CGB: Boerkini niet verbieden!

Landgenoten… Het blijft een steeds terugkerend item op Boilingpoints. De provocerende boerkini:

‘Het Twentebad in Hengelo mag het dragen van een boerkini niet verbieden. Dat zegt de Commissie Gelijke Behandeling.’

Ha! De pijprokende zuurtjes van de CGB moeten we ondersneeuwen met een snerpend hoongelach. De ‘uitspraak’ is namelijk niet bindend en derhalve niet rechtsgeldig.
Zwemmen met een zwembroek tot over de knieën alsmede t-shirts, zijn niet toegestaan. Net zoals de boerkini, so take it or leave it.
De Commissie ONgelijke Behandeling komt nu met een knuffel-betoog dat een verbod op de boerkini ‘onnodig de wettelijke godsdienstvrijheid aantast…’ Heeft u ’t ooit zo zuur gegeten? Een zwembad en godsdienst. Wat hebben die twee met elkaar te maken? Ik wil onder geen beding in aanraking komen met een Middeleeuwsche Ideologie, dus mocht ik zo’n vreselijk Islamitisch gewaad in het water aantreffen, dan zal ik met rasse schreden dit zwembad verlaten.

We zullen nog één keer een poging wagen om tot de botte hersencellen van deze moslima’s door te dringen. Een zwembad, sportschool of wat voor openbare gelegenheid dan ook, hanteert haar eigen regels en kledingvoorschriften. Men dient zich hier aan te houden! Punt. Dit geldt zelfs voor opstandige snorrenvrouwtjes uit achtergebleven gebieden als het Rif-gebergte.
Het is een kwestie van aanpassen of anders opdonderen.

De Commissie ‘Gelijke’ Behandeling durft pontificaal art. 1 van de Grondwet in de mond te nemen en dit geeft ons aanleiding om even Raciste Guusje Nadorst met haar intense haat jegens blanke mannen aan te kaarten.
Mag dat, CGB, zomaar een benoeming tot korpschef tegenhouden, omdat de bewuste kandidaat toevallig een Blanke, Nederlandsche man is?

Advertenties

9 Reacties to “CGB: Boerkini niet verbieden!”

 1. Arie Says:

  De CGB is zo bevooroordeeld en voorspelbaar als maar zijn kan. Als er godsdienst in het spel is, weet je al 99% zeker dat de klager in het gelijk gesteld wordt. Alles moet maar wijken voor de religie, vooral die ene. Voor niets en niemand hebben die ellendige camouflagedraagsters respect. Vorig jaar zag ik een volledig gesluierde moslima op het naakstrand. Een walgelijk gezicht. Helaas was er niemand die er iets van zei. Verdraagzaamheid of angst om voor racist versleten te worden?

  Like

 2. Anton Says:

  Bij het zien van de foto moet ik denken aan de Olympische spelen in Peking 2008. Daar deed in de kwalificatiewedstrijden (200 meter of zo) een loopster mee uit Iran of omgeving. Net zo ingepakt als die meisjes in boerkini. Het zag er nogal belachelijk uit en ze was ook volstrekt kansloos; toch had ik wel erbarmen met haar. Wie weet hoeveel verder ze het had kunnen schoppen zonder die kleding. Maar onder de Islamitische knoet was het voor haar kiezen of delen: zo, of niet. Dat is nog eens andere koek dan die moslima mutsen hier die zo graag een provocerend ‘statement’ willen maken. Wat mij betreft mag die boerkini verboden worden in alle openbare zwembaden.

  Like

 3. Rea Geert Says:

  Like

 4. TWITVB Says:

  Kunnen we al die moslima’s niet naar Burkini Faso sturen?

  Like

 5. leefbarbaar Says:

  BP,
  wat die krengen ook aantrekken is toch hun eigen probleem?
  Nu willen ze als smurf zwemmen. Laat ze.
  Bij de Azijnbode kun je wekelijks zeuren over het hoofddoekje. Natuurlijk zonder ooit in de gaten de krijgen dat er een echte invasie aan de gang is. Al die jaren zeuren over hoofddoekjes, terwijl je eigen regering je land weg geeft en jou er voor laat betalen.
  We kunnen ons beter richten op die idioten die gescheiden zwemmen voor deze M-dozen mogelijk hebben gemaakt. Het gevaar zit ‘m bij linksch Nederland, zoals de pvda, die nog steeds het woord islam niet durft te gebruiken, laat staan er iets over te zeggen heeft.
  Al willen ze zwemmen in een plastic tas van de Action, had zal mij een worst wezen. Ze zijn te stom om in te zien dan hun dochters helemaal niet meer mogen zwemmen, als het zo doorgaat.

  Like

 6. leefbarbaar Says:

  Ahmed,
  Joden? Zie jij Joden?
  We hebben het hier over smurfen, vrouwen in een lappenkraam, die aandacht willen tijdens het zwemmen.
  Prettige dag verder.

  Like

 7. TWITVB Says:

  Is het weer geitenneukersdag vandaag ofzo?

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Ik kan weinig culturele verrijking ontdekken aan bepaalde bijdragen.
  Zo zie je maar weer wat de ware bedoeling is van kopvodden: provoceren en eisen stellen.

  Like

 9. lebuinus Says:

  Citeert ons aller sultan nu uit de koran of zijn het
  hersenspinsels van eigen fabrikaat?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: