Tariq Ramadan: the tapes.

tariq_ramadan_200Lectori Salutem!

Wij konden hem al eerder verwelkomen op Boilingpoints: de weerzinwekkende Islamist Tariq Ramadan. Deze volbloed Fundamenthol profileert zich als theoloog en filosoof, maar in wezen is hij natuurlijk een ordinaire haatzaaiende knalbaard.
Hij is gasthoogleraar aan de Unie van Leiden en is zelfs ‘adviseur’ van de gemeente Rotterdom… We komen hier strax op terug. O, wacht even. Rotterdam? Daar zit toch die onfrisse kippensnert-eter? 1+1=2.

Enfin, elke wereldburger weet dat de Islamitische wereld enorm voorop loopt met tal van nieuwe, ultra moderne geluidsdragers. Zo werkt Ramadan al met cassettebandjes. Wij neanderthalers zitten nog steeds de klooien met ouderwetse cd’s en nostalgische MP3-players…
Een groot electronica-bedrijf te Eindhoven heeft uiteindelijk een apparaat ontwikkeld, zodat deze voor ons vreemde geluidsdragers af te spelen zijn.
De resultaten liegen er niet om:

‘Homoseksueel gedrag is een teken van een aandoening, een stoornis en een onevenwichtigheid’

De 54 cassettebandjes zijn – hoe ironisch – in het bezit van de Gaykrant.
Maar waar het werkelijk om draait, landgenoten, is het volgende:
Zandvlo Ramadan – Wij schrijven zijn naam alleen met hoofdletter, omdat het anders fout Nederlandsch is – is ook ‘gemeenteadviseur’ van Rotterdom en dit heerschap kost kennelijk nog al wat:


‘Binnenlands Bestuur becijferde in februari wat Ramadan de gemeente Rotterdam tot nu toe gekost heeft. Dat bleek in totaal 1,79 miljoen euro te zijn. 420.000 euro per jaar in 2007 en 2008 voor zijn adviseurschap, plus 150.000 euro voor 2009 (over het budget voor 2010 wordt later beslist). Van dit budget is 55.000 euro per jaar honorarium voor Ramadan, de overige kosten zijn voor het organiseren van debatten en bijeenkomsten in het kader van het project ‘Burgerschap, identiteit en je thuis voelen’. Daarnaast draagt de gemeente de kosten voor de 4-jarige leerstoel à 2 ton per jaar (voor onder meer reis- en verblijfkosten van Ramadan en voor drie aio’s). Daarmee komen de totale kosten voor het aantrekken van Ramadan tot dusverre op 1,79 miljoen euro.’

Een luttel bedrag om ons land verder naar de klote te helpen. € 1.7 miljoen en een beetje. Een koopje zou ik zeggen. But facing the facts: Nederland laat losbandig een grote som geld verdampen t.b.v. een radicaal met een verfoeilijk gedachtegoed… Laat dit maar even op u inwerken.

Ook voor dit gevaarlijke heerschap geldt; moge Allah hem leiden naar zijn achterlijke woestijn kolonie.

Neem meteen je vriendjes Markoek en Aboutaliban mee.
Dat is voor iedereen beter.

13 gedachten over “Tariq Ramadan: the tapes.

  1. Die varkens van de pvda betalen jaarlijks twee ton (van ons geld) aan deze meneer.
    Twee ton voor een haatbaard met een vriendelijke toon en gevaarlijke boodschap.
    Stem nooit meer pvda. Of nsb.

    Like

  2. Soms heb ik wel zin om zelf ook een blogje te beginnen (stel je voor dat BP gehackt wordt! Wat moeten we dan?), maar ik doe het niet omdat ik niet overal iets op te zeggen heb. Zoals dit bericht. Dat laat je toch sprakeloos achter. Ca. 1,8 miljoen Euro om je eigen ondergang te financieren. Zoals verzin je niet. Zoiets kan alleen in het echt gebeuren, in Nederland. Overigens schijnt dit heerschap de Zwitserse nationaliteit te hebben. Ze zullen daar wel blij zijn dat ze (tijdelijk?) van hem af zijn.

    Like

  3. Beste Boilingpoints,
    U weet het misschien wel, maar Uw lezers zijn waarschijnlijk niet op de hoogte van het feit dat jullie zuiderburen (de Vlamingen) jaarlijks zelfs bijna 13 MILJARD euro moeten pompen in Wallonië en daar ènkel stank voor dank terugkrijgen.
    Hoeveel geld er daarbij “en plus” nog naar die haatbaarden gaat, houdt de federale regering angstig verborgen.
    Zowel wij als jullie, zijn feitelijk véél te laks en te braaf, daarom :
    Voor jullie: stem PVV
    Voor ons : stem VB

    Like

  4. Sultan neemt alles over dat hack gedoe terug.
    Zij kan niet eens hacken!
    Maar iemand die deze site toevallig heeft ontdekt weet hoe dat moet(hacken).
    Dus Sultan heeft er niks mee temaken.

    Like

  5. Op grond van een publicatie in de Gay Krant wil de
    VVD Rotterdam het contract met deze “islamitische weten-
    schapper” annuleren.
    VVD is wakker geworden,beter laat dan nooit.
    Kan iemand me uitleggen waarom de politieke elite massaal
    (minus PVV) achter dit monster aanloopt.
    Men staat te juichen en te klappen en geeft de rekening aan
    de burger om zijn eigen ondergang te bewerkstelligen.

    Like

  6. @ Arie: Je zou zelf ook wel een blog willen beginnen?

    Waarom schrijf je geen gastlog! Mocht je een aan B’points gerelateerd verhaal willen schrijven, schroom niet en stuur op!

    We zullen het plaatsen op dit blog.

    (Deze speciale aanbieding geldt overigens ook voor andere lezers/commenters!)

    Like

  7. He BP, bedankt voor het aanbod. Als ik inspiratie heb, zal ik het zeker doen, maar ik heb lang niet altijd inspiratie. Ik moet zeggen dat ik af en toe ook knap somber word van al dat slechte nieuws. Deze site is een welkome uitlaapklep, maar af en toe wordt het me teveel en dan sluit ik me voor een paar dagen af. Ik zou dus zeker niet regelmatig, dagelijks zelfs, een eigen stukje kunnen schrijven. Ik vind het knap dat jij dat wel kan.

    Like

  8. @boilingpoints,

    jij schrijft ook maar gewoon wat over een onderwerp waar je eigenlijk helemaal niets van weet, hè? Over haatzaaien gesproken…

    peTer

    Like

  9. Die rammedan is een bloedboef , een grote huichelaar , uit zijn bek komt puur islamitisch taqqiya gebral , die vent is levens gevaarlijk !!
    Zijn opa was de oprichter van de moslim broederschap Hassan al banna .
    Al zawahiri DE radicaal heeft zijn roots in deze radicale club .
    Die rat komt de VS, Frankrijk en Egypte NIET binnen en hier betalen ze
    (natuurlijk de PvdAllatonen ) deze slang , het enige wat ie verdient is een rot schop naar een land waar de sharia heerst en NOOIT meer toelaten wij hebben al honderd duizenden wolven in schaaps kleren , de meest bekende is markoek , de rest woont in heel Nederland in tal van prachtwijken .

    Like

  10. toch wel straf: Boilingpoints weet helemaal van niets!

    anderen weten HET wel en zullen HET ons komen vertellen, voor véél geld naturelijk, dat wel.

    Like

  11. He PeTer, als jij er meer verstand van hebt….. voel je vrij om onze kennis bij te spijkeren. Roepen dat iemand anders er niks van af weet, kan iedereen wel.

    Like

Plaats een reactie