weblogs steeds gaat volgen.

  Je hebt Boilingpoints ook gevonden. Blijf dit weblog volgen. Het is niet alleen critisch, maar ook satirisch

  Like

 9. tirana Says:

  Word wakker, dat is geen vrije keuze. Ze worden uitgehuwelijkt aan een bruid uit Marokko. Allemaal gearrangeerde huwelijken. Vaak blijkt in Nl dat het toch niet zo geweldig klikt… En wie draaien er op voor alle kosten van scholing, steun enz. Juist ja, wij. Stop gewoon met uitkeringen geven aan immigranten dan lost het probleem vanzelf op. Alleen uitkeringen aan AOWers of mensen die een arbeidsverleden hebben opgebouwd. De rest moet gewoon werken. Niet werken? MVV inleveren en terug naar je land! Of je partner moet aantonen dat hij/zij in je onderhoud kan voorzien. Niks moeilijks aan toch?
  .. Het valt mij op dat alle laaggeschoolde import wel heel goed op de hoogte is van alle financiële regelingen waar ze recht op zouden kunnen hebben.
  Stop de massa-immigratie en gezinshereniging! Een gezin kun je ook vormen in Marokko of Turkije. Maar het is natuurlijk wel zo fijn om met neefjes en nichtjes te trouwen, die vervolgens ook weer allemaal met neefjes en nichtjes trouwen, enz., enz., enz., enz. In Nederland kan je luxer op een uitkering leven dan je met werken kan doen in Marokko of Turkije. Nederland gaat kapot als men op deze weg blijft doorgaan!

  Inkomensgrens omhoog, strengere eisen aan inburgering en Nederlandse taal. Financieel 15 jaar verantwoordelijk, dus mocht het misgaan dan draait de maatschappij er niet voor op.Oh ja, ik heb zelf ook een buitenlandse vrouw. Die sprak binnen 1,5 jaar zeer goed Nederlands, is ingeburgerd en had binnen 0,5 jaar een vaste baan. Dit alles ondanks het feit dat ze tijdens haar inburgering zwaar werd afgeremd door haar niets willende klasgenoten. Het kan dus wel!!!!!

  Importbruiden de eerste 18 jaar niet nationaliseren. “De inburgeringscursus weten ze trouwens goed te omzeilen, spraaklessen worden eenvoudigweg overgeslagen, en vervolgens zitten ze thuis op de bank met een uitkering”. Je vergeet nog wat:terwijl op je fietsie, in de regen, s morgens vroeg naar je werk kan gaan, omd bealsting bij elkaar te verdienen voor die uitkering!,,Kinderen op het paspoort van de moeder zetten want de kinderen horen, in eerste instantie bij de moeder. Dus als het tussen de partners niet botert en/of de kinderen overlast veroorzaken, kunnen ze terug met moeder mee naar land van herkomst. Na 18 jaar nationaliseren zowel moerder als kind. Dit noemen we “druk op de ketel”.

  Like

 10. mazhar Says:

  De stem van de Koerden en de deelname aan de verkiezingen is nu wel
  belangrijk. Turkse politici gemengd met de criminele en
  “religieuze”organisaties veroveren meer macht in EU als het ware
  zonder enige moeite. Vele partijen buigen zich voor de Turkse en
  Marokkaanse indringers. Alleen wij moeten er samen iets tegen doen.
  Marokkaanse en Turkse leden van CDA, Groenlinks, PvdA en D66 maken meteen duidelijk waar hun loyaliteit ligt, in ieder geval niet bij Nederland. Deze partijen zijn verantwoordelijk voor de ontstane situatie. Het is het beste dat er zo snel mogelijk wetgeving komt die stelt dat alleen mensen met één nationaliteit (de Nederlandse) op belangrijke posities kunnen worden benoemd (inclusief die van volksvertegenwoordiger). Voorkomen is beter dan genezen. Moslims eenmaal aan de macht tonen ze aan dat onze grote steden al verloren zijn. Hallal etende burgervaders, wethouders die met hun echte baasjes in Marokko en Turkije de regels voor hun provincie in den “vreemde” gaat opstellen. En die woedende Verhagen? Zwakke leiders… De Marokkaanse koning heeft toch ook nog niet zolang geleden iemand ontslagen, omdat die man een dubbel paspoort had. Echter: de Marokkanen hier in Nederland móeten nota bene van hem, naast hun Nederlandse paspoort, ook het Marokkaanse behouden. Het ergste is natuurlijk nog, dat onze overheid dit pikt. Zij zijn de Marokkaanse koning hierin onderhorig. Duidelijk is dat Marokko Nederland al als 17 provincie behandelt. En Rotterdam als het bruggenhoofd beschouwt waarmee vaste voet aan de grond is gekregen. Het paard van Troje heeft er weer een actuele versie bij gekregen.
  Misbruik en oneigenlijk gebruik op het gebied van verblijfsvergunningen, uitkeringen, belastingen, sociale zekerheid en subsidies, fraude met de niet bestaande gezinsleden, kinderbijslag van uitwonende kinderen in Marokko en Turkije en nu verkiezingsfraude.
  Veel Turken en Marokkanen, massaal gemaskerd met de hoofddoeken, gemobiliseerd door de grote organisaties gaan weer frauderen bij de stemlokalen. Grootsteden zijn nu eenmaal havens voor de razendsnel groeiende Moslim populatie. Fraude, corruptie, bendes, moorden, etc. Met het gemeentebestuur voorop. Het bestuur fraudeert door gestuurde massa uit Turkije en Marokko stemrecht te geven.
  Als een derde van de stemmers uit praktisch anti-Nederlandse islamieten bestaat, met de gevaarlijke instinct opereert is dan deze vorm van democratie niet gedoemd om het land naar de ondergang te sturen? Als dan ook nog de toezichthouders corrupte Turk en Marokkaan zijn; van Nederlandse vlag, taal en cultuur haten (die er dus niet voor niets zijn, namelijk om de verkiezingen zuiver te houden), en dat de algemene houding is van ambtenaren en stemlokaalmedewerkers, dan kunnen we het schudden.
  Dit land is al naar de bliksem. In de wijken van Amsterdam, Rotterdam, Denhaag en Utrecht kan je, zodra het donker wordt, niet meer veilig over straat, Islamitische jeugd bendes controleren veel wijken en straten. Goed werkende mensen moeten steeds meer inleveren, terwijl niet werkende moslim bevolking meer macht krijgt. Hogere uitkeringen, hogere subsidies voor islamitische clubjes, lagere huren! Iemand met enig gezond verstand stapt over naar een andere partij, maar blijkbaar is achterban van deze partijen minder slim dan de islamitische achterban. Dit politieke stelsel is een zwaar achterhaald anti Nederlandse pro -islamitisch fenomeen, een tenenkrommend toneelstuk waar elke bloedzuiger zich machtig voor zou moeten voelen. Alleen maar bedoeld om de gewone burgers te islamiseren, ze leeg te kunnen kloppen en ze daarmee op een of andere zeer zieke wijze het gevoel mee geven dat ze ook nog iets in de melk te brokkelen hebben. Totale leugens. Burgers zijn er slechts om de bloedzuigende moslims en hun vrienden te voorzien van een aangenaam leventje.
  De huidige elite stak miljarden belastinggeld in het opbouwen van een grote islamitische netwerk. Neem allerlei overlegorganen als het ware de feitelijke ambassades en consulaten van de 5. colonne, maar op grondgebied van Nederland, moskeen, islamscholen, islamitische omroepen, dialoogacademies voor de Turken en Marokkanen enz. enz. Er zijn er duizenden en worden allemaal bestuurd door PvdA, D66, Groenlinks en CDA -ers. Ze onderhouden dus een grote slappe achterban, die altijd voor meer islamisering zorgt.
  Zijn we in Amsterdam, Rotterdam, Denhaag, Utrecht, Arnhem, Haarlem nu nog niet af van die ellendige verkwanselkliek de Pro- islamitische partijen van de Arabieren en Turken? Doodziek van deze pro- islamitische collaborateurs van islamitische landen, terwijl de eigen burger financieel wordt uitgekleed en gediscrimineerd. Ons belastinggeld gaat allemaal naar moskeebouw, islamscholen, nog meer subsidies voor die heilige islamitische invasie… Schandalig gewoon!
  KOERDEN: Er bestaat geen precieze statistieken van de Koerdische diaspora in
  Nederland, omdat de Koerden worden ingedeeld bij de landen waar ze
  vandaan komen (waar ze onderdrukt worden) en niet op basis van hun
  etniciteit. Maar er wordt nu van uitgegaan dat er 1.700.000 Koerden
  leven in Europa. Rond de 85% van de Koerden komt uit Turkije, Koerden
  uit Irak komen op de tweede plaats en vormen een grote gemeenschap in
  Engeland, Nederland, Amerika en Zweden. Er zijn naar schatting 92.000
  Koerden in Nederland. Volgens een recent Europees Parlementair rapport
  zijn er rond de 80.000-100.000 Koerden in Nederland. Rond de 59.000
  zijn Koerden uit Noord-Koerdistan: Turkije. Circa 22.000 Koerden
  hebben een Iraaks of Iraans paspoort en een kleine minderheid is
  afkomstig uit Syrië (Rond de 7000). De Koerdische kwestie strekt uit
  over 4 landen: Turkije, Iran, Irak, Syrië. Het totaal aantal Koerden
  wordt op ongeveer 29 miljoen geschat. Hiervan wonen er tussen de 13 en
  14 miljoen in Turkije. Dit is ca. 25 procent van de totale bevolking.
  De Koerden hebben hun eigen taal, cultuur en land. Ze zijn een volk
  zonder land, op dit moment. Een zogenaamd stateloos volk. Het is
  officiële politiek om het bestaan van de Koerden te ontkennen. De
  woorden Koerd en Koerdistan zijn taboe. Familienamen worden verturkt
  of gearabiseerd. De Koerdische cultuur in zijn algemeen is nog steeds
  strafbaar. Turkije heeft meer problemen dan het gemiddelde land,
  Koerden, Armenen, Grieken en nog wat minderheden worden nog altijd hun
  rechten ontnomen. Ze voeren praktisch een binnenlandse oorlog dat gaat
  echt wat verder dan het gemiddelde land. De arrestaties van Koerdische
  activisten en politici, het verbod van de DTP (Koerdische partij in
  Turkije), de operaties tegen de Koerden laten de werkelijke
  bedoelingen van de Turkse, Iranese en Syrische staten zien: het
  vernietigen van de politieke structuren die de rechten van de Koerden
  verdedigen en uitroeien van de Koerden in het middenoosten.

  ‘Hamas, Hizbullah’s, zijn verzetstrijders en Koerden terroristen’
  Turkije kiest voor de Molla’s islam en steunt al die Islamitische bewegingen, ook in Nederland. De Turkse premier R.T Erdogan dreigt Israël i.v.m Gazza probleem:
  ,,Deze actie, volledig in tegenspraak met de principes van het
  internationale recht, is staatsterrorisme”, zei Erdogan. ,,Niemand
  moet denken dat wij ons stilhouden terwijl dit is gebeurd”, aldus
  Erdogan. De Turkse premier riep de NAVO op in spoedzitting bijeen te
  komen over de Israëlische militaire actie. Turkije is een belangrijk
  lid van het militaire bondgenootschap. Turkije die duizenden
  Koerdische dorpen vernietigt, miljoenen Koerden verdrijft en
  verantwoordelijk is van de genociden, gaat nu Israël bestrijden. Navo
  wordt weer misbruikt voor de barbaarse doelen. De moord op Armeniërs,
  Grieken en Asyriërs: genociden en zware onderdrukkingen die
  oorspronkelijke volkeren van Turkije naar buitenland verstrooiden zijn
  waarschijnlijk ook door de ‘staatsterrorisme’ van “joden” gepleegd!
  Turken en islamitische Arabieren vormen nu een grote gevaar voor hele
  regio.

  De Koerdische gemeenschap in Nederland

  Den Haag heeft de grootste Koerdische gemeenschap: circa 17.000
  inwoners, veelal “onderdrukte koerden uit noord Koerdistan, indirecte
  verbanning” uit het grensgebied tussen Turkije en Koerdistan. Turkse
  Koerden zoeken elkaar in de regel op; Iraakse, Iraanse en Syrische
  Koerden wonen meer verspreid over het land. Het etnische beleid die
  door de 5.colonne van de Turkse staat wordt uitgevoerd, heeft de
  Koerdische gemeenschap in Nederland versplinterd in kleinere en
  grotere groepen die als geheel geen eenduidige doelstellingen hebben.
  Niet alleen terreur maar ook zware assimilatiepolitiek van de Turkse
  staat heeft onder Turkse Koerden in Nederland directe weerslag gehad.
  Koerden die in Turkije niet geassimileerd konden worden, worden hier
  toch geturkiseerd, binnen de getto’s wordt jij niet Nederlanders of
  Koerdisch maar Turk of Marokkaan. Hier in de grote steden steeds meer
  dominantie van de Turkse of Arabische verlenging: via de Moskeen,
  schotelantennes, korancursussen en illegale internaten ontvangt men
  dag en nacht Turkse en Arabische gif, In de moskeen en islam scholen
  wordt het Turks of Arabisch geforceerd, hiermee komen de nieuwe
  generaties zeker in gevaar.
  We hebben allemaal zo ons leven in Nederland, maar moeten wel weer
  voor onze vrijheid vechten. De Koerdische gemeenschap in Nederland is
  bezorgd na de nieuwe Turkse standpunt die Koerden in buitenland wilt
  vervolgen via zijn verlenging, bijvoorbeeld in Noord -Irak, direct via
  het leger en in EU landen via de “immigrant” gemaskerde
  verlengorganisaties die een soort paramilitaire rol spelen. Turken en
  Arabieren in Nederland willen ons hier ook onderdrukken. In Nederland
  worden ze steeds groter en grijpen meer macht dankzij ongekende zwakte
  van Nederlandse autoriteiten. CDA en PVDA bewindslieden buigen zich
  heel snel om als de turken dreigen. Neem bijvoorbeeld dienstplicht in
  Turkije van de hier geboren Turken. Turkse leger dreigde via zijn
  politieke taak en Verhagen weer op de knieën voor de Turken die
  slechts eisen kunnen stellen. Toegeven of compromissen sluiten met
  zwakken is uit den boze. Weet U nog wat Erdogan zei toen hij op bezoek
  was in Duitsland of zijn we dit al weer vergeten? En maar zeggen dat
  dat land uiteindelijk toch in de EU moet komen. Waarom toch?. Erdogan
  weet het goed dat zijn verlenging in de grote steden op jeugd niveau
  al een meerderheid heeft, veel gebieden zijn totaal verturkt of
  gearabiseerd en wordt hij straks de nieuwe “fatih”. Turken en
  Arabieren hebben veel kandidaten en willen natuurlijk meer tegen de
  Nederlanders. Dit is Nederland niet meer. We zijn de strijd al
  verloren.
  Onze regering met vooral PVDA, CDA, D66 en Groenlinks hebben ons land
  in de uitverkoop gedaan en gedogen buitenlandse bemoeienis met de
  verkiezingen. J. Cohen wilt nog meer Arabieren en Turken in Denhaag.
  Triest intens triest voor degenen die ons land hebben opgebouwd. En op
  bovengenoemde partijen wordt nog gestemd ook door naïevelingen die het
  niet of niet willen snappen.
  Met de grote verdeeldheid hier, zit Nederland niet te wachten op
  inbreng (stemadvies van derde), die zij zonodig aan hun landgenoten
  denken te moeten geven.! Dit werkt nog meer agressie en verval van ons
  land in de hand. Koerden met de islam zijn per definitie “turk” of
  “arabier’, islamitische identiteit is moordend voor de Koerden.
  Islamitische identiteit is een grote gevaar voor de integratie met de
  Europese volkeren. Falende integratie in Nederland bewijst dit
  nogmaals, een Koerd met de islamitische mentaliteit kan nooit
  integreren met de Nederlandse maatschappij, hij wordt juist Turk of
  Arabier met de heersende Cohen, Marcouh, Abutaleb en Albayrak’ s
  beleid. Geen andere religie is zo bloeddorstig en heeft zoveel
  slachtoffers gemaakt onder de Koerden als de islam. Nu, zelfde
  Arabische en Turkse onderdrukkers proberen de gevluchte Koerden onder
  controle te brengen. Dit is de belangrijkste opdracht aan de
  “politicus” genoemde infiltranten. Ze moeten binnen de Nederlandse
  politiek meer macht krijgen en de koerden constant bestrijden.

  Op de lijsten van de grote partijen staan er verschillende Turkse en
  Marokkaanse kandidaten die openlijk tegen de Koerden zijn. Hoe is het
  mogelijk dat er meer Turken en Marokkanen met de dubbele passporten op
  de lijsten staan. Ankara heeft veel te zeggen in de grote partijen.
  Stem dus niet op een van deze partijen.
  Wat willen we?

  Nu allereerst willen we dat er in EU een nieuwe beleid komt voor de
  Koerden en andere volkeren die uit Turkije verbannen zijn. Wij willen
  niet meer als “Turk” of “Arabisch” behandeld worden. We zijn verbannen
  uit deze landen, waarom worden we weer ten prooi gesteld in een andere
  land.
  Wij veroordelen de activiteiten van Turkije in Nederland en alle
  vormen van islamisering en Turkisering. De hoop dat in het spoor van
  Turkije’s route naar EU lidmaatschap hervormingen zouden leiden tot
  concrete verbeteringen, lijkt uit te lopen op een desillusie. De
  vrijheid van vereniging, vergadering en meningsuiting schort nog het
  nodige. En het feit dat diverse personen zijn aangeklaagd voor het
  gebruik van verboden letters(!), zoals de Q, W, en X, omdat zij deel
  zijn van het Koerdische alfabet, symboliseert dat Turkije nog steeds
  worstelt met de Koerdische kwestie. Kwestie Cyprus, kwestie genocide,
  kwestie hoofddoekje, kwestie illegale smokkel, kwestie Koerden,
  kwestie achterstelling Christenen, kwestie dienstplicht. Blijkt dat
  Turkije nog steeds aangeeft niet bij EU te willen horen. Turkije
  verbied officieel de Koerdische namen. Gemeentes krijgen van de Turkse
  consulaat een namenlijst en op deze lijsten staan alleen de namen van
  de Turkse krijgsheren!!! Ze zijn voorbeelden van de onderdrukking,
  Turken haten van de Koerdische namen. Turkse en Arabische Infiltraties
  zijn onacceptabel en mogen nooit voorkomen. Dat dit toch nog steeds
  voorkomt heeft te maken met de vele jaren van de slechte integratie
  beleid, die een stagnatie van ontwikkeling op het gebied van
  integratie en sociale ontwikkeling in de weg staat. Koerden hebben nu
  niet alleen de namen maar ook denkwijzen van de Turken overgenomen;
  integratiebeleid van Nederland creëert op deze manier alleen nog meer
  tegenstanders.

  Wij protesteren tegen de uitsluiting van de Koerden in diaspora en in
  ons geboorteland, wij vinden het afschuwelijk dat Turkije in Nederland
  Koerden mag assimileren! Tot op de dag van vandaag verlaten veel
  Koerden – gedwongen – hun vaderland om hun vrijheid te beproeven in de
  diaspora. Maar dat Turkije in diaspora Koerdische jongeren chanteert
  voor zijn zogenaamde “militaire dienst” is een grote misdaad. De
  dienstplicht en de inzet van militairen tegen de Koerdische volk,
  bovendien met de Koerdische geld? Deze koerden zijn juist door de
  Turkse leger verdreven uit hun geboorteland. Turkije vraagt per
  persoon € 5700.-, plus 1 maand lang zware hersenspoeling in het
  Turkse leger, genoeg om hier niet meer Nederlanders te worden! Totale
  kosten bij elkaar incl. reiskosten, gemiddeld € 9 000 a’ 10 000.- per
  persoon is dus een zware plicht voor de grootste maffia ter wereld.
  Dit is een regelrechte afpersing van Turkse leger die juist de Koerden
  verdrijft! Een leger van inmiddels 400 000 merendeels dienstplichtige
  Turkse militairen vechten een steeds bloediger oorlog uit tegen de
  Koerdische volk. Tot op de dag van vandaag worden koerden gedwongen om
  meedoen aan Turkse dienstplicht. De Turkse dienstplicht is een grote
  belemmering voor de integratie in Nederland.
  We zullen pleiten voor de opbouw van een vrije maatschappelijk
  integratie proces voor Koerden. Koerden kunnen beter zich integreren
  als ze met hun eigen identiteit aan het proces deelnemen, niet met de
  identiteit van de Turken of Arabieren.

  Met vriendelijke groeten
  KKN / Koerdische Komité Nederland

  Mazhar I., B. Teke, O. Dogan

  Like

 11. ilona Says:

  Moed aan de oude garde: ’Wij staan voor onze grondrechten’
  „Wij, leden van het Christen-Democratisch Appèl, staan pal voor onze grondrechten. Daarom spreken wij ons uit tegen een regeringssamenwerking, ook in de huidige gedoogconstructie, van onze partij met de Partij voor de Vrijheid….,,

  Deze heren weten niet eens wat Moslims over Nederlandse grondrechten hebben!. Moslims weigeren alle normen en waarden die van Nederland zijn. Geen westerse namen, nooit naar een Christelijke kerk of synagoog, geen Nederlandse TV, vlag, volkslied, geen Nederlandse normen en waarden! Moslims hebben geen enkele binding met de Nederlandse cultuur en rechtsorde, die voor hen gewoon niet bestaan. Dat zijn hoogstens tijdelijke zaken, die zij moeten ondergaan in afwachting van de oorlog en uiteindelijke heerschappij van de islam. Tot dat moment proberen zij een gematigd en vredelievend imago te presenteren. Intussen misbruiken zij ieder middel om hier een islamitische meerderheid te vormen door middel van : Beroep op de grondrechten m.b.t vrijheid van discriminatie, vrijheid van godsdienst, vrijheid van meningsuiting, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging. Deze principes en rechten erkennen zij niet voor anderen, maar worden voor henzelf met veel kabaal opgeëist.
  En nu over het zeer kwalijke en duivelse karakter van de islam hoor je die oude garde niet! Accepteert de islam de andere religies als volstrekt gelijkwaardig? Accepteert de islam een strenge scheiding tussen moskee en staat? Accepteert de islam het recht van een individu om het geloof vaarwel te zeggen? Is de islam een voorstander van democratie naar westers model? Je hoort niks over al die christenen die overal in de wereld vervolgd worden door moslims. Deze CDA leden willen de grondrechten o.a. vrijheid van godsdienst garanderen voor moslims in Nederland. Dus vrijheid garanderen voor een “godsdienst/politieke ideologie” die geen andere godsdienst naast zich duldt! Bovendien is het de islam die iedere niet-moslim op de wereld uitsluit. Zij moeten zich alsnog bekeren of anders gedood worden. Gemakshalve vergeten de ondertekenaars van het manifest dat de islam volledig in strijd is met de Universele verklaring voor de Rechten van de Mens, niet alleen met de grondrechten ven Nederland…De islam is wel degelijk een ideologie en religie die uiteindelijk onze vrijheden wil aantasten. De fanatieke aanhangers van deze religie misbruiken de hen gegeven vrijheid om uiteindelijk onvrijheden te verkondigen en in te voeren.
  De islam is een krijgslustige godsdienst die andere godsdiensten ‘te vuur en te zwaard’ bestrijdt. Nederlandse christenen die over pakweg 25 jaar nog in vrijheid hun geloof willen belijden, zouden dus juist voorstander moeten zijn van de immigratiestop uit islamitische landen.
  Christelijke “Prominenten” hebben het steeds over “grondrechten, bij elkaar houden, minderheden beschermen etc..” Hoe kom jij aan z’on islamitische minderheid die van den vreemden ontstaat, grotendeels via illegale immigratie, importbruiden concentreert zich hoofdzakelijk op het feit dat misbruik wordt gemaakt van de mogelijkheden om naar Nederland te komen, vooral bij migratie uit landen als Turkije, Marokko en Somalië : Het gaat om het kunstmatig vergroten van de islamitische bevolking, voornamelijk Turken en Marokkanen die hier geïsoleerde machtsblokken gaan vormen die zich door huwelijksmigratie en hoge geboortecijfers snel uitbreiden en hele wijken en steden overheersen en daarna uit moet groeien tot een meerderheid, die met geweld of democratische middelen ons land moet onderwerpen aan de islamitische landen. Helaas is het juist de Nederlandse oude garde die de islam daarbij steunt en financiert. Daarnaast is de financiële steun uit het Midden Oosten voor de bouw van sommige moskeeën te verwaarlozen. ..?- het probleem van die dwaze, loze mantra is dat er nooit geen echt, op vertrouwen gebaseerd “bijeen” is geweest. Ten diepste willen en mogen moslims (= onderworpen … enkel aan haatbaard nr 1 Mohammed ) niet assimileren, bijeenzijn met niet koosjere westerlingen.
  Als zij zo voor hun grondrechten staan, dan moet het hen toch pijn doen hoe de grondrechten voor verschillende groepen verschillend worden toegepast? We zien zelfcensuur door musea, journalisten, spotprenttekenaars op last van de zgn. gevoeligheden van moslims; we zien gescheiden gemeenteloketten voor man en vrouw t.b.v. moslims, nota bene in gebedshuizen; we zien hoe anders- en niet-gelovigen, vrouwen beschimpt door moslims; we zien (dreiging van) geweld tegen de rechtstaat en diezelfde grondrechten uit naam van de islam; Jezus mag worden beledigd, maar oh wee als je iets over Mohammed hebt te zeggen.
  Hier is sprake van een ondemocratische actie van een stel ongelooflijke naïevelingen, stuk voor stuk nog met een fopspeen in de mond en onvoorstelbaar dom. Het CDA openstellen voor Islamieten die grootste vijanden van de Christelijkheid zijn? De islam, dat is een politieke stroming die per definitie ondemocratisch is. Lees de koran er maar eens op na en lees en hoor de uitleg van de imams en ayatolla’s maar eens. De Islam streeft uitdrukkelijk naar een dictatuur. De koran roept op tot oorlog, tot het uitroeien van “ongelovigen”; heeft letterlijk een broertje dood Christenen, Boeddhisten, Hindoes, agnosten, atheïsten en vooral aan Joden.
  Het behouden van de fundamentele waarden van onze democratie is vele malen meer waard dan de Moslimlanden politiek of olie geld…Je moet juist staan voor de vrijheidsrechten van alle Nederlanders.
  Deze CDA leden zijn druk doende hun eigen belangen veilig te stellen dat is duidelijk. Als ze namelijk bezig zouden zijn met algemene (lands) belangen dan hadden ze het beleid van hun partij ten aanzien van bijvoorbeeld door de externe mogendheden gesteunde massale moskeebouw, anti-Nederlandse islamscholen en kwaadaardige Islamitische hersenspoeling bij de jeugd wel veroordeeld. Deze groep moet zich schamen. Ze zeggen dat ze christen te zijn maar in werkelijkheid voor geld en macht te gaan is een veel groter kwaad.

  Like

  • tristan Says:

   Collaborateurs is de enige juiste benaming voor de CDA-leden die welhaast op hysterische wijze stelling nemen tegen de PVV.
   Collaboratie dus met de vijfde colonne die al sinds de jaren 70 bezig is om hier op termijn een Islamitisch Kalifaat te vestigen.

   Landverraad kenmerkt zich volgens het volgende gedachtegoed;

   Marionetschap in dienst van de vijand, in dit geval de Moslim Broederschap.
   Pogingen om ons land onder een vreemde heerschappij te brengen. (Marokko en Turkije).
   Pogingen om de grondwettige regeringsvorm te veranderen; het invoeren van de sharia is mogelijk bij ongewijzigd beleid.
   Hulpverlening aan de vijand; d.m.v. onbeperkte immigratie en het gedogen van religieus extremisme onder het mom van Godsdienstvrijheid en Mensenrechten.

   Voor deze feiten werd in 1946 Anton Mussert terecht ter dood veroordeeld.

   Hierbij wel de aantekening dat Mussert uitdrukkelijk opkwam voor het behoud van onze Cultuur en Identiteit.
   Die worden door de Linkervleugel van het CDA ook nog verkwanseld in hun ijver om hand en spandiensten te verlenen aan de politieke – dus radicale – Islam.

   Like

 12. wijkcomité Says:

  De Iraanse president Mahmud Ahmadinejad heeft Iranese moslims opgeroepen op jongere leeftijd te trouwen. Hoe eerder ze trouwen, hoe eerder ze nieuwe strijders voor de “heilige zaak” kunnen voortbrengen, en hoe langer ze daarmee kunnen doorgaan. “Strength in numbers”. De Europese Unie is het afvalputje van dit soort massaal geproduceerde laagst opgeleiden die gestimuleerd worden om naar Europese landen te verhuizen.
  Dergelijke grote massa Moslims schieten als paddestoelen uit de grond en bouwen ze allemaal eigen moskeen en scholen in Nederland. Het aantal Moslim jongeren groeit razendsnel in hun nieuwe broedplaatsen. Het aantal opgeleiden nemen ook toe en werken ze aan de nieuwe voorzieningen voor de rekrutering. Marokkaanse en Turkse Wethouders, burgemeesters openen grote moskeen in Nederland: een nieuwe moskee onder de naam “grootste gebedshuis” wordt door burgemeester Ahmed Aboutaleb en wethouder Hamit Karakus geopend. In een stad met een Marokkaans moslimburgemeester, Turkse wethouders die eens zeggen dat ze de scheiding van kerk en staat niet al te ver door moeten voeren…
  Het is de PvdA wethouder Hamit Karakus die ervoor gezorgd heeft dat dit symbool van verovering gebouwd kon worden. Hierbij negeerde hij alle gemeentelijke regelingen om zijn zin door te voeren. Maar nu ook elke R’dammer gemeentelijke regelingen mag negeren anders is hier sprake van onvervalste discriminatie en kan Karakus voor de rechter gesleept worden. Met Hamit Karakus, Ahmed Aboutaleb en de Essalam-moskee zit het wel snor met de scheiding Kerk/Staat.. Eerst was ’t Cohen die moskeeën in A’dam subsidieerden en nu gooit R’dam de grondwet op de vuurstapel. Ernstiger is dat de grond voor eeuwig is verkocht aan de moslims, in islamitische ogen wordt Nederland niet méér gewaardeerd voor de gegeven vrijheid, maar juist verder vernederd voor zwakte, namelijk dat zelfs de Nederlandse grondwet zou kúnnen wijken voor veronderstelde islamitische geloofs- en gezagssuperioriteit. Immers, de grond onder de moskee, evenals die onder elke moskee in Nederland trouwens, wordt in islamitische ogen geacht eeuwig onttrokken te zijn aan de Nederlandse soevereiniteit. Deze Turken en Arabieren treden op voor hun parallelle islamitische autoriteit die de toepassing van Nederlandse wetten op enig deel van Nederlands grondgebied kan uitschakelen. Dit getuigt het van een onvoorstelbare brutaliteit en toont hoezeer de Nederlanders over zich heen laten lopen…Hiermee wordt het bewezen dat het verlenging van de islamitische landen voor hun eigen machthebbers werken. Met het controle over de grootsteden hebben ze zoveel macht dat ze openlijk Nederlandse criticus met de dood kunnen bedreigen en journalisten, schrijvers, docenten van de universiteiten in het openbaar kunnen bedreigen. Met tegenstanders van het islam wordt op deze manier afgerekend.
  Heel dit gedoe was te verwachten nadat in onze grotere steden de Turken, Marokkanen, Somaliërs en Antillianen de dienst uitmaken en van onze steden een hel gemaakt hebben.

  Verzet in de wijken is onvermijdelijk: ons wijk, ons stad zeggen moslims en daarvoor hoeven ze zich geen Nederlander te voelen, ze hoeven slechts het stukje grond waar ze wonen als het hunne te beschouwen. In de oude wijken in de grote steden vind je amper autochtonen meer. In Rotterdam en Amsterdam ligt het percentage niet-westerse binnenkomers boven de 75%. Dat is een gemiddelde afspiegeling van de stad. Voor sommige wijken betekent dit 90%. Hun wijken dus, niet van Nederlanders. Veel wijken in de grotsteden vertonen alle kenmerken om tot islamenclaves te verworden en grote politieke partijen die volledige geïslamiseerde wijken zien ontstaan doen overal mee. Om één wijk te veroveren is 1 hoofddoekvrouw genoeg, als er zo’n vrouw in een wijk verschijnt, verdwijnen alle bewoners langzamerhand uit hun wijk, uit hun straat. Nederlanders kunnen niet tegen 1 hoofddoekvrouw, ze verhuizen massaal en vervolgens ontstaat heel snel een andere soort wijk. Doorsluizing naar volgende wijk van deze hoofddoekvrouwen is een constante demografische proces waarbij Islam gebruikt wordt als een politiek-religieuze verovering systeem met religie als dekmantel. Betreffende problematiek hoofddoekjes zijn dus een wapen en het gemakkelijkste is het natuurlijk op een ‘tolerante’ manier toe te laten. Turkse Erdogan heeft niet voor niets gezegd dat Europa overwonnen zal worden door baarmoeder van onze vrouwen. En zo werkt het ook omdat ze hun vrouwen houden als fokdieren ook wel genoemd ‘zoontjesfabrieken’.

  EU lidmaatschap van Turkije is belangrijk om dit soort strategische doelen te bereiken: een geniale tactiek en wel realiseerbaar als Turkije een landingsbrug van honderden miljoenen Moslims naar Europa wordt.
  Zoals bekend groeien Moslim sektes al snel uit tot de belangrijkste organisaties in West-Europa, Federatie van Islamitische Organisaties in Nederland (FION), Milli Gorus, Fetullahcilar, Soeleymancilar, Diyanet met honderdduizenden leden en de controle over een groot aantal moskeeën en sociaal-maatschappelijke instellingen. Met dit machtige apparaat in handen, hebben Moslimlanden grote invloed op de politieke processen in Nederland. De omstreden criminele organisaties duiken op als onderhuurders van de moskeen in Nederland. Vijandgezinde Moslimlanden realiseren zich dat Turkije en de Turkse diaspora een hoofdrol zouden kunnen spelen bij de islamisering van Europa. En dat voltrekt zich nu voor onze ogen. Ze liggen op dit moment aan het Nederlands subsidie-infuus maar voeren een geheime agenda.
  In de islamitische landen wordt gesproken van een Turkije dat terug is gekeerd naar zijn ‘islamitische wortels’ en Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad, Libische Dictator Khadaffi, Omar al-Bashir (president van Soedan) en Turkse fundamentalist Erdogan willen graag dat Turkije lid wordt bij EU. In Turkije een Iran in het bezit van nucleaire wapens wordt inmiddels gezien als een zegen voor het Midden-Oosten in plaats van een bedreiging. Iran wilt graag dat Turkije lid wordt bij EU… Soedanese leider Omar al-Bashir, die Turkije zo snel mogelijk in EU wilt zien, ondanks de aanklacht van het Internationaal Strafhof tegen hem wegens genocide (in Darfur), een aanklacht die volgens Turkse fundamentalist Erdogan niet kan kloppen, want ‘een moslim kan onmogelijk genocide plegen’. Turkije, een agressieve staat met 80 miljoen intolerante moslims, waar de moslimscholen explosief groeien en de andere geloven zwaar geterroriseerd worden. Turkije, dat Cyprus voor de helft weder-rechtelijk bezet heeft, en het EU lid Cyprus niet wil erkennen. Turkije dat de genocide van ruim een miljoen Armeniërs niet wil erkennen.
  Europese corruptie juicht dit toe en wil Turkije nu zo snel mogelijk deel uit laten maken van onze gemeenschap.

   
   Een EU-blunder van de eerste orde.
   
   Na het Turken en Marokkanen drama stromen nu de Somaliërs en de Bulgaarse moslims ons land binnen, zonder enige economische noodzaak. Dit is puur wanbeleid tegen de belangen van ons volk in.

  Nu wordt het hoog tijd dat het immigratie van Moslims naar Europa compleet gestopt wordt. Het systeem van uitkeringen bezorgen die gebaseerd was op een enorme parasitaire ambtenaren stelsel trekt nog meer Moslims. Brussel moet onmiddellijk stoppen met geven van bakken Europees belastinggeld jaarlijks aan Turkije; De enige reden, waarom de turken doen als of ze bij de EU willen horen is het geld dat Turkije krijgt als kandidaat-lidstaat van de EU, ons belastinggeld en bijdragen zijn alweer verhoogd om Turkije rijp te maken voor toetreding. Turkije wordt nu een tweede Iran, laat Obama het fijn inlijven als de zoveelste staat van zijn Amerika.
  Turkije nooit en nimmer bij de EU ! Weggegooid geld.
  Turkije zal een bedreiging worden, want Erdogaan streeft weer naar een groot Ottomaans islamitisch rijk en heeft een van de grootste legers.  
  Een referendum naar Zwitsers model is noodzakelijk: het gaat om een referendum over de concrete maatregelen, over een grote probleem, in alle facetten en zodanig dat de wil van de meerderheid doorgaat. Een referendum over de islamitische massa-immigratie en moskeen bouwen. Deze referendum is in het landsbelang. De overheid moet het referendum organiseren. Daarmee wordt het ook buiten de partijpolitiek geplaatst. De politiek is uitvoerder, en heeft niks te beslissen. De burgers zijn de baas.
   
  R. Blicker
   
  WIJKCOMITÉ DIRECTE DEMOCRATIE

  Like

 13. sumela Says:

  TURKIJE ONDERDRUKT CHRISTENEN.

  In Turkije, een land dat lid wil worden van de EU, is nog steeds een anti- Christelijke land:een moslim is en blijft er moslim en mag zich niet bekeren, op straffe van vervolging. De islam wordt gezien als instrument om de nationale eenheid te waarborgen en het huidige regime in het zadel te houden. Daardoor is het onmogelijk om kerken te bouwen. Bijbels en ander christelijke materiaal is verboden. In Turkije woont slechts een kleine groep christenen die hun geloof in het diepste geheim uitoefenen. Hun situatie bleef in 2010 onverminderd slecht. Alles wijst erop dat turkse moslims erger geworden zijn met hun politieke ideologie.
  Waar zijn de christenen gebleven in Turkije, waar de zeven gemeenten in Klein-Azië waren gelegen, waarin Paulus heeft gewerkt en waaraan de apostel Johannes op last van Christus de zeven brieven richtte. De verovering van Costantinopel door de Ottomaanse moslims in 1453 is genoeg bekend en in Efeze, Patmos, Antitochië, kan men de ruïnes bezoeken van kerken van de eerste christengemeenten. Assyrische christenen worden er nog steeds vervolgd. Hier woont een hele gemeenschap Assyrische christenen uit Turkije die halverwege de jaren ’90 werd verdreven uit onder meer het dorp Yaramis. Assyrische christenen uit Turkije wonen nu overal verspreid in West-Europa. Van deze uitdrijving van christenen uit Turkije zijn door Amnesty International rapporten opgemaakt. Het laatste seminarie in Turkije werd enkele jaren geleden gesloten, zodat het christendom er op termijn wellicht volledig zal verdwijnen, zoals de patriarch vreest. De orthodoxe kerk, bezit geen rechtspersoonlijkheid. Armeense christenen en orthodoxe Grieken werden er verdreven en vermoord. Momenteel zitten er een paar Turken in Turkije in de gevangenis omdat ze zich hebben bekeerd tot het christendom.
  Islamitische Turken willen dat alle christenen het land uitgezet worden en gelijktijdig willen ze ook lid worden bij EU.

  Grond kopen om er een kerk op te bouwen is verboden in Turkije, terwijl zelfde moslims met hoge tempo Nederlandse grondgebied plunderen…. Ook missionering is verboden: wie een Turk (moslim) probeert te bekeren tot een andere religie, wordt opgepakt en het land uitgezet, terwijl zelfde Moslims met hun sektes Nederlandse bevolking terroriseren… Een moslim moet moslim blijven, ook afvallig zijn mag niet: men mag zich niet openlijk atheïst noemen. Het verspreiden van de bijbel en andere boeken dan de koran is verboden, wie evangeliseert wordt opgesloten of het land uitgezet. Men mag er geen grond kopen om er een kerk te bouwen. Autochtonen van klein Azië, Armeense en Griekse christenen zijn compleet uitgroeit en nu worden de laatste autochtone christenen, de Assyrische christenen, gediscrimineerd en weggepest en verlaten ze het land.

  In 1453 kwam met de inname van Constantinopel (onderdeel van het Byzantijnse Rijk en de bakermat van de Oosters-Orthodoxe Kerken), het gebied wat nu Turkije heet, geheel onder islamitische heerschappij en sedertdien nam het aantal christenen gestaag af. Vooral de laatste 100 jaar is het aantal christenen schrikbarend gedaald. Begin twintigste eeuw bedroeg het aantal christenen in het Ottomaanse rijk nog ongeveer 30% van de bevolking. De meeste experts schatten dat er heden ten dage minder dan 200.000 christenen in Turkije zijn, die minder dan 0,3 procent van de bevolking uitmaken. In de 20e eeuw liep het aantal christenen sterk terug, enerzijds doordat het Ottomaanse Rijk grondgebied verloor waar veel christenen woonden en anderzijds door verbanning, emigratie, volkerenmoord en vervolging.

  Er lijkt voorlopig nog geen einde te komen aan de gerechtelijke vervolging de Christenen: Momenteel worden de laatste autochtone christenen (In Turkije waren de eerste christelijke gemeenten opgericht door Paulus en waar nu nu enkel nog de ruïnes van vindt), de Assyrische christenen, het land uitgewerkt. Eerder was er al de genocide op de Armeense en de verdrijving van de Griekse christenen. In het door Turkije sinds 1974 bezette Noord-Cyprus wordt de Cypriotisch-orthodoxe christenen de toegang tot hun kloosters en kerken ontzegd. Daartegen hebben nu Zuid-Cypriotische vertegenwoordigers van de kerk een aanklacht ingediend bij het Europese gerechtshof voor de mensenrechten. De aanklacht is tegen Turkije gericht, dat op Noord-Cyprus 48.000 soldaten en 120 000 paramilitaire moslims heeft gestationeerd en de verantwoordelijkheid voor de totale politiek op Noord-Cyprus draagt.

  Het laatste seminarie is gesloten, kwestie van de christenen te laten uitsterven. Het overgrote deel van de Assyrische christenen is er allang gevlucht en woont nu in West-Europa en zelfde Islam begint nu In west- Europa!
  Deze islam kent geen godsdienstvrijheid en geen enkele wederkerigheid. In alle moslim landen worden christenen en andere religies onderdrukt en gediscrimineerd. In Marokko staat in de grondwet ingeschreven dat het verboden is om zich tot een andere godsdienst te bekeren of om te verklaren dat men de islam heeft verlaten.
  De brutale, veelzijdige ontkenningen van de Armeense genocide toont de ware aard van de Turkse psyche.
  Het doel van de Islam is volledige onderwerping aan onderontwikkelde Moslims. De Koran leert een paradijs door slaafs te gehoorzamen aan criminele Moslimleiders en een eeuwigdurende brandende hel voor de ongehoorzame criticus.

  Men hoeft de Koran maar open te slaan om te begrijpen waar die agressie en onderdrukking vandaan komt. Vernederende beperkingen voor niet-Moslims zijn vastgelegd in de islamitische politieke ideologie die gebaseerd is op allerlei verzonnen verhaaltjes van onderontwikkelde massa Moslims.
   De christelijke kerken, alle politici en de media kennen deze feiten, maar gaan door met het systematisch bagatelliseren, negeren en verzwijgen van deze feiten. Onder druk van terreur en propaganda denken zij dat ze daardoor sociale, politiek correcte mensen zijn.
  Alle kritiek op deze minderwaardige discriminatie, vastgelegd in de islamitische cultuur, van andersdenkende minderheden hebben ze verdraaid tot discriminatie tegen Moslims. Zij hebben zich met alle macht ingezet om islamcritici dusdanig te demoniseren, zodat ze nu zelf met de rug tegen de muur staan. Ze kunnen nu zelf geen kritiek op de minderwaardige behandeling van “ongelovigen” onder de Islam meer leveren omdat ze dan hun eigen geloofwaardigheid in diskrediet brengen.
  In het west – Europa is het Moslims al gelukt om de viering van het kerstfeest, Sinterklaas etc,..inclusief de plaatsing van kerstbomen, op scholen en in verschillende instellingen te verbieden omdat dit ‘beledigend’ zou zijn voor de razendsnel groeiende Moslim populatie. Moslims willen domineren: grote gemeenten introduceren halal – haram toestanden, door de islamitische wethouders en ambtenaars gesteunde organisaties rukken verder op: willekeurige uitschelden voor hoer, weigering van studenten tandheelkunde hygiënische maatregelen te nemen (korte mouwen), vrouwen die niet door een mannelijke arts of hulpverlener kunnen worden geholpen, geweld tegen medisch personeel, eremoorden, de zelfcensuur op de opiniepagina’s, jeugdbendes die vrouwen betasten, bibliotheken die na klachten van mohammedanen hun religieuze boeken voortaan op de hoogste planken zetten omdat Korannen boven alles gaan, kerstbomen en paaseieren die moeten verdwijnen uit stadsgebouwen, openbaarschoolkinderen die alleen eten mogen krijgen van barbaars geslachte dieren, aparte zwemuren voor mannen en vrouwen, katholieke scholen met bidruimte voor moslimkinderen en badkamers om zich vooraf de reinigen, de prestigieuze universiteitssteden, VU, UVA, Oxford en Cambridge ooit bolwerken van het vrije westerse denken waar nu politievrouwen een niqaab mogen dragen, niet-islamitische werknemers die overdag geen eten tot zich mogen nemen tijdens de ramadan, vrouwen die zich “geheel vrijwillig” dus onder zware pressie van hun familie onderwerpen aan de sharia (welke hen als minderwaardig beschouwt), buschauffeurs en trampersoneel van het Amsterdamse vervoer die dit jaar geen Kerst meer in de garages vieren, Sinterklaas die geen kruis meer op zijn mijter mag (en ook niet Sint Nicolaas heten), omwerken van bedrijfslogo’ s met een krul die lijkt op ‘Allah’ in het Arabisch, Moskeegangers van de El Fath moskee in Liendert die zich ergeren zich aan honden (“onrein”) na de gebedsdienst ‘als hun geest is gezuiverd’, een dakloze neergeknuppeld omdat hij bier drinkt tijdens ramadan (met een staaf die met spijkers was bezet), Almeerse bouwvakkers die op islamklachten hun korte broek omwisselen voor een exemplaar met lange pijpen, verbod op de carnavalskreet “Allaa”, Geert Wilders die nonstop bewaakt moet worden (maar niet omdat hij of zijn mensen anders de moslims te lijf gaan) etc… etc…Op scholen waar zij inmiddels in de meerderheid zijn, wordt steeds meer de Islamitische ideologie ingevoerd. Lesuren worden aangepast om Moslims in apart daarvoor gecreëerde gebedsruimtes te kunnen laten bidden. Vlees dat voor de lunch bestemd is moet ‘halal’ zijn. Zelfs geschiedenisboeken moeten worden aangepast omdat de Moslims vinden dat hun landen en cultuur beter is dan Nederland.

  De islam is in opmars. In 1975 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal meer dan 1,8 miljard. De expansie van de islam is een feit in bijna alle werelddelen, ook in Europa. Moslims krijgen in Nederland het ene na het andere privilege en voeren hun eisen steeds verder op. Daarbij krijgen ze hulp en instemming van het grootste deel van de gevestigde politieke orde, met name van socialistische en Christen-democratische oude garde. Maar Christenen worden in herkomstlanden van deze Moslims echter stelselmatig straffeloos gediscrimineerd, vernederd, vervolgd, mishandeld en vermoord. Er is een geestelijke en demografische strijd. Ongeveer 120 miljoen christenen, hebben te lijden onder vervolgingen in de Moslimlanden die naar Nederland “migranten, lees Moslims)” sturen. Het gevaar is aanwezig dat we degenen die hen vervolgen, hierop aankijken.
  Het is daarom te hopen dat de politiek daadwerkelijk potten zal weten te breken en de Christenen enige bescherming zal weten te bieden tegen de gruwelijke, middeleeuwse en anti-humane praktijken in landen met een Islamitische cultuur.  

  WEERSTANDSBEWEGING CHRISTENEN TURKIJE

  Like

 14. dilane Says:

  De echte issue hier is het verzet tegen de Islam die Europa binnen is gedrongen. De arabieren en turken zijn schat-hemel-rijk en weten met hun olie-geld geen raad, bouwen de meest waanzinnige gebouwen, rijden de duurste auto’s en wij kunnen betalen voor uitstoot moslims!
  Massa-immigratie betekend altijd het einde van de oorspronkelijke bevolking. Voorbeelden: het Romeinse rijk, de Amerikaanse indianen, de Australische aboriginals. En nu zijn wij aan de beurt, het einde van het Europese volkeren is aanstaande.

  Like

 15. adriana Says:

  Brutale moslim dictators en hun handlangers in Nederland.

  Het proces tegen Geert Wilders, is oorspronkelijk een internationale actie van de moslimdictators via Nederland en is een schande, het is niet legitiem!

  Zie de eerdere opmerkingen van moslim dictators, als:Abdullah van Saudi Arabië, Kadhaffi van libie, Ali Abdullah Saleh van Jemen, Ahmedinejad van Iran , de Mohammed, Leiders van Turkije, Omar al-Bashir van Soedan…Even later een rechtbank tegen Geert Wilders. Aangezien deze dictatoriale regime’s niet legitiem zijn, zou dit waanzinnige proces samen met de dictators, zo snel mogelijk moeten verdwijnen. Het proces tegen Geert Wilders, dat dankzij de medewerking van deze dictators tot stand kwam, is dodelijk. Door de islamitische cultuur-wetgeving gestimuleerde bevolkingsgroei, die nog steeds exponentieel is, betekent dit, dat in alle moslim-landen de gevreesde overbevolking zeer snel plaats vindt.
  Neem nu Egypte, de overbevolking daar, is een groot probleem. Het bewoonbare gedeelte van Egypte is zo groot als Nederland, maar er wonen wel negentig miljoen mensen, vijfmaal zo veel als in Nederland. De hoofdstad Cairo beslaat een oppervlakte van Amsterdam en haar voorsteden maar het herbergt meer mensen dan in heel Nederland. Pakistan is weer hetzelfde. In Marokko, zijn er binnen 23 jaar meer dan 28 miljoen moslims bij gekomen. Turkije stijgt naar 80 miljoen.

  Iran telt meer dan 85 miljoen moslims. Pakistan meer dan 110 miljoen: dat is ook een groot probleem.
  Snel groeiende bevolkingen en dictators die nog meer moslims willen. Moeder aarde is in groot gevaar!
  Turken hebben circa 12 miljoen moslims geëxporteerd, 99% naar Europa en leider Erdogan die nog meer bevolkingsgroei wil,beschouwt deze volks verplaatsing als een buitengewoon belangrijke job voor Turkije. Moslim dictators willen via hun vijfde colonne in Nederland gaan domineren door te terroriseren. Het zijn juist deze dictators die massa moslims onder de controle houden.In Marokko, wordt alles streng gecontroleerd en zware onderdrukking wordt ook buiten de grenzen toegepast. Marokkaanse en Turkse leiders hebben hun handlangers tegen Geert Wilders gemobiliseerd. Corrupte advocaten, rechters en gesubsidieerde stichtingen gaan gewoon door met hun activiteiten, terwijl er nu in veel landen opstanden begonnen zijn tegen hun bazen. Moslimdictaturen die nu aan het wankelen zijn, hebben miljoenen moslims naar Europa gesmokkeld om strategische doelen te bereiken. De 5de colonne, hoofdproduct van deze dictators, heeft vaste voet in Nederland. Deze moslims krijgen orders voor het stichten van een islamitische enclave. Moslim bewegingen die hun steun vinden in hun thuis-basis. Dat is het wanbeleid van de EU landen, zij hanteren anti-westerse ideologieën om mensen te mobiliseren. Als je alles goed volgt, dan zie je hoe deze moslims met niet te noemen methodes worden  gedwongen te vermenigvuldigen. Nergens kan een immigrant zo het zo snel het voor het zeggen krijgen als in Nederland.

  Als we naar de islamitische wereld kijken, zien we vooralsnog alleen maar armoede, analfabetisme, onwetendheid en onvrijheid, met steeds meer invloed van de radicale islam, waardoor deze landen steeds meer achterblijven en richting duistere Middeleeuwen gaan. En nu moeten we al die islamitische ellende na 1400 jaar vrijheid, hier weer gaan stimuleren, terwijl veel landen in opstand komen tegen die brutale moslim-dictators. Als de huidige, door de elite gedoogde, trend van ongecontroleerde voortplanting,doorzet, zullen wij binnen de kortste keren een islamitische staat zijn, met alle gevolgen van dien. Wij worden dan weer onderworpen aan de moslim dictators met hun zeer verouderde cultuur van achterlijkheid!
  De oude garde met hun dictatoriaal nationaal socialistische islamitische regimes, proberen door dit proces de verdediging van Neder land definitief af te breken. Dit proces is als een hetze aangewakkerd door o.a.:”Kleurrijk Neder land.”
  {Een organisatie, met militante moslims, die alleen één kleur erkennen, subsidie vreters!} Een obscuur clubje narrow-minders die nauwe banden heeft met de hand-langers van islamitische regimes, waarbij ook Nederlanders, zijn.
  Het is toch te gek, dat een rechtbank het OM kan dwingen, Geert Wilders aan te klagen. Daar blijkt duidelijk uit, dat de rechterlijke macht vooringenomen is en probeert haar invloed buiten haar grondwettelijke grenzen uit te breiden.
  Orders, (in die zin van “schakel eerst die Wilders uit”) aan de Nederlandse ambtenaren zijn puur terroristisch. Het is een politiek proces met de bedoeling een politieke partij te ontmoedigen die tegen de islamitische verbreiding is en niet om de grenzen van de vrijheid te toetsen. De islam is een misdadige en abjecte ideologie en verdient het predikaat religie m.i. niet.
  Het geeft alleen meer geweld en meer onderdrukking. Kijk maar eens naar de vergiftigde verhoudingen in sommige wijken van grote steden, waar met name islamitische jongeren de autochtone burgers terroriseren en buurten onleefbaar maken.
  Kijk naar hun herkomst landen waar de islamitische dictatuur heerst. Je ziet dat ze geen respect hebben voor alles wat niet-islamitisch is. De laffe en walgelijke terreurdaden van dictators tegen hun burgers is hier het zoveelste bewijs van.
  De islam van deze dictaturen is in opmars en zorgt overal ter wereld voor ellende, genocide, terreur en vervolging. In 1973 waren er ongeveer een half miljard moslims in de wereld, vandaag is dat aantal ongeveer 1.8 miljard. In afwachting van een machtsovername in West-Europa bouwen zij met de steun van de Europese regeringen hun structuren uit. De islam heeft in Europa voet aan de grond en zal niet rusten voor ze het publieke domein overheerst en andere levensbeschouwingen kan onderdrukken, nog voor het jaar 2050. Zoals bekend groeien moslims razendsnel in Nederland; 9 keer meer dan de Nederlanders.Verscheidene haat predikende imams roepen op voor non stop groei tot de meerderheid bereikt is en jonge moslims polariseren nu al via hun omgangsvormen en de gelaatsbedekking. Turken en Marokkanen controleren grote massa moslims binnen west Europese landen:
  Als voorbeeld,
  Landelijk beraad Marokkanen
  Contactgroep Islam (CGI)
  Federatie van Marokkaanse gemeenschap Nederland
  Milli Görüs Noord Nederland
  Nederlands Islamitische Federatie (NIF)
  Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN)
  Stichting Islamitisch Centrum Nederland (SICN)
  Turkse Islamitische Culturele Federatie (TICF)
  Unie van Marokkaanse Moskeeorganisaties Amsterdam en Omgeving (UMMAO)
  Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION),
  Islamitische Stichting Nederland (ISN) enz. enz..
  Deze organisaties hebben tienduizenden leden en haar groei is nog steeds gestaag.
  Dit moet de basis worden van hun toekomstige Islamitische dictatuur.

  In de islamitische wereld word precies bijgehouden hoe ze de “racisten” via hun eigen wapens kunnen vervolgen. Kijk maar hoeveel moskeeën en moslimscholen er in europa worden gebouwd. Dat is om hun eigen volk te laten zien dat europa veroverd kan worden.
  Het is een feit dat allerlei politieke partijen meer dan 40 jaar lang dictaturen in het Midden Oosten financieel en militair hebben gesteund. Ze kunnen hun verantwoordelijkheid hiervoor niet langer ontlopen.

  PVDA, CDA, Groenlinks, CU, D66 zeggen dat ze voor de hoofddoek zijn en bovendien is die voor hen een belangrijke breekpunt!.
  Ze zeggen elke keer dat ze verdragen hebben aangenomen en onderschreven hebben van moslimlanden met hun dictators.
  Deze moslim-dictators hebben allerlei contacten die kunnen zorgen voor een langer verblijf in Nederland. De miljoenen burgers echter komen nu in opstand tegen deze dictators en eisen hun rechten op. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 hebben het elke keer over de rechtsstaat, maar tegelijkertijd steunen ze in Nederland een nieuwe implementatie van al die dictatoriale regimes:Haram – Salam bij Utrechtse gemeente, Hallal eten bij overheid instellingen, Hoofddoek implementatie met de steun van corrupte ambtenaren, korancursussen, Overal moskeen neerzetten, Islamlessen steeds uigebreide hersensspoeling bij het onderwijs, Aparte zwemplaatsen en Regels voor vrouwen met een andere achtergrond, Subsidies aan hoofddoek organisaties, Iraanse Nederlandse vrouw doodgemarteld in Iran en PVDA, CDA, Groenlinks, D66 en CU zeggen weer niks, voor hun walgelijke hoofddoek hebben ze wel een breekpunt! Deze partijen willen niet zien en horen hoe miljoenen mensen onderdrukt worden in hun “geliefde” Islamitische wereld. Je kunt aan de opstanden in Tunesië, Egypte, Iran, Jordanië, Algerije, Marokko en Jemen zien dat de mensen daar niet houden van dictatuur.Moslim wethouders en burgemeesters die banden hebben met hun dictators openen nog steeds grote moskeen in Nederland. PVDA, CDA, Groenlinks en D66 en hun burgemeesters, wethouders gaan gewoon door met hun wanbeleid; Ahmed Aboutaleb en
  wethouder Hamit Karakus, hebben regelmatig overleg met de dicterende macht uit hun herkomst-landen. Ze bouwen islam structuren en de orders van dictators worden nog steeds doorgevoerd, zo zorgen ze ervoor dat de structuren van verovering doorgaan.  Je ziet overal werkloze moslims rondlopen die hier al 35 jaar van ons uitkeringssysteem leven,
  aan hun geloof doen ze weinig maar er moet wel een moskee voor ze gebouwd worden. De financiering daarvoor wordt bewerkstelligt via zware uitbuiting van overbevolkte moslimlanden. Dus met het bloed van die mensen daar, kunnen hier in Nederland moskeeën neergezet worden i.o.v. die dictators.  Het gevolg van dit systeem is een complete verval van de samenleving. Hardwerkende mensen die het land ontvluchten. Politieke partijen die de macht in de steden hebben kunnen kopen met subsidies en uitkeringen. De onzekerheid over de vrijheid in de toekomst kweekt wantrouwen. De Koran, het rode boek van al die dictators, geeft uitdrukkelijk opdracht tot de bekering en onderwerping van andersdenkenden.
  Dus: De islam is een misdaad, niet alleen tegen de mensheid, maar ook tegen de dieren.Terecht wil Geert Wilders een verbod op deze misdadige politieke ideologie.

  Het is nu tijd om te stoppen met dit waanzinnige proces. Moslim dictators en hun druk op de Nederlandse politiek kan nu afgebroken worden. Het moet nu maar eens afgelopen zijn, de opstanden zijn begonnen. De hele strijd kan weer teruggeplaatst worden naar hun thuis landen. Meer dan 2 duizend jaar geleden deden de Romeinen dat ook: Hannibal zat in Europa en kon niet verslagen worden, Uiteindelijk wist Scipio de oorlog naar Noord-afrika te verplaatsen. Na een jaar van voorbereidingen landde Scipio in 204 v. Chr. in Afrika, waar hij de Carthaagse stad Utica innam. Anders zou Hannibal zijn blijven kampen en zich continue verbreiden. Meer Romeinse successen volgden en de situatie was nu zo ernstig dat Hannibal met het restant van zijn leger naar huis terugkeerde (202 v. Chr.).  Wij moeten ook de huidige moslim export van de dictators zo snel mogelijk stoppen en via remigratie de hele strijd naar hun eigen landen terugplaatsen. Het is nu tijd om het hele proces terug te draaien! Niet Geert Wilders maar moslim dictators moeten veroordeeld worden.

  Met vriendelijke groeten

  Adriana Thraces

  Like

 16. SHILAN Says:

  Koerden wonen eeuwenlang voordat de Turken het gebied verovert hebben, en het oorspronkelijke Koerdistan hebben ingepalmd.

  Hoe staat het met de mensenrechten in Turkije? Wat voor vrijheid hebben Christenen daar? Niet_islamitische minderheden worden nog steeds onderdrukt. In veel moslimlanden mogen christenen niet zeggen dat Christus de Zoon van God is, omdat dit een belediging is voor de islam. Worden de Koerden niet een beetje gediscrimineerd, zelfs ontkenning van de genocide? Waarom moet dat paspoort opgedrongen worden aan de Turken die zich wel aan willen passen in Europa?
  Hoe is het mogelijk dat er zoveel anti_westerse Moslims helemaal door Turkije kunnen reizen en vrijwel onbelemmerd de grens met Europa over kunnen steken?

  Het zijn altijd deze moslimlanden waar minderheden worden onderdrukt, die de grootste mond hebben over discriminatie! Laatst was er ook zo’n zgn ambassadeur van een moslimland ( Turkije), die wel even denkt te moeten zeggen, hoe wij hier in Nederland moeten leven.
  De oorspronkelijke bewoners van het huidige Turkije hebben tot op heden geen Koerdische onderwijs, terwijl in EU politicus gastarbeiders Islam lessen, en Turkse Arabische lessen kunnen volgen, dat zelfs de Nederland staat ondersteunt en financiert, Vraag is waarom kunnen de 30 miljoen Koerden die in huidige Turkije wonen en de oorspronkelijke bewoners zijn van het land hun eigen taal niet mogen spreken, hun kinderen Koerdische namen geven, geen radio en tv uitzendingen in eigen taal volgen, is dit democratie? Turkije moet stoppen met de Koerden te terroriseren! En dat sommige ons durven vergelijken met gastarbeiders of migranten in Turkije?
  Bovendien bestaan de essentiële problemen die een belemmering vormen voor Koerden in de huidige tijd uit de onderdrukking door Turkije, Iran en Syrië. Maar het is van levensbelang dat de onderdrukking ons niet ver van onze verantwoordelijkheden vandaan moet houden.
  Binnen het zoroastrisme, de islam, het christendom en het jodendom is één overtuiging verantwoordelijk voor het feit dat individuele mensen worden opgeofferd op het grote idealen altaar. Het is de overtuiging dat diegenen die niet het desbetreffende geloof delen, ook niet delen in de menselijkheid. Immers, als mijn religie mij menselijk maakt, zijn al diegenen die mijn geloof niet delen, niet (meer) menselijk. De vrijheid van meningsuiting is ook een appèl om te keren tegen alle valse beeldvormingen van andere religies.
  Maar Turken denken en leven heel anders: Niet lang geleden stonden de Turkse legers voor de poorten van Wenen. Het Turkse imperialisme is er nog steeds, alleen neemt het nu de vorm aan van sluipende immigratie en een Turkse overheid die zich actief met in het buitenland wonende turken bemoeit en de integratie ontmoedigt. De ramkoers van de Turkse overheid wordt steeds duidelijker.
   Hoe deze gedachten binnen de huidige Islamitische organisaties worden toegepast, is een andere vraag en dient grondig geanalyseerd te worden.
  De moslims krijgen zoveel ruimte in heel Europa en zullen steeds harder roepen tot er eindelijk grenzen bereikt worden.. en dan? Dan is er oorlog en daar lijkt Europa als de dood voor.
  Het is voor Europa het beste om handels betrekkingen met Turkije te houden en voor de rest stoppen met praten tot toetreding. Die Moslims zullen altijd blijven draaien en dingen naar hun hand zetten. Het is een zeer Extremistisch geloof en gevaarlijk voor de mensheid en de Wereld, omdat door Geloofswaanzinnige Imam’s tot opstand wordt gepredikt. Die gevaarlijke gekken zullen eerst voorschut moeten, voordat een beetje normalisering mogelijk is.

  We hebben zelfs niet zoveel rechten als de Moslims in Europa! terwijl wij de oorspronkelijke bewoners zijn, Mensenrechten in Turkije is Zero….
  Wat met de miljoenen Koerden die door de Turkse regeringspolitiek gedwongen worden te verhuizen naar het EU landen en Turkse steden is weer vergeten. Niet alleen Koerden zijn slachtoffer van de repressie. Ieder- een die de Turkse regeringspolitiek bekritiseert, loopt grote kans op vervolging: journalisten, advocaten, mensenrechtenactivisten. Op deze manier maakt het Europese Unie zich schuldig aan negationisme. Nu heeft een marginaal deel van onze samenleving steeds wel een boontje gehad voor vormen van negationisme. Ook bepaalde lieden die zich socialist en Christenen noemen en dus bij uitstek begrip, zo niet sympathie, zouden moeten opbrengen voor de Koerdische volk. De wapenleveranties van lidstaten aan Turkije gaan onverminderd voort. Met die wapens wordt iedereen in het Islamitische Turkije en Iran onderdrukt…De NAVO-partner en het kandidaat-lid van de Europese Unie Turkije mag niet beledigd worden, zo blijkt uit de woorden van zwakke EU leiders. Een uitspraak doen over genocide, over de bezetting van eiland Cyprus, over de rechten van de Koerden, Grieken en Armeniers, Dat staat haaks op de resoluties van het Europees Parlement waarin de genocides, onderdrukking van de alle minderheden in Turkije heel expliciet erkend en veroordeeld worden.
  Turkije laat keer op keer blijken de beschuldigingen en historische feiten niet te kunnen weerleggen en slechts met het gebruik van spierballen en het dreigen met economische en militaire sancties, landen die de uitspraken willen doen onder druk te zetten. Turken voelen zich heel sterk en dreigen nu al heel veel..De onverzoenlijke en intolerante houding van delen van de Turkse en Arabische machthebbers ook al is het verraderlijke EU regeringspolitiek. De huidige machthebbers in Turkije, de leger en Moslims zijn doodsbang voor schadeclaims van Armeense, Griekse Cyprioten en Koerdische slachtoffers en Bovendien druist zo’n historische terechtwijzing in tegen de trotse, nationalistische, patriottische gevoelens van de meeste Turken, een gevolg van de indoctrinatie van de leer van het Leger en islam. Zelfde Turken en arabieren in EU landen vormen een grote gevaar voor de stabiliteit van de lidstaten. Er blijft zowel op het politiek-ideologische als op het culturele en strikt nationalistisch en religieuze gebied de gerichtheid op islamitische landen erg groot. Integratie is onmogelijk. Islamieten zijn sinds 1400 jaar in geen enkele land geïntegreerd met een niet islamitische cultuur, volk, ze hebben juist alles bezet!!! Weliswaar – en daar wordt doorgaans te weinig rekening mee gehouden- worden ze hier ook nooit geïntegreerd. Op basis van dit etnische of religieuze elementen georganiseerd hoge emigratiegraad uit Turkije en andere Arabische landen tegen Europa is een grote wapen, en dit samen met de zwakke EU leiders vormt een grote gevaar voor EU volkeren.
  Dus, kijk eerst naar de problemen in eigen land, voordat er op andere vingers getikt wordt!
  Turkije en Arabische landen zijn de landen waar minderheden worden onderdrukt! Denk maar aan de Koerden, Kopten, Christenen! Geef de Koerden en Christenen hun grondgebied terug aub! Dan heb je pas recht van spreken!

  Like

 17. martijn van vegel Says:

  Ik vind dat al deze mensen op deze site een beetje overdrijfen en dat het niet gaat om de straattuig en de radicale moslims nee dat is het niet

  Er speelt een grote Hoeveelheid HAAT dat de mensen opwekt om onredelijke dingen te zegen

  Je hoort vaak turken dit marokanen dat maar er word ook van alles verzonen door de media en jullie zijn zo idioot om al die onzin op tv te gelofen

  Ik heb moslim vrienden en die zijn ook tegen aanslagen en de straattuig en geloof me moslims zijn heus niet de BADGUYS kijk maar naar palestina en irak dan zal je zien wat er is gebeurt met hun volk ik zou ook boos worden als mijn volk werd uitgeroeid
  en er zijn van elke religie of afkomst mensen die eigenlijk niet thuishoren in deze maatschappij dus schuif niet al je problemen bij een ander in dit geval de moslims

  Mensen kijk verder dan de media

  Voor mensen die wat meer willen weten over alle delicten die zijn gepleegd in irak en palestina GA NAAR youtube en zoek WAR CRIMES IN IRAK

  WEES WIJS EN DOE WAT NUTTIGS MET JE TIJD

  Mvg MARTIJN

  Like

  • horatius Says:

   U heeft volkomen gelijk.

   De Marokkaanse jongeren vervullen een voorbeeldfunctie op tal van gebieden. IJverig op zoek naar werk, scholing, blonde meisjes en subsidie zijn ze over het algemeen een welkome aanwinst voor onze bevolking.
   Menig oud vrouwtje wordt galant geholpen bij het oversteken en kan daar mooie verhalen over vertellen.

   Lees vooral de Telegraaf niet met hun berichten over criminele moslims. Allemaal leugens en stemmingmakerij.
   Sinds de komst van de moslims naar Nederland is het hier een stuk veiliger geworden op straat en wat moeten de verpleeg- en ziekenhuizen zonder al die gedienstige moslima’s die liefdevol onze zieken en behoeftigen verzorgen en verwennen?

   Het beste bewijs is het programma “Opsporing Verzocht”, allemaal kaaskoppen die prominent in beeld komen en uiterst onbeschaamd zonder capuchon.

   Ik ken persoonlijk moslims die slapen met een foto van Geert Wilders boven hun bed en zeker niet van Osama Bin Laden.
   En die joden in Israël maken er ook een potje van. Dagelijks bestoken ze die arme Palestijnen met raketten en graven ze tunnels om bepaalde chemicaliën te vervoeren.
   En Irak is er ook niet veiliger op geworden sinds de val van Saddam.
   Om over Afghanistan en Pakistan maar te zwijgen.

   Een absolute aanrader; het boek DRUGS CRIMES IN HOLLAND van Ali Bilal Jami. Verkrijgbaar in iedere zichzelf respecterende boekhandel en moskee.

   Met vriendelijke groeten;
   HORATIUS
   Voorzitter van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier).

   Like

 18. isaak Says:

  Engeland onder het zwaard van Islam

  Engeland  is een schoolvoorbeeld van de doorgeslagen import van kansloze Moslimimmigranten. Hoe kan je nu een land vol laat stromen met nog meer moslims terwijl je er al genoeg hebt onder je eigen bevolking?
  Londen is bijna een Islamitische enclave geworden…Gestuurde moslims met zoveel haat, seksueel geweld, drank- en drugsgebruik lopen nu naar de meerderheid.

  Nu tijdens ramadan in veel zones mag geen muziek gespeeld worden of concerten plaatsvinden, islamieten leggen er in sommige buurten hun wetten op. Zo is dat bijvoorbeeld in het Londense district Waltham Forest. Volgens de radicalen wordt er door ‘sharia-agenten’ ook nagegaan of de regels ook daadwerkelijk nageleefd worden.
  Dit zijn geen revolutionaire idealisten, dit zijn geharde criminele Moslim jongeren die ook meerderheid gaan vormen in Nederlandse steden. Georganiseerde en gestuurde criminaliteit, dit heeft niets met het werk te maken maar gewoon met ordinaire islamitische roofzucht.
  De islam heeft zich als een olievlek verspreid over Europa. Met het zwaard lopen ze tot aan de poorten van Londen. De Britse regering moet snel ingrijpen, belachelijk dat moslims alle slechte gewoonten cultuur noemen en zich als partner van multiculturele samenleving presenteren. Al jaren, decennia waarschuwt de gewone burger van vrijwel alle Europese landen de politiek dat de immigratie in Europa van de “cultuurverrijkers” en ongeletterden uiteindelijk tot ontwrichting van de staat, anarchie en wetteloosheid zou gaan leiden. Inmiddels staan velen het water aan de lippen en komen de geïmporteerde rovers en bandieten uit hun holen. Wie wind zaait zal storm oogsten! Goed getrainde Moslim criminelen gebruiken kickboks technieken en zijn ze straks gewapend.

  De kansen op een permanente apartheid en burgeroorlog in onze samenleving worden steeds groter naarmate het aantal allochtonen groter is en de instroom blijft voortduren. We kunnen het ook anders formuleren: een groeiende aparte islamitische maatschappij, ofwel het permanent naast elkaar bestaan van sterk verschillende culturen binnen één en dezelfde samenleving, is een fictie en betekent een bron van burgeroorlog.
  Europese autoriteiten wisten wel dat de agressieve, onnatuurlijke moslimbevolking geen grenzen kent met zijn explosieve voortplanting. Ze wisten wel dat het snelle voortplanting een heilige plicht is van iedere moslim en als gevolg elke vierkantenmeter van het Europese groengebied omgezet moest worden in beton om nog meer broedplaatsen te creëren voor “heilige” uitstoot van dictatoriale Moslimlanden.
  In de grootsteden zijn er enkele moslim families die zelfs hele wijk kunnen bevolken, het is een kettingreactie die niet meer bestreden kan worden binnen Engeland, Noorwegen en Nederland. Heel veel woningen worden gebouwd, in de grootste steden zijn lange wachtlijsten voor woningen in de sociale sector. Een Marokkaanse vrouw die elke jaar 1 Mohammed baart wilt voor haar 10 zoontjes 10 huizen klaar hebben, een Somalische Moslima wilt 12 huizen hebben voor haar 12 kinderen, anders komt er een gesubsidieerde anti- discriminatiebureau met dure ambtenaren, advocaten en rechters samen dit te regelen voor de heilige. Moslimvrouwen zijn constant zwanger, bende kinderen worden op straat gezet, ze zitten zelf in de moskee, daar bieden ze voor nog meer zieltjes. Ze weten zeker dat de kafirs al deze kinderen zomaar gaan onderhouden. Na de ramadansuikerfeest worden moslimvrouwen weer zwanger.
  De verhoudingen worden scherper met de toename van segregatie. Zowel in de praktijk als via wetenschappelijk onderzoek bewezen dat islamitische immigratie op korte en lange termijn tot ernstige maatschappelijke problemen leidt, daar zien we elke dag de voorbeelden van. Kunnen we dan eerst eens een einde maken aan die massa Moslimsimmigratie en orde op zaken stellen? Het werkt gewoon niet, dus dan moet je het gewoon niet doen. Heeft niks met discriminatie of racisme te maken, maar alles met realiteitszin.
  Het is de vraag wanneer het Westen wakker wordt en gaat beseffen dat Islam per definitie in oorlog is met de niet -islamieten.
  Hiervoor heeft deze Islamitische oorlog de mannelijke bevolking nodig. De oorlogskwestie is een kwestie die de gehele moslimwereld voor alle komende eeuwen raakt. De oorlog moet altijd een bron van vermindering van het aantal Europese mannen kunnen zijn, terwijl het relatief een vermeerdering van het aantal vrouwen teweegbrengt. Moslims willen deze vrouwen ook onderwerpen aan hun barbarse ideologie.
  Islamitische loverboys en verkrachting van niet- Islamitische vrouwen, zou om een soort ritueel van vernedering gaan, een demonstratie van islamitische mannenprivileges over de onderworpenen.
  De islam kent geen godsdienstvrijheid en geen enkele wederkerigheid, een concrete bewijs dat islam geen godsdienst is. In Marokko en Turkije is verboden om zich tot een godsdienst te bekeren of om te verklaren dat men de islam heeft verlaten. Dit is een organisatie die haat, oorlog en onderdrukking van anders denkenden in hun ‘vaandel’ heeft staan.

  Zelfde Moslims die Nederland als hun nieuwe broedplaats kiezen, gaan oneindig door met hun verbreiding. De gemeenschap moet voor hun genoegens die vrouwen en talrijke kinderen onderhouden, als massa hoofddoekvrouwen niet in eigen onderhoud kunnen voorzien. Zo kan men dus vier of meer echtgenoten uit land van herkomst halen met alle kosten op vijanden. Dit betekent in concrete dat de werkende Nederlander ervoor zorgt dat om de 3 jaren islamitische vrouwen massaal met meer kinderen voor de komende 40-jaar verzekerd zijn van vast inkomen zonder te hoeven werken. Belasting betaler moet steeds harder werken voor de Moslim stieren die hun neuk business “de enige ware godsdienst” noemen en zich vijandig stellen tegen de normen en waarden van de naïevelingen. Met de religieuze doekjes gemaskerde Moslimmannen fokken lekker door en beginnen meteen met de volgende ronde, ze gaan weer naar hun heilige herkomstland om nog jongere vrouwen uit te kiezen. Islamitische loverboys activiteiten hebben toch niks mee te maken met de arbeid of enige toegevoegde waarde voor de maatschappij!
   
   
  Maffiosi woningbouwverenigingen brengen natuurbalans in gevaar!
   
  Ze gaan gewoon door met het vernietiging van hele natuurgebied. Hun vuile werk leid tot meer opwinding bij de moslims. Moslims krijgen nog betere TV schotels voor hun communicatie met de herkomstland. Kolonievorming met de nieuwbouw gaat gewoon door: met de nieuwbouw wordt er ook door deze brutale woningbouwcoöperaties gelijk een moskee neergezet. Moslimbevolking raakt gefascineerd en fokt nog harder…Beschaving wordt omgezet in middeleeuwse barbarij en het totale leefgebied van andere dieren wordt steeds kleiner.
  Sinds laatste 1.5 jaar hebben georganiseerde Moslims binnen Europa er nog eens 1.200.000 zielen bij gekregen. De opstandelingen zeggen dat ze meer huizen nodig hebben, maar fokken ze gelijktijdig door terwijl ze huidige populatie niet kunnen onderhouden. Ze zeggen dat ze inkomen problemen hebben, terwijl ze voor altijd gratis uitkeringen en bakken kinderbijslagen krijgen.

  De oorzaken liggen in een falend immigratie beleid: teveel import en slecht geïntegreerd. Nederlandse autoriteiten zijn minstens even slap als de Engelse. Het criminele gajes richt zich tegen de levens en goederen van goedwillende burgers en veroorzaakt plaatselijk een oorlogstoestand. Een overheid die zijn burgers niet tegen dit soort binnendringende en herkomstland verbonden kolonisten wil of kan beschermen verliest zijn legitimiteit.
  Niet stoppen van het Islamitische fokkerij betekent dat er tientallen miljoenen Moslims praktisch open grenzen hebben en dit gecombineerd met een verzorgingsstaat wordt een eindeloze toestroom en aanwas van criminele uitstoot. Dat betekent dat er geen toekomst meer is voor de autochtone bevolking.

  – Een begin van de oplossing is een volledige stop van import uit den vreemde en een zeer gericht integratiebeleid met nadruk op zelfredzaamheid. Als het juridisch rond te krijgen zou zijn zou grootschalige remigratie de oplossing zijn.
  – Stop onmiddellijk alle subsidies aan de Moslimorganisaties: geen moskee, islamitische omroep en islamschool in Nederland. Stop kinderbijslag, stop islamitische naamgeving in Nederland.
  – Stop onmiddellijk met de dubbele nationaliteit.
  – Stop “positieve discriminatie”:de islamieten beginnen te infiltreren in onze regering, het leger, justitie, politie. Het einde van de vrije wereld en het begin van een verschrikkelijke interne oorlog is nabij!

  – Subsidiesponzen als Turkse, Marokkaanse “contactgroepen” functioneren als extra ambassade of consulaat voor de Moslimlanden.
  Inspraakorgaan Turken (IOT),
  Landelijk beraad Marokkanen
  Samenwerkingsverband van Marokkanen in Nederland (SMN)
  Contactgroep Islam (CGI)
  Contactorgaan Moslims en Overheid (CMO)
  Federatie van Islamitische Organisaties Nederland (FION)
  Raad van Marokkaanse Moskeeën Nederland (RMMN)
  Islamitische Stichting Nederland (ISN) en nog tientallen die als extra ambassade of consulaat willen functioneren moeten sowieso snel gesloten worden in deze tijden van bezuinigingen. Dit soort clubs werken oplossingen voor de enorme problemen tegen.
  – veel overheid instellingen plegen zelfmoord door het in dienst nemen van haat zaaiende imams en andere moslimstrijders uit moslimlanden. Ze hebben zich tegen zijn eigen burgers gekeerd, dit is puur land verraad. Stop uitkeringen aan imams die als verlenging van hun geheime dienst werken, ze moeten onmiddellijk teruggestuurd worden.

  Like

 19. rhone Says:

   
  Honderden duizenden moslims die bijstand als een erfelijk recht zien, willen niks inleveren.

   

  1- Wajongers, vele soorten uitkeringstrekkers willen massaal naar militaire dienst in Turkije.

  In Nederland geboren “jonge Turken” proberen zich massaal aan te melden voor de militaire dienstplicht in Turkije. Sommige mannen staan er al vanaf vannacht. Er zijn Turken die al generaties lang in Nederland wonen, grote meerderheid van hen zijn ook hier geboren. Voor Turkije vechten wordt daar als een erfelijk plicht gezien. Wajongers, vele soorten uitkeringstrekkers willen massaal naar militaire dienst in Turkije. Ze willen vechten voor Turkije, ze krijgen uitkering van de naïevelingen en deze belastinggeld wordt gebruikt voor nog meer onderdrukking. We moeten nu deze jongeren dan óók eens aanpakken? Turken die al generaties lang in Nederlandse uitkeringen zitten en toch zich als de soldaten van een Moslimland presenteren, vormen een grote gevaar voor Nederland.

  2- Turken en Marokkanen trouwen alleen eigen volk en noemen zich anti- racistisch!  
  Ruim 80 procent van de Turken en Marokkanen die vorig jaar trouwden, deden dat met een partner uit dezelfde herkomstgroep. Dat blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) maandag publiceerde. “…In het begin van deze eeuw was dat bij ruim de helft van de Turkse en Marokkaanse huwelijken het geval…” (Bron:Telegraaf)

  3- Drie Marokkanen hebben bij het VN-comité voor de Mensenrechten in Genève een klacht tegen Nederland ingediend.

  Ze beweren dat kritiek op de islamitische ideologie hun “positie” in Nederland ondergraaft! Deze drie Marokkanen hebben geen klacht of een strafzaak ingediend tegen hun eigen Marokkaanse regime die hen uitstoot noemt en massaal verdrijft, Marokko is nog steeds een dictatuur en Deze Marokkanen doen niet mee aan de democratisering proces van hun herkomstland!
   
  Sociologisch gezien is dit een gestuurde colonne ook te zien in de grote toename van het Turkse en Arabische machtontwikkeling in Nederland. Door het kolonisatiegedrag van de Moslims in Europa is het integratievraagstuk steeds meer een Islamitische overmacht en bezetting kwestie geworden. Terwijl autochtone bevolking in de metropool plaatsen heel snel aan het dalen is, krijgen Moslims overmacht in de grote steden van EU landen.
  Er is hier in Nederland een Marokkaans-Islamitische,Turks- Islamitische, Somalische -Islamitische, Afghaanse -Islamitische “samenleving” waar men lokaal apart en extern via schotels verbonden is met een herkomstland maatschappij. Ze zijn het slachtoffer van een brutale invasie politiek van de moslimmachthebbers. Ze kunnen zich er niet tegenover opstellen, op gevaar van uitgestoten te worden of slachtoffer te worden van geweld. Hun samenleving veroordeelt critici. Het is illusoir om te denken dat deze koloniën in de toekomst zomaar vanzelf verdwijnen.
  Door zich niet als ‘Nederlanders’, maar als ‘Turk’, ‘Marokkan’ of “moslim” te definiëren hopen deze jongeren onder andere zich te verlossen van het imago van het “westers” gezien te worden in de ogen van hun antiwesterse massa. Behouden van het identiteit die hen zou verbinden met de ‘maagden’ van moslimlanden, een belangrijk symbool, evenals de oorlog tegen de Christenen, Koerden, Joden, Grieken en Armeniërs. Veel jongeren hebben sympathie voor hun machthebbers in herkomstlanden, omdat ze serieus en consequent zijn. Blijkbaar deze Turken en Marokkanen hangen nog steeds aan de basisprincipes van hun invasie doctrine, hun ultieme droom is natuurlijk het op poten zetten van zo veel mogelijke moslimenclaves, alwaar eigen scholen op openbare scholen de boventoon voeren. Bovendien hun “taqiyya” maakt het mogelijk moslims om niet-moslims te misleiden als het helpt de verspreiding of dominantie van hun herkomstlanden stelsels. Ze blijven hun islamfascisme ook hier door te drukken.
  Dankzij blinde beleidsmakers werkt op anti-integratie gerichte strategie van wisselen van identiteit tot nu toe echter zonder problemen. Politieke- ideologie van de elite is verouderd en moslims profiteren van hun zwakte. Door de verraderlijke politiek gestimuleerde praktijken zullen vrouwen in Nederland binnen 5 jaar allemaal met een hoofddoek moeten lopen. We hebben al veel te veel zieke en criminele mensen in dit land. Politieke leiding van het uitschot, getuig, dit ongrijpbare crapuul verziekt onze samenleving en sleurt vele mensen mee in een negatieve spiraal van afwijzing.

  30 jaar geleden kwamen we weinig moslima’s met een hoofddoek tegen. Inmiddels draagt de meerderheid van de moslima’s die ons land binnenkomt een hoofddoek, onder wie de laatste jaren zeer zwaar gesluierde vrouwen. Moslims baseren hun identiteit hoofdzakelijk op één aspect:scherp antiwesters zijn! Het is algemeen bekend dat deze jongeren en vrouwen hoofddoek en militaire dienst in Moslimlanden als politieke aspect willen gebruiken om een aparte maatschappij te creëren. Moslims komen naar hier eerst de koran te verdraaien met eigen woorden en dan te zwaard. Je ziet wat in de islamitische landen nu al gebeurd, Ook de overheersing in de Afrikaanse landen waar de islam met het wapen de bevolking angst aan jaagt en de Christelijke bevolking vermoord. Je ziet het in Egypte Moslims vermoorden de kopten. Je ziet het in Soedie Arbië waar een stelletje imams met aanhang een clubje zorgen en vrouwe verbieden auto te rijden met een grootst mogelijk rotsmoes, de vrouwen onderdrukken, dat ze een boerka moeten dragen. Nee, Komen er nog meer Moslims uit de woestijn, ons vertellen hoe wij moeten leven… Deze mensen vinden het logisch dat wij ons aanpassen aan hen en wij zullen hierdoor in de toekomst onze Europese beschaving steeds verder uitgehold zien worden. De islam negeert en ontkent alle eventuele wetenschappelijke waarheden die haar in haar voortbestaan zou kunnen bedreigen. Haar repressief gedachtegoed doet denken aan de donkere vervolgingsjaren in de nabije en verre geschiedenis.
   
  Turkse mannen zijn dienstplichtig tot hun 38ste. Nu kunnen ze nog voor vijfduizend euro hun dienstijd van 15 maanden verkorten tot een speciale hersensspoeling cursus om voor altijd Turk te blijven, van 21 dagen en het bedrag om de dienstplicht af te kopen zou in die wet worden verhoogd tot 10.000 euro. Miljarden van Nederlandse belasting geld verdwijnen op deze manier in de zakken van Turkse Moslims leiders. Corrupte EU commissies gaan weer hun “positieve cijfers” presenteren, net als toen bij Griekenland, om te bewijzen dat Turkije nu rijp geworden is voor de EU lidmaatschappij.
   
  Door de Islamitische doctrinaire verbreiding zijn er grote spanningen en het opkomend invasie van Nederlandse steden is een realiteit geworden:de explosieve opmars van de vijandige vijfde colonne van 2 miljoen Moslims wordt zeker het verval van de maatschappij. Politiek gedreven grote groepen zijn bezig belangrijke posities verwerven binnen de overheid instanties. Uit een geheime Turkse document is gebleken dat de Turkse en Arabische leiders geïnteresseerd zijn in de politie en justitiële apparaat. Ze doen dat onder andere via politieke partijen. In Nederland met name via de PvdA, CDA, SP, D66 en Groen Links. Deze partijen willen nog meer uitstoot massaal binnenhalen. U kunt u schamen voor de manier waarop ons land te grabbel is gegooid aan doelbewust opererende strijders en import van achterlijkheid en criminaliteit.
  Onder de naam “migrant”, “gastarbeiders”, “godsdienst medewerkers” etc.. naar Europa gesmokkelde leden van de milli Gorus, diyanet, fetullah, hezbullah, Moslim Broederschap, de organisaties die bekend staan om hun radicale ideeën, stichtten in Nederland nog grotere Islamitische Gemeenschappen die verbonden zijn met de Moslimlanden machthebbers. Grote groepen van Turken en Marokkanen die door de islamitische autoriteiten van uitgebreide fondsen worden voorzien om hun macht in Europa te verbreiden blijven in afwachting. Ze willen zo graag bij Europa horen dat ze het, als er eenmaal genoeg Turken in Europa wonen, dan maar kwaadschiks zullen proberen?
  Ze komen en ze blijven hier ons de strot uit die zich als overjaarse middeleeuwers gedragen. Nooit hoorden we Turken en Marokkanen over hun duizenden haatzaaiende imams, over hun barbarse machthebbers in Marokko en Turkije die wel uit onze ruif vreten maar ons verder wegzetten als varkens. Ga daar waar je nu nog ingeschreven staat, maar lekker de Oost-West oorlog in en kom nóóit meer terug in Nederland als je in het Turkse of Marokkaanse leger hebt gediend tegen de westerse maatschappij! Dus ook tegen Nederland! En uitgerekend die mensen moeten klagen over Nederland die hen gratis opvoedt, die niets anders doet dan misstanden, ontstaan en gebaseerd op een middeleeuwse, barbaarse en onmenselijke haat- en wraakideologie aan de kaak stellen.
  Moslimlanden hebben aangepaste mensenrechtenverklaringen om de schurkachtigheid van deze barbaarse ideologie nog enigszins te verhullen. VN commissie is echter een broeinest van islamieten waar o.a. Iran, Pakistan, Soedan, Somalië, Turkije en Saudiarabië in zitten. Een organisatie die al sinds jaar en dag door gecorrumpeerde en dubieuze, foute landen wordt gedomineerd. Gezien de samenstelling van de verenigde naties, er zijn 58 islamitische landen, welke ijskoud stelt dat de rechten van de mens zoals voorzien door de VN, niet op niet-moslims van toepassing zijn. Dat deze drie dubbele paspoortbezitters niets beters weten de doen voor hun tweede vaderland dan zich ook wereldwijd belachelijk te maken doet de vraag rijzen waarom ze nog in Nederland willen blijven wonen waar ze zich niet beschermd voelen. VN met de 58 islamitische landen wordt gevaarlijk voor de kleine Europese landen die explosief groeiende Moslims enclaves krijgen: moslims straks met een meerderheid in deze enclaves zullen elke keer VN bijroepen die in de politiek werd opgenomen omdat wij zonodig ook buitenlanders over ons wilden laten regeren.
   
  Het westen is financieel verzwakt door de explosief groeiende Moslims te onderhouden.
   
  Hiervan profiteren China en Moslimlanden zelf; de islam is in het centrum van het debat in het Westen. Demografisch gezien worden vijandige groepen in Nederland in rap tempo steeds groter en hun invloed op de maatschappij steeds agressiever. Vroeger was dit niet het geval. Al zouden we het willen, we kunnen ons moeilijker aan de culturele invloed van de islam onttrekken. Islamitische wangedrag wordt door de blinde politicus als godsdienst beschouwd. CDA, PVDA, SP, D66 en GL staan nog steeds achter het uitstoot verplaatsing naar Nederland, “….kijk naar je omgeving, er zijn enkele homo’s en bejaarden achtergebleven, moeten we ons met deze mensen integreren?”, zegt Imam A. Karim. Deze imam weet heel goed dat er veel Nederlandse politicus achter hem staan…Blijkbaar zit de vijand niet in de woestijnen, deze jihadisten streven ernaar de Europese samenlevingen zo snel mogelijk te ontwrichten. Ongeveer 80% van de activiteiten zijn gewijd aan de zeer vijandelijke “kafir” en die staat in alle moskeen centraal. De militante islamitische groepen die zich als matige etnische minderheden te manifesteren, vinden steeds meer steun onder de Moslim migranten.
   
   
  Nog meer moslims binnen halen is georganiseerd moordaanslag op de staat en volk.
   
  Grote groepen van Turken, Marokkanen en Somaliërs noemen Nederlanders “kafir”. Een moslim is ten strengste verboden om religieuze interactie met een “kafir” hebben, behalve pogingen tot bekering. Volgens de ideologie van de politieke islam, wordt onderscheid gemaakt tussen een moslim en een niet-moslim: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een niet-moslims. Hoe achterlijker deze massa hoe groter de toewijding en het bijhorend fanatisme. In het westen zie je de islam qua macht toenemen, de achilleshiel zijn de imam’s en corrupte politicus. In het westen worden intolerante imam’s met open armen opgevangen. Barbarij, politiek geweld, wreedheid komen nu naar Nederland. Dat is wat de islam ons brengt en niets anders! Tel eens het aantal hoofddoekjes die sinds 8 jaar bijkwamen. Moslims zijn alleen maar “nog” achterlijker geworden. Hoeveel christenen verlaten de kerk en zijn ex-christenen geworden na de komst van deze massa moslims naar Nederland! Vandaag staan ze ten schande omwille van de agressie tegen de dieren in naam van de slachtfeest! Diep triest wat er deze dagen met al die miljoenen dieren gebeurd! Barbaarse massahysterie onder de naam van “offerfeest” en hun achterlijke miljoenen criminelen dienen zich te schamen voor al dit dierenleed!
  Het is verrassend hoe veel van in Nederland wonende Moslims, Nederlanders als hun ware vijand noemen. Tijdens offerfeest wordt in veel moskeen over de “kafir’s” gesproken, verbod op de rituele slachting van dieren wordt als argument gebruikt om nog meer Moslims te organiseren. Imams noemen Nederlanders “kafir”. De politieke islam heerst nu ook in Nederland. De Islam is neerbuigend richting het Westen…Ze stromen massaal binnen en geliktijdig noemen ze de Nederlanders hun vijanden, Moslims discrimineren openlijk.
  Na de jihadisten succes in Libië, gaat ayatollah Khamenei verder: “Arabische moslims moeten een internationaal islamitisch machtsblok vormen”, de Iraanse leider noemt het westen vanwege politieke en economische malaise zwakker dan ooit.
  Dankzij de westerse schurken zijn de Jihadisten van Libië aan de macht gekomen, Tunesië en Egypte krijgen hun enge islamitische regimes op een gevaarlijkere niveau terug. De kern van hele islamitische dictatuur, Saudische dictatuur wordt beschermd door de westerse elite. Als we het hebben over dictatuur, het ontbreken van een grondwet en van rechten voor de vrouwen en de minderheden, dan is het wel dààr waar opgetreden dient te worden. Ideologische bron van alle Arabische dictaturen, de gevaarlijke Islam heerst overal… De islamieten zitten in een positie als een hefboom door hun geografische ligging. Egypte onder de invloed van de Moslim Broederschap, gesteund door de Turkse moslims kan nu toegang krijgen tot de geavanceerde westerse wapens. Controle van Egypte over het Suez-kanaal zou de controle betekenen over de kortste route van Europa naar de Indische Oceaan en een directe invloed op de 1,8 miljoen vaten olie per dag die door het kanaal worden vervoerd.
  Islamitische dictatuur molla Khamenei is enthousiast over de politieke veranderingen in Arabische landen. ‘Het lijdt geen twijfel dat ze in ieder islamitisch land zullen leiden tot wat we in Libie hebben gezien.’ De islamieten controleren olievelden, bewapend via Iran gesmokkelde chemische wapens.

  Na Egypte zijn er nog Jemen en Somalië. Islamieten kunnen de controle grijpen over het land en een beroep doen op Turkse erkenning en veiligheidsgaranties. Dan zouden de islamieten ook de toegang tot de Straat van Bab el-Mandab beheersen waardoor 4,8 miljoen vaten per dag aan olieopbrengst worden verscheept, en de toegang tot de Rode Zee. Bovendien zouden zij in staat zijn om de Somalische piraten te ondersteunen en kunnen helpen bij het opzetten van een Somalische staat. wat dit betreft is NAVO beleid totaal antiwesters.
  Heilige tocht van zwaar geïndoctrineerde moslims naar Europa blijft een vaste job van de Europese schurken. Naast de Turken en Marokkanen stromen ook brutale Somaliërs, Bulgaarse Moslims binnen. Hierdoor het aantal islamitische “gebedsruimtes” en moskeeën groeit nog steeds. Ook zijn gebedsruimtes binnen Nederlandse Universiteiten afgedwongen, evenals gescheiden loketten, taallessen en inburgeringcursussen etc. Er zijn veel Islamitische scholen bijgekomen. Vanaf het begin hebben de moslims veel volkeren overvallen, gekoloniseerd en waar mogelijk geïslamiseerd en hun productiviteit in de vorm van belastingen uitgebuit.
  Islam bewijst constant geen godsdienst te zijn maar een onredelijke, onvrije, enge, strenge ideologie, waaruit ontsnappen levensgevaarlijk is. Als we naar alle moslimlanden kijken zien we, vervolging, discriminatie, eenzame opsluiting, moord, verbanning en noem maar op. Bijna alle Arabische landen zitten continue in oorlog met de buurlanden. Turkije zegt openlijk dat alle buren vijanden zijn.
  Een moslimvrouw die de hoofddoek draagt, draagt de vlag van de islam. De helft van de bevolking zit gesluierd thuis, de andere helft is 5 maal daags bezig een ernstige hernia op te lopen. Het is de hoofddoek die de maat aangeeft voor het verschil tussen de islam en het westen. De moslimvrouw zegt openlijk dat de westerse beschaving onaanvaardbaar voor haar is, dat ze een ziekte is, een pest voor de mensheid, en dat alleen de islam de mens waardigheid kan geven. Het gevaarlijkste van de Islam is dat als die ideologie de overhand krijgt, alle vooruitgang stopt. Het is tijd om ons heel erg goed voor te bereiden op het allerergste.
   
  Hoe lang mogen Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Pakistan, Iran, Marokko, Soedan en Somalië openlijk de moslims in Europa aansturen? Dictatoriale moslimlanden hebben door hun oliedollars decennia lang de politiek georganiseerde islam in Europa met veel geld verzorgd, vooral de Moslimbroederschap, Turkse, Marokkaanse islamitische federaties, AKP, Fetullah, rabita, diyanet en Milli Gorus profiteren daarvan. De directe inmenging van Moslimlanden in de lotgevallen van de moslims blijft dus nog steeds een grote gevaar voor de toekomst. Islamitische landen zien de westen niet alleen als een bedreiging, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van Turkse Arabische cultuur.
   
  De grenzen die Moslimlanden nu hebben, vormen een constante bron van conflicten. Mede hierdoor ontstonden al deze instabiele landen, die een normale ontwikkeling van de islamitische wereld onmogelijk maken. Op islamitische ideologie gebaseerde staten kennen enorme interne spanningen. Doorgaans leidt men die af via een buitenlandse vijand; in dit geval Joden, Koerden, Armeniërs en andere Christenen. Dat komt de moslims goed van pas en dat is de belangrijkste reden dat een oplossing uitblijft. Joden worden vanuit alle kanten bedreigt, Koerden hebben nog steeds geen eigen land, Armeniërs en andere Christenen worden zwaar onderdrukt. Zolang men in het Midden-Oosten en Noord Afrika geen eerlijke verdeling kent, blijft het onmogelijk een rationele vrede te sluiten. Landen als Saoedi-Arabië, Egypte, Turkije, Pakistan, Iran, Marokko, Soedan, Somalië, Syrië waar veel immigranten uit afkomstig zijn, willen de Christenen, Joden of andere westerse mensen niet opnemen als burgers met burgerrechten gelijk aan die van de heersende meerderheidsgroep. Rassenscheiding is in deze wereld een bestaande wet. De heersende islamitische elite maakt zich niet druk over het bloedvergieten maar terroriseren hun slachtoffers om westerse hulp te vragen. Het zou beter zijn als er in Nederland zou worden nagedacht wat ons politieke antwoord kan zijn aan de landen waar islamitische sektes de normen bepalen waaraan deze volkeren zich conformeren.

  Het is bittere noodzaak dat er voor de Koerden en Christenen in Iran, Irak, Turkije en Syrië in de huidige wereldconstellatie een consensus komt, en steun van de westerse machten aan huidige onderdrukkers beëindigt wordt. Het beleid van westen is een beschamend voorbeeld van psychopathische machtswillekeur, dat niet zelden ook gevallen van afschuwelijke mislukkingen met zich draagt en gevaarlijke tocht naar europa veroorzaakt. Europa mag niet meer de foutieve grenzen van Moslimlanden beschermen, maar streven naar een eerlijk verdeling. Iran heeft 12 miljoen Koerden aan de de grens die geen enkele recht hebben. Hoe kunnen EU leiders zonder de Koerden zo’n grote Iran democratiseren?. Turkije onderdrukt 22 miljoen Koerden en bovendien met de steun van dwaze EU leiders. Je kunt nog opmerken dat EU landen ook enthousiast aan hun eigen stoelpoten gezaagd hebben met deze beleid. Een astronomisch bedrag is erin over de balk gegooid en dat heeft er aan bijgedragen dat veel landen in een enorme crisis zijn komen te verkeren.
   
  Nederland heeft het recht zijn eigen cultuur te behouden en dient zich niet gedienstig neer te leggen bij middeleeuwse opvattingen die het westen eeuwen terug al heeft overwonnen. Evolutie is vooruitgang dan zet je de klok geen eeuwen terug door lieden te volgen die een verschrikkelijk “systeem” van onderdrukking/onderwerping aanhangen. Zolang Europa niets doet aan de expansie van de moslims/islam hier, zal heel Europa een kruitvat worden. Europese politici die voor Moslims en tegen eigen land zijn, zijn gewoon knettergek en onwetend.
  Het moet verboden worden dat mensen met een dubbele nationaliteit aan verkiezingen voor staatsposten meedoen. Alle kamerleden en staatsambtenaren met een dubbele nationaliteit moeten van hun stoel gezet worden. Het is niet normaal dat de agenten van Arabische koningen en Turkse staat in feite in de regering zitten. Het is niet loyaal en staat niet echt voor groot vertrouwen. Demografisch gezien worden allochtone groepen in Nederland in rap tempo steeds groter en hun invloed op de maatschappij steeds agressiever. Dat zal onmisbaar tegen autochtone Nederlanders werken, tegen de nationale cultuur en tradities. Maar de Nederlandse cultuur en mentaliteit staat al langere tijd onder zware druk en invloed van de islamitische achterlijkheid. Op deze manier is het snel afgelopen met de Nederlandse nationale identiteit over een paar generaties. Is dat wat wij allemaal willen?

  Op dit moment wil de regering de kwestie over de bouw van moskeeën en minaretten niet eens bekijken. Een in ons land gebruikelijke struisvogel politiek, uit angst voor islamitisch electoraat natuurlijk. Maar het wordt onvermijdelijk. Het is tijd om alle subsidies aan alle islamitische kantoren en centra afschaffen en personeel af laten vloeien. Er zijn al een duizend en een diverse islamitische instellingen van alle denkbare kaliber en richtlijnen. Toch mislukken al decennia lang alle inburgeringprogramma’s.
  Dankzij die instellingen blijven moslims een aparte bevolkingsgroep. Voor de keurige heropvoeding van straatjongeren, voor de veiligheid en terrorismebestrijding doen ze ook niets. Het is geen geheim dat moslimorganisaties veel geld van rijke islamlanden en geheime organisaties ontvangen. Het geld is niet voor verbetering van een inburgeringproces of een extra les Nederlands, maar vóór het produceren van islamslaven en versterking van islamisering van ons land en héél Europa.

  Alle Islamitische scholen moeten dicht. Het is geen democratie maar een puur zelf beschermende maatregel op basis van Natuur-wetten en gezond verstand: Europeanen met een antidemocratische mentaliteit en levensvisie opvoeden en ontwikkelen is een georganiseerd moordaanslag op de staat en volk.
  Er zijn honderden duizenden moslims die al generaties lang in de bijstand zitten. Bijstand wordt daar als een erfelijk recht gezien. We moeten nu dat soort gezinnen dan óók eens aanpakken? Het is toch bespottelijk dat kinderen worden opgevoed met het idee dat ze recht hebben op een bijstandsuitkering?!

  Subsidie vretende WAJongeren in de legers van externe mogendheden

  We hebben genoeg jongeren in de Wajong zitten die bijna allemaal kunnen werken. Ze gaan toch naar de zware militaire oefeningen in hun heilige landen?! Iedere wajonger die niet wilt wegens psychische redenen meteen de uitkering stop zetten zodat ze wel moeten werken. Dan hebben we geen moslims nodig, niet één. Kort gewerkt, betekent ook maar kort een uitkering en helemaal niet gewerkt, betekent gewoon geen uitkering. Bovendien is de hoogte een percentage van je laatste salaris, met uiteraard een maximum op bijstandsniveau. Gewoon de hele bijstand afschaffen! een groot deel van deze mensen met hun belastingvrije Mercedes, BMW dieseltjes heeft het beter als de normale arbeider! Bijstand is zorgen dat de mensen niet verhongeren en dan hoef je dus geen auto op de oprit. Bijstand in natura uitbetalen, bonnetje voor eten etc. Er moet gewoon een veel groter verschil komen tussen bijstand en werken voor minimum loon, dan lost het probleem vanzelf op. Afschaffen al die uitkeringen die mensen zwak maken en houden. Dat getuigt pas van ‘het hart op de goede plaats’. Wie van mensen houdt onderstreept en ondersteunt hun creativiteit en inventiviteit, niet hun zwakte en afhankelijkheid.
  Waarom hoeven mensen die ziek of gestoord verklaard zijn overigens niet eerst hun eigen kapitaal aan te spreken en mensen in de bijstand wel? Waarom is dat rechtvaardig?
  We geven bakken met geld uit aan moslimlanden:uitkeringen (bijstand en kinderbijslag) aan niet in Nederland wonende mensen. Daar boven op komt nog 4 miljard aan ontwikkelingshulp die meestal niet terecht komt bij diegene die het nodig hebben. En wij maar bezuinigen. Miljoenen belasting geld die in de zakken verdwenen zijn van honderden geïslamiseerde organisaties van re-integratie bureaus terug te vorderen. Miljarden zijn er al verdwenen terwijl de bureaus van de handlangers totale mislukking zijn gebleken met dank aan subsidies achterover drukkende (re-integratie) bedrijven. Onder de naam positieve discriminatie Jonge Moslims aannemen, subsidies opstrijken en dan de Wajong werknemer eruit werken moet eens en voor altijd afgelopen zijn! Moslims die hier alleen maar naartoe komen om de boel te vergallen of voor allerlei criminele praktijken moeten per direct Nederland weer uitgezet kunnen worden.
   
   
  Met Vriendelijke groeten,
  R. Blicker 
   
   

  Like

 20. isaac Says:

  Turkije met een evidente anti westerse massapsychologie is geen goede model voor de middenoosten!.
   
  In Turkije zitten meer dan 267 journalisten vast. Begin maart werden er nog acht journalisten opgepakt, in het kader van een onderzoek naar een vermeend complot om de regering omver te werpen. Het gaat onder andere om de bekende De Turkse journalist Ismail Saymaz ziet zich geconfronteerd met maar liefst negen rechtszaken naar aanleiding van artikelen die hij schreef voor het dagblad Radikal. Saymaz kan tot 79 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden. Turkse gevangenissen lopen vol met de andersdenkenden. Maar ook vrijgelaten journalisten worden nog steeds bedreigt: Vlak nadat de twee Turkse onderzoeksjournalisten Ahmet Şık en Nedim Şener waren vrijgelaten uit de gevangenis zijn ze bedreigd. Dat meldt het Comité voor de bescherming van Journalisten (CPJ). De twee werden op borgtocht vrijgelaten tot de rechtszaak tegen hen weer verder gaat. Kranten worden nog steeds verboden. De krant Ozgur Gundem krijgt het verbod voor haar verslag van de vieringen van het Koerdische Nieuwjaar. Jake Hess, een 25-jarige Amerikaanse mensenrechtenactivist, vertaler en journalist is in Turkije gearresteerd omdat hij terroristische banden zou onderhouden met de Koerden. Er zijn nog steeds strafrechtelijke vervolgingen tegen de Turken die zich bekeren tot het christelijke geloof. Geschat wordt dat Turkije inmiddels zo’n 8400 Internet sites blokkeert. Turkije heeft allerlei wetten die bedoeld lijken tegen de minderheden. De aanklacht luidt altijd dat met bekering de „Turkse identiteit” wordt beledigd. Hoe is het mogelijk dat de Westerse beleidsmakker zo’n land als de beste model voor alle moslimlanden durven te propageren?
  Nu is nog geen 0.01 procent van de Turkse bevolking christen. Door verdrijving en genocide is het christendom bijna verdwenen. In 1915 is niet alleen een genocide gepleegd op de Armeniërs; ook driekwart van de Syrisch-orthodoxen en bijna alle Pontianse bevolking aan de zwarte zee is uitgemoord. In naam is Turkije nu een seculiere staat, maar nog steeds wordt gestreefd naar een 100 procent islamitisch land. Er wordt actief geprobeerd de laatste christenen eronder te krijgen.

  Ook andere niet -islamitische gemeenschappen liggen onder vuur. Turkije wil ten koste van alles toetreden tot de Europese Unie, maar waarom?. Men wilt als vijand binnenkomen. EU leiders zitten in eigen val! Jonge Turken in EU landen worden systematisch als de vijanden van het westen opgevoed/opgeleid, op deze manier kan Turkije alleen een graf van EU worden.
  De Amerikaanse Commission on International Religious Freedom geeft jaarlijks een rapport uit waarin met name de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden wordt beoordeeld. Sinds drie jaar heeft deze commissie Turkije op een observatielijst geplaatst, wat een duidelijke indicatie is dat de situatie van religieuze minderheden in Turkije verslechterd is. Het meest verontrustende hierbij is dat er in het maatschappelijk klimaat in Turkije steeds meer vijandigheid lijkt te ontstaan tegenover christenen.
  State Dept treedt op als de VS het lichaam beveelt aan Turkije worden aangewezen als Religious Freedom Violator :”systematische, voortdurende, en grove”… “Na de genocides, en ander geweld, en de huidige, verstikkende wettelijke beperkingen, christelijke gemeenschappen van Turkije nauwelijks worden opknoping op”, schreven ze.  “Elk jaar die voorbij gaat zonder substantiële religieuze hervorming plaatst deze minderheden in meer gevaar en helpt verzegelen hun lot. In de Arabische Lente, Turkije houdt zichzelf uit als een islamitische model. But it is no model for religious freedom.” Maar het is geen model voor religieuze vrijheid.”
  “Door de Turkse regering een systematische en grove beperkingen op de vrijheid van godsdienst of overtuiging dat alle religieuze gemeenschappen in Turkije beïnvloeden, en in het bijzonder een bedreiging voor het land van de niet-islamitische religieuze minderheden, USCIRF raadt Turkije worden aangewezen een land van bijzondere zorg,” de nieuwe rapport.

  In Turkije is door de EU gefinancierd onderzoek uitgevoerd naar de algemene visie van Turken op hun christelijke landgenoten. De uitkomsten waren onthutsend. Meer dan 84% van alle ondervraagde Turkse moslims willen absoluut geen christenen als buren, terwijl meer dan 70 procent er ernstige bezwaren tegen had dat christenen uiting gaven aan hun geloof in publicaties of tijdens openbare bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Het speelt inmiddels zo hoog op dat Nederlandse politici van Turkse komaf vrezen voor hun leven. Bedreigingen zijn aan de orde van de dag, in Turkije is het erkennen van genocide taboe, terwijl vanuit Europa juist veel stemmen opgaan die vinden dat Turkije juist tot erkenning moet overgaan wil het ooit lid worden van de Europese Unie. Nederlandse parlementariërs en gemeenteraadsleden zitten totaal klem en durven zich niet meer openbaar over de kwestie uit te laten. Dit waanzinnige Turkije is volgens de brutale EU politicus het beste model voor alle Moslimlanden. Na hun “lente” moeten ze zelfde doen wat Turkije altijd doet? Dat doen ze graag en onder de ogen van de EU beleidsmakkers, verdwijnen de Christenen van Irak, Egypte, Marokko, Nigerie, Soedan en Libië ook.

  De gevreesde “kafir” visie op christenen en christendom wordt in belangrijke mate bewerkstelligd door de Turkse staatspolitiek. Turkse opvoeding/onderwijs is onproportioneel antiwesters. Turken produceren veel films, als voorbeeld ”Vallei van de wolven”, “fetih1453”.. Deze anti westerse series worden door de politieke Islam als indoctrinatie materiaal gebruikt. Velen Turken maken de vergelijking tussen de islamitische militaristische veroveringen van toen met de huidige, al tientallen jaren aan de gang zijnde massale immigratie van hun landgenoten naar Europa. Wat in de 17e eeuw de Turken invasie uiteindelijk tegenhield -namelijk de wil om de moslims te stoppen- broeit niet meer onder de bevolking in Europa. Gekke politicus stoppen weer miljarden onder de naam ontwikkelingsgeld in de oorlogsmachine van moslimlanden: alweer 31 miljoen dollar belastinggeld aan Turkse verovering propaganda. Turken hebben de hoofdstad van Europeanen veroverd en maken ze ook films met de geld van Europeanen: Vóór 1955 was 18 procent van de inwoners van Istanbul Grieks. Wanneer de pogroms in 1955 niet hadden plaatsgevonden, waren er onder de 17 miljoen inwoners die Istanbul nu telt, misschien wel een miljoen Grieken geweest. Nu zijn het er hoogstens een paar duizend.
  Turken plannen een aanval op de christelijke minderheid en laten in een krant het nieuws plaatsen dat er een bomaanslag is geweest op het huis in Griekenland waar Mustafa Kemal Atatürk is geboren. De mannen, die met hun knuppels klaarstaan, gaan vervolgens over tot actie. Zij veranderen de wijk van de christenen in een ’hel’.

  Winkels worden twee dagen lang geplunderd. Er vallen tientallen doden. Kerken worden in brand gestoken en de politie kijkt goedkeurend toe. Na deze gebeurtenissen vertrokken bijna alle Grieken uit Istanbul, de stad waar ze eeuwenlang hadden geleefd. In Fetih 1453 veroveren de Turken onder leiding van hun sultan Mehmed de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel;de hoofdstad van het voormalige Oost-Romeinse Rijk. Nu hetzelfde barbaren maken vreselijke films en bedreigen hele Europa. In deze series, die zowel in Turkije als in een aantal Arabische landen een groot succes was, wordt een buitengewoon negatief beeld geschetst van Europese christenen. Naar schatting zijn tussen de 1,2 en 1,4 miljoen Armeniërs in de deportaties betrokken geraakt, van wie waarschijnlijk driekwart het niet heeft overleefd. De genocidale vervolging van de Armeniërs heeft zich dus vooral voltrokken door dodelijke massale deportaties onder extreem slechte omstandigheden en door gerichte massamoorden, ook op degenen die na de weken- en soms maandenlange tochten uiteindelijk nog aankwamen bij de plaatsen van bestemming.

  De christelijke gemeenschap in Turkije is geslonken van zo’n 38 procent van de bevolking tot nog slechts 40.000 christenen anno 2012.
  Nu Nederland is aan de beurt:Turkije stuurt door de overheid betaalde ambtenaren onder de naam, imams, onderwijzer, hulpverlener enz. enz naar ons land, die automatisch van Nederlandse overheid een 2 de uitkering krijgen. Terwijl ze gebruikmaken van de godsdienstvrijheid hier, wordt in hun eigen land het christelijke erfgoed systematisch verdreven. Moet je je voorstellen wat Turkije zou zeggen als het andersom zou zijn!

  Stop ontwikkelingshulp aan de Moslimlanden, dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden.
  Er is een merkbare toename van aanslagen tegen christenen in moslimlanden; het gaat om opvallende inbreuken op de geloofsvrijheid. De vervolging van andersgelovigen betekent niet meer of niet minder dan een pijnlijke inbreuk op de mensenrechten. het is tijd om te stoppen met ontwikkelingshulp aan staten waar aanslagen en vervolging van christenen geduld worden.
  Staten zijn verantwoordelijk voor de bescherming van minderheden; we moeten blijven druk uitoefenen opdat die staten hun verantwoordelijkheid nemen.  Bijgevolg: geen geld meer voor landen die christenen niet beschermen. Integendeel:juist daar zouden christelijke gemeenschappen of projecten moeten ondersteund worden om een tegengewicht te vormen tegen de onderdrukking en om de mensenrechten te vrijwaren, zoals de bescherming der vrouwen.
  Moslimlanden als Mali, Uganda, Soedan, Pakistan, Nigeria, Libië, Egypte, Marokko, Turkije direct aanmoedigen met extra “ontwikkelingshulp” is een verraad. Alle geld verdwijnt in de zaken van moslim bendes die systematisch met de slachting van de andersdenkenden bezig zijn.

  Like

 21. rose Says:

  Stop import wajongers.

  Importeren van wajongers uit derde landen is moordend.

  “Stratmann van juwelierszaak Lapidee aan de Beeklaan in Den Haag werd overvallen en neergeschoten door twee mannen, Ziya B. en Sandro Grigolia…Ziya B. en Sandro G. door zeker negen hulpinstanties begeleid,…ANP”.
  Hoeveel van deze criminelen hebben de laatste jaren vestigingsvergunningen gekregen? Hoeveel jongeren lopen met de wapens rond? Waarom tienduizenden moslimjongeren in Nederland gewapend zijn? Hoe is mogelijk dat er wajongers opeens meest geweldadige gangsters worden? Onder de naam “migranten, gastarbeiders”, worden er veel criminelen naar Nederland gestuurd en veel “hulpinstanties” van het ambtenaren complex moeten al deze criminelen onderhouden.
  Het is niet voor niets dat de politie de controle over sommige voorsteden heeft verloren. De colonne noemt zichzelf de moslimgemeenschap als het gaat om het ontvangen van subsidies. Maar als het om geweld en criminaliteit gaat, mag weer niet gesproken worden van de moslimgemeenschap? Willen we Nederland weer veilig maken, moeten er duidelijke maatregelen genomen worden. En crimineel gedrag is dé reden tot uitzetten.

  De Moslim organisaties zijn blij omdat het rituele slacht, burka/hoofddoek, dubbele passpoort, moskeebouw, uithuwelijk, eerwraak en massa immigratie is nu niet meer in gevaar: PVDA, CDA, D66, CU en Groenlinks brengen het afvalputje niet in gevaar, ze gedragen zich als een soort islamitische verlenging.
  Mohammed’s, Mehmet’s, Ali ‘s, Newzat’s kunnen weer aan het werk: “… Nevzat K. werd in Turkije ook al eens veroordeeld voor moord, maar in 2007 kwam hij naar Nederland en kreeg verblijfsvergunning. (…) Het hof acht bewezen dat Nevzat K.. de 32-jarige Çakmakçi-Erbas op 10 augustus 2009 met messteken om het leven heeft gebracht. Dat gebeurde op klaarlichte dag op de parkeerplaats voor haar crèche Moeders Schoot in Amsterdam-West. K. besloop haar van achteren en stak met een groot mes bijna 20 keer op haar in. Hij bleef steken toen Erbas zich omdraaide en zich verweerde en ging door toen zij in elkaar zakte. …”.  
  Bij het importering van een potentiële Marokkaanse wajonger naar Nederland, worden er tientallen ambtenaren betrokken, hij moet nog minimaal 30 jaar lang “begeleid” worden, het wordt het hele systeem van enorme wachtlijsten met nepambtenaren die Nederland kapitaal kost. Het gaat zeker mis omdat er te veel instanties en hulpverleners er mee bezig zijn, vaak weten ze van elkaar niet wat ze doen. Op deze manier hebben circa 40% van de ambtenaren ‘werk’, waanzinnige activiteiten omtrent Islamitische volksverhuizing, met name valse vluchtelingen en gedwongen familievorming- gezinshereniging/importbruiden en met de enorme volgproblemen! De vele miljarden die hier jaarlijks mee gepaard gaan kunnen we beter besteden. Na straf uit te hebben gezeten criminelen met dubbele nationaliteit het land uitzetten als ongewenst vreemdeling, en de rest verplichten (een deel van) de kosten terug te betalen, uit uitkering of werk, naast op te hoesten vergoedingen voor slachtoffers.

  Sinds jaren tachtig is er geen gewone migratie van werkzoekenden richting Nederland. Het verplaatsing van ongewenste, asociale, gevaarlijke uitstoot van de moslimlanden heeft niks mee te maken met de regulaire migratie. Toch blijft men beweren dat het alles eigen schuld is:”we hebben zelf gedaan”, “we hebben deze mensen zelf binnengehaald…”. 
  Bureaucratische kaste heeft het volk in deze zaak niet om toestemming gevraagd. Op geen enkele moment, is deze moslimmigratie ooit aan de bevolking voorgelegd. Ze werd onvermijdelijk genoemd, ze werd als moreel juist omdat het geboortecijfer te laag was. Lage geboortecijfers zijn juist te danken aan de ultra asociale Moslim voortplanting. Marokkaanse tienervrouwen met 3 kinderwagen, analfabete mannen met 7 vrouwen en 25 kinderen die hele straat onleefbaar maken, verstoren juist de normale, naturelle mensvoortplanting. Heel veel vrouwen willen niet in zo’n omgeving kinderen krijgen. Dit is de kernstrategie van de islamitische verbreiding die sinds 7de eeuw succesvol wordt toegepast. Groeiende criminalisering in Nederland gaat gepaard met de etnische verminking van de grotsteden bevolking. Moslimlanden verbonden infrastructuur gesteund door de Nederlandse bureaucratische kaste is een sterke voedingsbodem voor de burgeroorlogen.

  Nederland bevindt zich in de grootste demografische omwenteling van zijn historie, waarbij vooral vijandige bevolkingsgroepen de oorspronkelijke bewoners heel snel aan het vervangen zijn.
  Deze gigantische omwenteling werd en wordt door de PVDA, CDA, GL, D66 politici aangestuurd en richt zich fundamenteel tegen de belangen en behoeftes van de werkende burgers.
  Moslimlanden en hun collaborateurs in Nederland gaan over tot de vorming van moslimenclaves als toekomstige overkoepelende gebieden die meerdere steden en dorpen in zich verenigd. In Nederland heeft de Islam zich vooral door migratie verspreid. De kolonisatie van de belangrijkste wijken/gebieden heeft er voor gezorgd dat een groot aantal moslims zich na het verkrijgen van de “vaste voet” vergunningen eindeloze vervolg migratie tot stand brengen.
  Veel moslimlanden willen hier hun overbodige bevolking kwijt en Nederland moest een zware staatsmechanisme ontwikkelen voor de opvang van hun eindeloze stroom. Veel politici en ambtenaren staan ver van de probleemsteden. Ze doen alsof ze op een andere planeet leven. Problemen die veroorzaakt worden door hun “nieuwkomers” bestaan gewoon niet!. Grote Steden bevolking is door de strot geduwd door mensen die alleen maar achter hun bureaus zitten. Normen en waarden worden overboord gegooid handhaving van wetgeving is hun vreemd. Klachten van burgers worden niet beantwoord.
  Veel ambtenaren leven nog volgens het islamitische jaartelling. Ze willen niet horen dat Islam een woestijn indoctrinatie is. De islam is gemaakt door mannen, voor mannen. Moslimmannen hebben kledingvrijheid, de moslimvrouwen daarentegen niet, zij moeten zich verplicht verbergen in lappen stof. Je ziet die vrouwen zelfs op het strand liggen met burka en al, sterker nog, ze gaan zelfs met die burka het water is. De moslims van de oude garde in Nederland, na de generaties gaan toch gekleed in hun uniformen, hoofddoeken/burka’s/soepjurken zodat duidelijk te zien is dat ze het islamitische politieke ideologie aanhangen.
  Kennelijk worden grotsteden bestuurd door lieden waarbij het behoorlijk schort aan beoordeling vermogen waardoor zij niet in staat blijken een tamelijk eenvoudige inschatting te maken waneer ze zelf verdreven worden door de gewapende Moslims. Ze kijken nergens heen en hopen dat ze altijd kunnen uitwijken naar één van hun vakantieoptrekje!
  De Moslimimmigratie heeft de Nederlandse verzorgingsstaat alleen maar geld gekost. De laag opgeleide uitstoot werd erdoor in de werkloosheid gedrukt. Elke jaar opnieuw kost het Nederland vele miljarden, naast extra woningsnood, meer criminaliteit en al die ellende waar we dag in dag uit mee te maken hebben op straat. De verhuftering, de angst, de fragmentsering van de samenleving, de komst van de islam, het is allemaal te danken aan de eindloze massaverplaatsing van Moslimbevolking.
   
  De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije en Marokko. Maar deze landen hebben nog steeds te veel eisen en willen nog meer uitstoot dumpen in Nederland. Nederland moet snel stoppen met het onderhoud van de vijandige landen. Als er op de eigen bevolking buitenproportioneel bezuinigd wordt, is men ook verplicht te stoppen met geld naar het buitenland te sluizen.

  Probleemwijken worden nog groter, Islam is groeiende en wordt militanter.
  Sinds jaren 60 worden ze steeds groter en duurder. De burger is het slachtvee geworden. Moslims terroriseren buurtbewoners en veroorzaken overlast, ergernis en angst. Meerderheid van de Marokkaanse jeugd is werkloos en 4 op de tien staat geregistreerd als verdachte van misdaad of overtreding. In Nederland zou slechts 18 procent van de Moslims goed Nederlands spreken en 70 tot 80% van de volwassen Turkse Marokkaanse mannen is werkloos. Het probleem hoe Marokkaanse en Turkse ouders hun kinderen opvoeden op weg naar de probleemsteden blijft de kern van hele verhaal. Zet daar meer politie in, of stuur desnoods het leger, want die wijken mogen niet in handen van bendes vallen, maar moeten terug onder het gezag van het lokale bestuur en de lokale veiligheidsdiensten komen.
  Export van uitkeringen, kinderbijslag moet onmiddellijk stoppen. Wij moeten allemaal de broekriem aantrekken vanwege de miljarden die de massa-immigratie ons kost. Denk nog even aan het voorbeeld van die AOW uitkeringen aan mensen die jaren dood waren.
  De basis van het slechte beleid en progressie, het “ambtenarenkorps” van bureaucratische kaste moet drastisch ingeperkt worden. Eerst beginnen met alle onzinnige, onnodige en tijdrekkende activiteiten schrappen. De integratie van moslims als gemeenschap binnen een westerse cultuur is onmogelijk omdat individuele vrijheid door hen niet wordt erkend. Dit wordt gestaafd door een pas verschenen onderzoeksrapport dat vermeldt dat de overgrote meerderheid van de Turken en Marokkanen in Europa, ook deze van de tweede of derde generatie, zich nog sterker Marokkaan of Turk voelt. Het gevolg hiervan is een enclavevorming met een tegengestelde cultuur. Stop met de weergaloze massa-immigratie. Nederland is geen immigratieland. Stop met de verblijfsvergunningen t.b.v. islamitische massaverbreiding. Er mogen alleen werkvergunningen gegeven worden.

  Van alle immigranten die de nationaliteit van het gastland aanvragen, van alle imams die hier komen preken en van al diegenen die een islamitische school willen oprichten, moskee willen bouwen, eisen we dat zij een verklaring ondertekenen waarin ze onder ede beloven zich te houden aan de fundamentele normen en waarden van Neerland. Als blijkt dat men zich niet houdt aan die verklaring, verliest men de nationaliteit en wordt men uitgewezen.
  Stem niet op de politici die zo’n verklaring van immigranten niet eisen.
  De islam hier in het Westen gepropageerd vanuit immens rijke islamitische landen, vanuit dictatoriaal geregeerde landen waar slechts een zeer kleine minderheid alle rijkdom en macht in handen heeft. Hun dictatuur reikt tot in de moslimgemeenschappen in onze landen. Zolang het verlenging hier voor het zeggen hebben in moslimkringen is het moskee/burka/hoofddoekverbod noodzakelijk.
   
  Stem niet op de politici die tegen de moskee/burka/ hoofddoekverbod zijn.

  De dubbele nationaliteit af te schaffen. Hoge straffen geven voor uithuwelijken. Dit is een van de redenen dat deze mensen nooit volledig integreren.
  Uithuwelijken is niet toegestaan en mensonterend. Als een vrouw dit niet wil (vaak nog meisjes), en ze wordt toch “gedwongen”, dan moet je meteen de ouders hun rechten als ouders ontnemen
   
   

  Like

 22. azlan Says:

  Turkije krijgt sinds 2000 subsidie om het land klaar te stomen voor toetreding tot de Europese Unie. Het bedrag is opgelopen van 274 miljoen euro in 2003 tot nu ongeveer 940 miljoen euro per jaar. Daarnaast massa Turken die Nederland manipuleren slepen per jaar circa 16 miljard naar hun eervolle land! Miljarden stromen naar een corrupt en doortrapt regime als Turkije. Een land waar men nauwelijks van mensenrechten gehoord heeft. Voor dat je geld weggeeft aan allerlei Turkije rijp maken voor de EU lidmaatschappij projecten, moet je eerst zorgen dat hier in Nederland alles naar behoren draait. Het duurt niet lang meer en Nederland wordt een ontwikkelingsland. De afgelopen jaren zijn er miljarden overgemaakt naar Turkije. En laten we ons er goed van bewust zijn,dat die achterstands landen als Turkije en Marokko,plus tegenwoordig ook al Somalië en Ethiopië allemaal draaien op al het kinderbijslaggeld en andere onzalige uitkeringen daar naar toe uit ons land.
  En als dank komen ze massaal naar Europa toe. Waarom niet naar Saoedie Arabie of een andere rijke grote buurland. Ontwikkelingshulp kan beter besteed worden in Nederland. Onderwijs hier is drastisch verslechterd. Waarom wij hele rijke dictaturen steunen die miljarden aan de olie verdienen.
  Onderdrukking, geweld en fanatisme doen zich met name in door de islam gedomineerde landen voor, en dat kan weer geen toeval zijn. In Turkije zitten meer dan 267 journalisten vast. Begin maart werden er nog acht journalisten opgepakt, in het kader van een onderzoek naar een vermeend complot om de regering omver te werpen. Het gaat onder andere om de bekende De Turkse journalist Ismail Saymaz ziet zich geconfronteerd met maar liefst negen rechtszaken naar aanleiding van artikelen die hij schreef voor het dagblad Radikal. Saymaz kan tot 79 jaar gevangenisstraf veroordeeld worden. Turkse gevangenissen lopen vol met de andersdenkenden. Maar ook vrijgelaten journalisten worden nog steeds bedreigt: Vlak nadat de twee Turkse onderzoeksjournalisten Ahmet Şık en Nedim Şener waren vrijgelaten uit de gevangenis zijn ze bedreigd. Dat meldt het Comité voor de bescherming van Journalisten (CPJ). De twee werden op borgtocht vrijgelaten tot de rechtszaak tegen hen weer verder gaat. Kranten worden nog steeds verboden. De krant Ozgur Gundem krijgt het verbod voor haar verslag van de vieringen van het Koerdische Nieuwjaar. Jake Hess, een 25-jarige Amerikaanse mensenrechtenactivist, vertaler en journalist is in Turkije gearresteerd omdat hij terroristische banden zou onderhouden met de Koerden. Er zijn nog steeds strafrechtelijke vervolgingen tegen de Turken die zich bekeren tot het christelijke geloof. Geschat wordt dat Turkije inmiddels zo’n 8400 Internet sites blokkeert. Turkije heeft allerlei wetten die bedoeld lijken tegen de minderheden. De aanklacht luidt altijd dat met bekering de „Turkse identiteit” wordt beledigd. Hoe is het mogelijk dat de Westerse beleidsmakker zo’n land als de beste model voor alle moslimlanden durven te propageren?
  Nu is nog geen 0.01 procent van de Turkse bevolking christen. Door verdrijving en genocide is het christendom bijna verdwenen. In 1915 is niet alleen een genocide gepleegd op de Armeniërs; ook driekwart van de Syrisch-orthodoxen en bijna alle Pontianse bevolking aan de zwarte zee is uitgemoord. In naam is Turkije nu een seculiere staat, maar nog steeds wordt gestreefd naar een 100 procent islamitisch land. Er wordt actief geprobeerd de laatste christenen eronder te krijgen.

  Ook andere niet -islamitische gemeenschappen liggen onder vuur. Turkije wil ten koste van alles toetreden tot de Europese Unie, maar waarom?. Men wilt als vijand binnenkomen. EU leiders zitten in eigen val! Jonge Turken in EU landen worden systematisch als de vijanden van het westen opgevoed/opgeleid, op deze manier kan Turkije alleen een graf van EU worden.
  De Amerikaanse Commission on International Religious Freedom geeft jaarlijks een rapport uit waarin met name de godsdienstvrijheid van religieuze minderheden wordt beoordeeld. Sinds drie jaar heeft deze commissie Turkije op een observatielijst geplaatst, wat een duidelijke indicatie is dat de situatie van religieuze minderheden in Turkije verslechterd is. Het meest verontrustende hierbij is dat er in het maatschappelijk klimaat in Turkije steeds meer vijandigheid lijkt te ontstaan tegenover christenen.
  State Dept treedt op als de VS het lichaam beveelt aan Turkije worden aangewezen als Religious Freedom Violator :”systematische, voortdurende, en grove”… “Na de genocides, en ander geweld, en de huidige, verstikkende wettelijke beperkingen, christelijke gemeenschappen van Turkije nauwelijks worden opknoping op”, schreven ze. “Elk jaar die voorbij gaat zonder substantiële religieuze hervorming plaatst deze minderheden in meer gevaar en helpt verzegelen hun lot. In de Arabische Lente, Turkije houdt zichzelf uit als een islamitische model. But it is no model for religious freedom.” Maar het is geen model voor religieuze vrijheid.”
  “Door de Turkse regering een systematische en grove beperkingen op de vrijheid van godsdienst of overtuiging dat alle religieuze gemeenschappen in Turkije beïnvloeden, en in het bijzonder een bedreiging voor het land van de niet-islamitische religieuze minderheden, USCIRF raadt Turkije worden aangewezen een land van bijzondere zorg,” de nieuwe rapport.

  In Turkije is door de EU gefinancierd onderzoek uitgevoerd naar de algemene visie van Turken op hun christelijke landgenoten. De uitkomsten waren onthutsend. Meer dan 84% van alle ondervraagde Turkse moslims willen absoluut geen christenen als buren, terwijl meer dan 70 procent er ernstige bezwaren tegen had dat christenen uiting gaven aan hun geloof in publicaties of tijdens openbare bijeenkomsten zoals kerkdiensten. Het speelt inmiddels zo hoog op dat Nederlandse politici van Turkse komaf vrezen voor hun leven. Bedreigingen zijn aan de orde van de dag, in Turkije is het erkennen van genocide taboe, terwijl vanuit Europa juist veel stemmen opgaan die vinden dat Turkije juist tot erkenning moet overgaan wil het ooit lid worden van de Europese Unie. Nederlandse parlementariërs en gemeenteraadsleden zitten totaal klem en durven zich niet meer openbaar over de kwestie uit te laten. Dit waanzinnige Turkije is volgens de brutale EU politicus het beste model voor alle Moslimlanden. Na hun “lente” moeten ze zelfde doen wat Turkije altijd doet? Dat doen ze graag en onder de ogen van de EU beleidsmakkers, verdwijnen de Christenen van Irak, Egypte, Marokko, Nigerie, Soedan en Libië ook.

  De gevreesde “kafir” visie op christenen en christendom wordt in belangrijke mate bewerkstelligd door de Turkse staatspolitiek. Turkse opvoeding/onderwijs is onproportioneel antiwesters. Turken produceren veel films, als voorbeeld ”Vallei van de wolven”, “fetih1453”.. Deze anti westerse series worden door de politieke Islam als indoctrinatie materiaal gebruikt. Velen Turken maken de vergelijking tussen de islamitische militaristische veroveringen van toen met de huidige, al tientallen jaren aan de gang zijnde massale immigratie van hun landgenoten naar Europa. Wat in de 17e eeuw de Turken invasie uiteindelijk tegenhield -namelijk de wil om de moslims te stoppen- broeit niet meer onder de bevolking in Europa. Gekke politicus stoppen weer miljarden onder de naam ontwikkelingsgeld in de oorlogsmachine van moslimlanden: alweer 31 miljoen dollar belastinggeld aan Turkse verovering propaganda. Turken hebben de hoofdstad van Europeanen veroverd en maken ze ook films met de geld van Europeanen: Vóór 1955 was 18 procent van de inwoners van Istanbul Grieks. Wanneer de pogroms in 1955 niet hadden plaatsgevonden, waren er onder de 17 miljoen inwoners die Istanbul nu telt, misschien wel een miljoen Grieken geweest. Nu zijn het er hoogstens een paar duizend.
  Turken plannen een aanval op de christelijke minderheid en laten in een krant het nieuws plaatsen dat er een bomaanslag is geweest op het huis in Griekenland waar Mustafa Kemal Atatürk is geboren. De mannen, die met hun knuppels klaarstaan, gaan vervolgens over tot actie. Zij veranderen de wijk van de christenen in een ’hel’.

  Winkels worden twee dagen lang geplunderd. Er vallen tientallen doden. Kerken worden in brand gestoken en de politie kijkt goedkeurend toe. Na deze gebeurtenissen vertrokken bijna alle Grieken uit Istanbul, de stad waar ze eeuwenlang hadden geleefd. In Fetih 1453 veroveren de Turken onder leiding van hun sultan Mehmed de Byzantijnse hoofdstad Constantinopel;de hoofdstad van het voormalige Oost-Romeinse Rijk. Nu hetzelfde barbaren maken vreselijke films en bedreigen hele Europa. In deze series, die zowel in Turkije als in een aantal Arabische landen een groot succes was, wordt een buitengewoon negatief beeld geschetst van Europese christenen. Naar schatting zijn tussen de 1,2 en 1,4 miljoen Armeniërs in de deportaties betrokken geraakt, van wie waarschijnlijk driekwart het niet heeft overleefd. De genocidale vervolging van de Armeniërs heeft zich dus vooral voltrokken door dodelijke massale deportaties onder extreem slechte omstandigheden en door gerichte massamoorden, ook op degenen die na de weken- en soms maandenlange tochten uiteindelijk nog aankwamen bij de plaatsen van bestemming.

  De christelijke gemeenschap in Turkije is geslonken van zo’n 38 procent van de bevolking tot nog slechts 40.000 christenen anno 2012.
  Nu Nederland is aan de beurt:Turkije stuurt door de overheid betaalde ambtenaren onder de naam, imams, onderwijzer, hulpverlener enz. enz naar ons land, die automatisch van Nederlandse overheid een 2e uitkering krijgen, plus ontvangen ze veel geld van de internationale Moslim organisaties, zoals rabita van Saudi arabie. Terwijl ze gebruikmaken van de godsdienstvrijheid hier, wordt in hun eigen land het christelijke erfgoed systematisch verdreven. Moet je je voorstellen wat Turkije zou zeggen als het andersom zou zijn!

  Stop ontwikkelingshulp aan de Moslimlanden, dit heeft tot nu toe niks opgeleverd, ze zijn alleen nog erger geworden. Moslimlanden terroriseren Nigeria, Mali, Soedan tot aan de kleine dorpen aan toe.
  Er is een merkbare toename van aanslagen tegen christenen in moslimlanden; het gaat om opvallende inbreuken op de geloofsvrijheid. De vervolging van andersgelovigen betekent niet meer of niet minder dan een pijnlijke inbreuk op de mensenrechten. het is tijd om te stoppen met ontwikkelingshulp aan staten waar aanslagen en vervolging van christenen geduld worden.
  Moslimlanden als Mali, Uganda, Jemen, Soedan, Somalie, Pakistan, Nigeria, Libië, Egypte, Marokko, Turkije direct aanmoedigen met extra “ontwikkelingshulp” is een verraad. Alle geld verdwijnt in de zaken van moslim bendes die systematisch met het slachting van de andersdenkenden bezig zijn. Moslimlanden die Nederlandse ontwikkelhulp ontvangen, grenzen aan de rijkste olielanden ter wereld en ze hebben nog hetzelfde geloof ook: Saoudie-Arabië, Iran, Koeweit. Waarom moet de kaffers in Nederland in Godsnaam geld aan Jemen, Egypte, Turkije, Pakistan weggeven? Hebben we hier geen financiële problemen genoeg? Slechte ontwikkelingen met de miljarden belastinggeld; Islamitische milities van Nigeria die nog steeds ontwikkelingsgeld ontvangen vallen nog meer christelijke dorpen aan en slachtten daar met kapmessen mensen af, onder wie veel vrouwen en kinderen. De gewapende islamitische milities hebben zeker 600 christenen vermoord in de stad Homs, inclusief hele gezinnen met jonge kinderen. Deze moslim bendes hebben ook christenen ontvoerd en vragen hoge losprijzen. In twee gevallen waarin was betaald, werden de lichamen van de mannen gevonden. worden christenen gedwongen de stad te ontvluchten naar de veiligheid van gebieden die onder controle van de overheid staan. Moslimstrijders en hun gezinnen nemen hun huizen over. In hele Afrika gebruiken ze steeds meer kindsoldaten en eisen de verantwoordelijkheid op voor alle gecoördineerde aanslagen. Terwijl in hele Afrika en middenoosten met de ontwikkelingshulp nog meer bloedige oorlogen, etnische zuiveringen uitgevoerd worden, gaan de burgemeesters van 40 gemeenten door met de afwerking van de islamitische uitstoot hier. Deze burgemeesters zijn niet gekozen, en nu vormen ze een grote gevaar met hun verraad. Ze maken van de grote steden een islamitische enclave. Dankzij het verraad in Nederland, winnen Moslims nog meer terreinen, ze zuiveren veel gebieden in hun omringende landen en exporteren miljoenen moslims naar Europa.
  Weer honderden christenen vermoord in Afrika en middenoosten. De bittere werkelijkheid is, dat het hier gaat om de uitvoering van een jarenoud plan om alle Christenen uit te moorden. Dit is pas het begin. In Europa stijgt Moslim bevolking tot bijna 60 miljoen. Vrouwen en kinderen worden in netten gevangen, als ze voor de dood willen vluchten, en afgeslacht in naam van Allah en Mohammed. Wie protesteert riskeert zijn leven. De islam is per definitie wreed en onrechtvaardig.
  Zo ging en gaat het ook in Irak, Soedan, Iran, Indonesië (Ambon!), Somalië, Mauretanië, Pakistan, Turkije, Bangla Desh en nog meer. Moorden op christenen worden gesmeed door ‘godgeleerden’ die vrij spel hebben. Soms zijn de christenen beter af, en worden geknecht, getreiterd en bedreigd als rechteloze tweederangs burgers. Egypte bijvoorbeeld weigert daar iets tegen te doen, en bedreigt bekeerlingen uit de islam. Turkije (een NAVO-partner…) blijft de Armeense minderheid terroriseren. Menselijkheid is de islam vreemd. Het is geen toeval dat er geen enkel democratisch moslimland is.

  Turkije ziet haar overtollige, slecht opgeleide onderdanen blijkbaar niet alleen als haar voornaamste exportproduct, maar ook als melkkoetjes voor extra inkomsten uit het buitenland. Het enige waar het om gaat bij Turkije is dat hij geld heeft om een oorlog te voeren tegen Koerden en Christenen. De export van uikeringen wordt daar voor gebruikt. Het is dan ook ridicuul om te zien dat elite tegen het stopzetten van de export van uitkeringen is. Want corruptie vindt dat de koerden en de Christenen niets te zeggen hebben. Elite speelt de hoer voor de Islam. Nu weten wij allen hoe dat de Islam over hoeren denkt. Daarnaast een loopt een groot deel van de drugshandel via Turkije ook hier steekt de Turkse staat geld in de tas om een oorlog tegen de Koerden en alle Christenen te voeren.

  Laat die Turken zelf maar een uitkeringensysteem in het leven roepen voor hun eigen Turken. Zodat ze bij ons geen geld meer komen stelen met hun leugens. Turkije kan niet alle financiële zorg (van 13 miljoen eigen landgenoten) op Europese landen blijven afschuiven. Turkse regering vindt het een plicht voor “Europese Turken” om hun dienstplicht te vervullen in Turkije. Maar de financiële zorg komt al veertig jaar op het bord van de Europese landen? Een overheid die uitkeringen naar het buitenland overmaakt, is een overheid die zijn administratie in het geheel niet op orde heeft. En al helemaal niet als het ontvangende land corrupt is en er met cijfers en denkbeeldige kinderen wordt gesjoemeld om dat uitkeringensysteem zoveel mogelijk leeg te trekken. Een uitkeringensysteem is een mooi en barmhartig systeem. Dat mag nooit speelbal worden van corrupte, inhalige mensen die zich geen moer interesseren voor de medemens. En Turkije moet eens stoppen met het blijven inpalmen van Nederlanders van Turkse afkomst. Blijft dit gedoe dan voor eeuwig bestaan? En worden alle uit hen geboren mensen automatisch Turks staatsburger? Dan wordt Nederland op den duur een geïslamiseerde provincie van Turkije. Belachelijk en onaanvaardbaar. Weg met het dubbele paspoort! Onze sociale zekerheid is naar de kloten, onze pensioenen idem dito. Miljarden, tientallen miljarden zijn opgesoupeerd door lieden die daar nooit voor hebben betaald, laat staan daar iets voor hebben gepresteerd, en er dus ook helemaal geen recht op hadden. Nederland moet snel stoppen met het buitenland onderhouden. Zolang er voedselbanken nodig zijn in Nederland en mensen aan de schuldpaal genageld worden heeft de overheid hier eerst nog wel wat te regelen i.p.v. te zorgen voor moslim landen: indirecte steun aan terrorisme.
  Wordt het niet de hoogste tijd dat de personen die daar verantwoordelijk voor zijn geweest, ter verantwoording worden geroepen.

  Like

 23. horatius Says:

  Goed stuk, zéér informatief en de volle waarheid.

  Helaas worden corrigerende maatregelen al bij voorbaat geblokkeerd door de almachtige opvreters in Brussel.
  De EU wordt op termijn onze ondergang in alle opzichten.

  Like

 24. Luuk Says:

  Jij bent echt niet goed snik

  Like

 25. sanna Says:

  Islamic terrorist attack in Europe!

  England under the base of mass Muslims.. It is yet another Islamic betrayal of the host country that unfortunately allows an unlimited inflow of Muslims and hard on the road to self-destruction. We are talking about the fundamentals of Islam. It is certain that the blood of halal is a Kafir. That is clear. As it says in the law. No one can disagree on that. That line can be found in the Quran and the Sunnah. The question is what consequences this has in practice.

  Koran; Chapter 2, verse 191: and slay them, where you met them and drives them out, from where they have turned you out; because persecution is worse than slaughter. And fight them not near the Sacred Mosque, before they fight you in it. But if they fight you fight them-so is the retribution for the disbelievers.

  Koran; Chapter 5, verse 33: the retaliation those who war against God and his messengers, and there strive to create mischief in the land, is only that they be killed or crucified, or that their hands and their feet one right and the other links, are cut off, or that the country be expelled. That will be a shame for them in this world and in the hereafter they will be a great chastisement.
  Here we go again, on to the next attack or riot, islam is peace? (said the imam during the daily teatime)
  No Sir Cameron, islam is the Arabic word for ‘ submission ‘.

  The massive riots in Stockholm is in fact much more frightening than the Cleaver murder in London … from where so that slack language, Cameron? There is nothing to find vreedzaams in the Islamic faith, all problems are solved, all violent 1400 years long!
  This is true islam. Unadulterated and pure. In the mosque, the Muslim faithful weekly on. It’s all in their beloved book, in black and white. The terror inherent in islam. The violence is the lifeblood of the islam. How many attacks have yet to take place before the penny. That Muslims who do not participate in this violence is not with islam but despite islam. Their doctrine is clear on that. Cutting off the head is fully compliant with sharia and it is fate that all those who reject (Allah), who continue to offer resistance to the faith of the peace. When will the Muslims flock to the streets to protest against this violence. I never think because that is tantamount to rejection of the most holiest in their faith and that is jihad.

  Anywhere in the world where Muslims are intolerant and violent is a large gang. The European political elites close their politically correct eyelets for decades and are directly responsible for subverting the society by these “immigrants”. There is, of course, screeching and screaming protested when a Muslim child is provided by infidels, ehhh after this murder as well? Of course not, the fifth column has its own subjective more.

  The Islamic faith (if you can call this a belief) is not abused. It is precisely the doctrine of this belief that massive abuses the people. It is a doctrine that the minds of people from their cradle solid manipulates and incites hatred and violence. Basically, you can say that these perpetrators their poisoned soul thanks to islam. Islam is an extremely dangerous ideology and it is time that this ideology is going to be instead of solid contested camped and everywhere free by gets underway. With islam in our midst will Europe dark times ahead. If we don’t look out the whole of Europe will Lebanese States many cities in Europe and will be a mirror image of Beirut.

  I believe that a moderate Muslim does not even exist.
  In the Islamic world it works like this: you’re completely Muslim or you’re totally not a Muslim.
  And what always amazes me is that the media put at the table at a good talking neat Muslim talk programs that supposedly on behalf of all Muslims is talking. While the Muslims who live in the areas completely different thinking and much more extreme. And that’s because of the mosque. What all there is called is disgusting. As everywhere in the world where Muslims are not in their homeland are comes this becoming more common, that’s because it’s that group the way they need to be, we should also do not adapt to them, we explain them in the cotton wool and this is the thanks under an underrated big group. They come to your country go get money at those fine points of single contact by their home countries to be added in here to do their thing.
  Peaceful Muslims do not exist, as soon as they smell their chance then apply their laws. Their mindset is not ours and there is violence. Look carefully what is happening in the countries around us and what our so called peaceful Muslims. People let you do no disorientation by these amateurs who see themselves as a world leader and call.
  How many Muslim idiots are going to impersonate these murderers? And the ‘ brave warriors for islam ‘ coming out of Syria come back? But that dangerous people are children that should be helped because they ever traumatized can come back? No longer let those dangerous crazies who are trained in terrorism and Salafism.

  To start would be the islam as a reactionary ideology should be labeled and not as a religion. That places those crimes straight into a different light and easier to prosecute and punish stricter Daily misery by Islamic religious fanatics is not limited to Boston, Stockholm or London: these are only well-known press moments of the last few days. This concerns organized and orchestrated a worldwide virus thoughts good from certain direction that are simple to spread through dish TV and certain places of worship. Goal is fear, discord and an eventual replacement of Western values. Our one-sided respectful answer in the form of housing, asylum policy, financial support, benefits and dialogue are only good for preservation of millions of industry

  Like

 26. S.tolk Says:

  STEDEN IN GEVAAR!

  In Amsterdam, die op het punt staat binnen een of twee decennia de eerste grote Europese stad met een islamitische meerderheid te worden, worden continue roofovervallen gepleegd. Moslim jongeren beroven steeds meer. Er worden meer juwelier aangevallen…
  Overal krijgen steeds meer mensen te maken met de agressie van moslims die zich niet in de westerse samenleving kunnen of willen integreren. Nederland telt zo’n 3900 jeugdgroepen die overlast veroorzaken. Ongeveer 600 daarvan zijn criminele bendes die ernstige delicten plegen. Ongeveer 1650 jeugdgroepen zorgen voor ernstige overlast en zijn betrokken bij geweldsdelicten. 

  Uit politiecijfers blijken jongeren van Marokkaans afkomst oververtegenwoordigd te zijn, evenals jongeren van andere etnische afkomst, zoals Turken, Somaliërs en Antillianen.

  Feit is dat in het algemeen Moslims het meest opvallen in Nederland.
  Door de herkomstlanden georganiseerd en gestuurde Moslims voeren naar eigen zeggen een heilige strijd tegen Nederland: zonder werk komen ze nog steeds massaal binnen en willen ze ook heel snel de meerderheid krijgen in de grote steden. In feite is er niets anders aan de gang dan een al 14 eeuwen durende verdedigingsoorlog tegen het Mohammedanisme.
  Alleen schuiven de goed georganiseerde en ontwikkelde landen het probleem voor zich uit totdat het onbeheersbaar wordt. Men heeft er even geen zin in, te verwend en te decadent om de eigen cultuur en vrijheid te verdedigen Maar toch, het is en blijft oorlog.
   
  Met de Nederlandse geld opgevoed, georganiseerd en opgeleide Moslimjongeren groeien razendsnel. Door de gemeenten gesteunde moskeeën gaan gewoon door met de Islamisatie van de steden. Er worden steeds meer Moslim strijders geronseld.
  De imams werken harder dan ooit! Ze radicaliseren en leiden een hele nieuwe generatie Moslimmilitanten op.
  De duizenden rekruten zijn geronseld door nieuwe netwerken die hun een bevoorrecht leven en een heldendood in dienst van Allah voorspiegelen.
  Ook besloten veel jonge moslims die met de Nederlands geld opgevoed zijn, de wapens op te nemen tegen de niet islamieten of tegen de Christenen in Syrie!

  Een deel van de eerste lichting Syrië-gangers is de afgelopen tijd naar huis teruggekeerd. Moslim organisaties zien deze mensen als de helden…! Deze veteranen hebben een grote werfkracht. Zij bepleiten hun zaak met gezag en enthousiasme en halen veel jongemannen over hun voorbeeld te volgen. Moskeen in Nederland zijn opleidingscentrum geworden van deze gevaarlijke groeperingen…

  Met terreurnetwerk Al-Qaida verbonden moslim strijdgroepen werven steeds intensiever onder West-Europese moslimjongeren.
  De propaganda levert niet alleen aspirant-rebellen op; het omgekeerde is ook waar. Elke Europese moslim die zich bij de Syrische rebellen aansluit onderstreept de bewering van radicaalislamitische opstandelingen in Syrië dat zij een heilige oorlog voeren met kosmische betekenis. Mooi meegenomen is verder dat het thuisfront van de West-Europese strijders doorgaans veel diepere zakken heeft dan dat van rebellen uit Syrië zelf of van hun strijdmakkers van elders in het Midden-Oosten.

  De essentie van hele verhaal is dat de islam ontmaskert wordt als een moorddadige militaire doctrine met de sharia als richtsnoer en vermomd als religie en met als doel de suprematie over de wereld in de vorm van een Kalifaat of Emiraat. Het Osmaanse rijk wat nu Turkse leider Erdogan probeert te herleven was de grootste poging daartoe.
  Het woord god van de islam voorgesteld als al omvattend moreel superieur oordelend opperwezen is zoals gezegd een fictie. God is slechts een woordje. Het islamitisch opperwezen bestaat niet. De islam is geen religie maar een als religie vermomd moorddadige militaire doctrine omdat in de schriften van de islam wordt aangezet tot moord.
  Voor aanzetten tot moord bestaat geen morele rechtvaardiging en daarom is islam geen religie.
  De islam probeert de moraal en de rechtzinnigheid van de christelijke en Joodse filosofie te monopoliseren, te usurperen (vervangingstheologie). Elke moslim die handelt naar de islamitische geschriften is een latente potentiële moordenaar.
  Op deze manier voeren Marokkanen en andere Moslims een gevaarlijke strijd tegen Nederland. De corrupte politieke elites van de westerse landen willen dit zelfs goed.
  Dertig jaar geleden was twee derde van de Moslims hier illegaal het land binnen gekomen. Hoewel de politiek daarop veelvuldig werd geattendeerd, wilde ze niet luisteren. In tegendeel, gezinsvorming en -hereniging met overheidsuitkeringen waren de uitkomst. Maar de Nederlandse overheid is natuurlijk daarmee wel schuldig aan de problemen. Dat is duidelijk zat. Waar de politiek wel naar wil luisteren, zijn dubieuze zaakwaarnemers en dat is op zich al een probleem. Dat is ook nog eens duurzaam geïnstitutionaliseerd. Veelal op kosten van de overheid zelf, die daarmee zelfs overmand wordt. Het verweer van de overheid is afwezig of zwak. Aan de kant van de tegenstanders werken meer mensen en ze beschikken over ruimere middelen. Nog afgezien van criminele circuits. Alles geeft aan, dat het verschijnsel illegalen tot onoplosbare problemen leidt. Er dreigt vervolgens dat zulke (voormalige) illegalen (en hun kinderen) ook nog met voorrang op de autochtone bevolking de baantjes krijgen. Het geeft werkloosheid omdat de economie nu eenmaal vrijwel nooit kan voldoen aan allerlei door de overheid op te leggen werkgelegenheidseisen. Het onbegrip van links en consorten is domheid. Een verwrongen economie tot zelfs een onwerkbare economie met grote werkloosheid is het door links en co veroorzaakte en tegelijk door links en co onbegrepen resultaat. Er komen steeds meer Moskeen en Islamitische scholen bij…Enthousiast “Allahu Akbar!” geschreeuw van islamitische scholieren bij het bekijken van de onthoofdingen van “ongelovigen” in laten zien dat de Moslim Jeugd in Nederland in handen van de externe mogendheden is en door hen wordt gebruikt als vijfde colonne.
  Nederlandse autoriteiten hebben nog geen oplossingen voor deze gevaarlijke ontwikkeling? Criminele organisaties, terroristische organisaties, roversbenden etc. worden steeds groter:
  Men moet niet doen alsof de relbereidheid van Marokkanen in Nederland een geïsoleerd op zich staand feit is. Beter beschouwt men dit en een breder perspectief en kijkt men naar de relbereidheid van de islamitische medemens over heel Europa, en wat ziet men dan? Inderdaad, je hoeft maar even te googlen om te weten dat dat chronisch is, en over heel Europa zonder dat er ook maar een Wilders of juwelierspaar uit Deurne aan te pas zijn gekomen.
  Pakistanen en Turken in Malmö en Stockholm in Zweden, Marokkanen in Antwerpen en Brussel in België, Turken en Libanezen in diverse Duitse steden, Algerijenen, Tunesiërs en Marokkanen in zowat alle grotere Franse steden, Marokkanen en Libiërs in Italië en Pakistanen in het VK; overal en altijd staan (jonge) islamieten klaar om de boel op stelten te gaan zetten, om de straten op te graven op zoek naar stenen om te gooien, om brand te stichten, om winkels te plunderen, en ga zo maar door. En dit al jarenlang. En telkens worden door de alom aanwezige linkse wegkijkende goedmensen, en door de islamieten zelf, redenen aangedragen als ‘achterstelling, discriminatie, geen kansen gekregen’, etc etc, terwijl er over heel Europa geen enkele bevolkingsgroep is die door de jaren heen zo gepamperd is als juist de islamieten. De enige juiste conclusie is dan ook dat er iets inherents aan de islam niet deugt, hetgeen dan ook bevestigd wordt als men koran en hadith leest. Dit zijn gewoon de stoottroepen van allah en islam, wier eventuele, volgens de islamitische doctrines begane zonden onmiddellijk vergeven zijn, juist omdat zij voor hun oemma vechten in de Dar al Harb, oftewel het Huis van Oorlog, het gebied van de ongelovigen. Immigratie, die niet uitmondt in integratie en assimilatie, moet dit kader noodzakelijkerwijs opblazen.
   
  Een vuile strijd van van jonge moslims lijkt onafwendbaar

  De kritieke grens is al lang bereikt. Het conflictpotentieel wordt groter, de spanningsvelden nemen toe. Sociale uitkeringen zullen de tegenstellingen op den duur niet kunnen overbruggen, die toegenomen zijn door de massale immigratie uit een vreemde cultuurkring.
  De beslissende vraag luidt: Hebben de Nederlanders de kracht nog om de geïmmigreerde bevolkingsdelen te bewegen tot assimilatie, tot samensmelting in hun solidaire gemeenschap? Of is de “intifada van jonge islamitische mannen” onvermijdelijk, wanneer de financiën niet meer toereikend zijn om integratieweigeraars rustig te houden met een sociale uitkering?
  Sluipende islamitische inbezitneming van land, een gigantische, enorme sommen geld verslindende sociaal- en integratiepolitieke constante bouwput en permanente belasting voor de sociale en onderwijssystemen, voor de binnenlandse vrede is ondragelijk voor Nederland.
  Op hetzelfde moment gaat de islamitische immigratie in het land niet alleen door, maar neemt toe. Sinds 6 jaar groeit de bevolking alleen via Moslims die als vijand binnenkomen!.

  Like

 27. vctleman Says:

  MINDER MOSLIMS!

  Razendsnelle groei van moslims in Nederland is nog steeds explosief. Wat Nederland betreft is dit de kern van hele jihadisten problematiek. moslims denken aan hun echte Jihad en die zal in Europa uitgevoerd worden (opdracht van profeet Mohammed aan alle moslims)! De volgelingen van Mohammed hebben maar één doel: het uitbreiden van het islamitische imperium. In de Koran, wordt aangegeven hoe men om moet gaan met ongelovigen. Bedriegen, bedreigen en bekeren. Geweld en moord zijn een vast onderdeel van die zogenaamde ‘godsdienst van de liefde’. Jihad behoort tot de kern van mohammedaanse politieke ideologie, die gedetailleerd uitwerkt wat voor geweld in welke situaties tegen welke vijanden moet worden toegepast. Dat er een deel van moslims persoonlijk niet actief is met huidige IS jihad, hoort bij het ‘spel’, dat moeten wij niet opvatten als een ander soort moslims. Islam wil het zo geregeld hebben dat er nergens een normaal menselijk leven mogelijk is.
  Ondertussen wordt alles in het werk gesteld zodat men deze politieke ideologie in Nederland kan verspreiden.

  Kabinet heeft alles verknalt! De beschaving van Nederland wordt uitverkocht.

  Het grootste bedrog zit hem echter in de paragrafen waarin het kabinet het doet voorkomen alsof de problemen van het jihadisten gelegen zijn in het feit dat er IS bestaat en hier jongeren rekruteert…Vervolgens benoemt het kabinet de problemen en zegt zich voor de oplossing daarvan moslimgemeenschappen sterk te gaan maken (meer geld voor de begeleiders, moskeen en omroepen.).

  Drastisch verminderen!

  De moslims moeten verminderd worden via re-migratie wetten. Maar kabinet Rutte trekt weer heel veel anti-Nederlandse conclusies, ze gaan de jihadisten tegenhouden die juist naar moslimlanden willen gaan…De mogelijkheden om criminelen/jihadisten versneld uit te zetten worden verruimd’. Let wel, er staat niet: jihadisten worden uitgezet.

  Al vele jaren mengen moslimlanden zich via hun 2-paspoorten vazallen in de Nederlandse politiek. Alle jihadisten hebben nog steeds 2 paspoorten voor een betere mobilisatie, kabinet wilt niet de dubbel paspoorten af te schaffen.
  Sommige moslims die willen weggaan worden ook tegenhouden! Kabinet Rutte wilt dus nog een grotere moslim populatie in Nederland.

  De Nederlandse gevangenissen zitten met name vol met Moslims, een van de ernstigste aantastingen voor het veiligheidsgevoel van de Nederlandse burger, wordt niet benoemd.Kabinet heeft een gemixt ideologie die de waarheid met dikke gordijnen verbergt.

  Doelbewust vijand vergroten…

  De juiste conclusie zou kunnen zijn dat het vermindering van moslim populatie de eerste prioriteit is van dit land!

  Bij de grens moslim strijders tegenhouden en terugbrengen naar Nederland is een zeer kwalijke actie en heeft niks mee te maken met de jihadisten bestrijding! Niemand met een gezond verstand zou zoiets kunnen bedenken!
  Mogelijk hebben deze politici privé belangen bij een grotere moslim colonne die jihad voorbereid in Nederland.

  Jihadisten moeten gewoon weg! Als ze vertrekken, hun passsporten niet blokkeren. Nederland is al onder de voet van de massa jihadisten, je moet juist deze massa verminderen. Laat ze lekker terug gaan en nooit meer retour komen. Kan onze oudere en zieken tenminste weer normaal leven. Kunnen we het geld daaraan weer besteden!

  Rutte+PVDA beleid zorgt nog een grotere moslim populatie in Nederland. De maatregelen van Rutte kabinet zorgen, dat de moslims voor altijd in Nederland moeten blijven. Kabinet Rutte heeft ook extra geld beschikbaar gesteld voor de corrupte geïslamiseerde parasitaire begeleiders die jihadistische volk gaan begeleiden. Mobilisatie van nog meer moslims is een ultieme manier om Nederland te laten onderwerpen aan de jihadisten.

  ER MOET EEN EINDE KOMEN. 

  Kabinet rutte moet nu de weg vrijmaken dat ze massaal kunnen vertrekken!
  De oplossing van het probleem is logischerwijze remigratie. Het is toch van de zotte dat ons volk systematisch wordt verdrongen door import van deze Moslims die al onderweg tegen Nederlandse cultuur zijn. Niet alleen stoppen met de import moslims maar ook binnensluisde massa drastisch verminderen!
  HET MOET MINDER!

  ZOLANG ISLAM ONVERANDERD BLIJFT, MOETEN ER MINDER MOSLIMS ZIJN!

  De noodzakelijke hervormingen moeten juist onder druk van het Westen afgedwongen worden. Maar, grote landen hebben geen zin om islam tot de hervormingen af te dwingen!

  NOG GEEN HERVORMINGEN IN DE ZICHT!

  Zolang islam onveranderd blijft, moslims zijn en blijven aanhangers van een uiterst kwalijke kijk op de mensheid zoals verwoord en beschreven in de koran. Het is onmogelijk daar licht tussen te zien en dat weten moslims zelf ook. Daar hoeft geen imam aan te pas te komen. 

  Dit houdt in dat er nog meer moslims in Nederland een grote gevaar gaan vormen.

  Met meer moslims, op termijn, bekering tot islam of kop eraf!

  Moslims willen hoe dan ook groeien tot de meerderheid…Zij weten dat op de langere termijn de dienst zal uitmaken. Als dit punt bereikt is resteren voor ons ongelovigen nog maar 2 opties. Bekering tot islam of kop eraf. Imams in grotsteden preken al dat op die toekomstige vorm van belastingheffing op ongelovigen al een voorschot genomen mag worden middels genoemde uitkeringen. In de koran staat ondubbelzinnig dat onderworpen volkeren aan heersende moslims belasting moeten betalen.

  Een groot deel van de Nederlandse bevolking is het eens om de roep van minder moslims,dit zal alleen maar sterker gaan worden de komende jaren nu de mensen inzien wat een discriminerende en haatdragende ideologie deze mensen na streven!

  Like

 28. Victor Leman Says:

  Turkije ambieert een Tweede Ottomaanse Rijk!

  Turkije, onder leiding van Ottomaanse islamisten, steunt de Jihadisten van IS, Hamas, Moslimbroeders en Al -Nusra. Er is een ideologische verwantschap en het moslimland dat bij uitstek het Ottomaanse Rijk wil doen herleven, creëert nieuwe monsters! De ideologie van de moslimbroeders heeft hier alles mee te maken. De Turkse regeringspartij AKP, haar leider R.T. Erdogan, zijn islamitische broederschappen, die veelal ondergronds functioneren, hebben flink bijgedragen aan de creatie van IS en Al Nusra. 

  Turkije, dat zich onder leiding van de islamitische president Tayyip Erdogan in snel tempo van Europa heeft afgekeerd en zich openlijk heeft aangesloten bij de islamitische kamp, onderdrukt Koerden; ontkent Armeense genocide, houd nog steeds een deel van Cyprus bezet. En nu willen ze invloed in Nederland. 

  De arm van Turkije gaat ver! 

  Turkije tracht zijn invloed uit te breiden tot de kleine EU landen. Turkse geheime dienst (MIT) rekruteert steeds meer jonge Turken in Nederland! Het directe Turkse overheidsbemoeienis met de turks-islamitische organisaties in Nederland vormt nu een gevaar!
  In een toespraak op 10 april 2012 zei R. Tayip Erdogan, dat de Turken binnen enkele tientallen jaren geheel Europa zullen overnemen. “Wij hebben al miljoenen landgenoten in Europa.We zijn jong, Europeanen zijn vergrijsd! Er zijn duidelijke tekenen dat Allah de Turken de overwinning zal schenken over Europa! op 2071 wordt uiteindelijk over het lot van Europa beslist, net als op 1071 het lot van de Byzantijse rijk…(1071 Battle of Manzikert, turken verslaan Byzantijnen; en veroveren een groot deel van Andalusië.) wanneer Turkije tot de EU wordt toegelaten, zullen er nog eens 150 miljoen bijkomen….” De lange arm van Turkije gaat gepaard met lange tenen. Nederlandse Turken bestaan niet. Ze zijn en blijven Turken. Ze moeten zelfs het Turkse leger in! Oftewel in vreemde krijgsdienst! islamitische bewegingen onder leiding van hun machthebbers, maken gebruik van de instabiele situatie door spanningen te verscherpen in kleine EU landen:er worden steeds meer en meer moskeeën, islamitische centra’s met duizenden mensen, koran schools gebouwd om de oorspronkelijke bevolking af te schrikken en te laten vertrekken! Deze hardliners zijn voornamelijk salafisten. Turkse staat, steunt de salafistische organisaties in Nederland.

  Turken in Nederland willen dat Nederland gewoon in de invloedssfeer van Turkije komt: Erdogan: “De 2 miljard moslims in de wereld wachten op de opstand van het Turkse volk. We zullen in opstand komen. Met goedkeuring van Allah zal de rebellie beginnen”. Recep T. Erdoğan. 

  Turkse leider Erdogan, is niet alleen leugenaar maar ook hypocriet; in eigen land worden minderheden vervolgd, ontvoerd, gemarteld en geïntimideerd. AKP, de hele partij zit vol met de hongerige honden die het Westen als de duivel beschouwen… Erdogan’s actie, is een duidelijke poging om hier zijn macht te laten gelden! 

  De uitlatingen en kwalificaties van dictator Erdogan in het recente verleden over andersdenkenden dan hij zijn zeer verontrustend. Moskeeën bouw en hoofddoek export is weliswaar belangrijk voor de Turken die in Nederland via immigratie en hoge geboortes van geïndoctrineerde Turken een eigen enclave willen creëren. Turken vormen nu de voorhoede van buitenlandse mogendheden die hun eigen nationaliteit en karakter willen behouden en zich afzetten tegen de Nederlandse samenleving die zij willen onderwerpen. 

  De AKP zit in Nederland aan de knoppen van een reeks moskeeën. Turkse islamitische elite wilt een gesloten Turkse colonne hebben in Nederland, Turkse nationalisten willen graag een ‘groep Turkije’ in 2e Kamer, en die zou als aparte Turkse nationale fractie gaan vormen. Binnen de Soennitische sekte, is het traditie dat oorlog gevoerd kan worden op alle niveau’s. Zij hebben het niet nodig openlijk een oorlogsverklaring te uitten. Met list, bedrog en valse dialoog kan gemakkelijk een oorlog gewonnen worden en de tegenstander merkt pas dat er oorlog is als hij lang en breed op de grond ligt. 

  Turken willen hun eigen enclave stichten die verbonden is met Turkije. De hoofddoek is een vlag die turken op het hoofd van vrouwen planten, de moskee minaret is een duidelijke symbool om daarmee het veroverde gebied te markeren.

  Door de intensieve bemoeienis van Turkije vindt er meer en meer een bevolkingsverplaatsing, veel Nederlanders moesten hun geboorteplaats verlaten! Het is jammer voor dit land dat de grote politieke partijen, kerken en ambtenaren door de niet bestaande vrije ˜immigrant˜ verblind zijn. Onder leiding van AKP, een toenemend aantal in Nederland wonende Turks-islamitische nationalisten, hun Moskeekoepel organisaties, Milli Görüs, Suleymancilar, Diyanet, Fetullah, Moslimbroeders etc.. die gelieerd zijn aan de ISIS, Al Qaede en Al-Nusra, zetten hun politieke en ideologische activiteiten ongestoord voort: Jongeren en ook nu kinderen worden blootgesteld aan massale en leugenachtige vijandige campagnes. Men wilt echter niet de integratie, maar meer eigen nationale doelen te bereiken. Turken zijn sterk gepolitiseerd onder leiding van imams, Turkse staatsambtenaren, Süleyman-beweging, Milli Görüs, Diyanet en de Fethullah Gülenbeweging die de “Turkse diensten” in Nederland verzorgen. Export van deze Turkse politieke cultuur betekent inderdaad de export van structureel cliëntelisme. Maar ook van vriendjespolitiek, corruptie, discriminatie van onwelgevallige minderheden, misplaatst superioriteitsgevoel en eigenbelang in het politieke handelen. AKP leiders hebben herhaaldelijk gezegd Europa te willen veroveren “via de baarmoeders van onze vrouwen”. 

  Turkse islam van de Ottomaanse tijdperk is een nieuwe politieke fenomeen  geworden in Nederland. De integratie waartoe het westen oproept en waartoe het de moslims wil aansporen betekent het afstand doen van een deel van de cultuur die moet worden ingeruild voor de westerse cultuur en beschaving. De Ottomaans Turkse islam staat niet toe gedeeld te worden, en wordt geheel aangenomen met zijn credo en systeem en het is niet toegestaan om een deel van zijn wetten te verloochenen. 

  De turken migratie met de Ottomaanse veroveringen-ideologie- is overgoten met een godsdienstig sausje – die wereldheerschappij nastreeft, o.a. door hun 5e colonne. Dat is een bom onder onze maatschappij!

  Te gek voor woorden! 

  De geschiedenis van Turkije is vol met genociden als voorbeeld, 1.5 miljoen Armeense bevolking, meer dan 600 duizenden Alevieten, meer dan 720 duizend koerden.

  Laat staan de genocide op de Koerden en de vervolging daarvan. In Turkije, bijna alle kerken zijn omgezet in moskeeën of verandert in museum! Een paar jaar geleden verkondigde Erdogan nog dat Turken in Europa verraad pleegden aan hun Turkse vaderland en identiteit als zij daar zouden integreren. De situatie in Kobani en de rol van Turkije hierin is veelzeggend. Er is geen reden om de “trots van Erdogan” te ontzien. De Turk weet al dat wij een slap en laf kabinet hebben die uit angst voor escalatie gaan kruipen voor ze. En dan nu de tweede slag’, ze willen ‘inspraak’…! Waar halen ze het gore lef vandaan. 

  Turkije kan beter ervoor zorgen dat ze van die dictator met achterlijke ideeën worden verlost ipv zich met ons te bemoeien. Turkse leiders moeten eens een hand in eigen boezem steken voordat ze kritiek hebben op een democratische rechtstaat als Nederland…Turkije moet zich in eerste instantie afvragen waarom er miljoenen Turken hun land wilden verlaten. Zolang 8.6 miljoen Turken, om wat voor reden dan ook, hun land verlaten, moet Turkije gewoon dimmen.
  Turkije heeft niets over Nederland(ers) te zeggen, want dat laat de soevereiniteit niet toe. Laat Turkije eerst maar eens in enigenland orde op zaken stellen, u weet wel, de massamoord van Armeniërs, discriminatie van vrouwen,onderdrukking van de Koerden etc etc. Turkije is een dictatuur en schendt mensenrechten op grote schaal. Turkije moet zich zeker niet bemoeien met een van de meest democratische, een van de meest gulle en een van de meest gastvrije landen ter wereld. Probeer als buitenlander een kerk te bouwen in Istanboel of in de regering te komen. 
  Het is een schande dat de Turken na 50 jaar nog steeds niet de moeite hebben genomen om te integreren. Dat ligt echt niet aan Nederland hoor want dat hebben ze nog in geen enkel ander Europees land gedaan. Er zijn nog genoeg mensen die dromen dat het uiteindelijk wel gaat lukken maar we weten allemaal dat dromen bedrog zijn ! 
  De mensenrechten in Turkije zijn een lachertje. De Armeense genocide, waarbij meer dat een miljoen Armeniërs door Turkije zijn afgemaakt, wordt gewoon ontkent. Koerden hebben nog geen rechten, sterker nog, er mag in Turkije niet over de genocides gesproken worden. Doe je dat wel dan ga je meteen de bak in. Stel je voor de Turkse regering die zich wenst te mengen in ons integratiebeleid, een regering die IS geen strobreed in de weg legt, een regering die haar wil aan Nederland wil opleggen…..Je moet er niet aan denken. 

  Er is wel meer mislukt in Europa…De integratie zal nooit in geen enkel Europees land werken, zolang de Islam hier de baas wil gaan spelen en de leer van verzonnen boeken wil opdringen aan vooral mensen die niet meer in de middeleeuwen leven en waarvan de meeste niet meer in sprookjes en leugens van dien geloven !

  Na honderden miljoenen aan subsidies te hebben verstrekt om stemmen te krijgen blijkt nu dat de politiek al die jaren alleen maar heeft toegekeken of de Turken wel goed bezig waren om Turk te blijven het is ze gelukt toch ?

  Waarom is het integratieprogramma in Nederland mislukt?

  Op het gemeentehuis en bij de Sociale Dienst zijn er folders in het Turks en Arabisch over hoe je een uitkering kunt aanvragen. Er zijn nog steeds verplichte islamitische namenlijsten bij de gemeente loketten!
  Nederlandse lessen voor nieuwkomers met een islamitische achtergrond doen we voor mannen en vrouwen gescheiden, net zoals zwemmen. Hoofddoek supporting vanuit corrupte Politieke partijen die ook verkiezingsposters in het Turks of Arabisch drukken en we zijn op zoek naar agenten die Turks of Arabisch spreken.
  Afgelopen decennia heeft de Nederlandse overheid honderden duizenden moslims binnen gelaten, terwijl hier klassieke industrie heel snel aan het verdwijnen is!.
  Vervolgens mobiliseert men hele staats apparaat om geimporteerde werklozen van moslimlanden, gratis uitkeringen, verblijfsvergunningen en dubbel paspoorten te verzorgen. Vervolgens ging men kijken wat ze met een hoop kansarme parels aanmoesten. En daar betalen we nu de rekening voor, en die is hoog. Een kamertje in de gevangenis is duurder dan een luxe kamer in het Hilton in Amsterdam. En dan hebben we het nog niet over advocaatkosten, re-integratiekosten, huisvesting, uitkeringen, hoge verzekeringspremies door criminaliteit, het gevoel van onveiligheid op straat, en ga zo maar door.

  Geen wonder dat de belastingen voor de zoveelste keer omhoog moet door een graai in uw vakantiegeld. De kosten voor onze kansenparels nemen alleen maar toe, en er is totaal geen strategie of vooruitzicht dat dit de komende decennia gaat verbeteren. Erger nog, de weegkijkers zorgen er alleen maar voor dat de situatie verder verslechterd.

  Dan gaan er dingen gebeuren die we echt niet willen en waarvan we ons nu nog niet eens een voorstelling kunnen maken. Je zou bijna denken dat Marokkaanse en Antilliaanse Jongeren helemaal niet willen werken en dan in de hoek maar zielig doen dat ze geen werk krijgen en hierdoor het criminele pad opgaan.
  De cijfers worden er niet beter op, ondanks honderden miljoenen euro’s gespendeerd aan projectjes, buurtvaders, straatcoaches, gratis kickbokslessen, taallessen enz enz.

  Laten we maar goed uitkijken voor discipelen van Erdogan. Die zijn net zo stiekem als alle andere politici bij elkaar.

  Erdogan wilt meer Turken bij de Nederlandse overheid; er moeten meer Turken bij de Nederlandse politie, justitie en onderwijs… etc. Gemeenten krijgen steeds meer hoofddoek ambtenaren! AKP, wilt dat deze Turken het liefst Nederland willen veranderen in een islamitische staat. AKP leiders willen helemaal niet dat Turken integreren in Nederland. Die willen Turkije uitbreiden met Nederland als provincie.
  Tegelijkertijd, enorm toename bij de rechtsstudie, ze worden gelijk door de speciale Turkse ambtenaren getraind…Hieruit blijkt dus wel degelijk de lange arm van Turkije: door al die islamitische rechten studenten zal over aantal jaren onze rechtspraak worden overgenomen. Waar we nu zitten met de ellende van huidige rechters die alleen voor de moslims willen werken, sta je over 5 jaar voor de echte moslim rechter die eerst naar eigen dictator luistert! Blijkbaar kan het nog erger…Maar niemand wil het zien of durft het te zeggen. Want dat ligt natuurlijk weer ‘gevoelig’ en zijn ze weer ‘gekwetst’. 

  En wat krijgen wij, nettobetalers, ervoor terug?

  Wat krijg je ervoor terug. Het zijn hele etnisch-religieuze groepen, inmiddels aangegroeid tot een complete bevolkingslaag, die een gespannen verhouding hebben tot de maatschappij, van licht antagonisme tot openlijke vijandschap aan toe. Massa vrouwen met de jihadistische uniformen, mega moskeen die jongeren trainen, Onbeschofte taxichauffeurs, shoarmatenten met echt vieze shoarma, mannen in jurken die op de grond spugen, Turkse organisatie die werken voor Erdogan en die zoveel mogelijk subsidie binnenhaken, avondvullende uitzendingen van opsporing verzocht, dagelijkse ergernis van miljoenen Nederlanders. Tja, best wel goed die massale import van kansloze lossers… Zeker nu al die ongeschoolde arbeid wordt weg geautomatiseerd heb je er helemaal niets aan.. Maar goed laten we het positief bekijken. Mark Rutte heeft een goede moslim ontmoet heeft hij verteld. Verder nooit meer iets van gehoord. Of was dat weer een van zijn leugens??

  Nu nog begrijpen dat 3e en 4e generaties meer radicaliseren vanwege de doodcultus, genaamd islamitische heilige oorlog;Jihad! We zijn onderweg. Het was niets, is niets en het maximale dat ze ooit te bieden zal hebben is tolerantie onder hoogspanning…
  En het gaat gewoon verder. Het is nu overduidelijk geworden dat de 4e en ook 5e generaties van Marokkanen, Somaliërs, Antillianen en Turken helemaal niets in de melk te brokkelen hebben. Kortom, er moet gedacht worden aan een terugkeer.

  Je hoeft geen genie te zijn om dit te zien!

  What you want is what you get!

  Met Vriendelijke Groeten.

  Victor Leman, Florac Bosch, S. Leobergen, A. Thores, Lidya Dekker. N. Korse. S. Ellen Krans
    

  Like

 29. S. Ellen Konne (@e_konne) Says:

  DKAFIR & JIHAD!

  Moslims in Nederland noemen Nederlanders “Kafir” of “kafier” (vijand) en delen met elkaar hun afschuw voor de Nederlandse cultuur. Gelet op de benoeming “kafir”: de “kafir” die dit stempel krijgt opgedrukt is een Nederlander. Het concept “kafir” heeft dus betrekking op een vijand! De jihadisten die moorden in naam van islam, rechtvaardigen hun acties door het bestaan van kafir’s, in werkelijkheid worden ze gedreven door de bewuste aanwezigheid van ongelovige ” kafir’s”. Het gedachtegoed gaat ervan uit dat de Nederlanders als geheel “kafir’s” zijn en uiteindelijk de islamitische staat als enige goede optie zal wensen en accepteren. Het gaat niet eens meer om Hamas, Taliban, Al-Nusra, Boko Haram of IS moslims. Moslims (meer dan 90% salafisten) die hierheen komen, noemen Nederlanders “kafir”, al onderweg praten ze over “kafirland”: men komt dus als vijand binnen, we hebben dus een klare verklaring vanuit moslim immigrant. Elke moslim die binnenkomt is een potentiële jihadist in Europa.. Nu, geen verassing dat hun kinderen massaal jihadisten aan het worden.

  In het boek van moslims staat dat het hoofd van de “kafir” afgehakt moet worden. In de koran staat het dus hij/zij (Nederlander) is gevaarlijk!  
  Om dit te bereiken maken zij gebruik van alle middelen die hen voorhanden zijn, maar tijdelijk zijn zij gericht op niet-gewelddadige middelen.
  “De Moskee is de weg en de waarheid.”
  “Waar je ook bent, bouw een Moskee.”
  ‘De Moskee is de eerste fabriek waar jihadisten worden gevormd’ : (Al_Qaeda)
  Jihad, de oorlog die de Islam moet verspreiden over de ganse wereldbol, zo inherent is aan de Islam dat “elke moslimfoetus in de wereld oproept tot eenheid door de Jihad.“

  De fundamentele basis en de opvoeding en opleiding [van de moslims] begint in de moskeeën… Beseft u wel wat de moskee is? Het is de eerste fabriek waar mannen worden opgevoed om Allah te vrezen en te behagen; [het is] de eerste fabriek waar Jihadstrijders worden gevormd: De kleine moslimcrimineeltjes beginnen hier rijp te worden voor het echte onthoofdenwerk. Moskee is een voorpost in de oorlog tegen de niet-moslims, een overwinning in de afbraak van de kafir-wereld. De politici die de bouw ervan goedkeuren en mogelijk zelfs faciliteren, zijn misdadig naief. De hele omgeving van die moskee zal islamiseren. Niet-moslims krijgen het ‘verzoek’ te verhuizen. Zoals ook de waarde van het onroerend goed zal dalen. Dit is hun beproefde tactiek: stap voor stap de boel overnemen. En elders is te zien hoe succesvol dit is.

  Jihadisten organiseren enorme immigratiegolf richting West Europa!

  Als je de visa van die jihadistische imams intrekt, pak je dan ook de organisatoren even aan? Of is dat weer te moeilijk? Hoeveel tokkie moslims zouden er naar toe zijn gegaan? Die zijn als potentieele tijdbommen. Welke land heeft zoveel haatpredikers nodig?

  PR Campagne van Boko Haram, Al-Shabab, IS en Libische Jihadisten: in de nieuwe campagnes worden niet alleen gratis uitkeringen, hoeren, gratis wonen, verpleging, gratis medicamenten, voedselbonnen, leefloon, kindergeld, ziekenfonds, gratis bus, met dure auto’ s rijden enz, maar nu ook mega moskeen, boerka’s en hoofddoeken verwerkt om te laten zien dat Europa een moslim prooi is geworden! We weten dat Boko Haram, Al-Shabab, IS en Libische Jihadisten voldoende zwaarbewapend zijn om grote volksmassa’s op de been te krijgen, en dus ook om mensen in grote getalen de zee op te krijgen. Volgens deze Jihadisten, als de instroom met deze grote aantallen zo doorgaat zal over 20 jaar of zoiets Europa zich onderwerpen aan moslims.
  In het Midden-Oosten worden nu de laatste christenen weggezuiverd. En de mensen die dat doen hebben dezelfde mentaliteit en wereldvisie als die welke die megamoskee willen in Gouda. Alleen laten ze het niet zo blijken. Ze veinzen gematigdheid. Dat evenwel op slag verandert als ze eenmaal de macht hebben.

  In vaktermen vallen deze islamisten even goed onder het fundamentalisten als andere jihadisten, zij imiteren de niet-moslims en laten zich daardoor beperken. In vaktermen vallen moslims in Nederland even goed onder het fundamentalisten als andere jihadisten! Want ze nomen ook Nederlanders als “kafir”, net als ISIS.
  Door de Nederland betaalde imams prediken dat de jihad een heilige plicht is voor alle moslims! Bijna alle activiteiten in de moskeeën zijn gewijd aan het bestrijding van de “kafir’s”. ‘Matig” genoemde Jihadistische islamisme is weer de meest succesvolle ideologie waardoor in Nederland geboren moslimjongeren een perspectief aangeboden krijgen! Het is dus geen toeval dat nu geïndoctrineerde kinderen voor de jihad kiezen! Het is ook verrassend dat in Nederland wonende Moslims, Nederlanders openlijk vijand noemen en tegelijkertijd zich als matig laten bestempelen! Ze dragen doelbewust provocerende kledij (hoofddoek, boerka etc…), geen Nederlandse TV, geen Nederlandse kranten. Voor vrijwel alle islamieten geldt alleen het woord van allah en dat zij alleen open staan voor jihadistische imams en houden zich strikt aan de anti-Nederlandse cultuur!

  Het ligt voor de hand dat de samenbindende kracht van de moslims erg groot is. De ‘gewone’ maatschappij moet er doorgaans weinig van hebben, en naarmate de maatschappij meer als vijandig wordt ervaren zullen de jihadisten hechter worden. Het gevaar van deze twee complementaire ontwikkelingen schuilt daarin het vermogen tot kritische reflectie op de duur volledig wegvalt. Oude garde maakt een fatale denkfout door te denken dat islam uiteindelijk zal wegsmelten. Europese politici hebben bewust de ogen gesloten. Het is juist de islamitische wereld die het westen niet alleen als een bedreiging ziet, maar juist als een potentiële vijand, waarin maar één antwoord mogelijk: demografische explosie moslims via de baarmoeder, prediking en oproepen tot invoeren van jihad.

  Elke ideologie kan bestreden worden met een alternatieve ideologie. De strijd begint altijd bij het gedachteplatform. Een middeleeuwse ideologie/cultuur kan niet bestreden worden met een steentijdperk ideologie. Politici en opiniemakers proberen islamitische politieke ideologie te verdedigen (matig en goed noemen) om jihadisten te bestrijden! middeleeuwse islam kan niet bestreden worden met de lege hoofden van regeringleiders en opiniemakers die onafgebroken oproepen om islam te faciliteren. Hierdoor is de maatschappij in de ban van islamitische radicale ideologie, die zich baseert op een letterlijke uitleg van de Koran.

  Een keuze voor radicaal Islamitisch gedachtegoed is dan niet slechts een keuze voor een overtuiging of een geloof. Oude garde heeft geen enkele vooruitgang geboekt in het gebied van filosofie en wetenschap en heeft een mentale vacuüm gecreëerd, zodat nieuwe generatie moslimjongeren hun identiteit dan met het onderschrijven van dogma’s of denkbeelden van middeleeuwse toestanden:soldaten godsdienst, non-stop oorlog, polygamie, moskeen met de hoge minaretten etc… 
  Nihilistische bewegingen van de jaren 60 die nu hun achterlijke beleid/filosofie dicteren, hebben uiteindelijk een “goed islam” uitgevonden die beter is dan de ISIS islam! Precies deze transformatie heeft het Europese zelfvertrouwen blijvend aangetast. Nihilisten van oude garde zijn niet beter dan de islamisten. Achterlijke opinie en beleidsmakers bieden dus niks nieuws, Jongeren die horen dat de islam en koran goed is, worden massaal jihadist/massamoordenaar!

  D66, GL, PvdA en Megamoskee voor jihadisten!

  Turkse dictator Erdogan geeft weer een bindend stemadvies aan Turken in Nederland. Islamisten kiezen nu voor Pechtold. Want D66, net als alle andere moslims, ontkent de Armeense genocide en is tegen de Koerden!

  Het belangrijkste verkiezingsthema voor Turken is dat de Armeense genocide geen genocide genoemd mag worden! Verder, willen ze dat naïevelingen de rechten van Koerden ontkennen en bezetting van Noord-Cyprus door Turkije geoed praten. D66 laat ze daartoe alle ruimte… De slappe, bange politici zijn op geen enkele manier opgewassen tegen de ambities van 5e colonne en gaan stuk voor stuk voor hen buigen.
  De Turkse islamisten vergeten voorlopig de rest van de verworvenheden en standpunten van D66! Pechtold leest moslims de les en vertelt ze, dat Turken tegen de Armeniërs en Koerden gelijk hebben. Hij nomineert zich dus als opvolger van de massamoordenaars!
  Stem niet op deze favoriete bloedzuigers! Stem niet op de D66.

  Gemeente Gouda onder leiding van D66 en PvdA, bouwt een megamoskee en worden Jihadisten via een omweg potentieel binnengehaald. D66 wilt nu ook in Gouda jihad zaadje planten. D66 in Gouda blijft vasthouden aan de vestiging van de nieuwe salafistische kazerne in Gouda Noord. D66 wethouders beweren dat de moskeebouwers “gematigde moslims” zijn, maar in werkelijkheid zijn deze islamisten en jihadi’s hetzelfde. Het is diept triest dat men niets meer durft te zeggen over met dit Jihad gemotiveerde activiteiten van D66 en PvdA.
  Door de D66, GL en PvdA georganiseerde moslims in Gouda, Utrecht, Rotterdam en Amsterdam, onder leiding van salafisten zijn de voedingsbodem voor ISIS, Hamas en Al-Qaeda. Deze Moslims worden nu gefaciliteerd in hun intolerantie.

  D66, net als PvdA, met zoveel Turkse en Arabische infiltranten, is allang geen Nederlandse partij meer.
  Nederlanders hebben geen enkel vertrouwen in het kabinet en dan nota bene gedoogpartner D’66 als het beste alternatief zien.
  Een permanente jihadistische voedingsbodem onderhouden, is je eigen ondergang versnellen door je eigen civilisatie verder te laten vervangen voor het nihilisme dat islam heet!

  Zodat politici die hiervoor blind wensen te blijven, hebben het volk verraden en hebben blootgesteld aan een van de gevaarlijkste ideologieën die ooit door de mens is bedacht.

  Met Vriendelijke Groeten,

  Victor Leman, Florac Bosch, H. Westerdam, P. Westerdam, S. Leobergen, Arto Troyer, S. E. Konne, A. Thores, L. H. Dekker. W. Karmann, N. Korser, H. Vlaams, Berna Akker, R. E. Zycke, Adriana T., E. Born

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: