Aboutaleb is een snert-burgemeester.

Landgenoten… De overeenkomst tussen een vrouw en een pan erwtensoep: Zodra het een en ander op temperatuur is, kan de worst er in.
Bovenstaande grap is niet om te lachen, want sinds vandaag is onze Hollandsche Trots verloochend door een brutaalmensch annex Marokkaan. Weliswaar door de burgemeester van Rotterdom, maar het is en blijft een trotse Marokkaan. Zó trots dat Abou de Grote – want daar hebben we ’t over – ons meldt dat Erwtensoep helemaal geen Hollandsche specialiteit is!

‘Mijn oma in Marokko maakte deze soep al. Het was het goedkoopste gerecht dat mijn oma kon maken met erwten, olijfolie en gedroogd vleesch… ‘

Kijk, landgenoten… Ik moest toch al niets van dit Islamitische heerschap hebben, maar op basis van deze grove belediging jegens ons’ erwtensoep-eters, heeft Abou de Grote – moge Allah hem leiden naar zijn thuisland – het nu voorgoed verknald bij ondergetekende.

Omdat Abou’s oma ergens in het Rif-gebergte wat bedorven vlees en een handje afgekeurde kikkererwten in een pan troebel water pleurde, is ónze erwtensoep plotsklaps Marokkaans. Joh, donder op, man.

Luister, knul. Wij weten heus wel dat Marokko een veel betere keuken heeft, dat jullie alles al veel eerder hebben uitgevonden, dat wij alles te danken hebben aan jouw derde wereld land en dat jullie zelfs met veel poeha opscheppen over het feit dat o.a. Marokkanen Nederland hebben bevrijd van de Duitschers. Laat ons niet lachen, man. Idioot.

Als het daar allemaal zoveel beter is, donder dan lekker op, man.

Ja, Ayatollah Abou, je hebt ons boos gemaakt. We zullen jou eens échte Erwtensoep laten vreten. Met veel SPEK en roggebrood. Uiteraard hoort hier een varkenspootje bij voor de échte Hollandsche smaeck. Opvreten verplicht en zeker na de volgende dieronvriendelijke uitspraak:

‘Ik eet alleen ritueel geslacht vlees, anders eet ik het niet’

Je bent een echte Islamiet, Abou! Jij vreet ‘erwtensoep’ met halal-kippenvleesch. Dat is geen echte Erwtensoep, lul!
In Erwtensoep hoort varkensvleesch, dus voortaan even flink dimmen, enge Riffijn. Je blijft gvd van onze Erwtensoep af, begrepen?

Strax gaat deze dubbelpaspoorter ons nog op wijs maken dat zijn oma al sedert 1754 croquetten stond te bakken. Flikker op, joh.

Landgenoten, sorry voor het vele vloeken alsmede de talrijke scheldwoorden. Ik kon gewoon even niet anders. Want: je moet niet aan onze soepkommen! [Satire-mode-off]

25 Reacties to “Aboutaleb is een snert-burgemeester.”

 1. lebuinus Says:

  Het zou toch wel zeer wenselijk zijn als aboutaliban met zijn
  opoe in zijn vaderland de halal snert ging slurpen en tevens
  al zijn landgenoten mee zou nemen.

  Like

 2. Ray-van-angeltjes Says:

  We hebben hier dan te maken met een geëvolueerd exemplaar, één die de hemel ingeprezen wordt door de linkse halve garen.

  Het zijn arrogante moslims, het blijven Marokkaanse betweters, ze hebben hier niets te zoeken. Maar helaas … Europa heeft zich al lang overgegeven. Toch is het nodig dat er moedigen blijven strijden. Daarom houd ik van Boilingpoints.

  Like

 3. Arie Says:

  Ah, BP dit is me uit het hart gegrepen. Misselijk word je van de arrogantie van die import uit ontwikkelingslanden. De tulpebol is zogenaamd Turks, Sinterklaas komt uit Turkije (tenzij iemand beweert dat het een racistisch feest is, dan is het weer wel Hollands; en Sinterklaas komt uit Spanje, komt uit een land van ongelovige honden, hebben de moslims verjaagd, schande!), auto’s, vliegtuigen, ruimtevaart, computers, internet, de gehele farmaceutische industrie, enz. enz. enz. het is allemaal uitgevonden of ontwikkeld door de moslims. Vandaar dat er zo buitengewoon Nobelprijswinnaars onder moslims zijn. Vandaar dat het in islamtische landen octrooien en patenten regent. Ik dacht dat we aan ontwikkelingshulp deden door in Nederland economische vluchtingen van moslim-signatuur op te nemen. Het blijkt precies omgekeerd te zijn: ze zijn hier om ONS te beschaven.

  Like

 4. Harm Schouten Says:

  Luister goed kwallige mocro-lutser.
  Om erwtensoep te maken begin met bouillon te trekken van varkenspoten, dit duurt minstens vier uur, dan schep je de varkenspoten eruit.
  Vervolgens gooi je erwten, prei, ui, blokjes knolselderij en plakjes winterpeen in de pan.
  Dit laat je, onder regelmatig roeren, tot een dikke brei koken.
  Als het geheel een homogene massa geworden is doe je er rookworst van varkensvlees in en op blokjes gesneden mager spek, dit moet nog een half uurtje zachtjes koken.
  Dat is Hollandse snert en daar zijn we trots op.
  Rot jij nu maar op naar het rif om daar jullie magere rotzooi te vreten maar blijf van onze snert af.

  Like

 5. Harm Schouten Says:

  Het is me dus niet duidelijk wat ze in die snerttram serveren maar echte Hollandse erwtensoep kan het niet zijn.
  Ik zal er dan ook nooit een poot inzetten, vervalste troep moet ik niet.

  Like

 6. tristan Says:

  “Het was het goedkoopste gerecht wat mijn oma kon maken met erwten, olijfolie en gedroogd vleesch”.

  Wij hebben dit menu voorgelegd aan Prof.Dr. W.A. Jongerius die expert is in exotische gerechten.
  Na nauwkeurige analyse komt de prof. tot de volgende conclusie; bij veelvuldige consumptie van dit gerecht is het risico niet gering op diverse kwalen o.a. schizofrenie, ongeremde agressie, religieus fanatisme, strukturele rugklachten en zelfs crimineel gedrag.

  Er is echter een remedie volgens Jongerius; een streng dieet van varkensvlees vermengd met gekookte suikerbieten, voorts stevige handenarbeid in de open lucht (de prof. denkt hierbij aan het ophogen van de dijken).

  Wij hebben ook goed nieuws!

  Als penningmeester van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier) is het mij een eer Dhr Boilingpoints mede te delen dat hij is benoemd tot LID VAN VERDIENSTE van deze Stichting.
  De motivatie was de volgende; zich met grote ijver inzetten voor de goede zaak; het VERZET tegen de dreigende Islamisering van Nederland.
  T.z.t. zal de bijbehorende oorkonde (op handgeschept papier) worden uitgereikt door Geert Wilders. Dit kan helaas niet op korte termijn want de bewegingsvrijheid van oom Geert is nog altijd zeer beperkt.

  Like

 7. Harm Schouten Says:

  Alyh, jij ziet een belangrijk detail over het hoofd.
  De bouillon van erwtensoep wordt getrokken van varkenspoten, soms ook van kluif, krabbetjes of spekzwoerd.
  Allemaal varkensproducten, moet ik er dus van uitgaan dat moslims deze bouillon wel halal vinden?
  Als ze bij de snerttram erwtensoep op een andere manier bereiden belazeren ze de consument en verkopen ze in plaats van Hollandse snert vervalste rotzooi.
  Persoonlijk vertrouw ik nooit voedsel dat door anderen bereid is dus mij zal je er niet tegenkomen.

  Like

 8. leefbarbaar Says:

  Snert heeft ook al 2 paspoorten. Gek wordt je van die allochtonen.

  Like

 9. Maci Says:

  Kijk eens hoe geïntegreerd we zijn naar de allochtone medemensch met met onze snerttram De foto die ik zag , toonde dames met een nogal Aziatisch uiterlijk in die tram met echte Hollandsche kippensnert speciaal voor de burgemeester die graag wil laten zien dat hij echt “de stad en de wijken in gaat”.
  Geef mijn portie van deze”snert”maar aan Fikkie.
  Ik vind het een belediging voor de echte Hollandsche Snert dat wij Nederlanders moeten denken dat het hier om integratie gaat.
  Ik eisch dat elke allochtoon die het Nederlanderschap wil verkrijgen verplicht een haring en een bord originele snert eet.

  Like

 10. katootje Says:

  Met dank aan Molly die mij er op attendeerde.
  Er is een leuke prijs uitgereikt voor het beste idee ter stimulering van de integratie.
  Het Idee. Aankomende Koninginnedag worden oranje hoofddoeken uitgedeeld. En iedereen die er eentje draagt laat hiermee zien Voor integratie van onze mohammedanen te zijn.
  Enig niet *grijns*.
  Ik ga me daar erg mee vermaken.

  Dominee Gremdaat on Beledigen.

  Like

 11. S-ultan Says:

  Het enige waarmee jullie je kunnen vermaken is andere mensen zoals moslims belachelijk maken door ze uit te schelden. DAT is jullie leven. Wat zielig zijn jullie toch…

  Like

 12. Arie Says:

  S-ultan, kijk vooral even naar jezelf, wil je. Onder het stukje over Guusje Nadorst schrijf je letterlijk: ‘Fee, je bent zooooooooo achterlijk.’ Wie is hier nu aan het schelden? Weet de systeembeheerder van jouw school trouwens dat je hun faciliteiten aan het misbruiken bent?

  Like

 13. Ronald Says:

  Mag ik je nog even wijzen op het feit dat je je afsluit zin niet hebt genoteerd…

  STEM PVV !

  Bij deze dus 🙂

  Like

 14. boilingpoints Says:

  At Ronald,

  Excuses, ik zal voortaan beter opletten.

  Thanx 😉

  Like

 15. aleksandra Says:

  S-ultan zei dat ze het terugneemt van dat hacken enzo.
  Ze zei dat ze het niet meende en ze heeft er niks mee temaken.
  Ze zei alleen een keer tegen iemand hier iets over en toen zei hij/zij
  dat hij/zij het ging hacken.

  Like

 16. katootje Says:

  S-ultan loopt de hele tijd maar wat te ouwehoeren. S-ultan heeft geen idee waar wij ons druk over maken. Want het heeft geen ‘roots’ hier. Het heeft geen idee dat de Universele Rechten van de Mens op het spel staan. En wat dat inhoudt. Het denkt dat als iedereen een hoofddoek draagt je een feminist bent. Een polderfeminist van de 3e golf. Alsof je moet braken. Zo klinkt het.
  Die denkt dat als je je als een idioot gedraagt, dat je dan geaccepteerd bent. Niet waar, S-ultan?
  Waarom is die allah van jou zo belangrijk? Zo belangrijk dat als ik er een dikke drol op draai (wat niet eens kan, want hij bestaat niet), jouw soort levensbedreigend wordt.
  En hier kom je onzin spammen. Omdat wij jullie emancipatie om te lachen vinden. En tegelijkertijd onverdraaglijk. Vanwege jullie ziekelijke zucht naar bevestiging. Pathetic.
  Het zou een stuk schelen als jullie deze zucht naar acceptatie, zal ik maar zeggen, wat achterwege zouden laten.
  Nou. Heb ik dat niet aardig voorgelegd, zuchtige mohammedaan.
  En wat betreft je dreigementen, krijg de tering.

  Like

 17. katootje Says:

  Hier. Nog wat zout in de wond.
  Dit is een interview van Richard Dawkins met een of andere idioot uit Gaza.
  Dawkins is atheist en verdiept zich erg in de materie religie/ideologieën enz.
  Interview duurt 5 minuten. Bij minuut 1 druipt de haat al van je schermpje. Respectloos fulmineert die man over het westen, vrouwen, westerse mannen en atheisme. You know the drill. De arrogantie is onmetelijk.

  Like

 18. tristan Says:

  @Katootje

  Een aardig idee om op Koninginnedag oranje hoofddoeken uit te reiken aan moslima’s in het kader van de broodnodige integratie.

  Om onze medelanders in hun eigen Cultuur en Identiteit te laten meegenieten van de feestvreugde op deze heugelijke dag worden de volgende activiteiten georganiseerd;

  Om 10 uur op de Dam; zaklopen voor moslima’s gehuld in een oranje burka.

  Om 12 uur in Slotervaart; 200 meter hardlopen op bomschoenen.

  Om 14.00 uur in de Bijlmer; homo-knuppelen door Marokkaanse kansenjongeren.

  Om 16.00 uur op de Dam; schoenen gooien naar een pop die Geert Wilders moet voorstellen.

  Om 17.00 eveneens op de Dam; prijsuitrijking door Job Cohen voor de winnaars van deze evenementen. Daarna een gezamenlijke maaltijd in het paleis op de Dam. Iedereen is welkom m.u.v. de aanhangers van de PVV. Voor ruime hoeveelheden thee wordt gezorgd.

  In de avonduren een groots vuurwerk op een nader te bepalen plaats buiten de bebouwde kom.
  De Gemeentelijke Brandweer zal die avond bestaan uit personen van moslimsignatuur die ook nog een demonstratie geven in het opblazen van bomauto’s; vesten en gordels.

  Het een en ander is tot stand gekomen in goed overleg met het ministerie van Integratie. Voorlopige kosten; 12 miljoen Euro.

  Like

 19. katootje Says:

  @ Tristan, je bent het grootste volksvermaak aller tijden vergeten. Het stenigen! Ik stel voor dat voor het vuurwerk eerst een potje onderhands doodgooien wordt gedaan. Iedereen mag iemand voordragen. Geen leeftijdsgrens. Dat zal de feestvreugde doen oplaaien. Wat een gezelligheid.

  Hebben jullie dit sterk staaltje discriminatie van onze overheid al gespot?
  http://www.vrijspreker.nl/wp/2009/03/limburg-te-wit-dus-minder-geld-voor-jeugdzorg/

  Like

 20. maurijn Says:

  Ik heb op tv gezien dat zulke sites illegaal zijn, omdat er racistische opmerkingen wordt gedaan.

  Like

 21. alyh Says:

  Hej hou jullie mond over allah!!! zo praten wij in dit geval ook niet over jezus effe je mond dicht ritsen en bewaar je menig voor jou vriendenkring!!

  Like

 22. alyh Says:

  Hallo ik loop tog ook niet te schelden zijn jullie zo opgevoed ofzow waren jullie ouders ook zo andere mensen lekker discrimineren!!

  Like

 23. Boilingpoints Says:

  At Alyh: Allah bestaat niet!! En wij houden onze mond niet over allah en zeker niet over de profeet Mohammed. Dat was een Barbaarse pedofiel en dat weet jij ook!
  De Hoge Raad heeft besloten dat je een Godsdienst belachelijk mag maken en dat doen we ook. Of jij dit nu wilt of niet. Je kan hier echt niets aan doen, kansloze kleuter!

  Jij gaat, gezien je comment, er van uit dat wij in Jezus geloven… Wat een giller! Natuurlijk niet, idioot!

  Wij wijzen elke vorm van religie af, daar de wereld hier nog nooit beter van geworden is. Alleen maar slechter.

  Hier moet je het mee doen en anders, als je dit niet bevalt, regelrecht opdonderen naar je zandbak, gesnopen?

  Like

 24. katootje Says:

  @ Maurijn. Wat een grote woorden. Illegaal, racisme, nou nou. Godzijdank is de vrijheid van meningsuiting nog niet illegaal. Ondanks grote druk van sommigen die het uitsluitend over hun eigen rechten hebben.
  Racisme gaat over Ras. De volgers van mohammed zijn geen ras, maar een soort. Net zoals dat je een soort hebt dat andere vormen van ideologie cq religie aanhangt.

  @ alyh, moeilijk he, inhoudelijk reageren.
  Hier, voor jou, Jezus:

  Ondanks de 90% extra subsidie die scholen krijgen voor allochtonen blijft het, intellectueel, een schrale en dorre bedoening.

  Like

 25. Een blonde meid is op haar Marokkaan voorbereid – Fenixx.org Says:

  […] dat erwtensoep eigenlijk een Marokkaanse uitvinding was. (Moet je eens bij negers proberen Abou, hun soep stelen, als je blonde dochter vlechtjes in doet beginnen die al te krijsen dat dat cultural appropriation […]

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: