Broeklandcollege: Marokko, we komen.

Landgenoten… We komen net terug van de IKEA. Explosief zweertje, aldaar.
Maar goed, we hebben ander nieuwsch:

‘Het Broeklandcollege uit Hoensbroek gaat donderdagmiddag met 22 leerlingen en zeven docenten op een tiendaagse reis naar Marokko. Om ‘iets te doen aan de vaak negatieve stempel die allochtonen in Nederland opgeplakt krijgen.’

Ten eerste; de school praat over ‘allochtonen’ en dat is volgens de Integratie-nota van de PvdA niet meer toegestaan. Voortaan praten we keurig netjes over ‘nieuwe medelanders’. Gesnopen?
Ten tweede; de Marokkaanse gids ‘Larbi’ heeft kennelijk foute medicijnen geslikt, want hij wauwelt. Read this and weep:

‘Hij vindt het zijn taak te bewijzen dat de islam geen gewelddadig geloof is! Het tegendeel is waar. Respect en tolerantie. Dát zijn de sleutelwoorden, aldus Larbi.’

Een pak van ons hart! De Islam gebiedt haar volgelingen louter respect te tonen en tolerant te zijn ten opzichte van ongelovigen.
Oom Geert, dat hele Fitna is kompleet uit de duim gezogen. Een beetje allochtonen bashen en de draak steken met een fossiele religie. Lekker makkelijk hè?

De keiharde realiteit vertelt ons dat deze school in een politiek-correcte kramp geschoten is. Dat ‘negatieve stempel’ waarover de school verbolgen spreekt, hebben onze verrijkers zelf veroorzaakt door moedwillig de kont tegen de krib te gooien, hier al liegend binnen te komen en dat zonder kloppen, onze Vogelaarwijken maken tot wat ze nu zijn, apartheid willen creëren in een modern, westers land, een eisenpakket op tafel smijten over de meest uiteenlopende zaken, systematisch weigeren van het spreken van de Nederlandsche taal en het bedreigen, bespugen, beroven en mishandelen van buschauffeurs, witvrouwen en ouden van dagen.

En daarom, landgenoten, moet de belastingbetaler bloeden. Men heeft tenslotte zelf dit ‘negatieve stempel‘ gedrukt op deze achtergestelde, onbegrepen minderheidsgroepering.
Martin Bosma (PVV) vraagt zich terecht af waarom er belastinggeld naar deze onzalige Islam-Propaganda gaat.

De ‘uitverkoren’ VMBO-ers worden middels dit zeer overbodige sgoolreisje wijsgemaakt dat er ook ‘positieve kanten zijn aan de overwegend negatieve beeldvorming’.
Als men een goed beeld wil verkrijgen over ‘Mocro-Nederlanders’, moet men niet afreizen naar dit achterlijke bemoei-land. Nee, dan moeten er excursies verzorgd worden naar bijv. de Utrechtse moskee met haar gescheiden gemeentelijke loketten, naar SloPervaart, mocht men daar bij hoge uitzondering toegelaten worden door een achtjarig halfaapje of zomaar een dagje meelopen bij het UWV.
Kost veel minder geld en de scholieren krijgen een realistisch beeld over onze verrijkers, maar dit plan is natuurlijk niet politiek-correct.

STEM PVV!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: