Guusje Nadorst deel tig.

Lectori Salutem!

Geniet nog maar even van BP, landgenoten. Nu het nog kan, want volgens commenter/Rif-makaakje ‘ahmed’ wordt deze site binnen zes dagen gehacked, zo las ik in de spambox van BP. Wat een giller.
Verder geen aandacht meer besteden aan deze allah-schreeuwertjes. De comments zullen zorgvuldig gemodereerd worden en waar nodig verwijderd.

Goed, terug naar het nieuwsch van vandaag:

‘Mensen die via een gift heimelijk invloed willen krijgen in een moskee, krijgen het moeilijker. Het kabinet komt nog dit jaar met een wetsvoorstel om stichtingen, waar moskeeën vaak onder vallen, te verplichten hun financiële jaarcijfers te publiceren.’

Ook de financiële situatie van de haatkazerne wordt hiermee transparanter, aldus… Guusje Ter Dorst (!) Jawohl, mevrouw doet weer van zich spreken en volgens haar kan het Kabinet weinig doen aan de buitenlandse financieringen van haatkazernes in Nederland…
‘Maar waarom niet, Guusje Drankenwagen’, vraagt de bezorgde autochtoon. Oh, dat komt door de scheiding tussen Kerk en Staat, kirt Guus…
Op deze huichelachtige manier kunnen we alles wel recht lullen.

Scheiding tussen Kerk en Staat bestaat allang niet meer in Nederland.
In dit land staan een aantal gereformeerde prominenten aan het roer. Deze ouderlingen laten zich leiden door een of andere verzonnen maangod en collaboreren tegelijkertijd met een Barbaarse godsdienst, de Islam… Hoe ziek wilde u het hebben?

De Kamer had Guusje gevraagd onderzoek te doen naar mogelijke risico’s van buitenlandse gelden t.b.v. haatkazernes in Holland. Binnen no-time had Guusje haar antwoord klaar: Nee, daar kunnen we weinig aan doen.
Dit bericht is uitermate goed nieuwsch voor Neo-Trojaan Markoek!
Deze onzalige, vagina-Marokkaan heeft plannen voor een fonkelnieuwe haathut in SloPervaart. Betaald door een handvol Middeleeuwers, woonachtig in Qatar
Voelt u ‘m, landgenoten? De poorten staan wagenwijd open! Breng die oliedollars naar holland, opdat we de Islamisering nog even een flinke boost kunnen geven. Die politieke farizeeërs in Den Haag kijken maar wat graag de andere kant op.

Op termijn zullen onze bewindslieden smeergeld van de Arabieren aannemen om het een en ander wat sneller te laten verlopen… Opgepast.

@ Tristan. Penningmeester van de Stichting WBOH (Wij Blijven Ook Hier) Hartelijk dank voor mijn benoeming tot Lid van Verdienste van uw Stichting. Ooit gaat deze Stichting heel groot worden. Dit zal tot ergernis leiden van o.a. de Linkse Kerk, overkoepelende Islamitische organisaties en ander rapaille.

Wij zijn niet bevreesd, want Wij Blijven Ook Hier!

Advertenties

19 Reacties to “Guusje Nadorst deel tig.”

 1. TWITVB Says:

  Analfabeet gaat hacken

  LOL!

  Like

 2. tristan Says:

  Het doet ons deugd dat er passende maatregelen zijn getroffen om dit educatieve discussieforum te vrijwaren van analfabeten van moslimsignatuur. Ik wist dat het slecht gesteld was met de kennis van de Nederlandse taal van onze cultuurverrijkers maar dit was echt zeer bedroevend. Een bewijs des te meer dat de integratie van de 3e generatie allochtonen – afkomstig uit bepaalde gebieden – volkomen is mislukt. En maar klagen over het gegeven dat men geen stageplek kan verwerven en de Linkse kerk maar meehuilen! FOEI! FOEI!

  Ondertussen gaat de geldstroom vanuit de Arabische olieproducerende landen om hier de Islamisering op ramkoers te houden gewoon door.
  Vrouwtje Ter Horst staat met de handen in het haar maar ventileert wel de gebruikelijke Linkse smoezen; Godsdienstvrijheid, scheiding tussen Kerk en Staat, Mensenrechten, EU-Regelgeving enz. enz.

  De volgende smoes is al in voorbereiding; ‘In het kader van een groots opgezet werkgelegenheidsprojekt om ook de meest kwetsbare bevolkingsgroepen aan het werk te houden zullen in versneld tempo een aantal grote moskeeën worden gebouwd. Om eventuele bezorgdheid over mogelijke radicalisering weg te nemen hebben wij Dhr. Ahmed Marcouch bereid gevonden de algehele supervisie van dit projekt op zich te nemen’.

  Is dit een boze droom of staan dergelijke rampen ons echt te wachten?

  Like

 3. fee Says:

  @tristan: ik vrees dat zulke rampen en nog erger ons inderdaad te wachten staan. En met betrekking tot de alfabetisering van allochtoon vertoon: islamisatie van de scholen en het onderwijs, enkel nog lering omtrent de profeet, de platte aardbol en het scheppingsverhaal:God schiep de Berber.

  En die allochjes maar opscheppen over hun intelligentie, maar zinnen schrijven is toch nog net iets teveel gevraagd, komt van al dat schotelen thuis voor de buis, hoofdzakelijk Arabisch gezwets natuurlijk uiteraard.

  ik vrees het ergste, wij moedige wit-menschen moeten ooit nog ondergronds om ons te beschermen tegen dat achterlijke Islamgekrijs. Het is haast niet te geloven de slaafse onderdanigheid waarmee onze bestuurders zichzelf en hun kroost denken te redden van het barbarisme. De gruwel maakt zich meester van de wereld, voor ons, beschaafde en denkende mensen is het haast ondraaglijk. En jullie in NL hebben natuurlijk al een 2-paspoorter in Marok stijl als burgervader, hoe brutaal! Terwijl iedereen weet dat met die gasten niets is aan te vangen, totaal gehersenspoeld, geïndoctrineerd door de verhaaltjes omtrent Mohammed. Hoe dom kun je zijn ?

  Like

 4. S-ultan Says:

  De site wordt ook gehackt ( dat heb ik geregeld) maar het is nog niet zeker of dat ook binnen 6 dagen gebeurt, dus die ahmed heeft het fout.

  Like

 5. S-ultan Says:

  Fee, je bent zooooooo achterlijk. Alsof alle moslims donkergekleurd zijn, hoe dom kun je zijn? Ik ben zelf ook heel erg blank.

  Like

 6. boilingpoints Says:

  @ sultan: Wat dom van je om te dreigen met het hacken van deze site.
  Ten eerste is hacken bij wet verboden, dus ben je strafbaar.

  Ten tweede: je hebt ongewild je IP-adres achtergelaten, dus jouw persoonlijke gegevens zijn inmiddels bij ons bekend, domoor!

  Dus mocht deze site ‘gehacked’ worden, wat overigens niet zal lukken, dan stel ik jou – je hebt het tenslotte zélf geregeld! – aansprakelijk vanwege je dreigementen en zal de gang naar de politie slechts een kwestie van tijd zijn… Met jouw persoonlijke gegevens op zak!

  Denk hier goed over na, kind.

  Je hebt geopereerd onder verschillende IP-adressen en daaruit is veel af te leiden!

  Je krijgt de allerlaatste kans om je dreigement terug te nemen.

  PS: Onze huis-advocaat zal je per email een en ander persoonlijk uitleggen wat hier de consequenties van kunnen zijn.

  Nogmaals; denk goed na of je dit allemaal wel wilt!

  Met vriendelijke groet,

  Redactie – Boilingpoints.

  Nagekomen bericht: jouw berichten en die van anderen waarvan je dacht dat ze verwijderd waren, zijn keurig netjes opgeslagen. Alleen niet te zien voor jullie. Dit noemt men ook wel bewijsmateriaal. Alles staat zwart op wit!

  Like

 7. Maci Says:

  @S-ultan,of sultan or what ever, je bent in ieder geval een soort van Nederlandertje ,denk je. Als het je uitkomt een echte Turkje of Marocje.
  Sultan is wat mij betreft een typische Turkse nick.
  Turken, ook te herkennen aan de platte achterhoofden. Enne ,@ Sultan? Ik weet vanuit mijn werkzame leven met allochtone leerlingen, dat de verontwaardigde moslimreageerdertjes hier op dit blog, op mij overkomen dat we hier te maken heben met kinderen die net de Citotoets hebben gedaan. Zij hebben het over SCORE. En zij denken dat zij superintelligente opmerkingen kunnen maken

  Voor al deze kindertjes wil ik zeggen: het is moeilijk voor jullie te begrijpen en te accepteren (als je dat woord begrijpt), want papa en mama, opa en oma, en misschien wel over- opa en -oma, hebben in al die jaren nooit iets begrepen van de Nederlandse culuur en zelfs de taal . De Nerlandse taal vonden zij ook niet zo belangrijk .Behalve als het om het woord UITKERING de ging. Zoek dat woord maar even op in je woordenboekje onder VRIJGEVIGHEID.
  Want VRIJGEVIGHEID, is een typisch Nederlandsch verschijsel.

  Geven, waar waar anderen voor moeten betalen. Dat heet LINKS> Nederlanders werken en betalen voor een grote bevolkingsgroep die na al die jaren het nog niet begrepen hebben.

  Dus Sultannetje , geef het door aan je voetbalvriendjes , het ga je goed.
  Hoe lang moet het nog duren totdat jullie generatie het begrijpt?

  (Ach weten die kinderen veel, maar baat het niet dan schaadt het niet

  Like

 8. tristan Says:

  @Boilingpoints,

  Ik heb een bruin vermoeden dat men o.a. gebruik heeft gemaakt van PC’s die zich in een schoolgebouw bevinden.

  Mocht dit het geval zijn dan zijn de rapen goed gaar!

  Like

 9. Maci Says:

  @Tristan, had ik het ook al niet over zo ongeveer twaalfjarige allochtone kleuters?

  Maak je niet druk over deze twaalfjarigen met een spellingsgebrek en onwetendheid over het land waarin zij wonen.
  Hier gaan we toch niet mee in de weer?

  Groet, Maci.

  Like

 10. Arie Says:

  He BP, ik vraag me af wat je bedoelt met de zinsnede ‘ouderlingen die zich laten leiden door een of andere verzonnen maangod.’ De maangod is toch juist de god van de moslims, ook wel ‘Allah’ genaamd? De God van de christenen heet gewoon God. Of bedoel je dat onze bestuurders inmiddels zover geïntegreerd zijn (in omgekeerde zin wel te verstaan, dus autochtone Nederlanders die zich aanpassen aan moslims) dat er geen onderscheid meer is tussen die twee? Ik vraag het maar, omdat we ons tegenwoordig mogen verheugen in een groep nieuwe, uiterst intelligente en kritische lezers……… We willen niet onwetend overkomen nietwaar?

  Overigens vraag ik me af waarom die Ahmed en Sultan deze site niet meteen hacken. Te druk met werken, zeker.

  Like

 11. boilingpoints Says:

  @ Arie,

  ‘Of bedoel je dat onze bestuurders inmiddels zover geïntegreerd zijn (in omgekeerde zin wel te verstaan, dus autochtone Nederlanders die zich aanpassen aan moslims) dat er geen onderscheid meer is tussen die twee?’

  Je slaat de spijker op de welbekende kop!

  Like

 12. S-ultan Says:

  Kijk ik gfa de site niet hacken, maar iemand zei dat het gehackt ozou worden nadat ik zei dat er hier wordt gediscrimineerd. Ik weet niet eens hoe ik iets moet hacken, want zoals je al zelf zegt ben ik maar 12.

  Like

 13. S-ultan Says:

  En ik weet niet eens zeker of het gehackt word, volgens die ahmed wel!

  Like

 14. S-ultan Says:

  ik neem terug, nu happy

  Like

 15. TWITVB Says:

  Draaikont Bos is toch wel lichtend voorbeeld voor geitenneukend Nederland!

  Like

 16. Arie Says:

  Zo, dat is een pak van mijn hart, Sultan! Ik was toch bang!

  Like

 17. Fee Says:

  @s-ultan, mosselimmers eten toch geen gehackt ? zit van ’t varken in!

  Like

 18. Fee Says:

  @s-ultan, er zijn zelfs Nederlanders die mossel zijn, en o wee Vlamingen.
  ik ben trouwens een bruingekleurde Vlaming, zoals er ook zijn rooie en groene.

  enfin, ik lees net het verheugende bericht dat hoogopgeleide(???) muzzels steeds meer terug naar hun land van herkomst ver(h)(l)uizen, kan ik alleen maar blij mee zijn.

  Like

 19. Arie Says:

  Ik weet niet of we daar zo blij mee moeten zijn. Wie blijven er gegarandeerd hier? De kanslozen, de onaangepasten, de analfabeten en de fanatici.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s


%d bloggers liken dit: