‘Leefomstandigheden asieligen slecht’.

Landgenoten… Het is erbarmelijk gesteld met de leefomstandigheden van de asielzoekert in Nederland. Volgens de Zweedse commissaris T. Hammarberg van de Raad van Europa moeten de leefomstandigheden voor onze best betaalde ‘toeristen’ verbeterd worden.
Hammarberg – zeg maar een soort asiel-polizei – stelt dat Nederland sowieso kindvriendelijker moet worden: ‘In Nederland kunnen twaalfjarigen strafrechtelijk worden vervolgd. Dat is wel erg jong’, aldus deze autist.

Ook valt meneer over het feit dat asieligen in Nederland niet apart kunnen douchen… En gelijk heeft-ie. Deze mensonterende situatie is volslagen in strijd met de mensenrechten.
Kortom, het moge duidelijk zijn dat wij ons zo langzamerhand de ogen uit de kop moeten schamen.
Ondanks het feit dat de algehele asielindustrie ons miljarden kost, gemeenten schaamteloos deze ‘vluchtelingen’ bovenaan de wachtlijst zet voor een ingericht huis, er tal van wereldvreemde projecten gestart worden en men de mogelijkheid geboden wordt om jaarlijks fakansie te vieren in het land van herkomst, alhoewel het daar ‘levensgevaarlijk’ is, neemt niet weg dat het voor de asielige anno 2009 gewoonweg niet te harden is in Holland.

In het thuisland zijn de sociale voorzieningen veel beter, men beschikt over een goed doordachte infrastructuur, men beschikt over onvolprezen zorginstellingen en van corruptie is geen enkele sprake, dus in feite zijn de bewuste fakansiemensen er sterk op achteruit gegaan…

Hammarberg – volgens onbevestigde berichten stamt hij af van de alom gevreesde Nilfisk-familie – pleitte bij Guusje Nadorst ‘voor een onafhankelijk onderzoek naar misdragingen van de politie.’
Zullen we volbloed raciste Nadorst hier even buiten houden?
Deze blanke-mannen-hater misdraagt zich schaamteloos jegens argeloze blanke mannen. Over mensenrechten gesproken.

Terug naar onze ‘etnische gasten’. Wij wensen u veel sterkte in dit verschrikkelijke land.

Advertenties

6 Reacties to “‘Leefomstandigheden asieligen slecht’.”

 1. tristan Says:

  Deze opper-geitenwollensok moet maar eens een weekje stage gaan lopen als straatcoach in Slotervaart of in een van de overige Vogelaarwijken.
  Totaal van een andere wereld en rijp voor het dolhuis.

  Aangelokt door het softe strafklimaat, Anja Meulenbelt, Doekle Terpstra, de subsidiebuidel en de altijd parate theepot van Job Cohen weten de cultuurverrijkers uit alle delen van de wereld feilloos ons land te vinden. (gisteren op het Staatsjournaal 350 boze Tibetanen, voorwaar een rijke collectie).
  Eenmaal binnen ons land een knappe autochtoon die ze er op een elegante manier weer uit weet te krijgen al heeft men een strafblad van hier tot Mekka. De asielindustrie draait intussen weer op volle toeren ondanks kredietcrisis, lege pensioenkassen en andere ongemakken en de autochtoon die ook onderdak zoekt komt op een wachtlijst met de boodschap dat men ‘even geduld’ moet hebben want er zijn nog 10.000 wachtenden voor u wegens een generaal pardon.

  Een levenslange uitkering, verzorging van de wieg tot het graf, gastrollen in “Opsporing Verzocht”, subsidies en toeslagen voor huur, kindjes, scholing, taalcursus, fietscursus, naaicursus, zwemcursus en noem maar op en dan krijgen we nog van onder uit de zak wegens ‘onmenselijke toestanden’.

  En de autochtoon zoekt zijn weg door een Vogelaarwijk, ontwijkt behendig een van 8-hoog geworpen vuilniszak, stapt over een injectienaald, geeft een slechte muzikant 1 Euro, glijdt bijna uit over een condoom, sluipt om een groep hangjongeren heen, helpt met behulp van een toegesnelde buurtvader een neergeslagen buschauffeur op de been en merkt thuis gekomen dat zijn portemonnee is verdwenen.
  Bij aangifte op het politiebureau krijgt men te horen dat de politie andere prioriteiten heeft en dat men met zijn tijd mee moet gaan en zich vooral wat toleranter en verdraagzamer op moet stellen tegenover getraumatiseerde medelanders.

  “Ik stem voortaan op Geert Wilders!” roept de vertwijfelde autochtoon bij het verlaten van het bureau. De dienstdoende agent maakt een aantekening in een groot boek. ‘Die moeten we in de gaten houden; dat zou wel eens een aanhanger van de PVV kunnen zijn’.

  Vast een racist of een fascist of zelfs extreem-rechts…

  Like

 2. Boilingpoints Says:

  At Tristan: Je hebt ’t over de ‘politie’. Zo heb ik mijzelf es van mijn goede kant laten zien op het plaatselijke politiebureau. Ik was in het bezit van een vlindermes en wilde hier graag afstand van doen. Vol moed heb ik geprobeerd dit verboden wapen in te leveren.

  Je raadt het al; de bewuste agente – niet om aan te zien, trouwens – gaf mij te kennen hier geen tijd voor te hebben en stuurde mij resoluut en met wapen en al de straat weer op…

  Voortaan dit soort steekwapens maar weer gewoon in de vijver gooien.

  Like

 3. tristan Says:

  At Boilingpoints: je zal een bomgordel, bomvest of een paar ingelopen bomschoenen vinden en ermee naar het politiebureau gaan en te horen krijgen dat dit ‘een cultuuruiting is en dat wij ons met onze eigen zaken moeten bemoeien’. Binnenkort allemaal mogelijk in onze multiculturele heilstaat.

  Like

 4. Arie Says:

  Misschien ben ik te wantrouwig, maar ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat veel asielzoekers / vluchtelingen gewoon RIJK zijn. Kijk voor de grap eens op Vliegwinkel o.i.d. hoeveel bijvoorbeeld een vlucht naar Kaboel kost. Vluchtelingen nemen uiteraard niet de gewone lijnvlucht. Ze betalen een veelvoud van dat bedrag aan mensensmokkelaars. Naar Nederlandse maatstaven is dit al veel geld, naar Afghaanse, Somalische of weet ik veel wat voor maatstaven is het een fortuin. Geld dat verloren gaat voor de economie van het land dat achtergelaten wordt. Op die manier verbetert er natuurlijk nooit iets.

  Eenmaal hier krijgt men voorrang bij het verkrijgen van woonruimte, een uitkering of zelfs……… een baan (nou ja, als men zover is, na een paar jaar gesubsideerde opleidingen, taalcurssen en positieve discriminatie). Ik neem aan het opnemen van vluchtelingen een verplichting is die voortvloeit uit internationale verdragen. Maar Nederland moet natuurlijk weer het braafste jongetje van de klas zijn en vluchtelingen niet alleen OPVANGEN, nee ze moeten ook nog eens in de watten gelegd en vertroeteld worden. Maar internationale verdragen kunnen toch zeker wel aangepast of opgezegd worden? Waarom zouden we hier tot in lengte van dagen aan vast zitten?

  Like

 5. tristan Says:

  @Arie

  Echte vluchtelingen hebben eenvoudigweg het geld niet om het vliegtuig te pakken, laat staan de mensensmokkelaars te betalen. Het zijn economische asielzoekers die met een voorgebakken vluchtverhaal ons gewoon in de maling nemen. En met ‘ons’ bedoel ik de stichting Vluchtelingenwerk, goedgelovige ambtenaren van Linkse signatuur en in laatste instantie de IND die uiteindelijk moet beslissen of er een voorlopige verblijfsvergunning kan worden verstrekt. In vroegere tijden was men standaard lid van een verboden vakbond of van een verboden politieke partij. Daar kwam de klad in toen bleek dat men in het bezit was van een omvangrijk strafblad. Nu zijn het personen die vervolgd worden vanwege hun religie of sexuele geaardheid. Ook het aantal ex-kindsoldaten is niet gering om maar te zwijgen van de kinderen die na aankomst verdwijnen in de prostitutie. Om kort samen te vatten; één grote zwendel.

  Hoe heeft het zo ver kunnen komen?

  Blijkbaar het gevolg van een collectief schuldgevoel van ons volk opgelopen na de oorlog toen bleek dat er slechts enkele duizenden Joden die oorlog hadden overleefd. De rest was met behulp van onze ambtenaren, politie en de Spoorwegen door de Duitsers afgevoerd en daarna massaal vermoord. Om te laten blijken dat ons volk uit het goede hout is gesneden en de aandacht van dit beschamende verleden af te wenden werd men politiek-correct. Iedere kritiek op de multiculturele samenleving zou onvermijdelijk naar de gaskamer leiden. Het uitzetten van uitgeprocedeerde asielzoekers – met of zonder strafblad – werd vergeleken met deportaties.

  Het eindresultaat van al die charitas is dat we hier 188 verschillende nationaliteiten herbergen, voorts een periodiek generaal pardon, 40 Vogelaarwijken en als bonus een 5e (moslim)colonne die op termijn hier de dienst uit wil maken.

  Tel uit je winst!

  Over de uit de hand gelopen criminaliteit, verpaupering en verloedering praten we maar niet. Dat zijn onderbuikgevoelens van autochtonen die zich maar niet willen aanpassen aan de nieuwe normen en waarden van een multiculturele samenleving waarin het goed toeven is volgens de Linkse kerk.
  Die Linkse kerk zou eens een goed gesprek moeten hebben met buschauffeurs, ambulancepersoneel, de brandweer en de allerlaatste autochtonen die zich staande weten te houden in één van de talloze probleemwijken die ons land ‘rijk’ is.
  Die internationale verdragen zijn inderdaad een loden last waar we niet van af komen; want onze goede naam in het buitenland als tolerant volk mag niet verloren gaan. Maar dit gaat wel ten koste van de autochtone bevolking die vaak het vege lijf moet zien te redden via verhuizing uit een onleefbaar geworden wijk.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  BP,
  hier in 010 hebben een zooitje betaalde linkschdwazen een open brief aan Abou, de burgemeestert, (zijn naam worde geprezen als hij terug is bij zijn waterput) gestuurd.
  Strekking van deze brief: er komt een detentiecentrum op Zestienhoven en dat is gemeen.
  Bovendien vallen de vliegtuigen tegenwoordig als pruimen uit de lucht dus is de kans enorm groot dat er precies op dat centrum een Boeing neerstrijkt. Vandaar.
  Bovendien is het geen prettige omgeving voor criminelen, die in de wacht staan om gelanceerd te worden naar het land der Vaderen.
  Dus of Abou maar gauw dit vreselijke bouwplan stop wil zetten, want zo kan het echt niet.
  Dit initiatief komt van de SBO een soort bewonersvereniging, die niks doet voor bewoners, niet voor de jeugd, niet voor de werkende Rotterdammers en nog minder voor de bejaarden.
  Wat zijn ze weer correct bezig.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: